Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük selam

çok hastayım,boğazlarım ağrıyor,elim,kolum,belim,sırtım,ayaklarım ağrıyor,ne yapıcam ben bu ağrılarla,ilaç aldım ama etkisi yok

daha yeni yeni kış gelmeye başlamışken daha şimdiden hastalanmam kötü ,sanırım bu kışı hep hasta olarak geçiricem

bir şeyi tutsam kolum kopuyor ağrıdan,sana yazarken bile zorlanıyorum

öğleden sonra yokum,izin aldım ,doktora giidicem göz protezi için,oradanda eve geçicem

SuLtAn arkadaşımın bugün doğum günü idi,Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte huzurlu,sağlıklı,aşk dolu seneler canım

Selam günlükcüümmm sana yazmayalı baya oldu sanırım değil mi..
Napıyım ama yoğundum bu aralar. Perşembe günü İstanbula gittim, ordan pazar günü aşkımın yanına geçtim ayın 30'unu kutladık beraber. Ama ayrılmak çook zor olduuu. Neyse 77 günümüz kaldı ondan sonra heeeep beraber olcaz inşallah. Böyle işte günlükcüm. Bugün canım pek bi şey yazmak istemiyo bu kadar yazıyım günlük sonra telafi ederim hoşçakal canııımmm

Naber Canımm
Dün sitede gezerken yine bakım sebebiyle falan filan yazdı giremedim
Bu sorun bitek bendemi oluyo ! sinir oldum ya toptan bi bakım yapın bırakın dimi ama ...

Aslında yazıcak pek bişey yok günlüküm
Ama insanların ne kadar değişebileceğini görmek şaşırtıyo beni

Bir kuzenim vardı saf ağzı var dili yok hesabı
Üni.yi kazandı gitti
Her geldiğinde biraz daha şok oluyorum bu kızın anlattıklarına

Bu değişim kaçınılmaz herhalde
Kişiliklede alakalı olabilir

Kişiliği tam oturmayan insanlar bu şekilde değişiyo olabilir
Amma kafa yordum buna ya :44:

Aşkım gelemiyo niye biliyomusun
Beyfendi annesinin sözünden çıkamıyo
Gezmeye gitcem demiş anneside gitmeni istemiyorum burda bizim yanımıza geldin demiş vs vs...

Bozuldum ama belli etmedim pek
2 ay sonraya kaldı pufffff :S

Ders çalışmaya tam gaz devam

Günlükcüğüm nasılsın ?
Beni sorarsan hiç bilmiyorum valla ruh halim nasıl bilemiyorum.Mutsuz , hiçbirsey hissetmeyen ilginç bi ruh halindeyim anlayamadım valla bende :44:
Sanırım gece uyuyana kadar ağladığım için bilemedim :26:
Geldi dün akşam.Hoşlanmadığım arkadaşıyla kakarakikiri mesajlaşmalar nasıl canımı sıktı yine bilemezsin.bana inatmı yapıyor ? ama faceine girmediğimi biliyor.anlayamadım:44:
Yine düşündüm ayrılıcam mı nasıl ayrılıcam ne diyeceğim neler yapıcam hepsinide düşündüm düşündüm ağladım
Şizofrenler gibi aynanın karşısına geçtim onunla konuşuyomuşum gibi kustum tüm nefretimi .offff durumum vahim
bugün dışarıya çıkarmı acaba ? hoş canı kankasıyla çıkar çıkar sahilde misler gibi biralarını tokuştururlar ama
inş karşılaşmayız akşam üstü .çünkü ben istediğim kotu almaya gidicem kurstan önceee bari bununla biraz olsun mutlu olayım dimi :103:
acaba kurs çıkışı arabayla beni almaya gelirmi? işte bu soru işareti :44:
offfffffffff salak ben salakkkkk!!!! keyfi yerine gelmezki kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimbilir ne zman arıcakta beni görüşmek isticek
bak yine sinirlendim görüşmeyerek ayrılcam nefret ediyorum ondannn çok kötü planlarım var grrrrrr
akşam gelişmelerden haber veririm günlük şimdi kaçtım ben baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

Şuan saat tam yarım, naber yarı Günlük?

Dün geceden beri bende korkunç bir baş ağrısı peydah olmuş durumda
Öyle böyle değil, zonkluyor kafam komple. Kafayı üşüttüm her hal. :26:
Sabah ta öyleydi, aşkom üzüle üzüle gitti işe. gözlerimi açamıyorum resmen ağrıdan. :44:
Neyse kalktım kahvaltımı ettim, ağrı kesicimi içtim, umarım azalır biraz çünkü şehir merkezine gidicem bugün kayınvalideciğimi özledim. Bir ona uğricam dershaneye, sonra annaneme uğricam (aşkomun ananesi tabi) bir de azcık vitrin bakayım diyorum da başım böyle ağrımaya devam ederse nasıl yüricem bilmem...:26:

Akşam babacımla konuştum, çok özledim çok! Babam gelmiyormuş annemlerle...'Onlar bir gidip gelsin, ben sonra gelirim' dedi...
Üfff çok üzüldüm ya...Artık annem ve abluşumla idare etçes haha

Ben de yılbaşı için uçak biletimi artık alsam iyi olur fiyatlar uçmadan

Naydi hoççakal şimdilik Günnük

çok açım günlük
kendime dondurulmuş patates ve tatlı aldım. attım patatesi yağa kızarmasını bekliyorum şimdi. üstüne de afiyetle tatlımı yicem
paramı böyle abur cubura harcıyorum sonrada ekonomik çöküntüdeyim diyorum
ama bu ara almam gereken çok şey var gibi. bi arkadaşımla konuştum hafta sonları çalışabilirim. 40tl'ye. 2 günden 80 lira yapar.
yorucu bi iş gibi ama napalım. tanıtım hostesliği gibi bişey.
eğer olursa süper olur. eksiklerimi halledene kadar çalışırım. gelsin paralar
dersleri de ihmal etmemem gerekir tabi. babam ne der bu duruma bilmiyorum :44:
neyse günlük gidip yemeğimi yiyeyim
onu çok özledim.

Yine kötü bir halde kapını çaldım günlük...
Hem bedenen hem de ruhen hiç iyi değilim.
Kalbim sıkışıyor, nefes alamıyorum..Bu hastalıkları bir de ikiyle çarp ve düşün halimi çok kötüyüm...
Bir kaç haftadır oluyordu ama bu şekilde değil şu an yığılıp kalıcam sanki...
Doktora da gidemedim, taziye gelen giden vs.
Tüm bunların yanında gönlüm de ağrıyor...
İnsan hastalığında ilgi ve şefkat bekliyor ister istemez değil mi?..Ne bileyim ben böyleyim en azından...
Nazlanmak değil ama bu halde azar yerine şefkat bekliyor ruhum...
Doktora gidebilsem giderdim di mi...Kolay mı şu acıyı çekmek...
Ama her seferinde aynı şey oluyor, biliyorum benim iyiliğimi düşünüyor, endişeleniyor ama bunu daha farklı şekilde dile getiremez mi? Çok kırgınım çookk...
Yazacak gücüm de yok günlük...Dualarını esirgeme....

E hadi ben de günlük edineyim kendime :)
Selam günnük,
bu aralar böyle bir tuhaf hissediyorum kendimi, içim sıkılıyor hayır olsun inşallah..
Bayram tatili için planım, programım da yok zaten, aslına bakarsan bişe yapmaya hevesim de yok
Geçen bayram tatilinin monotonluğunu, sıkıcılığını yaşayacakmışım gibime geliyor..inş doğaçlama güzel bir tatil yaşarım..
Eşimin iş olayları da çıldırtıyor beni, göyaa bugün izinli olacaktı şirketten çağırmışlar
sıfır olan moralim sıfırın altına düştü..
şu son 2 saat geçse de evime gitsem, battaniyemin koynuna girsem, laptopumu alsam kucağıma..
bugünlük bukadar bunalım yeter..

günnüşüm canım çok acıyor...çok büyüttüm çok abarttım durumu...sürekli aynı şeyi düşünüyorum...suçluyum elimden kaçırdım...kalbim bin parçaya bölünüyor...tekrar aramak,mail atmak isteği var...ya da beklesem mi...bir mucize olur mu...zannetmiyorum...kaç gün sabrederim bilmem...onu aramadan mail atmadan...bu kadar yüzsüz olacağımı da bilmezdim...bazen düşünüyorum da onu ne kadar zor duruma düşürmüşüm...şimdi benden kaçması gayet normal.hatta ben onun yerinde olsam direkt söylerdim ne askıntı ne yüzsüz kızsın diye...o kibar...tepkisiz kalıyor...ama o tepkisiz kaldıkça ben ümitleniyorum...keşke açtığı telefonunda deseydi bana beni arama ben senin gibi kaktüsle yapamam deseydi...Rabbim yardımcım ol...Hiç iyi değil ruh halim...Bu arada Rabbim bana mükemmel bir okul verdiğin için,mükemmel iş arkadaşları ve ev arkadaşları verdiğin için sonzuz şükürler...Tek pürüzüm bu...ama ne pürüz...Bir bir buçuk aydır çektiğimi ben bilirim...

Canim günnüküm evde olmanin tadini cikariyorum.
Iki hafta calismiyorum, sinavlardan dolayi izin kullandim.
Bakalim insallah sinavlar süpersonik gecerde 7. dönemi hayirlisiyla gecebilirim.
Yeni kararlar alindi günnük, en gec bir ay sonra hayatim degisecek sanirim. :123:
Gelebilecek tepkiler, tartismalar, küsmeler hepsini simdiden görebiliyorum. :26:
Ama bunu biliyorduk zaten en basindan, yani hazirlikli olunamaz asla ama süpriz olamayacak yasayacaklarimiz.
Hem korkuyorum hemde bilmiyorum niye ama herseyin iyi yönde olacagina inaniyorum sacma bir sekilde.
Hayirlisi olsun, ben kendimden eminim, kendime güveniyorum ve ne istedigimi biliyorum.
Neyse günnük bide bu aralar yine alisverise canavari pörtledi icimde cok sey almak istiyorum ama birikim yapmam gerektigi aklima gelince duruluyorum yine biraz.
Iste böyle ben biraz keyif yapip sonra ders calisayim en iyisi. :126:

Günlük ben geldimmm Hala hastayım biliyo musun? Bugün öğrencilerim acıyarak bakıyodu sanki bana Ay çok hastayım ya.. Nöbetçiydim üstelik bi sürü de dersim vardı çok çok çok zor geçti ya gün,ama geçti çok şükür... Van'a 800 öğretmen alacaklarmış 19'u edebiyatçı... Keşke biri ben olsam... Nerde be günlük nerde bende o şans... Hayırlısını istemek lazım Allah'tan... Depremde hayatını kaybeden öğretmenler de kimbilir ne hayallerle gitmişlerdi oraya.. Geçen rüyamda Harran'da bi yer adı gördüm ama tam hatırlamıyorum sadece Harran kısmını hatırlıyorum. Nişanlım da Bursa'da güzel sanatlar lisesi ne atandığımı görmüş. Neye yormak lazım günlük bunları? Atanacak mıyım acaba? Şu 24 Kasım'da bi güzellik yapsalar da biz öğretmenler sevinsek ne güzel olur... Öyle işte günlük yarın 11. sınıfları yazılı yapıcam inşallah. Sorularım hazır çok şükür... Sadece biraz dinlenip iyice kendime gelmem lazım. Bu grip beni mahvetti resmen. ceydanın kardeşi sağlıkla,bereketle,huzurla gelsin inşallahhh... Bebekler benim için umudun simgesi gibidirler. Bi bebeğin elini tutunca hafiflediğimi,huzur bulduğumu hissederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.​

ah be günlük. yine sana içimdekileri dökmeye geldim. her zamanki gibi yine konumuz oduncukkk.bugün deney günümüzdü ve onlarla birlikte oturduk deney saatimizin gelmesini bekledik. o zamana kadar sataşmaları oldu tabi ama pek takmadım. deney çıkışında ben tek başıma koridordayken arkamdan seslendi ve benide bekle dedi bende bekledim tabiki. merdvnlerden falan birlikte indik. Allah ım bu an bitmesin istedim hep böyle olsun ikimiz olalım istedim ama olmadı. kafeteryaya giderken baya bi konuştuk. yani o konuştu ben dinledim. ailevi durumlarından bahsetti evdeki olaylarını falan anlattı durduk yere ve banada 7/24 facede takılıyorsun dedi.sanki arkadaş edinseydim facede takılır mıydım be oduncuk.ama söyledim bunu tabiki dedim ortam yapamadık o yüzden yurtta takılıyorum. insan der ki gel gezdirim falan yoook yook :) hani pat diyede söylemesini beklemiyodum ama yavaştanda söyleyebilirdi :) sonra ben kafeteryada arkadaşımın yanına oda arkadaşının yanına gitti. kapıdan çıkarken benim oturduğum yere baktı bende ona baktım tam çıkışın orda ağacımsı bişey vardı ordan kafasını uzattı ve yine baktı ama yüzünde böyle gülümsemeyleydi o an çok iyiydi ya :) keşke hergünüm böyle olsa be günlükkk..

Hastayım günlük
benim zavallı burnum ,gariban gözlerim annem diyo grip degil bu odan toz içinde alerjin depreşmiştir dogru olma ihtimali var napıyım ben yemek yapmayı seviyorum temizlik degil neyse ya sabah derse gittik sonra 4 saat aramız vardı didik napalım :44: gittik arkadaşımın evine yemek yedik bi güzel sonra alışveriş merkezine gittik çok kararsız kaldım aşka alıncak hediye konusunda napıcam bilemiyorum halaaaa :18: kendimede cici aldım çeyizime koycam ihtiyacım olan çizmeyi almak yerine ne kadar gereksiz işler peşindeyim ben ya zalak biblo neyse onca salat dolaş dön dur sonra tekrar derse sonrada eve
2. yılımıza gircez bundan önceki hediyelerde hep yanında anlamlı güzel bişeyde vermiştim ama öyle bişeyde yok bu sefer kafamda napıcam aman ya napsam ne alsam
pfff ben gidiyorum şimdilik bu kadar yeter sana hapşııııııı

Günnüş;
Bugün dersim yoktu olsada gitmezdim zaten
Bugünde temizliğimiz biti çok şükür.
Yarın hocaya gözükmem lazım.Sabah okula gidicem ,perşembe günü sevgilimle görüşebilirim yada alışveriş,
cuma'da kuaföre gidicem.Cumartesi ne yaparım bilemiyorum
Aslında bugün sevgilimle görüşecektik ama inadım tuttu izini yanabilirmiş:26: Üzüldüm yazık oldu Beni üzmeseydi napimmm yaniii

günlük bugün hiç aramadı hep bekledim niyeyse sanki mecbur
kendimi kaptırmicam isterse arasın istemezse kendi bilir ben de aramicam
ama çok hoşlanmıştım Allah şahit
işsiz olmak ne zormuş bütün evde tv izle pff pc ye bak pff örgü ör pff yemek yap pff
zaten yaptım mı aç doyurucam sanki tek kişilik yapamıyorum en az 3 kişilik annem anası kılıklı derdi öyleyim herhalde
ben hep kalabalık mutlu bir aile isterdim günlük yiyelim içelim sohbet edelim birlikte kaliteli zamanlar geçirelim
bence öyle yaşamak gerçekten çok anlamlı
yalnızlık Allah a mahsustur derler ya evet öyleymiş bunu çok iyi anladım hem de yalnız kalmak akla zarar bir durum
Allahım tez zamanda işim olsun nolur ben hayatımın sonuna kadar ev kadını gibi yaşayamam üstelik evli ve çocuklu bile değilken
evli olsam akşama eşim gelecek diye yemekler yapayım heyecanla bekleyeyim ya da bir bebeğim olsa onunla ilgileneyim vaktin nasıl geçtiğini anlamam ama böyle bir başına zaman geçmek bilmiyor

Belki, belki diyorum günlük bu şehri terkedip gitmek lazım; tüm hayalleri ümitleri geride bırakarak.. mümkün mü?

Son düzenleme:
günlüğğümmmm okul ev arasında mekik dokumaktan sana yazamıyorum, flörtümle bugün msjlaştık, 2 günlük bi arada sonra
ilgisini iyice belli ediyor artık, ama oda benim gibi temkinli
o mesaj atınca hoşuma gidiyor, bi ilişkinin en güzel zamanlarını yaşıyoruz, flört zamanları
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
derslerimde iyi gidiyor, Allaha bin şükürrr
özetle mutluyum günlüğüm öptüm seni

kardeşime mesaj atmış yalvarmış resmen numaramı versin diye.
bana ihtiyacı varmışta bilmem ne. ne cevap verdirttim ne bişey.
yine geri dönücem sanıyor.
yarın da dershanenin çıkışına gelicekmiş.
gelsin bakalım görsün ne kadar kararlı olduğumu.
bitti. bıktım.

Son düzenleme:
Bugün ilginç şeyler yaptım yine labda :) hahah benim kahverengi madde TLC de yürütünce sapsarı emisyonlu maddeye ayrıldı iyi mi :)ohh dedim yaa oh .inşallah odur benm maddem.yarın da aynısından yapıcam GYTE 'ye NMR a yollamak için madde arttırıcam..Sonra da kolon kurarım.En son yaptığım kolon 2,5 hafta sürmüştü.Hoca kolon deyince bi an dondum resmen ,anladı güldü,1 gün sürer bu kez dedi :) ohh yaşasın !

Regl yüzünden kötüyüm.
Vizeler yaklaşıyor diye de kötüyüm.

Ama onun sayesinde iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…