Günlükcüğüm nasılsın ?
Beni sorarsan hiç bilmiyorum valla ruh halim nasıl bilemiyorum.Mutsuz , hiçbirsey hissetmeyen ilginç bi ruh halindeyim anlayamadım valla bende :44:
Sanırım gece uyuyana kadar ağladığım için bilemedim :26:
Geldi dün akşam.Hoşlanmadığım arkadaşıyla kakarakikiri mesajlaşmalar nasıl canımı sıktı yine bilemezsin.bana inatmı yapıyor ? ama faceine girmediğimi biliyor.anlayamadım:44:
Yine düşündüm ayrılıcam mı nasıl ayrılıcam ne diyeceğim neler yapıcam hepsinide düşündüm düşündüm ağladım
Şizofrenler gibi aynanın karşısına geçtim onunla konuşuyomuşum gibi kustum tüm nefretimi .offff durumum vahim
bugün dışarıya çıkarmı acaba ? hoş canı kankasıyla çıkar çıkar sahilde misler gibi biralarını tokuştururlar ama
inş karşılaşmayız akşam üstü .çünkü ben istediğim kotu almaya gidicem kurstan önceee bari bununla biraz olsun mutlu olayım dimi :103:
acaba kurs çıkışı arabayla beni almaya gelirmi? işte bu soru işareti :44:
offfffffffff salak ben salakkkkk!!!!
keyfi yerine gelmezki kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimbilir ne zman arıcakta beni görüşmek isticek
bak yine sinirlendim görüşmeyerek ayrılcam nefret ediyorum ondannn çok kötü planlarım var grrrrrr
akşam gelişmelerden haber veririm günlük şimdi kaçtım ben baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay