Popüler Konu Sevgili günlük...

yine ben
gidip duş almam lazım çok üşeniyorum o ses türkiyeyi izliyorum bi insana deri ceket bu kadarmı yakışır ya balımsın murat aşk duymasın kafamı koparır ama çok tatlı ya
ay bu arada btanenim bayramda 4 gün izni varmış ama biz şehirdışına çıkıcaz annem bi gün kalıcaz dedi umarım öyle olur :44: keşke birlikte uyuyabilseydk o tatilde nolurdu ya valla bu hayat beni yordu yarında umarım sınavım yoktur diyip noktalıyorum seni

Oh elime saglik mis gibi ne güzel yapmisim türk kahvemi kapayipta kendi falima mi baksam ne yapsam

Kendimi hic olmadigim kadar kötü hissediyorum günlügüm böyle karmakarisigim ne yapacagimi bilmez bi haldeyim. Kizginim, kirginim, öfkeliyim, etrafa ates saciyorum resmen

Anlatmak istedigim cok sey var aslinda ama yazacak istek yok icimde hem yazsam birine anlatsam ne olucak ki???

kızım benı cok üzdü günlük ,cok yaktı canımı..

kafasını oyle bır yere dayadı kı agrısından aglıyacaktım neredeyse ,sonra bırde bacagını ,ayaklarını dayadı göbegıme ölüyordum agrıdan ...

sonra yattım konustum oksadım sevdım ,bıraz rahatladım ılk kez uyusun ıstedım agrıtmasın bır yerımı ...

belım de agrısa doguruyorum derdım o kadar fecı ıdı..

sonra kalktım dus aldım ..rahatladım ..

sonra baktım uyuyor merak ettım bu sefer karnımı dürttüm,hemen attı tekmeyı ..

kurban olurum ben ona..

cok merak edıyorum günlük cokk..neredeyse her gece doguruyorum

goren herkes yakında dogurursun sen dıyor..saglıkla gelsın de bebegım ..tek ıstegım o..

ama cok özliyecegım onu ıcımde kı hallerını bılıyorum..o ayaklarıyla oynadıgımız oyunları ,hıckırıkları ..

yarın gorecegım kızımı bakalım ne kadar oldu ..

rabıım ısteyen herkese versın gunluk herkeseee

günlük...
nefes alamıyorum sevdiğim 2.5 gün benimleydi bugün yolcu ettim onu yine yüksekovaya... içim çok kötü :2: dayanamıyorum bu ayrılıklara...Allah ım en yakın zamanda kavuştur bizi...dayanamadım ağladım keşke şebeklik yapmaya devam edebilseydim..onu da üzmeseydim. çok zor ya bi parçamın gittiğini hissediyorum özlüyorum lütfen geçsin bu acı ve normale döneyim...

bugün yine 2007-2008-2009 yılları burnumu sızlattı... :2: çok özlüorum onu ... Depreştim ve tırın tırın arattım nette..:126: İnternetteki bütün profillerini kapattığı için ulaşamıyorum ona.Ablasının evlendikten sonraki soyadını bile buldum ... Ama o yokk ..yok !

üzerinden ne sular aktı ama olmuyor onu unutamıyorum.Şimdi Anadolu kartalları vizyona girdi. Gidicem ve hüngür hüngür ağlıcam biliyorum ...

Kendime çok kızıyorum...

yazıyorum sılıyorum sonra tekrar aynı işlemlrı uygulayıp duruyorum işte..
öncelıkle netten elektırıklı tost mak özellık marka ve fiyatları arastırdım yarın bide dükkanlara bakarım..
çamasır yıkama topunda hala karar veremedım alıp almamakta..sonracıma 2.el araba fiyatları özellıklerı vs leri birazcık bakınıp cıktım.. şimdide kpss için kitap arastırcam bazısını netten bazısını burda ucuza olan dukkanlardan temin edicem artık.. ton balıklı makarna yanında meyve suyumu içiyorum
salı gunu dıscıye gidicem dolgu yaptırtmam gerek..
grip olmamak için savas verıyorum suan yoksa yine yataklara duserım hastanelerde aman allah korusun... amann antibiyotiğin saatını gecırmısım burda yazıp sılme oyunu oynarken üff... nezleyım antibiyotik içiyorum maalesef gribe gecmesin diye .kendime dikkat etmek zorundayım .sakınan göze çöp batar misali zaten genel vucut taraması testınde saframda bide tas çıktı 2.5cmlik doktor alınmalı dedi ama tabıkı bi kaç dr.a daha gidicem yine tek basıma!!! gerekırse ameliyatta olucam bi basıma !!! ritim bozukluguda cabası ayy ben kım cocuk istemek kım demi zaten otomatıkman bu seneyıde es gecmıstık seneyeee seneyeeee senelereee devrettik yine bebişiii...

Evveeeettt günlük yarın vizeler başlıyor. Bütün konular bitti vizeler dediğime bakma milletin 8 sınavı var bizim 3 Hepsi araştırma yaptırtıyor ya da sunumlar quizlerle puan veriyorlar. Allahım yardım etsin bize. Cum da evime gidiyorum şükürler olsun. Sana rahat rahat yazıcam burda neti açmaya üşeniyorum. İn çık yataktan her şeye üşeniyorum gerçi de
dün aşkitomun yeğeninin yanındaydım yedim bitirdim çocuğuu allahım yok böyl tatlılık bana bir gülüyo bir gülüyoo maşallahhhh Alışveriş merkezinde benimki taktı kanguruyu gezdirdi rezil olduk diye diye allahhh bi yakıştı bebek onaa bir sürü resimlerini çektim valla allahım bize de bi asya bi bertuğ versinnnnnnn

Bayramlardan hoşlanmayan bir ben mi varım ki günlük yaaa

Bababnem hep olay çıkardı her bayrama onun yanına gidişimizde,geçen bayram da halam laf soktu, ben bayram kalp kırmayayım diye attım kendimi yukarı kata,sinirimden derhal arabaya atladığım gibi annemi de alıp eve geldim bir daha da gitmedim halamla da konuşmadım.Kalkp kırmak bu kadar kolay olmamalı be günlükBayramımın üç günü onun yüzünden ağlayarak geçti,nişanlım yanımdayken zehir oldu bana değer mi buna?amannnn neyse...

Ananemler İzmirde be günlük her bayramım onlarsız geçiyor,onlar gelemiyorlar,biz de şimdi dünür münür olyaına girişince gidemiyoruz hiç ama kalbim onlarla...

Dedemle msnde görüşüyoruz ama o da kesmez oldu,okey oynamalarımız,nargile içmelerimizi özledim çok

OFF her seferinde bir şey çıkıyor günlük...Adetlerden pek haz etmem ama şu nişanda geline kurban kesme olyını hep sevmişimdir.Kurbanı birkaç güne kadar alırlar da bizimkiler kestirip eve getiriyor,e bu koç süslenip buraya getirilecek de sitede bunu kim kesecek?Sevdalımm arefe günü gelicek,bayramlığı ne zaman alıcaz biz?of....

AYYYY söylemeyi unutuyordum az daha günlüğüm, arabamızı satmıştık niz iki hafta önce, modellemek istiyorduk,Bu gün n,şanlım araba baktı bütün gün,ortak araba aldık, yarın iişlemleri başlatıyor, çok sevindim çokkkkkAllah kaza bela vermesin inşallah...

Regl olmaktan nefret ediyorum ve de kendinin gelmesi yetmezmiş gibi bir de beraberinde getirdiği sancılardan

evimize yeni bir can, nefes geliyo günlüğüm
annem hamile ne tepki vereceğimi bilmiyorum şaşkınım sadece.

Sevgili günlük,

iş yerimde , en başta yaptığımız anlaşmaya göre 3 aylık deneme süresinden sonra almam gereken maaşımı 2 aydır ödemiyorlar. Yarın yine maaş günü. Umarım bu sefer unutmaz yatırırlar 2 defa uyarmama rağmen.

Haklıyken haksızmışım gibi tavırlara girmeleri canımı çok sıkıyor. Sabrediyorum.

Dua ediyorum..

yarın doğum günümve çok mutsuzum!
nasıl olsa aramaz diye telefonumu salonda bıraktım...1 saat sonra baktımki aramış!şansa bak=)6 cevapsız,ki hayatta aramaz üst üste,bi kere aradığımda açılacak o telefon,yoksa aramaz paşamneyse dedim arıyım bakıyım niye aramış
arıyorum açmıyo!misilleme yapıcak ya zalak6.arayışımda açtı!bu kadar olur yani...sanıyoki bilerek açmadım.ya sinir oluyorum bu huylarınabaktım annesiannecim diye şakıdımnerdesin kızım gelmiyosun,unuttun bizi,vs...meğer annesi aramış,bende yedim
göya benimki uyuyomuş,yanımda uyuyo diyo,sonra diyoki veriyimde konuşhani uyuyoduyok yok müsait değilim dedim,hemen kapamaya baktım teli:102:küsmüsünüz dedi,yuuooo dedimçok çalışıyorum fırsat yok gelmeye dedimve hemencik kapadım teli
ve saatler geçti,saat oldu 23:00,baktım kankası arıyo,bacı naber?iyi kardeşim napim felan,gayet rahatım gülüyorum felan,sonra dedi yanındamı bizimki,yuuoo dedim,niye yanımdamı olucaktı dedimonlara gidiyo,annesi,ağbisi hep beraberler,ama bana soruyo onu şapşalsonra aynı terane,küsmüsünüz felan.dedim hayırbiz özgür bi çiftiz,o benim nerde olduğumu bilmez,ben onun,rahat takılıyoruz dedim ukala bi şekildetabi benimki dinliyo biliyorumsonra annesi aldı teli,bi arkadaşı var ona uğramaya gitmiş,öyle dedi annesi,dedim bana niye soruyosunuz????göya arkadaşı merak etmişte(beni arayan)!resmen o arattırıyo bariz belli,hala ayak yapıyo!bende ayar oldum iyice ve anne, oğlunla bitirdik dedim!niye ne yaptı felan dedi,değer vermiyo yetmezmi dedim!vermez olurmu felan filan dedi dinlemedim...çok soğuk konuştum ve kapadım telibu sefer gerçketen bitti sanırım.niye oyun yapıyosun,seviyosan kendin ara,her seferinde aynısı oluyo bu ne ya!biterse biter artık gözden çıkardım.rabbim hakkımda hayırlısını versin başka bişey demiyorum.canım çok sıkkın günlük çok
hala çoluk çocuk muhabbetlerle uğraşıyorum.ulan beni seviyosan böylemi yapman lazım.kendin ol bi.beni kendin ara,bu gurur ne!off yazdıkça sinirleniyorum
sana yazmak iyi geliyo günlüğüm.işyerindeyim şu an,çalışmak bile gelmiyo içimden,herşeyi bırakıp gitmek istiyorum.sadece gitmek

Günlükcan mutluyum ben yaaa
kafamdaki soru işaretleri git gide azalıyor
mesela eskiden nişanlı olduğumu öğrenince ne tepki verir diyordum
acaba kaldırabilir mi yoksa beni bırakır mı diye
ama o benim inatçı tarafıma takıldı
bana bak dio ben bişi söylerim inat edersen bacaklarını kırarım olduu canım dedim

ben şımarığım biliyosun ama o dengelio beni
zaten 1 hafta görüşemedik
özledim
dünde çalıştı
3 te buluşacaktı 7 de anca buluşabildik
annemde şaşırıyor
normalde senin ortalığı birbirine katman lazımdı diyo
bilmiorum içimden ona kızmak gelmiyor
belki de gerçekten inandığım için bana o güveni verdiği için
ya da bulduğu her fırsatta beni görmeye çalıştığını bildiğim için
bakalım ne olacak sonumuz
çevremdekilerinde önerisiyle
ANI YAŞAmaya çalışıyorum
ilerisini düşünmüyorum
şuanda mutluyum o yeter bana

insan mutsuz olduğu dönemlerde bu kötü zamanlar hiç geçmicek sanıyor
sanıyor ki o yara hep açık kalacak hep kanayacak
ama geçiyor
unutuyorsun için yana yanaa ama sonra durup geriye bakınca
iyi ki diyebiliyorsun
şimdi eski nişanlımla yaşadığım kötü anıların hepsini unuttum
yalnızca güzel olanlar aklımda var
yaşandı ve bitti...
yeni bir yolda yürüyorum
aslında yürümek değil de hani bebeğin ilk emeklemesi için
dahaa çokk fırın ekmek yememiz lazım
birbirimizi tanımaya çalışıyoruz
ama ben diyorum ki iyi ki nişanlanmışım ve o yoldan geri dönebilmişim...
aynı durumda olanlar eminim şuanda çok kötüler ama
ilerde onlarda iyi ki diyecekler herşey güzel olacak....

günlük selam,

buradaki yazıları okuyorum da,herkesde bir aşk acısı var,şarkı çalıyor ağlıyoruz,gezmeye gitsek ağlıyoruz,yemek yesek,bişey içsek,hep aklımıza gelip ağlıyoruz,niye biz bayanlar böyleyiz?niye erkekler böyle değil.?

niye ağır kelimeler kullanarak canımı acıtıyorlar?niye buna izin veriyoruz?

o kadar çok soru var ki,bu soruların cevaplarını kim verecek bizlere?

facede duvarıma yazdığım bir yazı vardı "Acı veriyor yeni baştan sevmesi,yıllar sonra aşka küskün dönmesi" diye,baya arkadaşlarla yazıştık ve oda adam olunda gerçekten sevin yazdı,bende sen nesin adamsın,ulan adam olsan ,gerçekten sevsen bana öyle bir teklifte bulunmazdın yazdım ama buna karşılık sen git kzenlerle gez,toz,bana gelince anan izin vermesin dedi.

bu çocuk gerçekten gerizekalı anlamıyor bunu,ben eğer bununla konuşursamtımarhanelik olurum

o yüzden rabbim artık onunla beni karşılaştırmasın,hayatıma düzgün,ciiddi,gerçekten seven ,değer veren,süpriz yapan birini çıkarsın karşıma.o kadar çok istiyorumki bunu,ama bir yandanda korkuyorum .

bugün protezim takılıyor ve artık psikolojim daha bir başka olucak:)

sevgili kadınlar kulubunun bayanları lütfen üzülmeyelim,bu erkekler kendilerini hint kumaşı sanmasınlar,elimizi sallasak eliis diyelim ve mutlu olalım

günlükcankaç saattir uğraşıyorum bi evimin resimlerini paylaşamadım ama sonunda paylaştımama biraz karışık paylaştımzaten bi işide düzgün yapsan mienneyse oldu yasabah susamlı poğaça yedim midem acaip yanıyor bidaha yermiyim yemem desemde yine yiyorum vazgeçemiyorum ondan güya diyete de başlıcaksın kızımama hiç umrum olmuyor bu ara inanki güzel güzel yiyorumyaptıklarımda güzel oluyo ki nasıl yemeyeyim yahuyap yap sonra bak mı olmaaaz:18:ay dün yine dışarı çıktım iyimi trençkot aldım kendime ama ihtiyacım vardı okadar aradım bir dükkanda bulamadım en son bi dükkan kalmıştı artık bu son çare kızım mien dedimgirdim ve çok içime sinerek aldımmarkafoniden elbise almıştım oda gelmedi daha umarım bugün gelir pazartesi yabugün de dışarı çıkacaktım ama bugün evde paspal paspal oturuyorum:111: yemeğimde var zaten bu gün akşama kadar yatarım oh iyimi:129:

ne kadar dengesızlestım gunluk bir gün içim kıpır kıpır dıger gun sacma sapan bıseyden nem kapıp moralımı bozuyorum.dün aşkımla bulustuk bayadır oturup sohbet edemıyorduk 2 3 saat beraberdık sohbet ettık omzuna yattım en cokta kokusunu ozlemısım işlerinin yogunlugundan bulamıyorkı vakıt ama bu ay işleri ıyıymıs yılın en cok kazandıgım ayı dıyor ve benım hıssemınde yukseldıgını soyledı sakayla karısık dıyor ama benı kımselere muhtac etmez bılırım.

bir calısma azmi halımı gorme b formları bıttı maas bordrolarına el attım bayramdan once bıtsın sıkısmayalım.

maas alırım yarın verecek o kadar cok borcum varkı hangısını halledıyım bılemedım.bir taraftanda yatırım yapmak ıstıyorum ama olmuyorkı.evın alısverısını yapıcam yarın kardesımle pizza yemege gıdecez.kredı kartları ö.kredısı elektrık faturası market benım kendı ıhtıyaclarım ceyız borcu off ıcım daraldı.sustum ben.çavv

her nekadar sIK yazmasamda sana arada bir gelip sayfalarini karistiriyorum günlük...
acaba düsüncelerimi yüregime yazmayip , beynimdeki sesleri dinlemekten yorulmak yerine gelip icimi sanami döksem...

Son düzenleme:
Günlük cuma gecesi itibariyle hırsız mağduru olduk
lcd miz gitti ucuz bişeydi zaten üzülmedik, foto mak.gitmiş ... ona üzüldüm.
ve en çok güldüğüm şey ise eşimin parfümünü götürmüş.
str8, demekki reklamın akışına kapılan tek ben değilim.Kışkırtıcı :)) kışkırmış adam.
şakası bi yana korktuk valla 2 gece evi terki diyar ettik.dün de temizledik.artık oturuma hazır.
tabi eşim geldiğinde gidebiliriz, artık tek başıma töbe kalamam evimizde ...

Günlük
Bir insan hergün mutsuz uyanırmı ya .of o kişi benim sanırım
yine mutusuzum yine korkunç kabuslar gördüm onunla ilgili
faceine girdim komedi filmleri izliyor belli ki. izlediği filmlerin sayfasını beğeniyor.beni ağlatırken üzerken 3 gündür birkez olsun arayıp sormazken o kendi keyfinde
çok koyuyo be günlük .bi insan nasıl böyle duygusuz umursamaz vurdumduymaz olabiliyor hiç aklım almıyor hiççççç :44:
yine powerfm virgin radio yu filan beğenmiş .gülücüklü yorumlar paylaşımlar .gayette keyfi yerinde beyfendinin. s....de değilim allah kahretsin ya nefret ediyorum ondan
ben kendi kendime yapıyorum sanrım .bu duygusuz tavırları benim ondan soğumama uzaklaşmama neden oluyor acaba farkındamı ?
ahh günlük ahh ne yapıcam bilmiyorum okadar kararsız okadar düşünceliyimki.bu ilişkiyi bitiresim birdaha asla başlamayasım geliyor
bugün akşam uçağı var, buraya geliyor.yarında benm kursum var akşam acaba o kurs çıkışı beni görmeye gelirmi ? :26:
gelse bile ben konuşmayı yüzüne bakmayı düşünmüyorum günlük.canımı çok yaktı benmle buluşmak isterse şayet ozaman hatırlatıcam ona bu keyifli dakikalarını.
off niye bana mutlu olmayı yüzümdeki güllümsemeyi çok görüyor.ben ondan çok büyük şeyler istemiyorum ki.ya yastaysan yasta ol ya ne bu ayrılık arifesinde kahkahalar göbek atmalar.sanki zevk alıyor beni üzmekten ağlatmaktan.
görüşmemekte kararlıyım günlük.ben ona cezayı bu şekilde vericem.belkide tamamen bitirmek en hayırlısı olucak bizim için. umarım o cesareti gösteririm ama dayanamam ben biliyorum.dua et benim için günlük Allah sabır versin güç versin bana

Günlük,

yarın hiç işe gelesim yok biliyor musun ? :2: İnan kötü kötü planlarım bile var gelmemek gibi ama mümkün değil sanırım
İzin yapmak istiyorum. uyumak istiyorum dinlenmek istiyorum çok yoruldum bu haftasonu çooook

bugün 2 ders için okula gittim sıkıntıdan neler yapıyorum ya anladıgın gibi sınavımız yokmuş bugün ama derse kimin gircegi hala belli deil ahh benim tonton hocam kimlere bırakcaksın bizi ya hepsi kötü hepsii gittim geldin şimdi canım sıkılıyo evde :44:
bak buraya gelirken bi ton şey vardı yazcagım unutum iyimi :111: sana yine aynı şeyleri yazıyımmı istermisin ne zaman bitirce mben bu okuluuuu kafasız biblo ilk senende giremedin siz kimsiiiiizz ya ben kafasız adammmm aşk olsa bunu derdim hemen :111: aman böyle işte bak yazcak bişeylerim bile yok 22 yaşıda monotonlaştım trendyoldan trenckot aldım bugün yarın gelir bakalım güzel olur inş.
Bayram için bi düşüncem var inş olur yarabbim aminnnnnn
ben akşama yine geliriimm :117:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…