Sevgili günlük kusura bakma bu aralar sana yazamadım çünkü herseferince canımın acısını yazmak agırıma gidiyo 31 ekimde yazıcaktım sana günlükçüm elim gitmedi 31 ekimde nemi vardı san okadar yazdım unuttunmu yoksa kızım ömürüm kollarımda olucaktı günlükçüm içim acıyo be günlük odası boş kaldı okadar heveslerim hayallaerim aldıklarım umutlarım yarım kaldı ben kızımı çok özledim tabi deger 2 oglumuda
çok kötüyüm günlükçüm acımı san tarif edemem herkez belkim şuan burayı okuyanlar benim için allah sabır versin diye düşünüyo ama sabrınıda veriyo yaradan ban ama benim neden gözyaşlarım dinmiyo günlük neden anne kalbim açıyo çok aglıyourm günlük bugün faceyi açtım benle rahmini diktiren bir arkadaş vardı o dogurmuş oglunun resimlerini koymuş hem sevindim adına günlük hemde mucizesine bakıp çok agladım pc başında kal kaldım
insan hiçmi bişeyden mutlu olmaz hep bir yanım yarım korkuyorum günlükçüm acaba panik atagımda yaradan ondanmı evlat vermiyo bakamam diye bu aralar panik atak nöbetlerim geliyo çok korkuyorm günlük:18::18:bazen kabimin çarpıntıları nefesimi kesiyo allahım affetsin ben eski paşayı geri istiyourm günlük acaba çabalasam geri gelirmi:44::44:eşime diyorum eski deli dolu beni çok özledim biri bana deseydi evlenicen 3 evladını yitiricen gülerdim ama dogruymuş ilki canımı yaktı gitti ikincisi çigerimi söküp gitti heleki üçünçüsü varya günlül ne bedenimi ne çigerimi kalbimi ruhumu söküp gitti
ne mutlu ederki beni çok şükür diyourm mutluyum saglıklıyım huzurluyum ama diyourmya allahım affetsin yetmiyo be günlük
şimdi ömürüm yanımda olsaydı 10 senelik özlemim bitseydi ne olurdu be günlük ak sütümle emzirseydim altına alsaydım uykusuz kalsaydım mevlüdünü yapsaydım kurbanını kesseydim ama nerde
olmadı gene olmadı gene beceremedi bu beceriksiz paşa
ben ne yapıyım nerelere gidiyim önceden olmuyo diye aglıyodum şimdide ölüyo diye aglıyourm olmaması varya daha iyiymiş ölünce sende ölüyosun şuan göz yaşlarımı görsen günlükçüm benle çok aglardım çok mutsuzum bewnim diyebilecegim saglıklı hayırlı bir evladım yok
3 tane hayıurlı evladım var aslında ama burda yok herkeze imrenerek bakıyorum inan günlükçüm seviyolar öpüyolar bende hkendime kızıyorum imreniyourm diye
allahtan geldi alalah gitti diyourm herzaman ama ne biliyim gözümün yaşı dinmiyo testlerimin hepsi temiz çıktı günlükçüm sadece bir testimi alıcam ya bugün ya yarın işşallah oda temiz çıkarsa bende bir sorun yok çıkıcak ozaman neden bebekleri vefat ediyo herşey allahtan biliyorum ama ne acıtıyo canımı biliyomusun günlükçüm dogum yaptıgımda yavrularım can çekişe çekişe ölüyolar o canımı acıtıyo elimden bişey gelmiyooooooooooooo
benimde günün birinde bebegim olurmu bende muradıma erermiyim bilemiyorum