Popüler Konu Sevgili günlük...

Hiç iyi değilim günlük.Yazacak gücüm dahi yok.Umarım daha sonra yazabilirim sana.

bugün uyumicam. bugün kendime yettiğimi kendiminde bana iyi geleceğini hissetmek istiyorum.. yalnız odamda kulaklığım kulağımda gayet duygusal bi moddayım, bi yandan gizlemekteyim. yani bi yanım gülümsüyo bi yanım asık suratlıı

Son düzenleme:
Askerim şu an nöbette. Saat 4 gibi gelecek belki ararım dedi onu bekliyorum günlük. Uykum geldi ama 1 saat daha ayakta durmam lazım. Ben de nöbet tutuyorum onunla Arasın da konuşalım yaa hemencecik özlüyorum sesini napıyıımmm :2:

Günnükcüğüm sevdiceğim arayacak bırazdan nöbetı var sımdı onu beklıyorum sesıne kurban oluyum ben onun cok özledim beeeeeeee ama bitiyo

Son düzenleme:
nabersin
dün akşam evde salaş ,makyajsız ,taytla falan oturuyodum saat olmuş 9 buçuk ani bi kararla aşkla buluşma kararı aldık özlemişim ya cumadan beri görmüyodum bayramın 3.günü çalışıyomuş biz ilk günden şir dışına çıkıcaz 2.günü akşamı gelcez 3. gün o çalışıyo ne kaldı 4. günü bize kaldı sadece planımıda heran yok edebilir bu durum bide dün hoca mail atmış ee insaf ya almanca ve muhasebe vizem aynı gün ertesi günde ekonomi var yok artık almancayı başka güne aldırmam lazım inş alırlar
bugün boş günümmm ama sabahın köründe kalktım yine zalak bibloyum resmen dışarı çıkarım belki ama üşeniyorum ders çalışmam lazım ama yine yapmıcam kesin bu dönem hiç zevk falan almıyorum bıktım okumaktan yea

Daha hazırlanıp derse gideceğim; kahvaltı bilem yapmadım ama gel gör ki onca işimin arasında şu forumdan başımı kaldıramadım...

En iyisi çarpıya basıp çıkmak artık...

selam günlük..

Bugün 02 Kasım..sevdiceğimin doğum günü.. aynı zamanda en yakın arkadaşım dostumun doğum günü... Aşkıma hediyesini kargoladım takip ediyorum hala eline ulaşmadı Hediye aldığımı biliyor ama bayramda elden teslim ediceğimi söyleidm ona bugün beklemesin diyee

Akşam da dostumla dışarı çıkıcaz.. Ona ufak bir sürprizim olucak güzel olur umarım Hadi kaçtım günlükcan yarın gelişmeleri yazarım burayaa

Sevgili günlük kusura bakma bu aralar sana yazamadım çünkü herseferince canımın acısını yazmak agırıma gidiyo 31 ekimde yazıcaktım sana günlükçüm elim gitmedi 31 ekimde nemi vardı san okadar yazdım unuttunmu yoksa kızım ömürüm kollarımda olucaktı günlükçüm içim acıyo be günlük odası boş kaldı okadar heveslerim hayallaerim aldıklarım umutlarım yarım kaldı ben kızımı çok özledim tabi deger 2 oglumudaçok kötüyüm günlükçüm acımı san tarif edemem herkez belkim şuan burayı okuyanlar benim için allah sabır versin diye düşünüyo ama sabrınıda veriyo yaradan ban ama benim neden gözyaşlarım dinmiyo günlük neden anne kalbim açıyo çok aglıyourm günlük bugün faceyi açtım benle rahmini diktiren bir arkadaş vardı o dogurmuş oglunun resimlerini koymuş hem sevindim adına günlük hemde mucizesine bakıp çok agladım pc başında kal kaldım insan hiçmi bişeyden mutlu olmaz hep bir yanım yarım korkuyorum günlükçüm acaba panik atagımda yaradan ondanmı evlat vermiyo bakamam diye bu aralar panik atak nöbetlerim geliyo çok korkuyorm günlük:18::18:bazen kabimin çarpıntıları nefesimi kesiyo allahım affetsin ben eski paşayı geri istiyourm günlük acaba çabalasam geri gelirmi:44::44:eşime diyorum eski deli dolu beni çok özledim biri bana deseydi evlenicen 3 evladını yitiricen gülerdim ama dogruymuş ilki canımı yaktı gitti ikincisi çigerimi söküp gitti heleki üçünçüsü varya günlül ne bedenimi ne çigerimi kalbimi ruhumu söküp gitti ne mutlu ederki beni çok şükür diyourm mutluyum saglıklıyım huzurluyum ama diyourmya allahım affetsin yetmiyo be günlükşimdi ömürüm yanımda olsaydı 10 senelik özlemim bitseydi ne olurdu be günlük ak sütümle emzirseydim altına alsaydım uykusuz kalsaydım mevlüdünü yapsaydım kurbanını kesseydim ama nerdeolmadı gene olmadı gene beceremedi bu beceriksiz paşaben ne yapıyım nerelere gidiyim önceden olmuyo diye aglıyodum şimdide ölüyo diye aglıyourm olmaması varya daha iyiymiş ölünce sende ölüyosun şuan göz yaşlarımı görsen günlükçüm benle çok aglardım çok mutsuzum bewnim diyebilecegim saglıklı hayırlı bir evladım yok 3 tane hayıurlı evladım var aslında ama burda yok herkeze imrenerek bakıyorum inan günlükçüm seviyolar öpüyolar bende hkendime kızıyorum imreniyourm diye allahtan geldi alalah gitti diyourm herzaman ama ne biliyim gözümün yaşı dinmiyo testlerimin hepsi temiz çıktı günlükçüm sadece bir testimi alıcam ya bugün ya yarın işşallah oda temiz çıkarsa bende bir sorun yok çıkıcak ozaman neden bebekleri vefat ediyo herşey allahtan biliyorum ama ne acıtıyo canımı biliyomusun günlükçüm dogum yaptıgımda yavrularım can çekişe çekişe ölüyolar o canımı acıtıyo elimden bişey gelmiyooooooooooooobenimde günün birinde bebegim olurmu bende muradıma erermiyim bilemiyorum

selam günlükk.soğuk ama güzel birgün.peşin vergılerı yapıyorum bayrama kadar yetısmesı lazım.günlük para bırıktırmem lazım 1000 tl maas alıyorum hepsını harcıyorum bıktım bu durumdan.artık karar verdım kendıme cuzdanımda hergun 10 tl koyacam aksam oluncada artanı kumbarama atıcam.dunden 3 tl attım kumbarama.eve ver kardeslerıme ver market kredı derken bıktım bende calısıyorum esek gıbı havaya gıdıyor kazandıgım.gelecegımı dusunmem lazım.tamam param yok degıl ama neden herseyım varken daha cok masraf yapıyımkı kendıme.

yuzumde alerjımı ne anlamadım kocaman kocaman sıvılceler cıkıyor ıcıde yok.pudrayla kapatıyorum artık temel saglam olunca sıvılce bıle golgelemıyor guzellıgı.hihihi bune özgüven Yarabbimmmm.

neyse calısmam lazım çavvvv

Günlükcüm merhaba..
Dün gece 4'te askerim aradı. Onbaşı oldu ya diğer askerleri nöbete götürüp getiriyo, arada bir devriye geziyo falan. Dün de öyleydi dedim beklerim ben seni gelince ara o da aradı 4 gibi. Onu bekledim nasıl uykum geldi ama aşkımı bekledim sesini duymak için. O kadar geç yatmama rağmen erken kalktım. Şimdi biraz tv izleyim de sporumu yapıcam sonra kitabımı okurum. Akşama kadar gene evde zaman geçircem işte bi şekilde. Sonra da aşkımın aramasını bekliycem. 76 günümüz kaldı günlük. Geçsin çabuk artık çok özledim.
Offf günlük artık bi şeylerle uğraşmak istiyorum çook sıkılıyorum evdeeee... Hayırlısı bakalım. Şu Kasım ayı doğum günümün hatırına uğurlu gelir inşallah bana. 2 gün sonra da doğumgünüm. Ama aşkım olmadan kutlayacağım. Neyse seneye telafi edicem fazlasıyla her anı :))
Ben şimdilik gidiyim günlükcüm sonra gelirim gene ne işim var başka di mi :)
Hadi görüşürüz byeee

günlükkkk
Allahıma binlerce kere şükürler olsun
kim O'nun kapısına duayla gitmişte geri çevrilmiş :)
dün akşam çok sıkıntıdaydım çok dertliydim sonra herşey yoluna girmeye başladı
Allahım sen bize sıkıntı veriyosun ki kapına gelelim :) ne mutlu bunu anlayana :)

Yorgun ve de argınım saygıdeğer günlük...
Şöyle ayaklarımı uzatıp yorganı başıma çekesim var çok fena ama sana geleyim dedim kıymetini bil.
Sabahın köründe doktora gittik...
İki ayrı doktora göründüm ve bir sürü hastalığım gün yüzüne çıktı
Burun etlerim büyüyomuş, sünizit başlamış...
Solunum ve alerji testi de yaptılar.. Kediye, toza, ota, çayıra bir sürü şeye alejim de varmış meğer iyi mi?
Yaz kış elimde mendille dolaşmam bundanmış meğer...
Doktor evde sen toz almasan iyi olur dedi ama nerdeeeeee....
Bahane edip yırtamam bile hem kıyamam ki anneme
Öyle işte yazacak başka bir şeyim de yok..
Yine gelirim belki....

Günlüğüm,

ben artık tatil yapmak istiyorum ya ne vardı şöyle c.tesiden bi yerlere gitseydik ve perşembe cuma gününü de verselerdi de adam gibi tatil yapsaydık
evlendikten sonra 5 kilo aldım çok farkedilmiyor ama ben alışkın değilim tartıda 5 kg fazla görmeye onun için artık yediğime falan dikkat ediyorum
az önce yediklerimden sonra tabiki

neyse veririm herhalde öyle umuyorum yani

Hocanın peşinde gezmekten yoruldum yaa insaf ya.Sabahtan akşama kadar boş boş hocanın peşinde gezdik.
Yarında kızlarla gezicez
Walla çok yoruldum biraz dinleniyim ben

Günnük,
ben bu aralar hiç su içmiyorum, yakında selülitli, sağlıksız cilt görünümlü bişe olup çıkacam..
sonra da yazın etrafta inceciiik, dümdüz göbekli kızları görünce hasetleniyorum..
Şu 4 kiloyu da veremedim zaten, 60 da tıkıldım kaldım.. çok kızıyorum kendime, ama tutamıyorum boğazımı..
eşim izinli bu akşam, içim kıpır kıpır.. :)) keşke her akşam evde olsa :/

günlük sana en son yazdığımdan beri çok şey değişti..Eşimle barıştık..=)

Ve bugün doğumgünüm biliyomusun..Nedense artık hiç sevmiyorum doğumgünlerini..Çünkü benim için doğumgünümün güzelliği
babamın iş çıkışı getirdiği o güzel pastalar olurdu..Bu yıl babam yok günlük ve bir daha da olmayacak..çok özledim çokk..
Bugün mezarlığa gidicektim ama yapamadım günlük yığılıp kalkmaktan korktum..Annemde heralde anlamış olacak ki halimi beni
alışverişe çıkardı tabanlarım şişene kadar dolaştık bir sürü şey aldım..

Umarım yeni yaşım huzur mutluluk sağlık getirir...

Hala başım ağrıyor...:2:
AVM ye filan gittim bugün ama gönlüme göre bir şey bulamadım yahu...:26:
Derslerimi de yaptım, 2 günlük yoğun ders maratonuna hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…