Popüler Konu Sevgili günlük...

dün kelebekler gibiydim günnüş...sebebi de onunla yeniden face te msn de arkadaş olmamız...ama sadece arkadaş...şartlı evet yani...ne face inde ne msn in de ne de o sitede yeni bir şey yok...ne meraksız çocuk...insan akşama kadar bilgisayar başında çalışır,program yapar da nete girmez mi...sevindiğim bir konu gerçekten hayatında biri yok...beni reddetmesi evliliğin ciddiyetinden de kaynaklanıyor...acım dindi...kendimi böyle frenliyorum...tüm bu yaptıklarımdan da deliler gibi utanıyorum...

Günlük bugün beni aradı Ay çok mutlu oldum sesini duymayı özlemişim, o sürekli bir şeyler anlattı ben sadece dinledim.Yani sevgili olsaydık kötü mü olurdu, sorarım sana günlük!
Beni sevmediğini bilerek onunla ilgili masum hayaller kuruyorum iyice salaklaştımkızım yürü kendi yolunda ,seni takmıyor belli ki diyorum ama bazen öyle oluyor ki onu düşünmemeye bile tahammül edemiyorum.Önceden de söylemiştim sana günlükcüm ona duyduğum aşk değil başka bir şey...
Şuraya yazdıklarımı okusa ne düşünür acaba benden nefret mi eder yoksa o da mı sever beni? Kafamdaki soruların cevabını hiç bir zaman öğrenemeyeceğim( Allah Büyük tabi belli olmaz:) ).
KPSS ye çalışmam lazım günlükcüm sonra yine dertleşiriz

günlükkkkkk
uyumam gerek ama kalkamıyorum bilgisayarın başından..
bu kk kitledi beni yine :26:

Of ama yaa kabul etse ne olur ki sanki (

Kocacık il dışına görevli gidiyor pazartesi evde tek kalmamı istemiyor bende yalnız hiç uyumadım bu yaşıma kadar ama artık evliyim bunuda öğrenmem lazım diyorum ama olmaz diyor. Hiç kimsem de yok bu şehirde yanıma gelip kalacak, sırf 3 gün içinde annemi İstanbuldan buraya yormak istemiyorum oda anneni çağır diyor bende arkadaşımda kalmak istiyorum kabul etmiyor. Zaten koca Ankarada bir tane arkadaşım var oda annesiyle yaşıyor evde erkek bile yok neden hayır diyor ki napcam ben (

Gunlukcum, cuma gunu yollanan mektup hala nasil gelmez aklim almiyo, yarinda cuma bi hafta oldu. Biri mi aldi napti bilmiyorum. Askimda bana siir yazmis, hatirlamiyo simdide uff insallah yarin geliir mektubum (

Dün gece safra kesem yine ağrı yaptı. Sabah 6 ya kadar uyuyamadım. Bugün uyandığımda ise saat 12 idi :))) Saat 4'te arkadaşımın iş yerine gitmek için hazırlandım vs. Gittim çıkışını bekledik 2 kız.Çıkışta da gezdik, kahve içtik. Kız arkadaşımın abisi ile karşılaştık , ne konuşkan bir abi o öyle... Çok gereksiz esprileri var aslında biraz çocuksu. Hele abinin kız arkadaşı, öyle itici bakışlar görmedim ben. İçimden KOÇ MU BALIK MI diye geçirirken dayanamadım pat diye sordum. Anlaşamadığım iki burç ! KOÇ VE BALIK. 22 MART doğumluymuş ! Yani ayın balıktan koça geçtiği gün :) Kendime şaşırdım ! Napiiim... Genellikle olumsuz elektrik alıyorum bu iki burçtan. Neyse... Eve geldiğimde saat akşam 23.00dı. Baktım etrafta gazeteler filan. Salona bir girdim Bembeyaz bir golden. Tahminimce 2,5 aylık filan. Bizden önce 4 aile bakamamış başkasına vermiş ! Bizden önceki sahipleri 2 gece bu soğukta balkonda yatırmış !!! Yavrucak öksürüyor Hasta... Üstelik karnesi yok. Aşıları var mı yok mu bilmiyoruz vs... Çok üzülüyorum. Ona bakmalı mıyım, yoksa vermeli miyiz bilmiyorum. Sorumluluğundan korkuyorum hemde çok

Ama ona bakarken içim eriyor, gözyaşlarıma engel olamadım... Çünkü biliyorum ki ondan daha gerçek bir dost yok. Ayrıca cinsiyeti dişi :) İsmini de PARİS koyduk

Firarperes düğünü haziranda yapsın günlük 6 ay su gibi akıp geçerihem aynı ayda evlenmiş oluruzkış düğünlerinden hoşlanmıyorum ben ,gelen gidenin yatağı yorganı yatıracĞIN Yeri bile sorun oluyor,hem kış düğünü olursa doğa fotografı çektirilmez yada tam çekilirken yağmur kar bişey yağarr saçlar bozuluryeni evliyken buz gibi havada titremek varr ay daraldımm

Bir sürü şey yazmaya gelmiştim düğün girdi yine aklıma heosi uçtu gitti

Günaydın günlük okula gitcem hazırlanıyorum sana da bi bakıyım dedim.Çok uykum var ya...
Gecekuşum çok güzel açıklamış du bakalım napıcaz?
Bu yıl bi değişiklik yapsak önce haziranı yaşasak nolur ki??? :26:
Tamam tamam sustum

günlük günaydın sabaha kadar hiç uyumadım askımı düşündüm durdum hayallerimizi 6.5 yılın birikimi olan güzel düşleri
7.yılımıza girdiğimizde evlenebilcez günlük yııllardır hayalini kuruyorum ben prensim cok seviyorum onu
aradı yine güsel seyler söyledi bana romantik o ya cok tatlı cok anlayıslı çok seviyorum cok
hadi bitsin artık bitsin agustos gelsin cabucak kavusayım askıma bitsin askerlik denen pis şey
adını duymak istemyrum artık askerliğin sonrasına ...
bir zamanlar 15 aydı şimdi 9 ay, geçiyor geçiyor :116:

Günlükk,

Kardeşim işten çıkarıldı.. Acil iş bulmamız gerek..

İnternetten araştırmaya başladım inş. bulurum yoksa durumlar iyice kötüleşcekk ...

İşteyim ve bugün sebebini henüz çözemediğim bir gerginlik var herkeste.. Canım çok sıkkınnnn..

Sevgili günlük,kadınlar kulübüyle tanışmam çok eskilere dayanmıyor.Yeni yeni keşfediyorum bu siteyi,hergün yeni bir özelliğini öğreniyorum.Dün öğrendim seni ve dertleşecek kimsem olmadığı içinde seninle dostluğumu ilerletmeye karar verdim.Umarım sen hiçbir dostum gibi beni bırakıp gitmezsin.Dünden beri eşime çok sinirliyim.Ben kadınlar kulübünde gezindikçe çok abarttın deyip duruyor ama ben merak ediyorum ne yapayım.Bide oğlum her sabah kalkmakta çok zorlanıyorki buda beni çook üzüyor.Hersabah onu uyandırmak ve hazırlamak çok zor oluyor.Akşamda erken yatırmama rağmen sabahları çok mızmız oluyor.Aslında yazacak daha öyle çok sorunum varki.Şimdiden gözünü korkutmayayım.Hoşçakal şimdilik.

Sevgili Günlük,

Bu akşam Deniz'le buluşacağım. Çok heyecanlıyım. Beni işten alacağı için fıssstık gibi giyinip geldim. Pazartesi yeni işime başlıyorum. İyi gibi görünüyor ama şüphelerim var tabi. İçim çok rahat değil ama şu an seçme şansım yok. Özlediğim hayatı yaşıyorum. Yeni evimde 1 ayımı doldurdum. Sonunda tek başıma yaşıyorum. Bir de kedi sahiplendim. yıllardır hayalini kurduğum kedim şimdi benimle beraber. Beni şaşırtan; ben kedi alana kadar kedi hastası gibi davranan dostlarımın, şimdi evimde kedi var diye evime gelmemesi. Halbuki evim hep pırıl pırıl. Her gün çamaşır sularıyla siliyorum her akşam kedim tüy dökmesin diye onu fırçalıyorum. Günde tam 2 saatim temizlikle geçiyor. Dün akşam bahçemle ilgilendim. Zeytin ağaçlarına çare bulmam lazım. Geceleri cama çarpıyor, bi gece cam başıma inecek diye korkuyorum. Neyse şimdilik bu kadar. Hayat normal seyrinde devam ediyor. Deniz'i özledim. Onu hep yanımda istiyorum.

günlükcan günaydınnnn

ya günlük odam zaten çok zor ısınıyorr en az 3 saat sonra düzgün ısınmış oluyor..birde içeri girip çıkanlar hanımda beklerken kapğıyı açık bırakmıyor mu.. açık bıraktıkları gibi giderkende kapatmıyorlarrr donuyorum yaa donuyorummmmmmm

nemi yapıyorum uykusuz uykusuz çalısıyorum.bır haftadır işe 9 da gelıyorum 8.30 gıbı uyanıyorum zaten makyaj yapmıyorum 1 haftadır ustumu gıy cık hemen onuda yapasım yok ya aynı kıyafetlerı gıysem tınlamıyorum.

uykum var gunluk kafam beynım uyusuk gıbı patronda bakıyor bana heee elınde kalan tek elemanım butun ıslerı yapıyorum b vıtanımı ve c vıtamını hapı almıs bana her gun ıcıyorum.

sıradan bir gün.hoşçakallll

Günaydın günlük.Evdeyim bugün kendime tatil verdim.
Canım sıkkın nedense.Psikolojik olarak kendimi sürekli hasta hissediyorum.
Bi yerimde ufak bi ağrı acı olsa aklıma bin tane kötü şey geliyo.
Çok sıkıldım bundan...

eve gelip yangelip yatabilmek ne güzelmiş sınav zamanına kadar bunun tadını çıkarmalıyım bugün sinir olduğum tavırlarını çok cocukça ve basit bulduğum kızla aynı asansöre binmek zorunda kaldım yani kızla benim bi sorunum yoktu aslında :88: ama artık nefret ediyorum elime verseler bogabilirim ne kadar iki yüzlü insanlar var allahım dogru düzgün insan kalmamış ya artık çok sayılı kişilerle arkadaşlık kuruyorum önceden böyle degildim ama geriye dönüp baktıgımda şimdiki halimin daha dogru olduğunu görüyorum gereksiz insanların işi olmasın hayatımda gerek yok en yakınlarımla aramda sorun olmasında gerisi çokta önemli degil artık niye böyle bi konuya girdim şuan bilemiyorum ayy bugün sonunda paramı çektim kendi kazandığım param mezun olsam hep kendi paramı kazansam ohh miss öyle işte suan sendende sıkıldım :89:

unuttum sein günlük.
aslında aklımdaydın ama üşengeçlik _mi diyim.
derslerime çalışmam lazım ama hergün birşey çıkıyor.
busene o kredileri toplamam lazım.
lütfen...
babam pazar günü geliyor.
haftaya pazarda sanırım onlar geliyorlar.
ee ne yani şimdi isticeklermi beni.
sanırım 2012 yılının yaz aylarında evleniyorum.
hi hi hi
kıyafet-eşya-mobilya araştırmaya başladım bile.
ailem hüzünlü.
heyecan dorukta.
kısmetmi??
evet evet
rabbim hayırlısını versin.
merak edenler buradan okusun bizim kızlar :)
çok yakında sinemalarda demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…