dayak yemişim gibi ağrıo her yerim yaaa
tam iyileştim derken yine soğuk almışım
ama nasıl almıyım ki arkadaş gece gündüz sıfırın altındayız, daha kasımda böyleysek ben bi ay sonrasını düşünemiyorum
ama hasta olma lüksüm yok, yarından itibaren başlıyorum gezmeye... önce paris
sonra barcelona
ordan da roma
hep görmek istediğm 3 ülkeye gidiyorumm
7 türk kızı gitcez, hadi bakalım macera dolu avrupa bizi bekliooo
ama gel gör ki her şey böyle mutluluk verici olamıo.. aklıma geldkçe kafamı duvarlara vurdurtmaya sebep olan şeyler var... napıcam ben seninle? şu hayatta 40 yıllık ömrüm varsa, sayende 30umda göçerim ben.....
bir gün seninle evlenme gafletine düşersem, beni bu gafletten uzak tut olur mu? bucak bucak kaçmak istiyorum yine senden, aramızda 3000 km varken bile beni böyle sinir edebiliyosun ya pess!!! dünyanın neresine giderse gitsin peşinden gelen o kadar çok şey oluo ki... kaçmak çözüm olabilse keşke bazen.. ama nafile çabalar... adam 7sinde neyse 70inde de o. malzeme aynı, ortaya farklı bişiler çıkmasını beklemek benim aptallığım işte.. 4 yıldır şans veriyosun bu adama, hakediyo mu? şüpheli..
yılbaşında yanıma gelcek, venedik'e gitcez.. kesinlikle dünyanın en romantik şehrinde başbaşa bi tatil... ama daha nasıl davrancağımı bile bilmiyorum sana..
çıkmaz sokağımsın sen benim.. ama bilmediğin ya da bilip de gözardı ettiğin şey şu ki; bi gün seni de sokaklarımı da yakıp gidicem... bu sefer bedenim uzaklaşmıcak yanından, ruhumu alıp da gidicem............ anılarımızı bile hatırlamadan, ardımda hatırlayıp özleyeceğin bir adımı bile bırakmadan... adım bile kalmıcak sen düşün gerisini... öyle sınırdasın ki, üflesem uçcaksın... ya tutunursun, ya da defolur gidersin.. bildiğim tek şey şu ki ben seninle mutsuz olmak istemiyorum...........
ne diye hala kahrını çekiyorum bi anlasam...
az kaldı.. çok az....