Popüler Konu Sevgili günlük...

merhaba günlük

üyeliği iptal ettiripyeni üyelik aldıım ben:)))

nbr napıyosunn

emoşum da evleniyor artıkkkkkk

hayırlısı,rabbim o güzel yüzünü güldürsün inş:)

Yorgun bir günün içinden merhaba günlüğüm
Yine hastanelerden geliyorum...
Tıpa gittim dolayısıyla eski kampüs günlerime döndüm...
Ne güzel günler yaşandı orada ah günlük ahh
Şimdi hepsi birer anı adı altında saklı yüreklerde, zihinlerde...
Annemi bizim mekana götürdüm çay içiverdik ana kız
Aklıma hep orada yaşadıklarım geldi
Böyle bir nostalji yaşadım işte bugün...
Kampüsü gezerken iki tane de şal aldım ama yakışacak mı bilemiyorum...
Mor ve lacivert kendileri ama bir de örtmeyi başarabilsem
Tahlil de yaptım yine bir sürü...
Sanırım astımım için nefes ilacına rapor çıkartılacak
Ağrım da tam geçmedi ama nedeni de bulunmadı...
Umarım geçer de bir de onunla uğraşmam

Ayrıcaaa dün benim için farklı ve güzel bir şey de oldu. Firarperestçiğimi gördüm ( o adımda zorlansa da bak ben yazdım Şaka bi yana laf aramızda burdaki adımı sevmiyorum artık ) onunla keyifli güzel bir sohbete imza attık. Benim de teşekkürlerimi ilet Onun da dediği gibi burası bir başka sahiden...

veee vize haftam bitti günlük çok rahatladım gelsin filmler, diziler, kitaplar hiçbişey yapmadan oturmayı özledim uykum geldiği gibi yatmayı herşeyi ya. şu vize haftaları çekilir dert değil yeminle ne uyku düzeni kalıyo ne bişey neyseki bitti ve kurtuldum bu arada haftaya sınıftan arkadaşın biri sahne alıcakmış mutlaka gelin diye ısrar etti ve tüm sınıf orda olucakmış. babama çıtlatıım nasıl geliceksin dedi ve tabiki sen alıcaksın dedim şaşırtıcı bi şekilde tamam dedi :116: ayrıca şu anadolu kartallarını merak ediyoruz bide ona gitmek gerek. olucak olucak hepsini yapıcaz yaaa

bi adım ileri bi adım geri şeklindeyim bu aralar
hayat sen planlar yaparken başına gelenlerden ibarettir doğru bir cümle olsa gerek
ama yinede mutluyum,umutluyum,sağlıklıyım,sevdiklerim sağlıklı benimle
bazen ona buna sinir oluyorum sonra dönüp diyorum ki kendi kendime herkesi takıcak olsam ohooo her insan bir değil işte
birde sülalemde insan sıfatında ki ama insanlıktan zerre etkilenmemiş insanlar varyaq hani işte sizler tam bir zavallısın devam edin kendinizden başka kimseyi düşünmemeye devam edin beni kıskanmaya devam edin yaptıklarımı taklit etmeye çalışmaya ne kadar çabalasanızda ancak aaslımı yaşatırsınız
bu arada annecimmm benim canım annecim sen ne tatlı insansın ya tam düşücem derken sıcacık elinle kaldırıyosun benim ALLAH tarafından gönderilen koruyucu meleğim hem annem hem psikoloğum gibisin o zavallılara moralim bozulunca ne kadarda olumlu konuşup yönlendirip moral veriyosun çünkü sende onları tanıyosun seninde ailen sonuçta insan kardeşlerinin nasıl olduğunu bilmez mi biliyosun tabi ki
ve şu lafa sonuna kadar katılıyorumsayende bi tek annem olsun bana bişiycikkkkkkk olmaz
bu aralar yine sevimli pijama veee iç çamaşırı takıntılarım başladı dün yine aldım bissürü ama doymuyorum alışverişe ya içime bir canavar girdi sanki
bak nerden nerelere geliyorum ya

Hayat kötü değil, zor değil, acı değil be günlük... Ona bu sıfatları veren, bu sıfatlara bulayan biz insanlar değil miyiz?

hayatımın özeti: ben çok yorgunum. rabbim sabbır versin. iş,aşk cok yoruyor.umutlarımın tükenme noktasındayım.

"Hayat Devam Ediyor"u izlemeye bi başladım, çakıldım olduğum yere.
Maşallah pek bi uzundu. İlk bölüm olduğundan öyledir herhalde.
Sadece bi kez reklam aldı bi de.
Tamam Mahsun baba çok iyi işler yapıyor ama bi dizinin bu kadar süper olması da şaşırttı beni.
Görüntü yönetmeni kim ki bunun acep? Ne kadar şahaneydi ya.
Bana kalsa her dakikasına damla damla gözyaşım giderdi lakin annem vardı yanımda.
Tuttum kendimi ağlamayayım diye.
Hem ben çok çabuk sıkılırım. Bi tane bile Türk dizisi yoktur takip ettiğim.
Umarım bu dizi böyle muhteşem olmaya devam eder de izlerim.
Çok etkilendim çok.

ben geldiim
bugün daha iyiyim günlüğüm
hala çok özledim ama alışıyorum yavaş yavaş
arada vuruyor tabi özlem. bide ağlayamayışım içimd biriktirişim patlama anı yaratıyor sonrasında.
yaklaşık 1 haftadır ders çalışmıyorum nerdeyse
ama yarın başlıycam ve artık bırakmıycam söz veriyorum.
işin ucunu kaçırınca toparlaması daha zor olur.
dün banyo yaptıktan sonra saçlarımı örmüştüm.
sabah açtım çok güzel olmuşlardı
herkes bayıldı sınıfta.
dershane de birkaç şey var ama emin olmadan yazmıyım diyorum :26:
yakında duyulur zaten. bende gelip anlatırım.

ölseydimde o fotoğrafı görmeseydim günlük...
öldüm zaten onlar öyle yan yana gülümserken..

ayağım iyileşmek üzere günlük
yürümeyi o kadar özlemişim ki
sanki asırlardır hiç yürümemişim gibi
..............................................
deli gibi alışveriş yapıcam tam yürümeye başladığım zaman
yeaaaaaaappppppp
deli gibi yürüyerek...

2 gündür ders felan çalışmadım.. hastayım canım hiiiç istemiyorr

yarın tekrardan başlamalıyım artık.olmaz ki böyle,hasta bile olsam oturup çalışmalıydım..

off kpss

Günnüş;
Bu adam beni çıldırtacak birgün
Aramayacam işte
Eminim kuduruyordur

Günlüükk şafak 59 Az kaldı di mi.. Valla çok özledim aşkımı gelsin artık ya..
Artık uyuyamaz oldum geceleri biliyo musun günlük. Dün gece yattım yatağıma ama bi türlü uyku girmedi gözlerime bi sağa döndüm bi sola en son baktığımda saat 6 buçuğa geliyodu. Sabah da aşkım aradı onun sesiyle uyandım saat 10da. Aaa sen hala uyuyo musun diyo, dedim sen benim kaçta yattığımı biliyo musun Şimdi de gözlerim kaymış bi vaziyette yazıyorum sana Artık yatıyım da bi gözlerimi dinlendiriyim yoksa altları çökük çökük duruyo çirkin olmayım
Haydi iyi geceler günlükcüğüm görüşürüz yarın

dayak yemişim gibi ağrıo her yerim yaaa

tam iyileştim derken yine soğuk almışım

ama nasıl almıyım ki arkadaş gece gündüz sıfırın altındayız, daha kasımda böyleysek ben bi ay sonrasını düşünemiyorum

ama hasta olma lüksüm yok, yarından itibaren başlıyorum gezmeye... önce paris sonra barcelona ordan da roma hep görmek istediğm 3 ülkeye gidiyorumm

7 türk kızı gitcez, hadi bakalım macera dolu avrupa bizi bekliooo

ama gel gör ki her şey böyle mutluluk verici olamıo.. aklıma geldkçe kafamı duvarlara vurdurtmaya sebep olan şeyler var... napıcam ben seninle? şu hayatta 40 yıllık ömrüm varsa, sayende 30umda göçerim ben.....

bir gün seninle evlenme gafletine düşersem, beni bu gafletten uzak tut olur mu? bucak bucak kaçmak istiyorum yine senden, aramızda 3000 km varken bile beni böyle sinir edebiliyosun ya pess!!! dünyanın neresine giderse gitsin peşinden gelen o kadar çok şey oluo ki... kaçmak çözüm olabilse keşke bazen.. ama nafile çabalar... adam 7sinde neyse 70inde de o. malzeme aynı, ortaya farklı bişiler çıkmasını beklemek benim aptallığım işte.. 4 yıldır şans veriyosun bu adama, hakediyo mu? şüpheli..

yılbaşında yanıma gelcek, venedik'e gitcez.. kesinlikle dünyanın en romantik şehrinde başbaşa bi tatil... ama daha nasıl davrancağımı bile bilmiyorum sana..

çıkmaz sokağımsın sen benim.. ama bilmediğin ya da bilip de gözardı ettiğin şey şu ki; bi gün seni de sokaklarımı da yakıp gidicem... bu sefer bedenim uzaklaşmıcak yanından, ruhumu alıp da gidicem............ anılarımızı bile hatırlamadan, ardımda hatırlayıp özleyeceğin bir adımı bile bırakmadan... adım bile kalmıcak sen düşün gerisini... öyle sınırdasın ki, üflesem uçcaksın... ya tutunursun, ya da defolur gidersin.. bildiğim tek şey şu ki ben seninle mutsuz olmak istemiyorum...........
ne diye hala kahrını çekiyorum bi anlasam...

az kaldı.. çok az....

GÜNLÜKK ne kadarda soguk bir hava donuyorummm..mutlu oldum sabah sabah askım neler yazmıs bana neler sevıyorum onu cok hemde.kıtabımı bıtırdım cok sukur dun gece.neden gecmısımızı ayaklar altına almısız o gunlerın anısını neden hala ayakta tutamıyoruz.canakkalede olan mermılerı topları neden bır hurdacıya satmısız neden mayın gemılerımızı ona buna satmısız.canakkale savasını zar zor kazanıyoruz bınlerce sehıt verıyoruz ve bır ıngılız gelıp tekrar canakkaleyı bızım elımızden alıyor ve anlasma ımlazıyorlar.mustafa kemal bunun uzerıne geldıklerı gıbı gıderler dıyor ve gercek oluyor.savas bıttıkten sonra buyuk komutan MUSTAFA KEMAL neden gorevınden ıstıfa ettırmek zorunda kalıyoruz.

herkeze tavsıye edıyorum bu kıtabı gunluk canakkale destanı anca bu sekılde anlatılabılırdı.turgut özakman diriliş..gecmısını bılmeyen gelecegıne yön veremez..

neyse gecelım bu savaslarııı günümüze bakalımm..

saclarıma sınemakı yapıyorum sankı uzadı gıbı geldı ılk yapmamda yada psikolojık olabılır..sıvılcelerımde azalıyor hergun resmını cekıyorum buraya yukleyecem.benım gıbı bu dertten muzdarıp olan arkadaslara belkı yardımcı olurum.dün aşkım moralımı bozdu zaten ben azaldı dıye ümitlenıyorum gelmıs bana cogalmıs sankı dıyor senı doktora goturcem dedı bozuldu moralım ama caktırmadım.eczacı ılac getırecekmıs bıtkısel dedı bakalım bugun yarın gelır kullanınca hıc sıvılcem cıkmıyacakmıs ızler sıvılceler hepsı gıdecek yuzde yuz garantı verıyorum dedı..

işlere gecelım hemennnnn azalttım ıslerı 20 defter falan kaldı bunların 12 tanesı falan buyuk defter umarım persembe gunune kadar yetısır.bugun patronla konusacam zor oluyor acele eleman alalım dıye.gecelerı nasıl uydugumu bılmıyorum yorgunluktann.neyse cok konustum yıne bugunluk bu kadar gunluk çavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…