Popüler Konu Sevgili günlük...

gece doğru düzgün uyuyamadım çünkü boğazım yanıyor,başım ağrıyordı.gece 3 gibi geri uyandım ağrıdan ve uyuyamadımm

şuanda da yanma,hapşuruk,burun akıntısı var:2::2:

ve günlük.. gece kalkıp geri yattıktan sonra öyle bir rüya gördüm ki,adeta kabus kabus!!!

o kadar korktum ki,rüymda o kadar içten hıçkıra hıçkıra ağladım ki,başıma rüyamda gelenler o kadar kötü ve yürek burkan şeylerdi ki..

sıkıntıdan saçlarım beyazlamıştı rüyamda o kadar yanii

ve uyandığımda bunun sadece bi rüya olduğuna şükrettim ama yüz ifademde hala o korku vardı,banyoya girdim gözlerimden yaşlar öyle bir süzüldü ki durduramadım.. kıpkırmızı oldu gözlerim

offf hala aklıma gelince gözlerim doluyor iştee ağlamak istiyorumm.. çok kötü etkilendim,çok fenayım

Allahımm sen koruu...........

günlük dun aksam cok guzeldı ama bır o kadarda can sıkıcı.askımla buyuk bır otele yemege gıttık en guzel yer bızımdı ud eslıgınde yemegımızı yedık.müdür geldı herkez bıze bakıyor bır ılgı bır ılgı 5 dakıkada bır garson gelıyor mudurler gelıyor hosuma gıttı onun güclü olması benımde kendıme olan guvenımı getırıyor.tavla oynadım boyumun ölçusunu aldım.ama can sıkan sey ıse babasının bır gozu gormuyormus dıgerınede sıcramıs ve senelerce kımseye soylememıs belkıde soylese tedbırı alınsa neyse..

bugun hasta gıbıyım uykum var halim yok basım agrıyor evrak ıslıyorum bır taraftan bır taraftan pesın vergıler bir taraftan patronla ugras bır taraftan stajerle ugras işim cok anlıyacagın bugunlerde gecerr.

uzun zamandır kıyafet almıyordum kendıme dün aksam yazın 50 tl ye aldıgım pantolonun kremı 10 tlye dusmus kacırmadım aldım hemen ayrıca 50 tl olan baska bır pantolonuda 20 tl ye kıremıt rengı cok guzel almıyacaktım ama yaza pantolona ıhtıyacım olacaktı ucuzken kacırmayım dedım.

bu kadarcıkk.hoşçakal günlükkkk

Çıkmazda gibi hissediyorum kendimi
Ya onu olduğu gibi kabul edicem
Yada yoluma onsuz devam edicem
Onu ne kadar çok sevdiğimi anlatmama gerek yok zaten
Öyleyse niye kabullenemiyorum
Niye her dakika benimle ilgilensin istiyorum ?

Onunda kendine göre sorumlulukları var biliyorum
Ama zaten göremiyorum ki ben onu istediğim zaman
Sesinide çok sık duyamıyorum
Yani bi mesaja bakmak çok zoruma gidiyo ya:S
Garip olan benmiyim
Daha önümüzde 4 sene olduğunu düşününcede iyice deli oluyorum...

Napıcam ben günlük yaf böyle geçermi 4 sene dersin :/
Kafam öyle karışıkki
Yok söz veriyorum çocuğa bir daha bu konuda tartışmıcaz diye
Yine kendimi tutamıyorum

Düşünüp doğru düzgün bir karar vermezsem çok yıpranırız böyle biz
Onu çok seviyorum Allah'ım sen yardım et

Ya günlük bana bi akıl ver ya da burayı okuyanlar versinler Annem diyo ki düğünü yaza yapalım her şey çok daha güzel olur diyo. Karda kışta güzel olmaz diyo. Hem diyo hazırlıklarınız rahatlıkla yetişir diyo. Evet haklı ama hazirana çok var günlük ya. Biz düğünü konakta düşünüyoruz yazın olursa konağın bahçesini de kullanıcaz ama şubatta olursa hava şartlarından dolayı bahçede değil de içerde olacak. Hem nişanlım o zamana kadar rahatlıkla birikim yapabilir ama şubat olursa baya zorlanacak. Sen söle günlük ben napıyım ne ediyim bilmiyorum. :26: Bi de ben şubatta evlenip buradan gidersem muhtemelen işsiz kalıcam. Tabi atama olmazsa... Off çok karışık di mi? Moralim bozuldu ya ertelemek istemiyorum ama aklın yolu da bir

Günnüş;
Kışın sabah erken kalkmakta o kadar çok zorlanıyorum ki offff yaaa nasıl uykum var ama gündüzleri uyuyamıyorumki ben
Dün gece sevgilimle o konuyu konuşmadım yüz yüze konuşmak en mantıklısı.
Karnımda çok ağrıyoooo aman olsunda ağrımasına razıyım
Gidiyimde bi duş alayım ben belki ağrım azalır

Özledim çok günlük artık dayanamıyorum (( Bu son 1-2 ay böyle mi geçecek yani Biliyorum az kaldı ama napıyım artık hep birlikte olmak evimizde beraber yaşamak istiyorum.. O yokken çok sıkılıyorum her an içimde bi eksiklik.. Biz farketmesek de aslında zaman akıp geçiyo ama işte insan bi de evde olunca günler sanki geçmiyomuş gibi geliyo.. Tam 2 ay sonra bugün aşkımın askerliği bitmiş olcak artık veeee o gün bizim bayramımız olcak.. İnşallah Allahım bi an önce göster o günleri.. Sonra düğün hazırlıkları başlıycak. Bunları düşünerek dayanabiliyorum yokluğuna aşkım.. Nolur çabuk geçsin zaman ve sen çabucak gel artık yanıma..

Moralim çok bozuk
Sınava gidiyordum otobüs duraklarına yürürken biri önümü kesti
Bir şey uzattı almadım bakmadan geçtim adımlarımı hızlandırdım arkamdan geliyordu
Sonra tuttu kolumdan çekmeye başladı kurtulmaya çalıştım yapamadım bağırdım önde birkaç kişi vardı kurtardılar
Kaçtı mı ne oldu adam hiç bilmiyorum bakmadım bile arkama olduğum yerde çakıldım kaldım
Şoka girdim resmen ağlayamadım da hala ağlamıyorum bütün gün hiç konuşmadım
Kendimi çok kötü hissediyorum ben bir daha o yoldan nasıl geçerim ya yine orada olursa
Dün akşam da berbat hissediyorum yazmıştım buraya
Malum mu oldu ne
Sinirlerim altüst durumda en önemli ve en zor sınavı da bu olay yüzünden berbat geçirdim
15-20 dk. kalabildim sınavda verdim kağıdı çıktım
Lanet olsun ya

günlük git patron bozuntusuna soyle ordan bakınca pille calısan bir robotamı benzıyorum insanım insan ahtapot gıbı 8 kolum yok benım 2 kol 10 parmagım var.mıgdem bulanıyor sabahtan berı bısey yemıyorum halım yok ve ısten cıkmama yarım saat var.bırde arkadasım msj atıyor aksam cıkısta gezelımmı dıye yahu yavrum ben sen gıbı 12 1 demı kalkıyorum senın gıbı avaramıyım butun gun.ölmüşüm yorgunluktan zaten.birde aksam misafir gelıyor offf offfff

sivilcelerımle savasımı kazanıyorum sanırım gunluk 1 haftadır makyaJ yapmıyorum hafıf azalma var 10 gun ıcımde sıvılce doldu yuzum kocaman kocaman.neyse tek derdım bu olsun.hoscakal gunluk

Bu aralar günlerim sınavlar içinde geçiyor... Canım hic calısmakta istemiyor , nasıl olacak bilmiyorum.. Pooooffffff!!!!........

ne yapmaya çalışıyo günlük, neden mesaj atıyor? gitmek istedi, böyle daha mutlu olucağını söyledi ama neden neden..off.. sanırım üzülüyorum diye yada vicdanı yüzünden msj atıyor. bunu bilmk dahada üzüyor oysaki. yarın vizem var şuan onla bunu konuşamam moralimi bozucak hiçbirşey istemiyorum. yarın onu sonsuza kadar yolcu edicem kendi ellermle

içimi sadece sana dökebilirim şuan.
rol yapmaktan, iyi gibi olmaktan yoruldum.
dışarıya karşı gülüp içimin kan ağlamasından sıkıldım.
özledim onu
bunları yazarken ağlayacak kadar çok özledim.
elimi tutuşunu, sarılışını, öpüşünü, o sıcaklığı çok özledim
3-4 gündür ağlamıyordum. hatta gayet iyiydim ama daha demin olan oldu.
daha fazla içimde tutamıyorum göz yaşlarımı, içime akıtamıyorum.
özleme dayanamıyorum.
şimdi onu arayıp seni çok özledim demek istiyorum
evet zaman geçiyor. gülüyorum eğleniyorum ama çok özlüyorum.
çok seviyorum çünkü
1 haftadır ne ders çalışabiliyorum ne de aklıma başka birşeye verebiliyorum.
toparlanıcam diyorum ama olmuyor
ağladım da boğazımdaki yumruk geçti biraz olsun.
ama hiçbir gözyaşım bizi bir araya getirmeyecek.
şimdi arayıp seni seviyorum desem dünden razı biliyorum.
ama olamayız.

Son düzenleme:
...üüüüüüüüüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffff...üüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffff...

günlükçüüüm çok eğlenceli bi gündü, arkadaşlarımla gezdik eğlendik...
sinemaya gittik ve salonda bizden başka kimse yoktu ve girdiğimiz filmde korku filmiydi
güzel bi anı oldu bizim için...
sabah bana erkenden mesaj atmış, arkadaş kalmamı söylediğimden beri tavırlıydı
sabahki günaydın mesajı gayet içtendi ama, sonraki mesajlarda bana hava atmaya çalışır gibi bi hali vardı:26:
neymiş akşam saunaya hamama gitcekmiş, masaj yaptırıcakmış
napim dicektim ama kendimi zor tuttum
neyse bakalım, bu akşam mesaj atmaz artık, malum masaj yaptırıcakmış ya !
amannn atmazsa atmasın
sevgilim değil ya! sadece arkadaşım
ilgilendirmiyo beni, masajı saunası

Belki de mutluluk sadece kovalamak içindir...
Bunaldım, İş ,Aşk ,Para ,Sağlık hepsi yoluna girse
Her$eyden öte Sağlığım önemli Çok korkuyorum..kötü birşey çıkmasından
Dilimize Düşen, Kalbimizden Geçen, Bizim Bilemediğimiz Ama
Bizim İçin Hayırlı Olan Ne Varsa; Dua Olup, Kabul Olur İnşallah...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
İnsanlar o kadar kötü o kadar kalp kırıcıki ,
düşünüyorum bazen istemeden de olsa bende bu şekilde davranıyormuyum diye ..
Ama cevabım Hayır!!
hayatta Biryerlere gelebilmek için ikiyüzlü mü olmak gerekir ?

zekimiyim neyim muhasebeden 87 almışım sanırım dersleri arkadaşlarımdan ayrı alınca daha yüksek geçiyorum güvencek kimsem kalmıyo ya neyse 2 sınavıda atlattım huzurluyum bi süre :86:
bugün yine düşündüm işe nası giricem nerde ne kadar maaşa başlıcam ben çabuk yaşlanırım bu gidişle daha dur bakalım biblo tez canlıyım anacım aa bide artık begendigim düğün pozlarını albüm yapıyorum ilerde lazım olur poz aramayalım :111: herşey hazır bi pozlarımız eksik ya eksik olmasın didim
gelirken bi ton şey vardı aklımda yazıcak ama bak gittiler gelirse gelirim

Sevgili günlük,

İş başvurusunda bulundum bugün
Yine çağrı merkezi...
Bu sefer sektör farkılı; sağlık!
Bakalım sonuç alabilecek miyim?
Bu işe çok ihtiyacım var günlük
İnşallah olumlu olur

günlük şu kk sayesinde her gün dumurdan dumura koşuyorum
burda memelerini yaptırıp sonra da profil fotosu yapan insanlar var yaa şoklardayım
burda sanki kadınmış gibi kaydolup da gezinen erkek hiç mi yok yaa
nasıl bir cesarettir bu :26:

Günlük bu sitenin farklı bir havası var ya. Sanal deyip geçmemek lazım en gerçeğinden güzel insanlar var burada. Duyarlı insanlar var. Hiç tanımadığı birine belki de kilometrelerce uzaktan bir cümle ile de olsa yardım etmek isteyenler var. Onlara binlerce kez teşekkür ediyorum karşılıksızca gösterdikleri samimiyetleri için. Bugün az dersim vardı malum erken geldim eve. Dün kızdığım sınıf var ya onlara iki dersim vardı. Ve harikaydı Canlarım benim nasıl da tuttular sözlerini. Aferin onlara Bi tanesi bizde söz bir kez verilir hocam dedi bi de Öyle güzel öyle rahat ders işledim ki Eve mutlu geldim resmen Bu çocuklar iyi ya bir çocuk ne kadar kötü olabilir ki zaten Yarın çok dersim var inşallah iyi geçer. Öbür gün de kitap fuarındayız Pazara da arkadaşıma gidicem inşallah

Bu arada bugün fstklkurabye (sanırım yanlış yazdım ) ile faceten konuştuk bol bol. Güzel bi sohbetti Kendisine teşekkürlerimi ilet e mi? İnşallah daha atama haberlerimizi,düğün haberlerimizi paylaşıcaz onunla. İnşallahhh

Günnük ya önümü göremiyorum.
Sinavlar bir yandan:18: yakinda göze alcaklarim diger yandan ne yapacagimi hic bilmiyorum. :26:
Biri keske cikip hersey cok güzel olucak bosuna bu kadar kuruntu yapma dese.
Kendime olan güvenimi bile kaybediyorum artik. :105:
Bir dur demem lazim bütün bu sacmaliklara.
Yillarca benim sayemde basariyi elde etmis olan dengesizler bile hayallerine ulasmisken ben hala yerimde sayiyorum.
Istediklerim olmayacak seyler degilki oysa.
Neyse isyan etmiyorum hatta sükrediyorum, saglikliyim, ailem, sevdigim yanimda.
Inaniyorum günnük hersey güzel olacak buna inanmak zorundayim.
En iyisi ben gidip biraz ders calisayim.

Günlük geçmişini okuyorum 2 saattir
Birkaç gündür yoktum.Okuldu dershaneydi sınavdı derken başımı kaşıyacak vakit bile bulamadım.
Ama bugün rahatladım çok şükür.Yarın da kendime tatil verdim
Dersler iyi gibi gidiyo günlük.Bazen umutsuzluğa kapılıyorum
Dershane sınavında 10 tane matematik sorusundan 2 tanesini yapabildim:26:
Böyle giderse Yunan Dili ve Edebiyatı beni bekler
Ama günlük ben nefret ediyorum matematikten.Sevmiyorum işte sevmek de istemiyorum.
Onsuz çok mutluyum,ama ben kaçtıkça peşimden geliyor lanet
Ama sınavda ingilizceyi full gibi bekliyorum Ben aslında çok şey öğrenmişim de uygulamaya koyunca farkettim.
Takır takır yaptım soruları
Sağlığım da iyi bu aralar Sol tarafımdaki garip sızı dışında:26:
Hep dua ediyorum günlükçüm,inşallah kötü şeylerle imtihan etmez Allah bizi
O'nunla da aramız iyi Çok özlüyorum sadece.
Ha bide bugün bana sırf eve senle birlikte geleyim diye dershaneye gitmek zor geliyo dedi
Çok açık sözlüydü ama kırıldım.Ben onu görmek için can atarken o üşeniyo resmen.
Ama olsun ben onu çok seviyorum ki
Bana bi meleğim deyişine eriyorum.Pek aşığım bu aralar

İnşallah Allah dualarımı kabul eder günlük...İnşallah:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…