Popüler Konu Sevgili günlük...

günlük annemin kanaması var :26:
çok azmış ama. doktora gidelim diyorum gitmiyor. inadı tuttu. gece giderim yine olursa diyo.
bende üstelemedim daha fazla.
bu bebeğe birşey olmasın :26:
umudumuz o bizim
Allah'ım sen koru.

:114::114::114:
böyle selam veresim geldi sana pek enerjim yokta :93:öglen yine benim bu aralarki çok sık katıldıgım aktivitelerden mevlüde gittik çok tuhaf bişey oldu normalde hiç etkilenmem ama hoca ilahi okurken tutamadım kendimi içli içli ağladım babanem geldi aklıma yine ölüm ne zormuş ya ben bunu babanemde hissettiysem annesi babası kardeşi eşi vefat edenler napıyo çok kötü bişey allah korusun dicem ama ilerde olcak şeyler bunlar poffffff :18: mevlütten çıktık dedemi ziyarete gittik hasta yatıyodu babanem olsa bakardı ama yok artık ay yine aglıyorum kapatıyorm bu konuyu
ordan çıktık çizme bakmaya gittik yok ya yok yine alamadım :95: kış biticek ben hala alıcam ya :104:
neyse düne döniyim biraz o daha zevkli içini karartmıyım herkesinde dayım bize geldi dün akşam gülüyimmi üzüliyimmi bilemedim yengemle arası bozuk boşancam diyo yine boşanmıcakta boş boş konuşuyo işte :111: eve geç gidiyimde merak etsin diyo adam o kadar evine baglı ki gezcek yer bulamamış bize gelmiş ya annemle oturmuş çay içiyo bi koyu çay ver diyo didim görende rakı istiyosun sanar çıkarken annemin parfümünü sıktı ya iki anlaşamayan insan için evlilik ne zor bişey ya yengemde çok iyi bi insan ama olmayınca olmuyo demek :18: neyse dayım gitti ferihayı satıp hayat devam ediyoru izledim güzel olduğunu tahmin ediyodum yanılmadım :103: bi postada orda agladım bide neden dedim ya burdaki insanla o neden bir olamıyo neden dedesi yaşında adamın koynuna girmek zorunda birazda ona üzüldüm
için karardı dimi sevgili okuyucum daha mutlu gelicem artık sana söz :119:

Farz et ki iki itfaiyeci küçük bir yangını söndürmek üzere ormana girdiler.
Sonra işlerini bitirip bir nehrin kenarına vardıklarında birinin yüzü tümüyle siyaha bulanmışken diğerinin yüzü tertemizdir
Bu ikisinden hangisi yüzünü yıkayacaktır?

Yüzü temiz olan.

Çünkü yüzü kirli olan diğerine bakacak ve kendi yüzünün de onunki gibi temiz olduğunu sanacak
Ve tersine,yüzü temiz olan da yüzü kir içinde olan meslektaşını görüp kendi kendine:
'Ben de kirlenmiş olmalıyım.En iyisi yıkanayım.' diyecektir

Ben daima onun yaşamını ve enerjisini sömürdüm ve bu bana mutluluk ve güven verdi,
Daha ileriye bunun sayesinde gidebildim
O ise; bana baktı ve çirkin olduğunu düşündü,eksilmişti.

Eğer onu yeniden görebilirsem benim yüzüm de en az onunki kadar temiz olmalı
Onu bulmadan önce,kendimi bulmalıyım.

Son düzenleme:
Çok üzgünüm günlük çokkk "ama" kelimesinden nefret ediyorum. Nişanlımla iki lafımızın arasında "ama" var. Geçen sana yazdığım konuyu konuştuk da az önce. O yüzden moralim çok bozuldu. Şu sıra atama söylentileri var. Şubat malum kış... Ve sanırım biz yazı beklicez düğün için. İşte ben bu duruma sinir oluyorum. Zaten iki yıldır ayrı şehirlerdeyiz. 6 ayı daha ayrı geçirebilir miyiz? Dayanabilir miyiz buna? Söylesene günlük... Bu kaçıncı ya söylesene? Ben çok yoruldum. Bazen kendimi öyle yalnız hissediyorum ki... Gündüzler bir şekilde işle güçle geçiyo ama akşamları onun eksikliğini çok hissediyorum hem de çok... Sürekli neden birlikte olamadığımızı sorgulayıp duruyorum. Telefonla konuşmaktan nefret eder hale geldim. Sanki sanal bir şey yaşıyorum,sanki hiç gerçekleşmeyecek bi hayalin peşinden koşuyorum. Korkuyorum biliyo musun? Allah korusun bi şey olacak ve hiç bir araya gelemeyecekmişiz gibi hissediyorum. Kendimi berbat hissediyorum.​

çok özledim günlük çok ne kadar unutçam desemde ne kadar olmucak desemde ben onu çok seviyorum, çok özledim. yanında olmaya o kadar çok ihtiyacım varki tamda şuan tamda abimi askerliğe uğurlamışken artık hiçbişeyi düşünmek istemiyorum, ne geçmişi ne geleceği sadece şuan olmalı. tekrar biz olmalıyız tekrar onu yüzünü ellerimin arasına almalıyım, sarılmalıyım doyasıya çok mu şey istiyorum :85: allahım yardım et tüm insanlara ya herkes hayal ettiği yerde olsun, mutlu olsunn :26:

günlükkkk
teyzemlerdeyim şuannn
sıkıcı bi sınavın ardından harika bi gün geçirdim
böyle sorumsuzca gezip tozabilmeyi özlemişimm

annemler hastaneye gitti.
hayırlı haberlerle dönsünler inşallah. :26:
çok yazasım var ama ağlamaktan korkuyorum.

Günlük;
Çok pişmanım o Ünv'ye gittiğim için onu tanıdığım için.Sevmeden sırf beni seviyo diyee onunla 5 yılımı heba ettiğim için.
2006 Haziran ayına dönmek isterdim şuan
Lanet olsun ona

Verdiğim emekler onun için döktüğüm gözyaşları haram olsun.Hakkımı helal etmiyorum

annemler geldi.
doktor ilgilenmemiş hiç
devlette böyle oluy işte.
ultrason çekmişler ama annem emin olamamış.
gidicek pazar yada pazartesi yine doktora.

benmi anlatamıyorum yoksa kimse beni anlamıyormu çıglıklarımı sadece ben mi duyuyorum yoksa varmı duyan beşerler... ben bugün el olmak zormuş onu anladım... oysaki ben el olmaya gelmedim burayaaa... geçmişe gitseydim eger bundan 2 yıl önceye gider ve herşeyi sil baştan yapardım ve gene eşimi seçerdimmm ama herşey çok farklı olurdu

Günlük şafağımız 58 Çabuk geçsin artııııkkk. Bitsin şu 50ler 40lar.. 30lara gelelim artık
Aşkııımmmm seni çoook özlediiimm

Off günlük offf..Uzuuunca zamn sonra ziyaret ettim bu siteyi ve seni..Hayatında ne değişti diye sor,sor sor çekinme..Herşey daha da kötü oldu.Atanamadım bikere para yok pul yok.Kira nasıl ödecenek,fatura nasıl yatacak? Babamla görüşmüyorum ,para da göndermiyor.Aşkım işten çıkarıldı ,yeni işi kötüymüş .Ölsem herşey birden kendiliğinden çözülecek.Ama olmuyor işte Rabbim almıyor canımı.Üzgünüm günlük çok üzgünüm...

artık hayatıma bi düzen gelsin istiyorum günlük :26:
iş, eş aynı sürece denk geldi..
bu problemlerin birine bile katlanamazken insanlar, ben ikisini birden yoluna koymaya çalışıyorum aynı anda..
biliyorum herşeyin bi zamanı var, ama sabırsızım..
inşallah hakkımda herşeyin hayırlısı olur..

Sevgili Gunluk,
Nedir bu etrafımdaki "aslan"lardan çektiğim? Beni çok yoruyorlar ama çok şükür, varlar....

Selammmmmmmmmmmmmmmmm
Güzel günlüğüm :)
Enerjik olunca tadımdan yenmiyo dimi bilirimmm ...

Ben şimdi hazırlancam süslencem
Kuzenlerle film keyfi yapmaya gidicem
Yiyicez içicez kahvaltı bile etmedim çok az yedim
Orda yiyeceklerime yer kalsın dimi ama
Ben biraz daha oyalanırsam gecikicem ama ://

Aşkımlada aram çok iyi
dün bir laf etti sevindirdi beni
Adamın bir lafı beni mutlu etmeye yetiyo keşke hep böyle olsa ya
Ben zaten hiç bi zaman fazlasını istemedim ki
Yirim onu ben

Not: Yazım hataları bilerek yapılmıştır

Günlük;
Dün gece hiç uyuyamadım.Ondan önceki gecede telefonda saydı saydı bana sonra yatıp uyudu tabi ben uyuyamadım.
Gözlerim acıyo şuan.Ders çalışmam lazım konuya hazırlanmam lazım benim.
O işiyle parasıyla mutlu olsun.
Biliyorum çok pişman olacak beni kaybettiğine ona çok koyacak o zamanda ben dimdik duracağım.
Geçecek elbet önümde güzel günler var benim
Haykırmak istiyorum böğüre böğüre ağlamak istiyorum

Günlük cok yoruldum...
Ask mesk sevgili istemiyorum artik. Anladim ki bu olaylar bana göre degil. Zaten daha cok erken degil mi? Üniversiteyi bile kazanamadim daha ben, ne bu acele?
Üzgün oldugumu anladi sanki, pit omzuma atladi Cinarim. Benim tek askim bu kus olsun yaa... Zararsiz, cikarsiz, masumcuk bisey..
Yok yok bundan sonra bulasmayacagim gercekten. 2 sene nasil sabrettim, nasil elimin tersiyle ittim erkekleri yine öyle yapacagim. Inan bu sekilde daha rahat. Yok kiskanclikmis, yok tripmis cok sIkIldim artik bunlardan. Hayata bakis acim o kadar farkli ki bunlar bana cok gereksiz gelmeye basladi. Insanlar ne dertler cekiyorlar benim ugrastigim su seye bak. Askmis, peh yemisim böyle aski...
Gideyim de ders calisayim biraz, seneye Egedeyim garanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…