Popüler Konu Sevgili günlük...

seviyorum seni...umutsuzca,sonsuzca,sorunluca belki de...anlamıyor kimse...sen de bilmiyorsun...olsun...bilsen de almak istemezsin...gurursuzum ne yapayım...lanetim...kocaman yüreğim var ama...hiç beceremedim doğru zamanda doğru hamleyi...anlamıyorum bu işten doğru...perişanım pişmanım...kırık döküğüm...

Benim süper cool bi hocam var günlükcan.
Hayatımda ondan daha cool bi kadın görmedim.
Yoktur da zaten herhalde.
Bi insan nasıl böyle müthiş havalı olabilir bilmiyorum.
Ve kadın kendine has. Tamamıyla orijinal.
Bence kendi bile farkında değil bu kadar etkileyici olduğunun.
Kısacık boyu var. :))) Hayatta makyaj yapmaz.
Pamuk gibi beyaz. Gülünce çekik gözleri kaybolur. :))
Kısa kıvır kıvır saçları vardır. Bandana takar hep.
Kaşındaki percingi çok yakışır ona. Okula eastpak sırt çantasıyla gelir. :))
Derste biri saçma bi cevap verip yorum yaparsa öyle bi bakar ki ona...
Yerin dibine sokar o bakışlar insanı. :)))
Çekinirler bu tatlı hocadan onu bilmeyenler. :))
Ben de bilmiyorum, tanımıyorum ama çok iyi bi kalbi olduğu apaçık ortada. :))
Tezimi de ondan aldım. :)))
Keşke hayatını anlattığı bi kitap yazsa ya... O kadar merak ediyorum onu.
Kimseyi bu kadar merak etmemişimdir sanırım.
Yıldız o yıldız... Benim aktristim. ışıl ışıl parlayan bi star.
Benim gözümde dünyanın en güzel kadınlarından da biri ayrıca, sadece havası ve edasıyla...
Waaoooww diyorum kendisine. Seviyorum onu. Bi de erkek evladı var. :))) Ona capon diyormuş.
Annesi gibi çekik gözlü çünkü. :)))
Eşinden ayrılmış ama geçen yıl. ( Aahhh böyle tatlı bi kadından kim ayrılmak ister?
Derste bi gün masanın üstüne oturmuş elindeki kitabı karıştırırken fotoğrafını çektim çaktırmadan. :))
Şimdi telefon ekranımda duvar kağıdı olarak duruyor. Dün akşam yaptım.
Ders çalışma şevki alıyorum o fotoya baktıkça. :)))
Mezun olduğumda yanına gidip sarılıcam ona ve hocam ben sizin hep büyük bi hayranınız oldum dicem. :)))
Tabi sarılmadan önce izin alıcam.
Çok şaşıracaktır eminim. :)))))

Yorucu bir kaç haftadan sonra merhaba günlük.
19 Kasım'da gireceğim sınavı uzun zamandır bekliyordum. Ama ne oldu, ülkemin klasikleşmiş sınavlarından biri yaşandı işte. Yaşanan olayları anlatmak bile istemiyorum, sinirimden çatlıycam yoksa.
Sonuç olarak dün akşama doğru sınavın iptal olduğunu duyurdular. Aralık'ta sınav tekrarlanacak. Hayır, bütün bu olanlardan sonra o kuruma girebileceğimi zannetmiyorum ama yine de tekrar çalışmak zorundayım o saçma sınava.
Neyse efendim sınav vesilesiyle kendimi epey dağıtmıştım. Odamda böyle kirli kıyafet yığını falan oluşmuştu
Odamı baştan aşağı elden geçirdim, toparladım. Kışlıklarımı hala çıkarmamıştım, onları da çıkardım.
Az önce süpürgemi de yaptım. Sadece ütü kaldı. Onu da bu akşam üstü halledeceğim işallah.
İşten çıktım çıkalı sürekli sınavlarla, ödevlerle uğraşıyorum. Hiç sıkılmaya fırsatım olmadı ama biliyor musun kafam inanılmaz rahat
Ne yapayım senelerdir çalışıyorum. Daha güzel bir şeyleri başarmaya çalışırken biraz dinlenmek benim de hakkım
Perşembe ve cuma formasyonun vizeleri var. Şimdi onlara çalışmaya başlayacağım.

Günlük bu arada ben çok özledim ya
Dayanamıyorum artık bitanemin kokusunu duyamadığım günlere
Dün beni istemeye gelmelerinin tam 1. yılıydı. Yarın da ilişkimizin 6. yılı bitiyor
Allah'ım ben artık ayrılığa dayanamıyorum.
Ne olur kavuştur sen artık bizi :123:

sevgili günlük allah kimseyi eşime muhtaç etmesin,onun eline diline düşürmesin.yardıma muhtaç birinin elinden tutmak bu kadarmı zor üç beş kuruşla batmazsın ya
allahım sen yardım et ne olur

günlüüükkk

ders çalıştımm.. şuanda da enfes sütlü tatlımı yiyorum ve nette dolanıyorum.keyifliyim.iyiyim..allah bozmasın

öyle işte.abam evde yok oysaki ben ailecek dışarı çıkmak istiyordum..

ödüm koptu günlük.....
vallahi ödüm koptu....
o kadar gezer, eve gelince de yemek telaşesine düşüp hiç dinlenmeden bir saat daha ayakta durursan böyle olur işte...
o nasıl bir sancıydı anlatamam....
doğuruyorum sandım inan, halbuki daha bir ayımız var...
kocişe belli etmedim ama moralim çok bozuldu, o kadar gezip havalandığım boşa gitti...
neyse şimdi iyiyim hadi by by....

Günlükçü merhaba,
Bugün pazar olduğu için uyuyabildiğim kadar çok uyudum,
Ben uyurken annemle babam alışverişe çıkmış balık almışlar.
Babam şimdi balıklarla cebelleşiyo, ya bunlar kopuyo diye söyleniyo sürekli
Sanırım işi bittiğinde ortada balık kalmıcak. Öğlen uyuduğum için aşkımla 5 dk konuşabildik,
başım ağrıyodu o ara çok üzüldü kuzum, sanırım birazda soğuk konuştum
Neyse akşam gönlünü alıcam, bir an önce gece olsun şafak atsın günlük çoook özledimm

günlük sevgilim bana sürekli askerdeki fotograflarından gönderiyor az öncede nöbettteyken ki halini çekip atmıs..
o kadar tatlı ki o kadar yakısıklı ki ölüyorum ben hasretinden çok seviyorum onu ben hayatımın adamı o ömrüm benim
fotograflarına kac defa baktım bilmiyorum ama tek bidigim sey onu deliler gibi sevmem ve de özlemem..
bitsin 9 ay artık cabuk gecsin dayanamıyorum ben dayanamıyorum zoooooor !
benim attıgım fotograflarıda cok begenmiş utandırdı beni güzel sözleriyle romantik prensim o benim canımın içi
ölürüm ona ben yaa prens yemin ediyorum prens...

İYİKİ VARSIN GÜZEL ADAM İYİKİ GİRDİN YÜREĞİME İYİKİ YAR DİYE SARDIN BENİ KALBİNE

Günlük
Bu hafta 2 sınavım var sonra bitiyor
Acaba 2.vizelere kadar eve mi kaçsam hı
Ablam da böyle her bulduğu arada gelirdi eve
Annem ablama kabotaj bayramında da gelecek misin derdi
Bana da öyle der mi acaba

İnsan burada iyi kilo verir yahu
Kolesterolü şekeri olanlar yurtta kalmalı bence
Yemeklerde doğru düzgün tuz yok
Tatlı çok az çıkıyor
Ketçap mayonez vs hiçbir türlü sos yok
Ben de kuru kuru bir şeyler yemeyi hiç sevmem
Makarna ketçapsız pilav yoğurtsuz olur mu hiç
Ha bir de salatalar için bir tek limon suyu var
Ben sirkesiz salata yiyemem
Anlayacağın burada akşam yemekleri bana göre değil
Ee her gün de dışarıdan yenmiyor malum öğrencilik
Annemle telefonda her gün aynı muhabbet
- Yemek yedin mi?
- Yedim
- Ne yedin?
- Anne yedim bir şeyler işte tamam.
Halbuki doğru düzgün hiçbir şey yemiyorum
Annemin yemeklerini özledim ben ...

bebeğim beni bırakacağına inanmıyorum. lütfen beni korkutma olurmu. ben seni o kadar bekledim o kadar özledim ki. sana daha yeni kavuştum koca bir ömür var önümüzde sevileceğin. sen yeter ki gitme...

pembişim nasılsın

evlenmeden önce günleri sayardık geçmezdi,
şimdi takvime baktımda evleneli 4 buçuk ay olmuş

kociş maça gitti, benide anneme bıraktı hemen daldım buraya
evlilik çoook güzel gidiyor günnüş, iyiki evlenmişim iyiki eşimle tanışmışım ölürüm onaaa

onun dışında hayat aynen devam ediyor, şükürler olsun bu halimize

selam canm günlüğüm bayağdr dertleşemiyodm sennle ben herzamanki ben ama bu aralar daha karışığım ne yapcm bilmiyrum 10gündr adet olmuyorum tuvalte girmeye korkuyorum anne olmayı okadar çok istiyomki tek vazgeçilmez hayalim allahım ne olur hamileyimdr

Merhaba günlük,

Az önce uzun zamandır yapmadığım bir şeyi yaptım..
Brahmsı açtım uzandım ve hayaller kurdum, geçmişi düşündüm.
Zaten klasik müzik cok rahatlatıyor ..
Neler yaşamış neler yapmışım ne kadar güzel günler geçmiş.
Ne kadar neşeli ne kadar iyimsermişim.
Ben yine o eski katyperrym olmak istiyorum ve olacağımda!
Buna da bana çok fayda sağlayan ve yine sağlayacağını düşündüğüm kitabı okuyarak başlıyorum :103:

ben geldim bi pazar gününü daha bitiriyoruz sınavlara adım adım yaklaşıyorum :120: sabah kalktım kahvaltımı yaptım bi güzel sonra bi akrabımıza gittik oturduk sohpet muhabbet geçti işte zaman :108: ordan çizme bakmaya gittik yine bulamadım istedigimi sanki çok bişey istiyorum allah heryerde saçma sapan modeller bitane begendim ama süetti ya salı günü bi yere daha bakıcam bulamazsam o süeti alcam napalım artık
ahh bu arada bugün çokaz konuşabildik eniştenle çok yogunmuş ögle yemegi bile yemedi kıyamam özledim yine ya biz o askere gitmeden haftanın 6 günü beraberdik şimdi 1 en fazla 2 napalım para lazım çalışmak lazım dimi
şimdi o ses türkiye beni bekler :89:sonra notlarımı temize geçmem lazım işim gücüm var yani güzel günlerde görüşmek üzere hoşçakal

Günlük yine karmakarışık bir haldeyim Bu oğlan çocuğu beni deli edecek ya Keşke bir birimizin bu kadar ruh eşi olmasaydık onu çook özlüyorum ama o özlenildiğini bile bilmiyor Türk filmlerindeki gibi bir durumla karşı karşıyayım Allahım ne ki benim bu başıma gelen Onunla olmamamız gerektiğini bile bile onu düşünüyorum sürekli off of Neyse bu konuyu kapatayım yoksa yine içim düğüm düğüm olacak (Radyoda da şimdi sibel alaş çalıyor" Bir adam var düşümde sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim" diyor )

Cuma günü dersanenin TG sınavı var, iyi bir derece yapmam lazım.Derece yaparsam biraz moralim düzelir ve kendime güvenim gelirAzcık ders çalışayım bari günlük

Ah ne güzel şarkı ya..

Sevipte söyleyemediğim şarkılar var
Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler
Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları
Düşlerim var...
Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım,
Ve asla sonuna kadar görmeyi beceremediğim
Bir adam var düşümde,tam dokunacakken uyandırıldığım
Bir adam,sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim
Düşümde bir adam var,benim mi bilemediğim
Bir adam var diyorum,düşünüp düşümden ayrı kaldığım...

Salaksın seeenn..

Sen niye çocuğun üstüne gidiosun kii haklııı iştee hakkllıı sen neyin derdindesin ki? Bide umursamaz tavırlar tanınmam yok muuuu?? Off . Hadi topla şimdi döküp saçtığını? Nolduu Canan? Havan fıs dedi söndüü.. Surat asmasınn bi "aşk" desin diye kırk takla atıosunnn?

Nası gönlünü alcam ya nasıl nasılll...

slm.sevgili günlük.
kalbim cok kirik hemde coookkk. duygularimi,acilarimi,yasadiklarimi hepsini sayfalarca yazmak istiyorum günlük ama inan hic gücüm yok.yazamiyorum,anlatamiyorum... hepsi icimde kaliyor.yaralarimla yasamaya devam ediyorum.eski yaralarima yenileri ekleniyor. ölmüyorum hala yasiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…