Popüler Konu Sevgili günlük...

günlüüüük cok sevgili günlük
mutluyumm
cunkı hamileyim..dua ediyorum hep ona bişey olmasın diyee
onu kavuşmayı cok istiyorum
hergün ayrı bi heyecan ayrı bir duygu sarıyor benii
rüyaa gibi hayal gibiiii
o herşeyden önemli şimdii
bebişimin ilk hediyesi geldi bugün
arkadaşım albüm almış cinsiyeti belli olmadıgı için sarıı :)
cok tatlııı
daha göre 1.5 hafta bile olmadı ama özledimm
merak ediyorum nasıl diye
işte böyle şimdilik
her yanım bebişimle dolu baska bişey yok

Artık hayırlısıyla bir evimiz olsa ne güzel olur bir şeye çok tutturmakta istemiyorum hayırlısı olsun inşallah
Neden böylesiniz siz ya bu saatten sonra şaşırmazsınız inşallah
Ah ahh.........içim çok acıyor bazen..ama pişiyorum yavaş yavaş
Kalp kırmak en son isteyeceğim şey ama yeri geliyor kırasım geliyor bazılarını üzüleceğimi biliyorum ama bazı şeylerde net olmak gerekiyor sanırım

cUMA günü bi etüte iş görüşmesine gittimdi,benm beklentim şimdiki çalıştığım yerdeki gibi part time-ne kadar ders o kadar ücret gibi düşünüodum. ah ulan ah maaşlı ve üstelik sigortalıymış ...

Amma velakin tam zamanlı istiyorumuş.Yauv ben kartlarımı yanlış oynadım şu son iki sene.. Tezli yüksek lisans yapana kadar formasyon almalıydım.Ben öğretmenlik yaparken mutluyum.Fabrikalarda çalışamam ki ben :/ EEe üniversite kadro işleri zaten malum..

Tövbe yarebbim salaklık benim yaptığım ...

Şu erkekler var ya en masum dediğim kaç yıllık arkadaşım beni nasıl şaşırttı geçen gün.
Havanın çok soğuk oluşu filan konuşulurken pat die verdiği cevaba bak yaaaaaa !!

XY :
Cnm seni isitacak birini bulamazsan daha cok usursun o soguklarda:)

Gel cnm bana bi gun sewabina ben isitirim sen ay kiyamam usume.:))

XX :

Sen üşütmeye başladın sanırım,nasıl konuşuyorsun böyle ,iyi geceler....

XY:
Soguk zaten yatagimi isitacak bi arkadasim yokki gelsin yanima
:)))))

ÇÜŞŞ diorum ... şok yaşattı bana o gün bu yazdıkları...

günlük unuttun dimi beni bu saatlerde görmeyi..
ben bile unuttum valla..
5,5 saattir ders çalışıorum günlük..
dahası duşa girmem lazım sonra da uykuya ve yarın sabah iş
hadi hayırlısı

İçim sıkılıyo be günlük içim sıkılıyo bak bu saat oldu derdim beni uyutmuyor napcam ben çok kararsızım tek başıma çıkamıyorum işin içinden yardım et Allahım

bir ay önce yarın ... cok mutlu olmayı planlıyodum günlük....olmadı engel oldular yinee yine yine..
agladım coook agladım herşeye agladım düşündümmm düşünndüm agladım işte..
hak verdim mecburen haklıdır belkide diye..üzülmemek adına yaptım bunu..acımı dindirdim belkide...
ve şmdi yinee ..tesadüfen yine bu güne denk geldi.yine aynı konu yine aynı özlem yine aynı mutlu olma umudu..
neyi yanlış yapıyorum ki ben günlük..yanlış kişiden mi bu umduklarım..yada yaşadıklarımdan cıkarttıgım anlam
yanlış olan mı..yoksa o mükemmel dedigm aslında en berbat olan şeyde ben mi fark edemiyorm ..

kötüyüm be günlük..günlerdir uykusuzm.bundan önceki geceler eglenceliydi eve girmedim mutluydum..
bugünse durmak istedim uyumak belkide..ama mümkün olmadı işte.bukez de buyüzden üzüldüm ben..

ögrenmeliyim dimi günlük.bu kadar deger vermemeyi ögrenmeliyim aslnda ben..bu kdar anlam yüklememeliyimm..
yanlış yapıyorum işte.burda özlemekten parçalanarak gün gün hesap yapıp en cok vakit ayırabilcem günü bulmaya calışmak
okdr yol tepmek sadece bi kaç saat için...seven ben miyim acaba sadece..sevilip özlenmiyo muyum ben günlük..
bu yaşadıgımn bu yazdıklarımn anlamı ne...hiç bişey bilmiyorum.ama gözümden akan uykuyu biliyorum.kafamdaki
karmaşayı biliyorum bide coookk kırıldıgımı..
koccaman bi boşluk var günlük içimde kocaman..dolmıcak bidaha.asllaa anlam yüklemicem ve asla üzülüp
özlemicem bnde böyle birini....madem öyle bende aynını yapıcam

yok be günlük..düşündügüm kadar sanslıda degilmişm ki ben ..boşver gitsin en iyisi..en iyisi yanlızlık olucak..
kandırılmaktan iyidir dimi.....cok yanlış be günlük cook büyük yanlış..

tanımak nedir ki..nasıl tanırsın onu..tamam işte budur nasıl dersin de emin olursun..
hep mi başa sarılırki günlük.hep mi yani..
kelime yok ki başka anlatabilicem sorabilicem başka bi soru yok işte.

hata bende bu kdr seversen kaparsan gözlerini açtırdıklarnda da coktan karanlıkta kalmış olursun.

keşke bi rüya olsa da şmdi uyanıp gözyaşımı silsem bi oh cekip gülümseyip uyusam ...

1 yıl geçti günlük daha nekadar beklemem gerekıyor anne olabilmek için...

Günlerce ağlasam hiç durmadan yalvarsam Allah'a olur mu dersin...

İçim yanıyor tarifi imkansız,her ay hayallerimin sadece hayal olarak kalması dünyamı bitiriyor.

İsyan etme diyorlar...Etmiyorum her anımda dua ediyorum ona sığınıyorum.

5 yasındaki yeğenlerim bile ''teyzecim senin neden çocuğun yok,dua ediyimde allah babaya olsun'' diyorlar.

Benim gözyaşlarım alıp başını gidiyor tabii...

İnsanların sorularındanda sıkıldım artık,çocukyok mu,yokmu...Yok işte yok olmuyor neyapayım.

Arkadaşlarımın bebeklerine götürdüğüm hediyeler,onların mutluluğunu paylaştığım zamanlar artık acı veriyor bana.

En mutlu olmam gereken günlerde bile mutluluğumu yaşayamıyorum...Yüzüm gülüyor ama ya içim?

İnsanlar vahh vahh çocuğu yokmuş diyorlar.Kendimi daha kötü hissetmeme neden oluyorlar bilmiyorlar.

Gerçekten vah vah mı bana günlük...

Biliyorum bu durumu yaşayan yalnız ben değilim,bir çok arkadaşım var hepimizin derdi birbirinden büyük.

Ben artık evde yalnız olmak istemiyorum,çocuk odasını ütü odası olarak kullanmak istemiyorum.

Yalnızca kendime ve eşime kıyafet ıvır zıvır almak istemiyorum...

Bir bebeğim olsun,evde bana eşlik etsin,odası boş oda olarak kalmasın onun odası olsun,

bebeğime sürekli birşey almaktan bize sıra gelmesin,o yesin,o giyinsin ve hersey onun için olsun.

Gecelerce uykusuz kalayım,yorgunluktan halsız düşeyim herseye razıyım yeterki o gelsin,benim olsun bebeğim olsun...

Bir sayfa daha gözyaşları içinde yazdım günlük,

ne dersin ben bukadar herseye razıyken,dua ederken bebeğim bize sürpriz yaparda gelir mi?

<<<<<<<<<<<<<<tekrar>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Son düzenleme:
duydum ellere yarmış,
yerini yeller almış çoktan,
bense kendimi salmış, yüreğimi yaralar sarmış yoktan,
bi kızı bi oğlu varmış,
kendi hayatına dalmış,
en acısı da beni hatırlamamış, unutmuş çoktan...
sardım bu aralar bu şarkıya. ferhat göçerin sesi de huzur veriyor bana. süper şarkı olmuş. bu kaçıncı dinleyişim bilmiyorum
tercih klavuzu açıklanmış, bu puanla mümkün değil ama adet yerini bulsun diye yapıcam tercihlerimi.
bu arada çok çooook çooooook özledim onu ben.ama elden birşey gelmiyor tabi..

Son düzenleme:
selam günlük soguk ve yorgun bir pazartesiye baslıyorum bu hafta gecermı dersın gecer heralde..dun cok mutlu bırgun gecırdım askım bana dedıkı senınle evlı olmayı o kadar cok ısterdımkı dedı ama evlensek senınle anlasamayız sen hırcınsın ben ınatcı uzun surelı bır evlılık olmazdı dedı uzuldum aslında ama gercekten boyle neyseee.

işler azaldı be gunluk Rabbım yardım ettı bana 32 defter kaldı gunde 10 tane falan ıslıyorum 3 gune bısey kalmaz.ama yoruldum.dün gece hıc uyuyamadım sabah 6 gıbı uykuya daldım 8 da uyandım hemen cıktım evden.dün öğlene kadar uyudum hep bu yuzden butun duzenım bozuluyor.

patron maasıma zam yaparmıykı ee esek degılya yapsın artık butun ıslerı tek basıma yapıyorum.

gunluk gecmısı okuyorum herkez dertlı ama nedense cogunun derdı erkek arkadasının yada kocasının yaptıgı seyler nedır bu erkeklerden cektıgımız.koyverın gitsin kızlar bu hayatta bızden degerlı kımse yok sevıyorum kendımı sızde en cok kendınızı sonrada esınızı sevın o zaman dert tasa kalmıyacaktır.

günlükk

haftasonu bir güzel temizlik yaptımm,yeğenimle beraber kaldık,canımın içi doktora götürecekler korkusuna dışarı çıkamıyor:)

dünde çıkmadı dışarıya annesiyle:),beraber kurabiye yaptık

ama günlük ben çok kötü bişey yaptım,sen niye gitmiyorsun diye bağırdım,içim sızladı,öyle ağladı ki,ama banada güğnah değil mi tv karşına geçip ayaklarımı uzatıpkanal kanal gezip tv izlemek istiyorum,öykü ise çizgi film izliyor,hasret kaldım tv izlemeye ya

öyle içim sızladı ki ben kötü teyze miyim ya?el kadar çocuğa bağırdım ,kendimi çok suçlu hissediyorum,babasız o garibiminese annesi gitti,beraber kurabiye yaptık,o şekillerle bastı ben tepsiye dizdim,çok seviyorum günlük ben pıtırcığımı,ama kimi zaman doluyorum sanırım.

dünden doolayı bgün morelim sıfır,

aysemmm,benim erkek arkdaşım yok diye üzgünüm,ama kimi zamanda hayatımda biri yok mutşuyum diyorum ,karışık,biz kendimizi sevelim,bu erkeklere prim vermeyelim:)

gunluk brownı ne guzel hıslerıme derman olmus..

her ay dr a gıtmekten hep husrana ugramaktan.hep yarım kalmaktan yoruldum..

ona da bana da bu ugurda caba sarfeden herkesın hayırlı saglıklı bı evladı olsun..

gunluk 5 gun once yumurta takıbı ıcın gıttıgım dr da sıramı beklerken. yanımda bı aıle vardı..bırı 5 yaslarında dıgerı yurumus ama daha konusmayı ogrenememıs 2 evladı vardı..

drdan cıktıklarında kadının elınde 2.trımester testı vardı...anlıyonmu gunluk kadın gene hamıleydı..2 tane yapmıs yememıs ıcmemısler 3. yu yapmıslar..

ben zzavallısıysa ıcerı gırdıgımde olgunlasan yumurtamın kıste dondugunu ogrendım..yanı gene hayallarım suya dusmustu..dr dan cıktım ve hastaneden cıkana kadar ve yol boyu hatta mınıbuste agladım...

neolur benım de bı evladım olsa ben de onu alıp parka gotursem..ne olur bana bı arkadas olsa....ne olur gunluk neolur...

evladım nolursun gell nolursun su annenı uzme artık..nolursunn..annem nolurrr

Bu aralar biraz karışık geçiyor herşey; olaylar,duygular,tepkiler...

Biraz da hashasım galiba, biraz vurdumduymaz olmayı denemek gerek...:44:

Günlük sana pilatese taktım demiştim ya boş durmadım
Şimdi benim evime spor salonları çok uzak Ankara'nın bir ucundayım resmen
O yüzden iş başa düştü veeeeeeeee

Dün pilates seti sipariş ettirdim abime kredi kartı sağolsun
Ayyy benimde kocaman bir topum olicek hehe

Ebru ablamızla yapıcam onun fiziği beni gaza getiriyo
Dün netten hem dvd hemde birinci bölümden itibaren pilates videolarını indirdim
Yarın kargom gelir yarın başlarım
Heycan yaptım ya
Bakalım 2 aya şekle gircekmi vücudum

Onun dışında dün aşkımla uzun uzun konuştuk çok seviyorum günlük ya
Rabbim biizi ayırmasın kavuştursun inşallah...:)
Onunla o kadar mutluyum ki aslında of of
Sadece çok özlüyorum çokkkk çokkkk

Ay ilk defa günes gören bir evde oturuyoruz cok mutluyum.
Günes isigi terligimdeki pullardan gözüme yansiyor ya cok hos haha..

sevgili günlük, öyle yazacak fazla birşeyim yok çünkü bütün gün çalışıyorum.

ama bugün çok özlem doluyum onu söyleyebilirim.

yagmurun da etkisiyle bayagı dolmuş içim.

ha aglamakmı, yok canım istemiyor, ama içim kabarmış.

belki başka nedenleride var bilmiyorum,

içimi sıkan daraltan şeyin ne oldugunu bilmiyorum. ama olur ara sıra böyle şeyler.

en iyisi ben kundaLini şarkılarımı dinleyeyim.

Rabbim nasip eder insallah arkadaşım...

üzülme demek komık gelicek ama elden bişey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…