Popüler Konu Sevgili günlük...

"Al ömrümü koy ömrünün üstüne
Senden gelsin ölüm başım üstüne
Yüreğimi al avcunun içine
Senden gelsin ölüm başım üstüne"

Evet bu şarkı eşliğinde yazıyorum sana günlüğüm... Durgunum biraz.. Dün geceyi ağlayarak geçirdim. Ve her sıkıntılı zamanımda olduğu gibi kabuslarla uyudum. Yorgunluğumu anlatmaya kelimelerim yetmiyor bazen. İnsanlar zannediyorlar ki çok mutluyum,gülümsüyorum çünkü. Yaşadığım sahte hayata gülümsüyorum belki de... Okuldaki ben ile evdeki ben arasındaki dağlar kadar fark var. Öğrencilerimin gözünde her istediğini elde etmiş,her şeye sahip bir öğretmen imajı var. Oysa öğretmen olmayı bile becerebilmiş değilim ki ben. Sanıldığı kadar mükemmel de yaşamıyorum. Yani anlayacağın kimse bilmiyor günlük... Gülüşlerimin altında sakladığım mutsuzluklarımı,başarısızlıklarımı kimse bilmiyor. Sahi günlük ertelediğimiz mutluluklar bir gün yapışır mı yakamıza? Geç kaldığımızı vururlar mı yüzümüze? Geçip giden güzel yılları birileri çıkıp geri verebilir mi? Çok kızıyorum çok... Hayata,mecburiyetlerimize öyle öfke doluyum ki... Beni yiyip bitiriyor bu öfke.. Yaşayamıyorum aslında. Gün geçiriyorum,kendimi oyalıyorum sadece. Karanlıklar içindeyim halbuki. Önümü göremiyorum.​

Çok güzel bir rüyadan uyandım günlüğüm....
Çok çok çoooooookkk güzeldi....
Anlatsam mı acaba....
Ama o zaman büyü bozulur...Gerçek olmaz sonra
Ama inanılmazdı be günlük...
Hala etkisindeyim...
Hala....

Offfffffffff günnüş yaaaaa
Sadece 1 umudum var benim, aşkı meşki rafa kaldırdım ben artık
Beklediğim umut ettiğim şey olursa benden mutlusu olmaz...
Birde güzel ablacım atansın inş.
Yarın dersim yok...Çarşamba sınav var.Annemde kızıyoooo hiç ders çalışmıyorsun diye.Haklı ama ders çalışmam lazım benim
Hadi gittim ben.Kendine cici bak günnüşümm

Günnüşüm Bayram tatilinden döneli henüz 1 hafta oldu ve ben omuzumu incittim döner dönmez.. ben bi kaza geçirmiştim ve sağ köprücük kemiğim kırılmıştı.. Geçen akşamda ani bi hareket yaptım sanırım çok fena ağrım oldu nefes alamadım ve doğrulamadım, acile gittik röntgen sonucu omuzumun incindiğini ögrendim, o akşam kas gevşetici iğneyle biraz rahatladım ,Sabahta ortapediye gözüktüm detaylı muayne ve röntgenler sonucu kırılan sağ köprücük kemiğimin yarı çaplı kaynadığını ani haraket sonucuda incindiğini ögrendim.. 1.5 ay ağır kaldırmicam dikkatli olucam ve kol askılığı verdiler sadece yatarken çıkarıcam..

Sabah olur babam öperek uyandırır, annem kahvaltı sofrasına götürür kahvaltım babam ve annem eşliğinde yaptırılır, ilaçlarım verilir, ve sıkılmim diye babam tarafından ablama getirilirim öğle yemeğini ablam elleriyle yedirir ve beni pc başına oturtur kendisi mutafağa gider ve bana sosisli börek yapımı için kolları sıvar,Hasta olmak böyle bişi sanırımm tadını çıkar kızım gamze

Selam Günlük
Benim şuan ders çalışıyor olmam gerek ama okuldan gelince hemencik Esra Erol'u izlemeden derse başlayamıyorum
İzledim yine tabisi günlük neler oluyor şu hayatta insan bazen şaşkına dönüyor.
22 yaşında bi kadın vardı..6 yaşında oğlu varmış
Bu demek oluyor ki en az 15 yaşında evlenmiş.
Günlük ne kadar tuhaf değil mi
Sebebi belki zorunluluktur belki çocukluk hatasıdır, bilinmez ama insanın o yaşta omuzlarına böyle büyük bir yük alması ne kadar kötü bir durum.
Çocukluğunu yaşayamadan kucağında bi çocuk oluyo
Halime şükrediyorum böyle örnekler gördükçe...
Bu arada donuyorum günlük!!! Hep üşüyorum hep
Ellerim hiç ısınmıyo,sıkıyorum kendimi daha da üşüyorum.Kolayını bulsam peteğin içine giricem
Yaz gelsin artıkkkk Terlemeyi özledim.Geceleri sıcaktan uyuyamamayı özledim.
Üfül üfül askılılarımı giymeyi özledimmm
Dün gece rüyamda oje cennetindeyim günlükBinlerce oje içinde seçmeye çalışıyodum
Bu aralar alınacak oje listem biraz kabardı da,onları alana kadar rahat yok bana
Dün dershanede sınav vardı bu arada...Ve sabah ilk kez uzun zamandan sonra başım döndü
Çok korktum.Sınavda da döndü,bir türlü konsantre olamadım.Düşücek gibiydim her an.
Annemler beni tıp fakültesine götürmeye karar verdiler.Daha yeni bir sürü tahlil falan yapıldı ama içimiz rahat etmiyor.
Bu gerçekten masum vertigo mu yoksa altında başka şeyler mi var acaba:26:
Hep dua halindeyim günlük.Sağlk istiyorum sadece.O olduktan sonra gerisini başarırım.
Ama o olmayınca olmuyo...Düşünüyorum da günlük hani böyle amansız bi hastalığa yakalananlar moralini yüksek tutup hastalığı yeniyorya
ben ise ufacık bir şeyim olduğunda umutsuzluğa kapılıp bin türlü senaryo üretiyorum.
Aslında bu halime şükretmeliyim değil mi?:26:
Mesela şuan aklım çıkıyo kalbim ağrırsa,başım dönerse diye
Neyse daha fazla hastalık konuşmayacağım.Babaanneme döndüm iyice.
Pozitif düşünmeliyim.
Çok konuştum ve şuan tıkandım günlük.
Şimdilik benden bu kadar.Bir dahaki yazışımda pozitif,güzel şeylerden bahsetmek dileğiyle...:80:

Son düzenleme:
bugünün mutluluğu...
dumanları üstünde, mis gibi sıcacık bir bardak çayı eşinle karşılıklı yudumlamak...

Suretime aldanıp sakın yanılmayın
Yüzümün güldüğüne bakmayın
Aşktan canı yananlardanım bende
Bu yüreği taştan sanmayın
Sel olur gizlice içime içime süzülür gözyaşlarım
Kanar yaralarım kanar tuzu bastıkça anılar
Efkar benim öteki adım
Koor koor azgın yangınlarda can evim ciğerim yanıyor
Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
Koor koor azgın yangınlarda can evim ciğerim yanıyor
Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
Ben kendimi bildim bileli
Hissetmedim ayrılık acısının böylesini
Yemeden içmeden kesildim
Ağla ağla tükendim
Hasreti bitirdi beni

ahhh ahhhhhhhh

Nice 6 yıllara bitanem. Lafın gelişi değil ki, bir taneciğimsin. Seni bana gönderen Rabbime binlerce kez şükür olsun.

günlükçüm, çok sinirlerim bozuldu bugün okulda... nefret ettiğim bi arkadaşım, sevdiğim bi arkadaşımın arkasından geçmişte hep küfür ederdi...
aralaarında büyük olaylar oldu, sevdiğim arkadaşımın bugün başkanlık seçimleri vardı... diğeri başladı yalakalıklara, övmelere, çalışmalara...
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs yaaa... e bu başkanlığa adaylığını koyan arrkadaşımında işine geldi tabi, birbirini yağlayıp durdular
sevmiyorum karaktersiz insanları, Allah bu bebeyi bildiği gibi yapsın,, kalbine göre versin
beş para etmez yalakalar yaaaa.... hayırlısıyla şu okuldan bi kurtulsam Rabbim yaaaaaa

merhaba günlükçüm gariplerin garibi paşan geldi sana içini dökmeye geldi
ah günlükçüm hiç mutlu degilim mutluda olamıyorumki mutlu olmak için çabalamak lazım vallahi çabalıyorum ama hayat şartları mutsuzluga itiyo nasılmı derdim çok günlükçüm ben 3 evlat kaybetim biliyosun azda olsa anneligi tattım 20 haftanın üstünü hiç göremedimanne olmak ne güzel bir terim laf annelik nasıl bir duygudur acaba bebegini dogurmak onunla 40 hafta geçirmek her kontürolde heyecanlı olmak ben hep 20 haftanın üstünü göremedim hiç renkli doplöre giremedim şeker yüklemesi testti nasıldır bilemedim bebegimi hiç tam anlamıyla hissedemedimyavrularımı dogum edip sag saglim evime getiremedim emzirmek ney oldugunu bilemedim altını almak onun için uykusuz kalmak helede şu lafı demek çok isterdim ama olmadı

YAVRUM 10 SENEDİR SENİ BEKLİYORUM ANNECİGİNİ NEDEN BU KADAR BEKLETTİN DEYİPTE AGLAMAK ÇOK İSTERDİM AMA BU SEFER SEVİNÇTEN
AH GÜNLÜKÇÜM İÇİMDE NE FIRTINALAR KOPUYO BİR BİLSEN BENLE BİRLİKTE 2 KİŞİDE RAHİMİNİ DİKTİRDİ ONLAR ALDI KUCAKLARINA ONLAR ADINA ÇOK SEVİNDİM ALLAH VAR AMA BEN NEDEN BENİM DİKİŞE RAGMEN DURMADI DİYEDE KAFAYI YEDİM
ah günlükçüm bebegimin odası boş kaldı okadar aldıklartım eşyaları hayallerim umutlarım mevlüt hayallerim herşeyim gitti odası boöboz kalbim gibi milletin ban acıyarak bakamalarından bıktım usandım herkez biri hamile kalsa dogursa allahım sanada versin üzülme demelerinden yourldum allah affetsin içim acıyo dışarı çıkamaz oldum milletle alakamı kestim içim acıyo günlükçüm hemde çok sen ne demektir bilirmisin 3 kere hamile kalıpta yarıya kadar bebegini yaşıyıpta cinsiyetini ögrenipte ilerisini getirememekiçim acıyo testlerimi yaptırdım ama herşeyim temiz çıktı peki neden beni bırakıp gittilerherşey allahtan biliyorum beni çok suçladılar senin vucudunda bir eksiklık var ondan vucut bebegi kabul etmiyo dikişe ragmen olmuyo işin çok zor asla bir daha deneme diyende çok oldu günahımı alanda çok oldu allaha havale ediyorum onları inan ne isterdim biliyomusun sessiz bir yere gidipte avazım çıktıgı kadar bagırmak içim dışıma çıkana kadar aglamak isterdim tepine tepine

ama nasıl olucakki ne yapayım ben günlükçüm son defa şansımı deneyimmi yoksa bu işi burda kapatıyımmı insanlar okadar şanslılarki bebekleri var sevinmeleri lazım benim hiç yok herseferinde sütlerim boşa gitti en son kızımda aglayarak elektirikle pompayla sagdım ah ömürüm dedim gene annenin sütleri boşa gidiyo ne vardı dursaydında boşa gitmeseydi dedim aglamıyım diyorum ama günlükçüm göz yaşlarım şuanki gibi durmuyo sanada aglayarak yazıyorum bu satırları
şebnem ferahın bir şarksı var sil baştan diye o şarkıyı ne zaman dinleyeyim çok kötü oluyrom beni çok güzel anlatıyo canım acıyo günlükçüm hemde çok
ANNELİK NASIL BİR DUYGU DERMİSİN BANA MERAK EDİYORUM BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM SÖZÜN GENE BİTTİGİ YERDEYİM BEN ÇOK ACI ÇEKİYORUM HEMDE ÇOK BEDENİMİN HERZAMANKİ GİBİ BİR TARAFI EKSİK

bugün geç kaldım sana kardeşim ders çalışıyodu alamadım bilgisayarı :79: aman o çalışsında geç geliyim ben bişey olmaz dimi maşallh bu sene çok hırslı ama çocugun temeli yok çalışsada yüksek notlar alamıyo 3.sınıfa kadar 3 okul 4 hoca degiştirdi :26: neyse inş. seneye kazanır kurtarır kendini kazanır mı acaba kazansın güzel bi yeri ya beni sorarsan eger herşey aynı okul ev arkadaş sevgili eşliğinde sürdürüyorum hayatımı aşkla en son çarşamba buluştuk özlüyorum ya ama olsun ne diyoruz tek derdimiz bu olsun şu okuldan gitmek istiyorum artık öyle basit insanlar varki nefret geldi disiplin cezam olmasa durmazdımda hadi iyiler yine bugün ne farkettim biz 5 kişi olarak birlikteyiz hepimiz çift aramızda bi kişi var onun çifti hep degişiyo gerçi ama o da çift yani gece eglenmeye çıksak hep çift çift oluyo bikaç bekar kız erkek arkadaş lazım ya valla nereye kadar yani :89:
farkındaysan hayatımda bi atraksiyon yok pişirip pişirip önüne sunuyorum şimdilik benden bu kadar

günnükümm ben geldimmmm
gördüğün gibi musmutlu geldimmm
çünkü aşkım geliyo iki gün sonraaaa
çarşamba gecesi yola çkkıyo perşembe günüsü sabahı bnm yanımda
iki gün hatta koca üç gün bizimmm
çok özedim ğembişim bu o kadar iyi olacak ki
ama resmen zaman geçmiyo iki gün var halbuki
yarın bir sınavım var ona çalıştım bitirdim şimdi
bnmkiynen konuştum ama dakikalarımızı bitirdiğimiz için naptın ne ettin dedik kapattk
işte böyle canikom hadi ben kaçtım
bay yavrum

Günnük kuslarima nostalji kafes aradim netde ama bulamadim, yani var aslinda ama ne bilim güvenemedim. :26:
Birden hemen konuya daldim ama napim
Evlenince evimde bu kafesi istemiyorum ben, kuslarima daha afilli birsey kafes istiyorum.
Neyse bugün okula gitmedim askimla bulustuk
Haliyle dün gece calistigim icin sabah uyanamadim :93: uyanamadigim icin ders calisamadim ve sonuc itibariyle okula gitmedim
Carsamba cok önemli bir sinav, yarin calisirim, carsamba sinavdan önce calisirim :126: insallah süper bir sonuca ulasirim :128:
Ama cok yorgunum günnük :105: gece calismak beni cok yoruyor artik eskisi gibi degilim
Eger hayirlsiyla mezun olabilirsem haziranda o zaman zaten cikarim bu isten, kafa göre bir yer bulurum
Daha yapmak istedigim cok sey var aslinda ama hayirlisi

Günceeemm; Dün akşam konvoy geçti caddeden arabadan sarkan kızlar çocuklar.. En büyük asker bizim asker diye haykırıyorlardı..
Sesi duydum ve sonradan da düşününce şaşırdığım bişey yaptım... Salondan mutfak camına anında akan göz yaşlarımla koştum camı açtım ve izledim geçişlerini.. Hazırlar akmak için bekliyorlar anladım en ufak bişeyde süzülüyorlar..
Nasıl yapıçamm? Ben onsuz neylerim..?:85:

Ben deli olmayım da kim olsun günlük:2: Vallahi de yeter billahi yeter, hiç bir işim rast gitmiyor sanki.Çok isyankar bir yazı olacak ama ne yapayım günlüğüm bu aralar hayatım buraya yazamayacağım kadar karışık,saçma sapan,tuhaf,çekilesi değil,sıkıcı,talihsiz...Allahım sen bana yardım et.Hiç bir işim alanda rast gitmiyor yahu,gönül işim zaten tırt hadi onu geçtim okul hayatım iyi gitse bari yok o da yok tam cumaya sınavım var ,hemde tg ,hocanın bu hafta analiz yapacağı tuttu.hadi bunu da geçtim kpss den seneye benim bölümden çok az atama yapılacakmış,hükümet sağolsun tabi bu biraz asparagas da olabilir ama moralim dehşet bozuldu.
Off of eve geldiğimden beri net başındayım ,bende de hata var ne oturuyorsun boş boş, kalk ders çalış dimi ama yoook moralim bozuk ya kendimi derse veremiyorum güya!Ah ben bu kendimi nerelerden atsam acaba.

NOT:Bak vicdanım sızladı, saat 2 ye kadar ders çalışayım bari

günlük o kadar yalnızım ki.öyle bi boşluktayım ki.kayboldum resmen.sürekli çatışma içindeyim kendimle.ama sürekli!düşünmek istemiyorum artık ya da ölmek istiyorum.ben hiç iyi değilim hiç...

Günlük kafam o kadar karışık ki..

Şu an kpss ye çalışıyorum,yaklaşık 5-6 aydır işsizim,fırsattan istifade çalışayım dedim..
Ama eşim bir yandan çocuk yapalım diyor hoş ha deyince de olmaz hemen..Ama ya tutarsa :26:

Ve ben çok güzel iş fırsatlarını kaçırırsam bu yüzden diye de çok üzülüyorum...
Şu an 2 yerden güzel bi haber bekliyorum.Ama o arada da hamile kalırsam fena olacak,düşünüp duruyorum...:44:

Allah aşkımla ve ailelerimle bir ömür sağlık ve huzur versin..ama şu kafa karışıklığım da çözülsün artık yaaaaa........

Günlük şimdi moda ne olmuş biliyomusun? dedikodunu yapıyorlar ve sonra gelip yüzüne söylüyolar ben seninle ilgili şurda konuştum hakkını helal et diye. Aklınca günah olmuyo bu yani. Arkadaşım olucak bunlar bide. İşleri güçleri konuşulacak herşey bitmiş ben kalmışım bir tek geriye. Meğer ne çok batıyormuşum ben bu insanlara. Cuma gününden beri içim içime yiyor. Oturmuşlar mübarek iftar sofrasında benim dedikodumu yapmışlar. Sanki çok mükemmel insanlar ya kendileri beni çekiştirmişler. Birde gelmiş bana dolaylı yoldan anlatıyo ben böyle demiştim ama asıl böyle değil bilmem ne. Ben aptalım ya anlamadım. Aslınla o kadar çok anladımki yüzünüze vuramıyorum ya içimdekileri ona yanıyorum. Yazıklar olsun ne diyim. Ama hakkımı helal etmiyorum ben bu insanlara. Etmicem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…