merhaba günlükçüm gariplerin garibi paşan geldi sana içini dökmeye geldi
ah günlükçüm hiç mutlu degilim mutluda olamıyorumki mutlu olmak için çabalamak lazım vallahi çabalıyorum ama hayat şartları mutsuzluga itiyo nasılmı derdim çok günlükçüm ben 3 evlat kaybetim biliyosun azda olsa anneligi tattım 20 haftanın üstünü hiç göremedim
anne olmak ne güzel bir terim laf annelik nasıl bir duygudur acaba bebegini dogurmak onunla 40 hafta geçirmek her kontürolde heyecanlı olmak ben hep 20 haftanın üstünü göremedim hiç renkli doplöre giremedim şeker yüklemesi testti nasıldır bilemedim bebegimi hiç tam anlamıyla hissedemedim
yavrularımı dogum edip sag saglim evime getiremedim emzirmek ney oldugunu bilemedim altını almak onun için uykusuz kalmak helede şu lafı demek çok isterdim ama olmadı
YAVRUM 10 SENEDİR SENİ BEKLİYORUM ANNECİGİNİ NEDEN BU KADAR BEKLETTİN
DEYİPTE AGLAMAK ÇOK İSTERDİM AMA BU SEFER SEVİNÇTEN
AH GÜNLÜKÇÜM İÇİMDE NE FIRTINALAR KOPUYO BİR BİLSEN BENLE BİRLİKTE 2 KİŞİDE RAHİMİNİ DİKTİRDİ ONLAR ALDI KUCAKLARINA ONLAR ADINA ÇOK SEVİNDİM ALLAH VAR AMA BEN NEDEN BENİM DİKİŞE RAGMEN DURMADI DİYEDE KAFAYI YEDİM
ah günlükçüm bebegimin odası boş kaldı okadar aldıklartım eşyaları hayallerim umutlarım mevlüt hayallerim herşeyim gitti odası boöboz kalbim gibi milletin ban acıyarak bakamalarından bıktım usandım herkez biri hamile kalsa dogursa allahım sanada versin üzülme demelerinden yourldum allah affetsin içim acıyo dışarı çıkamaz oldum milletle alakamı kestim içim acıyo günlükçüm hemde çok sen ne demektir bilirmisin 3 kere hamile kalıpta yarıya kadar bebegini yaşıyıpta cinsiyetini ögrenipte ilerisini getirememek
içim acıyo testlerimi yaptırdım ama herşeyim temiz çıktı peki neden beni bırakıp gittiler
herşey allahtan biliyorum beni çok suçladılar senin vucudunda bir eksiklık var ondan vucut bebegi kabul etmiyo dikişe ragmen olmuyo işin çok zor asla bir daha deneme diyende çok oldu günahımı alanda çok oldu allaha havale ediyorum onları
inan ne isterdim biliyomusun sessiz bir yere gidipte avazım çıktıgı kadar bagırmak içim dışıma çıkana kadar aglamak isterdim tepine tepine
ama nasıl olucakki ne yapayım ben günlükçüm son defa şansımı deneyimmi yoksa bu işi burda kapatıyımmı
insanlar okadar şanslılarki bebekleri var sevinmeleri lazım benim hiç yok herseferinde sütlerim boşa gitti en son kızımda aglayarak elektirikle pompayla sagdım ah ömürüm dedim gene annenin sütleri boşa gidiyo ne vardı dursaydında boşa gitmeseydi dedim aglamıyım diyorum ama günlükçüm göz yaşlarım şuanki gibi durmuyo sanada aglayarak yazıyorum bu satırları
şebnem ferahın bir şarksı var sil baştan diye o şarkıyı ne zaman dinleyeyim çok kötü oluyrom beni çok güzel anlatıyo canım acıyo günlükçüm hemde çok
ANNELİK NASIL BİR DUYGU DERMİSİN BANA MERAK EDİYORUM BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM
SÖZÜN GENE BİTTİGİ YERDEYİM BEN
ÇOK ACI ÇEKİYORUM HEMDE ÇOK BEDENİMİN HERZAMANKİ GİBİ BİR TARAFI EKSİK