Popüler Konu Sevgili günlük...

Aynaya baktım da bir an gözlerim şişmiş kendimi tanıyamadım
Bittim Tükendim ...

Aşk uykuya benzer; Beklemekle gelmez... Gelince karşı koyamazsın... Erken uyanırsan mutsuz olursun... Çok uyursan tadı kaçar...

günlük yine askerlik kısalıyor gibi şeylerden söz ediliyor 7.ayımızın içerisindeyiz askerliğimizin.
en basından beri düştü düşcek bıktırdılar artık yazık değil mi bize o kadar bekletti bedelliyi çıkardı..

nolur gülsün şu yüzümüz düşsün 1 sene olsun razıyım mayısta gelsin askerim ona da tamam 9 ay diye ısrar bile etmiyorum
eriyorum aşkım olmadan bunaldım yeter yaa ne biçim adalet ne biçim uygulama lanet olsun yaa

askerim bıktı oradan çok sıkıldı rabbim duy sesimizi düşsün ne olur

günaydın şeker
takıldım kaldım yine buraya :126:
nasıl sesiz ev çıt yok kuzucuk uyuyor
eşim işte ben her zamanki gibi 7 sularında kalktım
kahvaltı spor tamam:128:
şimdi günlük olağan sıradan işleri yapmaya geldi :97:
hergünkü gibi şikayetçi değilim şükürlker olsun
hayallerim gerçek olurmu be günlük:97:
hiç görmediğim kadar çok rüya görüyorum anlatıyorum kötüye yoruyorlar hemen
neden bu insanlar böyle:105: ben bakıyorum tabire çokiyi iyi olucak iyi :103::119:
ben inanıyorum :103:

Adale -Rolling In The Deep
...............

We could have had it all,
Hepsine sahip olabilirdik
(You’re gonna wish you never had met me),
Benimle asla tanışmamış olmayı dileyeceksin
Rolling in the deep,
Derinlere yuvarlanmak
(Tears are gonna fall, rolling in the deep),
Gözyaşların akacak, derinlere yuvarlanarak
You had my heart inside of your hands,
Kalbimi ellerinin içine aldın
(You’re gonna wish you never had met me),
Benimle asla tanışmamış olmayı dileyeceksin
And you played it to the beat,
Ve kazanmak için oynadın
(Tears are gonna fall, rolling in the deep),
Gözyaşların akacak, derinlere yuvarlanarak

......

Think of me in the depths of your despair,
Çaresizliğinin içinde beni düşün
...............

bu şarkının bazı kısımlarını aldım içinden...
bu aralar sadece bunu dinliyorum... nede güzel anlatıyor

Son düzenleme:
günaydın günlük.. bir haftasonuna daha geldik.. ne çabuk geçiyor zaman dimi
haftaya bugün doğumgünbüm günlük.. 23 te bitiyor
sevgilim hediyemi almış.. ama ne aldığını bilmiyorum..arkadaşım saklayabiliceğin bişey dedi.. ayıcık falan almamıştır umarım
süpriz konusunda ise aldığım duyumlara göre hoşuma gitmicek olan şeyi planlmayaı düşünüyormuş.. tahmin yütürken üstüne basa basa sakın öyle birşey yapma dediğim şeyi üstelik.. umarım yapmaz günlük.. umarım 3. senemizdeki ilk doğumgünümü !!! de böyle batırmaz...

günlükkkk sende olmasan soylıyemedıklerımızı kıme soylıcez bılmıyorum iyiki varsın.

dün aksam maasımı aldım ama zam yapmamıs uzuldum aslında cok calısmıstım gecen ay askımda sorup duruyor zam yaptımı sana dıyeyapmadıda dıyemedım konus dıyor tabıkıde konusmam lazım ama gel gorkı bızım patron nemrut suratlı hem ona karsı mahcubum yaptıgım bıseyden dolayı yuzune bakamıyorum adamın bırde zam ıstıyecem bu ımkansız benım ıcın.neyse bu ay zaten cok calısmayı dusunmuyorum stajyer var bırde yenı eleman var onlara yaptırcam kendımı hırpalamak gereksız.

az once askım aradı bana makyaj malzemesı alıcakmıs ne alıyım dıyor cok hosuma gıttı benı dusunupte bıseyler alması.mutlu oldum agzım kulaklarımda valla.

maas bordrolarını bıtırdım sımdıde ssk gondercem yarım gunde bitecek işi 3 gunde yaptım yavas yavas ssklarıda artık 3 gunde yaparım mıyıl mıyılll ohh sen ıstedın patron boyle olmasını.yok oyle 3 kurusu 5 kofte ne kadar kofte o kadar ekmek.sen ne kadar kopte verırsen bende o kadar ekmek verırım sana sonrada ısler neden yetısmıyor demede.sinir oldum bogabılırım onu su anda.çavv gunluk okey oynayım birazz :103::94::104::103::84::118:

günlük belkide hata olduğunu bile bile yeniden başladım.
dün ve ondan önceki gün buluştuk.
konuştuk falan. ilk buluştuğumuz gün herşeyi enine boyuna konuşabildik.
karara vardık. bu sefer başka dendi yine.
ona borçlu olduğum için başladım bu sefer.
o huzurum yok ama başlamam gerekiyordu.
ama dünkü buluşma çok güzeldi
aslında buluşmayacaktık. ben dershaneden çıktım aradı beni. :102:
buluşalım dedi. bende dişçiye gidicem dedim. ısrar etti dayanamadım tamam dedim.
yanında arkadaşlarıda vardı. gittik oturduk bi yere okey oynadık.
1 dakika yanından ayırmadı beni.
durup durup evlilikten söz etti.
çocuk şaşırmış gibi evlenelim diyo :123:
arkadaşlarıda bizim bildiğimiz erkek evlilikten kaçar kız ister sizde tam tersi dediler.
öyle gerçekten. söylerken öylesine ciddi ki şimdi gidip evlenelim desem kabul edicek.
dün sabahta telefonda konuşurken dedesi istedi verdi telefonu onunlada konuştum.
sende benim bi torunumsun artık falan dedi.
çok güzel konuştu, dua etti sağolsun
ama benim hala umudum yok
neyse olacağına varsın herşey.
cafede otururken selpak satan minik bi kız geldi
Allahım o ne güzellik öyle. masmavi gözler, sapsarı saçlar, bembeyaz ten.
öpebilir miyim seni dedim öp dedi.
evde şımarıklık yapması gereken çocuğun yaptığı işe bak
Allah ıslah etsin şu aileleri.
benimki bana lif aldı çeyizi hazırlayalım şimdiden diyo.
sonrada beni eve bıraktı.
böyle işte günlük.
hala kahvaltı yapmadım. kardeşim menü almaya gitti onu bekliyorum. fena acıktım
görüşürüz

Dengemi bozdu şu yarınki sınav. Bir şey olacağından da değil ama hiçbir şeye odaklanamadım onun yüzünden.
Offf bitse de gitsem be günlük

Kaç gündür seninle de dertleşemiyoruz be güncem
Hayat hep aynı sıradanlıkla devam ediyor işte, anlatacağım bir şey yok ki...
Günlerim yalnız, yavan ve birazda anlamadığım bir hızla geçiyor...
Ailemle olmanın tadını çıkarmaya çalışıyorum.
Hani hiç olmayacak bir şey ya belki günün birinde devran döner de atanırsam filan bu günleri arayacağım gibi geliyor
Ne de olsa çok şükür sabahları annemin mis gibi kahvaltısına uyanıyorum.
Onun dışında internete takılıp olmayan atama haberlerine bakıyorum, sonra eserse ders çalışıyorum vs.
Dedim ya anlatacak bir şey yok.
Artık iyice bunladım, yapacaklarsa yapsınlar şu atamayı, resmen psikolojik br savaş içersindeyiz.
Anlamıyorum sonuçta eğitimde de açık var, bekleyen binlerce de öğretmen var...Daha neyin inadıdır bu
Bu yıl böyle sonlarınırsa ve ben tekrar sınava girer de yine böyle puanlarla beklersem unut beni günlüğüm...
Ne sana ne de başkasına dokunur artık hayrım...
Bittim tükendim ya...
Kimse anlamıyor
O bile....
Ve ben hiç kimseyle dertleşmiyorum artık günlüğüm...
Öylesine, yüzeysel, sıradan yaşıyorum artık sanki.
İçimde eksik bir şeyler
Sadece atamayla da alakalı değil...
Ama garip bir ben var içimde...Yapayalnız

Son düzenleme:
günlük inanılır gibi değil 4 ayakkabıyı 16 tl ye aldım şok ŞOKK şokkk biri spor sonbaharda falan gıymeye bırı topuklu ama super bişey kardesıme aldım bır tane spor birde parmak arası püsküllü terlik aldım.cok kansızlık var bende kahkaha atsam bıle hemen basım donuyor sıcakta dursam basım donuyor sordum kansızlıktan oluyormus siyah üzüm aldım bende umarım iyi gelir.çavv aksam mangal yapıcaz terasta buyur sende gel gunlukcan.

Günnüş;
Herkeste pazartesi sendromu olur bende de haftasonu sendromu var
Sevmiyorum haftasonlarını

Babaannem vefat etti günlük.
O şen şakrak, "bizi bile toprağa gömer" dediğimiz kadın, aniden hiç birşeyi yokken bu sabah vefat etti.
Sabahın 7sinde aldığımız bu habere hala inanmıyorum.
Böyle birşeyin olabileceğine ihtimal bile veremiyorum..
Hayat ne kadar da şaşırtıcı, ne kadar garip..
Koskocaman Gülseren Hanım bizi bırakıp gitti..

thetis başınız sağolsun.....

günlük
dün bebeğimi gördüm ultrasonda
12 haftanın içindeymiş......Allah'ım onu sağ salim kavuştursun bize,inşallah.....

çok mutsuzum günlük,öyle böyle değil lan dün gece olmasını bekledim ağlamak için gece oldu ağlayamadım

tüm gece döndüm durdum.şimdiyse ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

kimseyle konuşmuyorum sesimin titrediğini anlamasınllalr diye...bu gece bi hüngür hüngür ağlasam rahatlayacağğım belki de

arkadaşım,sırtımı dayadığım o güçlü dağ gidiyor...ben ona soramıyorum

boynuna atlayıp gitme nolur diyemiyorum

ağlıyorum lan günlükağlamamam lazım

ççok kötüyüm çok ve bunu bir tek sen biliyorsun söyleyemiyorum

thetis'in başı sağolsun günlük allah hiç kimseyi sevdikleriyle sınamasın çok zor bir durum..

Bana gelirsek günlük ben bugün yine dayanamayıp kuzenlerle fala gittim bir ay içinde bu 3. gidişim ama bugünkü bayanı sevdim.. tarotla kahve falını birlikte yaptı çokta güzel oldu 4 yıl sonra evlilik varmış duvağım o kadar uzunduki ben bile gördüm günlük ya daha neler neler anlattı mezun olunca araba sahibi olucakmışım ve bu benim hayalimdi kadın söyleyince şok oldum 8 aralıkta beni mutlu edicek bir olay yaşıycakmışım, mart ayında kumral uzun boylu mafyavari yürüyen biri giricekmiş hayatıma bnde sorular kısmında ne zaman dedim anlamıcaksın bi bakıcaksınki o yanında dedi abim askerde günlük biliyosun ve doğuda, onuda sordum sağ salim gelicek ve geldiği gibide düğün hazırlığına başlıcaksınız dedi şuan 2 yıllık bi ilişkisi var ve çok mutlular maşallah kariyer konusundada öğretim görevlisi olarak okulunda kalıcaksın dedi daha birsürü şey dedi ama şimdilik bunlar aklıma geldi dışarı çıktığımızda kuzenim ve arkadaşım kadın biliyo valla biliyo deyip durdular
yani günlükçüm gayet mutluyum tabi şu kariyer konusunun olabilmesi için ilk önce kalkıp ders çalışmalıyım gidip notlarımı temize çekeyim bari :126: hadi bakam göürşürüz

Thetis'in babaannesi vefat etmiş günlük, Allah rahmet eylesin, başları sağ olsun, çok iyi anlıyorum onları, kolay değil ama Allah sabrını veriyor..

Benim can sıkıntımda geçmedi hala, dolanıp duruyorum, ne yapsam bilemiyorum.
Biraz ders çalıştım rahatladı içim bir nebze ama tabi bu çalıştığım geçen yılın emeğinin yanından bile geçmez.
Tekrar aynı süreci yaşamak istemiyorum ben günlük yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…