Popüler Konu Sevgili günlük...

Thetis başın sağolsun Allah sabırlar versin =(

Ona

-Bu bendeki sen hep yaşayacak
Senin sevginle dolup taşacak
Senden başkası hiç olmayacak

Belkide ağlayacağım bir köşede sancılar tuttuğunda yüreğimde
Sen benim ilk göz ağrım sen benim ilk sevdam
Senin yüreğimdeki yerin inan hiç solmayacak

Bir sen varsın gönlümde,hayalimde,düşümde

Günlük dün gece karışık rüyalarla ağlayarak uyandım,
Rüyamda sürekli ağlıyordum, karışık kuruşuk bir sürü yer insan vs. net olarak hatırladığım bir şey yok.
Sadece çok ağladığımı görüyorum
Gece uyandım yastık sırılsıklam gerçekten ağlıyorum, işin kötüsü kendimi susturamıyorum da!
Amanın ne berbat geceydi..

Bu arada Thetis 'in başı sağolsun..

sen elmayı seviyorsun diye elma da seni mi sevmeli...seviyorum seni yağızım,yiğidim...deli gibi kıskanıyorum...körkütük aşığım...

Dün gece koptuk, coştuk, eğlendik, en bol kepçeden dans ettik.
Arkadaş grubundaki erkeklerin hepsi birbirinden sevimsiz ve iticiydi malesef.
Ama yine de eğlenebildik.
Sonra sevdiğim başka bir arkadaşımı gördüm, onunla görüşmek iyi geldi. :)
Mekandan sabaha karşı çıktık. Tam çıkma vakitlerine yakın Avusturyalı biriyle karşılaştım.
Bana yakın bir yerde dans ediyordu, yanıma geldi; beraber dans etmeye başladık.
Bu duruma daha fazla tahammül edemeyen arkadaş grubundaki erkekler "hadi kalkın gidiyoruz" dediler biraz agresif tonda.
Kalktık. Avusturyalı çocuğa "we're going.." dedim. O da "home?" dedi hemen. "Yes!" dedim.
Telefonunu çıkardı; numaramı yazdım. :))
Numaramı istemezse üzülürdüm.Aslında hiç de tipim değil; sapsarı bi şey. :s
Geçen hafta görüştüğüm korelileri sor sen bi de! Aayyy ben bu kadar soğuk millet görmedim ya!
Hiç yüzüne bile bakmıyorlar insanın.
Dizilerde, filmlerde baksan ne tatlılar halbüsü.
Gerçi tanışmayı ilerletip daha fazla zaman geçirince sıcaklaşıyorlar da, ona fırsatım olmadı yakışıklı olanlarla.
Diğerleriyle iyi geçindik ama, no problem!
Bi de ille sen gideceksin yanlarına, yoksa hayatta işleri olmaz yakınlaşmakla falan...
Lakin bu Avusturyalı çok sıcaktı ya. Ben isterim Koreli adam, Avustralyalısı gelir, olaya bak.

İğne atsan yere düşmez kalabalık içinde dans ederken birileriyle, ya da gülüp konuşurken bi saniye bile aklımdan çıkmadı "o".
Sevgilileri öpüşürken gördüğümde ağlamak istedim. Nasıl yandı canım!
Öpmeyi bırak, göremiyorum bile onu.
Başka erkeklere baktım sonra... Benim sevdiğim gibi değildi hiçbiri. Çok kötü oldum dün gece bazı bazı.
Buruktum çok. Ben neden onun ellerini tutamıyorum, gözlerine bakamıyorum, omzuna yaslanamıyorum!
Niye biraraya gelmememiz için her şey elele vermiş?

Bugün çok sevdiğim bir ablayla konuştum.
Kısmete bak dedi. O kadar istedin istedin, isteğin gerçeğe yaklaştığı zaman da hasta olduğunu öğrendin.
Saçları yok, kaşları yok, kirpikleri yok...
Hem iyileşemez dedi bu abla. Ama bilmiyorum.

Yine mail atıcam bu gece. Onu görmeme izin versin günlük nolurr!
Çok seviyorum. Kel olması beni ilgilendirmiyor. Nasıl ikna edicem nasıl...
Bin türlü şey söylüyorum. Devam da edicem bunu yapmaya.
Bugünlerde tek duam "o" oldu artık. Onu görmek. Başka da bi şey istediğim yok!

Son düzenleme:
yine okuduğum bişeyle bütün enerjim gitti ben bu yıl duyduğum ölüm haberi kadar hayatımda duymadım yeter ya Thesis başın saolsun allah sabır versin şu 2011 bitsin artık

bana gelirsek dün dedemi aradım zor konuştum telefonu kapattım agladım yine neden bu kadar duygusalım ben ya gidene mi üzüliyim kalana mı bilmiyorum bugünde arkadaşım geldi sınava çalıştık yine bitmiyo bu sınavlar bitmiyo ama ben bittim :84: erken bitirme ihtimalimi düşündük yine bakalım çakışmaması lazım derslerin o da pek bi zor görünüyo
ne zamandır alışveriş yapmıyorum galiba mutsuzlugum bu sebepten neyse kardeşim bugün 2 pantalon almış bende bikaç bluz alırım bide çizme bide düzleştirici sınavlarım biterse inş sosyal bi insan olabilirsem alıcam

bu arada dün bi konuya rastladım yorum yapmadan duramadım ve bu insanların bu kadar cahil cahil konuşmalarına inanamıyorum gerçekten şu KK'da çok iyi niyetli insanlar olduğuna eminim rastladım ama çok tuhaf insanlarda var allah akıl versin :113: bunu sanada söylemeden edemicem arkadaşın biri fen lisesi mezunlarının hayatlarını dert bölümünde okuyomuş kendi imam hatipliymiş o yüzden mutlu bi evliliği varmış şaka gibi dimi

Çok ama çok yorgun bi firarperest var karşında günlük Bittim resmen bittim. Bugün kaç tane gelinlik giydim hiç bilmiyorum. Bi sor ki karar verebildin mi? :26: Cıkkk veremedim Hepsi çok güzel ya... Bi de şunu farkettim kafamda bi model var gidip gidip onu buluyorum her dükkanda Giydiklerimin arasında eleme sonucunda birkaç tanesi kaldı onları tekrar görmem lazım. Ona göre karar vericem. Bu arada gelinlik giymek de kolay değilmiş günlük ya... Bi kere ağır oluyolar,bi de o arkasındaki ipleri sıktıra sıktıra canını alıyolar resmen Hayır zaten belim yok kopacaktı ya Çok yoruldum valla bak abartmıyorum. Ay günlük ya ama ne olursa olsun çok heyecanlı ya Kına kıyafeti de baktım azıcık ama onda da kararsızım balık model bi abiye düşünüyorum sanırım :44: Yani olabilir bilmiyorum başka bi şey de olabilir. Kararsızlığımı görüyo musun?

Arkadaşım aradı bugün. Birkaç haftadır görüşemiyoduk dedim ben evleniyorum haberin olsun Ya ne diyosun diyo dedim öyle yapacak bi şey yok. Gelinlik bakmaya birlikte de gidelim diyo. Göstercem ona hem fikir verir bana. Gerçi zevklerimiz pek uymaz ya neyse Nikah şahidim yapıcam onu bakalım Günlük şu gelinlik abiye mevzusunu bir an önce halletmem lazım. Daha onlara uygun saç düşünücem. Damatlık da baktım bugün nişanlıma. Güzel şeyler var bakalım

Okulla ilgili işlerim var. Yazılı sorusu hazırlamam lazım. Öğrencilerin yıllık ödev konularını belirlemem lazım. Lazım da lazım offf yani Şu sıra bi tane daha benden olsa hiç fena olmaz hani :44: Günlük biraz da kilo almam lazım. Ama hiç yemiyorum yiyemiyorum ya Hatta yemek yemek aklıma bile gelmiyo. Çöp gibi gelin demesinler bana Neyse günlük görüşürüz yine

ben geldiiiimmmmm

eskileri anımsayarak giriş yapıcam sana günlükcüm...

türkiyedeyken bir aralar çok yakın dostum olarak gördüğüm ama ben buraya geldikten sonra bir kere bile nasılsın diye sormayan insanlar varmış hayatmda!! ne gaflett!! insan gurbete gidince çok daha iyi anlıyor dostunu, geride bıraktıklarının geldiği hali.... gerçekten yazık diyorum, üniversite hayatımın 4 yılı bu insanla geçmişti benm halbuki.... insanları anlayabilmek ne güç..

neyse fazla derin konular bunlar hiiiç gerek yok gerilmeye:103:

o değil de günlük, kalkıp gelmişiz erasmusa, yurtta kaç tane kız varsa hepsi oturup ferihayı izliolar ben de bağımlısı oldum sayelerinde.. eramusa da dizi izlemeye gelmiştim ben zaten

birazdan kalkıp gidicez bara, ama üzerimde öyle bi halsizlik çöktü ki, yıldızım yer mi değiştirdi yukarda nolduysa artık okadar da süslenip püslendim

o kadar feriha izlersem tabi olacağı budurr

çok iyiyim günlük
burnundan getiriyorum onun. oda ilk defa konu uzamasın diye geçiştiriyor konuyu, toparlamaya çalışıyor.
bundan sonra böyle işine geliyorsa
ayrılsam bile umrumda olmaz.
ağlayıp zırlarım ama bi süre sonra ona da alışırım.
1 aylık ayrı kaldığımız süre içerisinde sabah ezanlarında kalkıp Allah'ından bulsun diye dua ediyordum. kim bilir Allah belkide benden buldurur ona.

Son düzenleme:
boşlukta gibiyim takıntılımıyım nedir ne zman düzlüğe çıkıcam ki acaba boşluk hissediyorum sanki

kendime muhteşem avatarlar buldum günlük
ruh halime göre hergün birini koyarım artık
yarın da babam evdeymiş. huzur vermez artık. sabahın köründe kaldırır bizi.
neyse ben gidip yemek yiyip sonrada ders çalışıyım. bugün doğru düzgün çalışamadım.
görüşürüz

Allahım Allahım viledanın bile otomatiği çıkmışş sıkamayanlar için ayak pedalı yapmışlar yaa evet az kaldı biliyorum birgün benide düşünücek bu teknoloji ve robot bir ev hanımı çıkaracak nekadar olursa olsun vallahi yeterki çıkarsın ilk ben alıcam kumandayla yöneticem "toz al, yer sil, ev süpür, cam sil, ütü yap" ee ayıp olmasın konuya komşuya çamaşırıda ben asim bari :118:

Garip duygular içerisindeyim aşık olmak hem zor hem çok güzel kafam ne kadar rahattı halbuki uzun süredir huzurluydum ama mutlu değildim hangisi olmalı hayatta huzur mu mutluluk mu ikisi bir arada yeterince uzun bi süre olmuyo ya da ben beceremiyorum... Bu aşkı yaşamaya devam edersem ve kendimi bırakırsam üzülmekten çok korkuyorum ama bırakmak da istiyorum kendimi tamamen sevmeyi sevilmeyi çok özlemişim o kadar güzel ve yoğun şeyler hissettiriyo ki bana acaba gerçek mi diyorum çünkü bir şeylere inancımı yitirdim artık..Çok garip aslında bu aşk hem bir şeylerin başlangıcı hemde belki günler, aylar ya da yıllar sonrada bir şeylerin bitişi olucak şuan benim için güzel bir başlangıç ama başlanan her şey biter ve bu da biticek ozaman hiç başlamadan bitirmek mi en güzeli ? Acı çekmeden kırılmadan üzülmeden sakin ve huzurlu sıradan bir hayatla ya da deliler gibi aşkın tadını çıkarıp bir gün terk edilmeyi eskisi gibi sevilmemeyi veya sevmemeyi hayal kırıklıklarını göz yaşlarını yaralanmaları göze alıp bunu yaşamak mı lazım.. Aşık oldum evet! eminim bundan aşık oldum miğdemde kelebekler falan uçuşmuyo ama bağıra çağıra şarkı söyleyip dans etmek istiyorum gözüme her şey hoş gelmeye başladı o sinirimi bozan kedi çok şekermiş aslında , o sinir olduğum insanlara bile katlanabilirim mesela ya da en nefret ettiğim şeyi bile mutlulukla yapabilirim şuanda evet böyle şeyler hissettiklerim güzel duygular yaşatıyo bana şuan şu dakika ama 5 dakika sonrasını nasıl bilicem peki ya 5 saat sonrasını ya da 5 hafta veya 5 ay sonrasını ileriyi düşünmek mantıklı olmak mı lazım aşkı doyasıya gittiği yere kadar yaşamak mı lazım kafam o kadar karışık ki ama okadar da mutluyum ki.... offf allahım bu kadar dengesiz olmak istemiyorum lütfeen lütfeeennn

Senden seneleeer önce tuttuğum 4 günlüğümü hatırladım da şimdi. Hepsinin adı aynıydı 'İstanbul Kardeş'. İzlediğim bir filmden etkilenmiştim. O zaman bir yere şifre gerektiğinde hep bunu yazardım. Neler

döktürdüm İstanbul Kardeş' e, neler anlattım bir bilsen... Hep platonik aşık olurdum ve hep ağlardım bir zamanlar ve derdim ki

'Ben hiçbir zaman karşılıklı bir aşk yaşayamayacağım.' 3.5 sene öncesine kadar da aynı şeyi düşündüm zaten. Sevdim

sevilmedim seveni sevemedim modundaydım:) Çok şükür şimdi karşılıklı yaşıyorum her şeyi ama yine de, hala aynı anda iki

insanın birbirini sevmesi mucize gibi gelir bana. Ne büyük bir şans, ne büyük bir lütuf Allah'tan. Burda yaşananları okuyorum

da herkese 'geçicek, bu günler de geçicek merak etme' diyorum yüzümde hafif bir tebessümle. Aşk acısı yaşayanları o kadar

iyi anlıyorum ki günlük. 7 sene aşk acısı çekmiş ve neredeyse her gece böğüre böğüre ağlamış biri olarak aşk acısının, kalpteki

o ağrının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Rabbim yaşatmasın bir daha inşallah. İnsanı çok yıpratan yoran bir şey

olmasına rağmen ben herkesin ömründe bir kez bu acıyı tatmasından yanayım. Neler öğretiyor, ne dersler çıkartıyor insana bu

acı. Hiç geçmeyecek zannediyorsun, bundan sonra kimseyi sevemem, ömrüm boyunca onu seveceğim diyorsun ama öyle

olmuyor işte. Zaman silip atıyor o korkunç ağrıyı. Geriye sadece ufak bir tebessüm kalıyor 'neler de düşünmüşüm' cümlesiyle

beraber. Hep denir ya 'Gelen gideni aratır.' diye, işte aşkta böyle olmuyor. Gelen gideni unutturuyor günlük. Bir zamanlar

seni üzen, sevgine karşılık vermeyen insanı şuan elini tuttuğun kişinin yanındayken gördüğünde, eline daha sıkı sarılıp 'iyi ki

varsın' diyorsun, 'iyi ki yanımda olan sensin.'

Son düzenleme:
Uyuyamıyorum kafamda vaaay be dedıgım tonlarca soru ısaretı var..ınsanlar ne cırkın,dostluklar ne kadar ucuz olmus..Allaha yalvarıyorum benı bu caresızlıkten kurtar ve bır evlat ver dıye..sıkıldım yalanlardan dolanlardan nalet gelsın hepsıne

Bu aralar ne kadar çok ÖLÜM haberi aldık günlük işte bak şimdi ölüm haberiyle uyandım
Babamın halası vefat etti Beyne giden damar tıkandı dün gece kalbi durdu ve şimdide öteki tarafa göç etti ...

Başımız sağolsun ... Dipdiri kadındı o yaşında, bir devir daha sona erdi ... Bu kadın ki öldü gerçekten ölümü hissettim

günnüş artık onu platonik sevdiğime karar verdim rahatladım...tamam bir dönem etkilendi benden ben kayıtsızdım,şimdi ben deli divaneyim o bıkmış...ne yapalım ben de içimde yaşatırım aşkımı...şarkılarla avunurum,yazılar kaleme alırım ona...ama şu takip etmeyi bıraksam iyi olacak.bir de okulun işlerini yapsam...ney se kaçtım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…