Çok ama çok yorgun bi firarperest var karşında günlük
Bittim resmen bittim. Bugün kaç tane gelinlik giydim hiç bilmiyorum. Bi sor ki karar verebildin mi? :26: Cıkkk veremedim
Hepsi çok güzel ya... Bi de şunu farkettim kafamda bi model var gidip gidip onu buluyorum her dükkanda
Giydiklerimin arasında eleme sonucunda birkaç tanesi kaldı onları tekrar görmem lazım. Ona göre karar vericem. Bu arada gelinlik giymek de kolay değilmiş günlük ya... Bi kere ağır oluyolar,bi de o arkasındaki ipleri sıktıra sıktıra canını alıyolar resmen
Hayır zaten belim yok kopacaktı ya
Çok yoruldum valla bak abartmıyorum. Ay günlük ya ama ne olursa olsun çok heyecanlı ya
Kına kıyafeti de baktım azıcık ama onda da kararsızım balık model bi abiye düşünüyorum sanırım :44: Yani olabilir bilmiyorum başka bi şey de olabilir. Kararsızlığımı görüyo musun?
Arkadaşım aradı bugün. Birkaç haftadır görüşemiyoduk dedim ben evleniyorum haberin olsun
Ya ne diyosun diyo dedim öyle yapacak bi şey yok. Gelinlik bakmaya birlikte de gidelim diyo. Göstercem ona hem fikir verir bana. Gerçi zevklerimiz pek uymaz ya neyse
Nikah şahidim yapıcam onu bakalım
Günlük şu gelinlik abiye mevzusunu bir an önce halletmem lazım. Daha onlara uygun saç düşünücem. Damatlık da baktım bugün nişanlıma. Güzel şeyler var bakalım
Okulla ilgili işlerim var. Yazılı sorusu hazırlamam lazım. Öğrencilerin yıllık ödev konularını belirlemem lazım. Lazım da lazım offf yani
Şu sıra bi tane daha benden olsa hiç fena olmaz hani :44: Günlük biraz da kilo almam lazım. Ama hiç yemiyorum yiyemiyorum ya
Hatta yemek yemek aklıma bile gelmiyo. Çöp gibi gelin demesinler bana
Neyse günlük görüşürüz yine