Popüler Konu Sevgili günlük...

Dolaaaşııırrrddııı adımlarım seni görüncee...

Ne güzel bi şarkı bu böyleee!!! Ölüyorum ölüyorum!!

Bi bu, bi de "elimde değil".

Zaten bence dünyanın en güzel şarkısı "elimde değil". Çok özel, tam beni anlatıyor.

Düşerken son bir kez yalana; benimsin benim
Yalansan yalanı severim elimde değil ...

Özlemişim dinlemeyi. Dinlerken tek düşündüğüm "o" tabi ki.

Ona aşık olmadan çok çok önce de "bihaber"i dinleyip birine aşık olma ve uzaktan hayran hayran izleme hayali kurardım.

O benim karşıma çıkmadan önce yaşadığımmış meğerse...
Seviyorum be günlük. Seviyorum çok.

Bi de Allah'ım artık kavuştursa ya bizi... Ne güzel olurdu. (

Off Paramparça Ne kadar güzel bir şarkı ya
Dinle ağla yani kendimi dağıtıyorum boş yere

Bu ara çok güzel ders çalışıyorum nazar değmesin ne alakaysa bunuda eklim dedim
İçimden gele gele tarih coğrafya çalışmaya bayılıyorum
Tarih çalışırken bazen savaşları falan kafamda canlandırıyorum
Bi bakmışım hayallere dalıp gitmişim of of =)

Son düzenleme:
Bu ülkeden de, bu ülkenin eğitim sisteminden de, herbişeyinden de nefret ediyorum!!!
Ne hakkınız var hayallerimle oynamaya?! Eğitimin e'sinden anlamayan insanları eğitimden sorumlu yapmışsınız
Şimdi sürünen biz olucaz!!!
Lanet olsun size

Bugün evdeydim.IR çekmeye gidecektim ,arkadaşım müsait olmadığı için geri döndüm.Ne zamandır aklımdaydı : Halıları,yerleri bi güzel sildim ... Kıyafetlerimi ütüledim,sökükleri tamir ettim,dolabımı döktüm derli toplu yerleştirdim kıyafetlerimi:92:: Pek bi hamarattım,enerjiktim bugün yani

sevgili günlükçüüüm, yazmayalı uzun zaman oldu...
bende değişen pek bişey yok,
bi arkadaşım vardı ahmet, exin arkadaşıydı, o vasıtayla tanıştık ama exle ayrılsakta hiç kopmadık
ahmet nişanlandı geçenlerde, çok mutlular nişanlısıyla Allah bozmasın
2 defa onun yanına uğradım geçen hafta, çok temiz efendi bi çocuk...
bana diyorki "çıktığın olursa getir yanıma çok merak ediyorum senin çıkıcağın çocuğu"
beni el üstünde tutuyor çocuk resmen, hiç bozulmasın arkadaşlığımız
ilk gittiğimde konu dönüp dolaşıp exe geliyodu... yapcak bişey yok ahmetle arkadaşlığımı devam ettiriceksem duyucam mecburen, hiç istemesemde... bazen sinirim bozuluyor onun gezip tozduğunu duyunca:26:
ama gün olur devran döner... gün gelir sadece o benim hakkımda bişeyler duyar, benim çok mutlu olduğumu iş güç sahibi olduğumu elbette duyucak
ama benim umrumda olmayacak ne yaptığı nerde olduğu, Rabbim hayırlısıyla yaşatıcak güzel şeyleri
okulda da exle beni tanıştıran iğrenç insan var... aynı sınıftayız
şu çocuğun kuyruklarından kurtulamadım gitti
sınıfta hiç arkadaşım yok, sessizce girip sessizce çıkıyorum, Allahımın izniyle bu günlerde biticek
okul bitsin istiyorum bi an öönce..
ve beş parasızım günlükçüm buaralar biliyorsun
aöf taksidini yatıramayacağım sanırım Allahım aileme ve bana bi kapı açsında inşallah...
şu maddi sııkıntıdan bi an önce kurtulalım bi an önce
salı günüde sunumum var... Onuda bi atlatsaydım hayırlısıyla...
offf günlük offfffff

Biraz daha mutlu geldim bugün sana :124:dün gece hareketli bi gece geçirdim kavga ettik dün hemde hiçyoktan yere üzdük birbirimizi neyseki hallettik sonunda gece özür diledi öyle bi özre kanmam ne zaman içinden gelerek özür diler ne zaman geçiştirmek için iyi biliyorum dün gerçekten üzüldü.. bugünde buluştuk ,hallettik neyseki :132:
Telefonu almaya gittigi gün banada hediye almış ne almış acaba :89:
p.tesi yine sınavım var ya bu nasıl bi sistem vize haftası dedigin 1 en fazla 2 hafta olur bizimki bi başlıyo dahada final haftasına kadar bitmiyo her hafta bi sınav ödev sunum yetti
çok korkuyorum baya konu var dersten bişey anladığım söylenemez zaten bakalım başarırım bunuda dimi mezun olunca işsiz kalmaktan çok korkuyorum yada dahada önemlisi hakettigim maaşla başlayamamaktan
aşk bireysel emeklilik ödemeye başlıcakmış yılbaşından sonra bi araştırıyım bakalım nası bişeymiş :103:
daldan dala atlamışım ya heheyt günlük böyle yazılır

Son düzenleme:
Nerdeyim,ne yapıyorum hiç bilmiyorum günlükcüm.
Ama devam ediyorum bir şeylere .
konuşmam gerek doluyum çok çok çok.. Ama konuşmuyorum susacağım .
Allahım sen sabır ver.

Benim bu kilo sorununm ne olacak be günlük? Aslında yemek yemiyorum biliyosun ama mide rahatsızlığım nedeniyle karnım ve midem şişiyo sürekli :S Allah'ım sen yardım et ne olurrrrrr.. Şimdi de yurtta zaman geçirmece işte yan koridordaki kızlar kek yapmış çağırdılar yememem lazım ama dayanamicam sanırım

Bir günde iki kez yazmayı sevmesemde burdayım günlüğüm kabul edermisin beni?

Canım dediğim herşeyden çok sevdiğim bir kuzenim vardı
Sırdaşımdı o benim beni en iyi anlayandı onu en iyi anlayandım!

Ama bize çok haksızlık yaptı be günlük
Başta ablasına sonra bana...
Bir erkek uğruna bize yalanlar söyledi inanabiliyomusun
Hemde gözümüzün içine baka baka ...
Annesinin istemediği biriyle beraber diye karşıydık ve tekrar onunla beraber olup bize söylemedi
Arkadaşıma gidiyorum dediği zaman o çocuğun evine gitmişti
Ablasını yıktı geçti beni yaktı
Noldu bu kıza ? Bir erkek uğruna bir insan bu kadar değişebilir mi ?

Kardeşim dediği insanlara 1 aydır tanıdığı bir erkek için yalan söyleyebilir mi?
Şimdide ablası engel olmuş gibi perişan öfkeli kızgın
Ama bilmiyo ki ilerde daha çok üzülecek herşey onun iyiliği için
Bilmiyo görmüyo çok yoruldum artık
Ağzıma geleni söylemek istesemde karşımda ağlamasına dayanamıyorum
Canım o benim ya can !
...........................................

Onunlada dün gece tartıştık 1 saat boyunca birbirimizi yedik
Hep aynı mevzular hep aynı muhabettler çok sıkıldım artık =(
Bugün yine bozuğuz
Yoruldum artık .
Şöyle yüksek bi tepeye çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum

..............................................

Anladım ki bana mutluluk çok uzak
Herşeye rağmen şükürler olsun ki yaşamaya değecek bir ailem var
Ya onlarda olmasaydı ya inancım olmasaydı durmazdım bu hayatta günlük...

yazacağımı yazdımdı yine de gözüm burada... çok güzel klip buldum sürekli dinliyorum yarın ben de kırmızı etek siyah kazak igiyicem sertap gibi
http://www.youtube.com/watch?v=vsfemUAE8lI:24:

aa bugün kk da dolanırken ne gördüm
yatmadan önce kurandan yusuf suresi okunup konuşmadan yatılırsa evleneceği insanı görüyormuşsun bunu yazan demiş ki,"ben yapmıştım 2 sene önce ve gördüğüm insanla şuan konuşuyoruz inş evlencez."

ben de mi yapsam ben bi abdest alayım okuyayım bu gece yatmadan önce... Arkadaşım da diyor ki senin için en zor kısmı konuşmadan durmak dedi
Haklı

Günaydın günlük...
şu sıralar herkes peşi sıra kırıyor beni. en ummadığım insanlar bile... neden böyle oldu düşünmek istemiyorum. madem ki böyle davranıyorlar, ben de dahil sonuçlarına katlanacağız değil mi? artık kırgınlığımı dile getirmemeye karar verdim. çünkü düzeltmekten, ılımlı olmaktan çok yoruldum. inceldiği yerden kopsun diyorum...

yoruldum günlük hem de çok... herkes istediği gibi davranmakta özgür. yalnız geldik, yalnız gideceğiz şu dünyadan zaten.

selam gunluk.öncelıkle kiral arkadasıma soyle tesekkur edıyorum ona sabah sabah ıyı geldı boyle hareketlı bır muzık.oyeeeeeee

grip oldum gunluk kardesımden gectı burnum durmuyor dün gece 11 e kadar odanın boyasıyla ugrastık temızle boya derken bu saatı buldu guzel oldu ama aksamda kalan temızlık var bu hasta halımle nasıl yapıcaksam.sana yazmaya bıle halım yok.

sie you later.

merhaba günlük...

ne oldu biliyormusun? Kazen bir konudan dolayı bana 24 saat ceza vermişti ama ben sinirlenip 'silin üyeliğimi' dedim.

burada olan bir arkadaşımla konuştum msn de sonra geri dönmeye karar verdim...

özledim seninle dertleşmeyi ve buradaki arkadaşlarımı.

topiklerimede bir göz atayım

günlükkkkk hastayımm,burnum durmuyor,artık yara olmuş offh,iç keyfim yok

Günlükcann ben geldim :)
ne zamandır yazamıyordum
herkes bi yerlere gitmişken yazayım haberdar edeyim dedim.

herşey güzel gidiyor şimdilik
çok fazla görüşemiyoruz ama
özlemek iyidir dimi ama
hem bir araya geldiğimizde konuşacak anlatacak şeyimiz oluyor
telefonda hasret gidermeye çalışıyoruz :)
haftada bir kere o da 1-2 saat anca
bakalım bu pazar uzunnn uzunnn buluşalım diyoruz umarım bişey çıkmaz

seviyorum ben onu günlükcan yaa
düşünürken bile içim kıpırr kıpırr oluyor
gördüğüm zaman konuşamıyorum
onun omzundan huzurlu başka hiçbir yer yok sanki

ailemde sağolsunlar destekler bana
babam bile birşey demiyor
çıkacğaım zaman onunla buluşacaksam söylüyorum
vee en iyi tarafı sıkıştırmıyor
sanırım onlarda tekrar üzülmemden korkuyorlar

seviyorum günlükcan
aşkımı ailemi arkadaşlarımı herşeyi herkesi seviyorum

yaa biran önce yaz gelsin de istanbul a speddy mi ziyarete gideyimm :)
çok özledim onu yaa
eskisi gibi konuşamıyoruz daa
eskiden ne güzel tektim ofiste rahatt rahat heryere herkese yetişiodum
şimdi olmuyor yaa hemen gözleri ekrana kayıyor

neyse günlükcan görüşürz sonra
fırsat bulduğumda yine gelirim :)

Ben geldim günlük bacı. Ben okulu çok seviyorum ya. her şeyden önce Eskişehir'i çok seviyorum Dün akşam 18.30 civarı bitti dersim. Ben de gece 22.00 ye almıştım biletimi. Aradaki 3 saat bana öyle iyi geldi ki. Ödevim için 2 kitap okumam gerekiyordu. Onları aldım. Yemek yedim. Dolaştım biraz. Çok huzurluydum. Sınavlardan biri açıklandı. 85 almışım. Yaş oldu 26 ama hala mutlu oluyorum sınav sonuçlarıma filan Mutlu olacağım başka şeyler de olacak değil be günlüğüm :123:

sana ara ara uğruyorum günlük ya ama napiyim işim gücüm var benim şaka bir yana, hayatımda entresan şeyler oluyor. Ama bu durumu toparlamam lazım benim yoksa sonunu bilemiyorum :18: Artık hayatıma onsuz devam etmeliyim ve bu güce sahip olmalıyım bazen dönüp kendime bakıyorum da aşk uğruna ne hatalar yaptım, doğru olmadığını bildiğim halde yaptım seviyorum diye :26: ama artık yeni bi başlangıç yapmalıyım, en temizinden bi sayfa açmalıyım kendime
Evet evet yapıcam bunu Bu arada kendimi inanılmaz spiritüel konulara kaptırdım günlük ya..sürekli kitap okuyorum hatta dayanamayıp geçende d&rdan 8 tane kitap sipariş verdim bugün 6 tanesi geldi yarında 2 tanesi gelcekmiş ve ve esas konuya geliyorum. ben pazar günü usui reiki 1. eğitim seminerine katılıyorum. Bi yerden başlamalıyım diyerekten Turgay beyle görüştüm ve adımı yazdırdım. Zar zor para ayarladım ama olsun deycek biliyorum Ben mutluyum be günlük hayatımdan kendimden okudğum bölümden yaşadığım şehirden herşeyden mutluyum Hayat bana hep hayalini kurduğum bölümü verdi ve ben hergün dahada çok seviyorum allahıma şükürler olsun, umarım herkes istediği şeyleri yaşar bu hayatta

Ayy günlüüüükkk.
O kadar güzel günler geçiriyorumki sorma.
Aşkımın yaptığı sürpriz dahada güzelleştirdi birden günlerimi :)
O kadar güzel bi hediye almış ki, öyle güzel bir ortamda öyle güzel bir şekilde verdi ki
Kursum da bitti bu gün.
Çok huzurluyum çok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…