Popüler Konu Sevgili günlük...

Hemen duşa girip dışarı çıkıyorum günlükcan.
Hadi bakalım... Ani bi karar verdim.
Biraz kafam dağılsın. Onu düşünmiim.

ivettt, yine atanamamışım Hafiften bi sinirler bozuldu, gülüyorum acayip acayip
Olsun be günlük, atanamıyorum, evlenemiyorum ama sağlıklıyım.
Kafa iyice gitmeden olur bir şeyler işallah

Bu ara her şey ters,her şey kötü,her şey bir acayip...
Anlayamıyorum neler oluyor sınanıyor muyum acaba?
Dayanmak zorundayım,ama artık çok yoruldum...

aşkım seni çok seviyorum bütün imkansızlıklara bütün yokluklara rağmen seviyorum seni bitanem

günlükcüm mutsuz olmam gerekirken ben çok mutluyumm
çünkü herşey güzel herşeyi olumlu düşünüyorum
ve o gelicek yaptıkları için söyledikleri için benden bir bir özür dilicek
evren arkamda ben olumluyum daha ne isterim kii
olsun hayaller gelsin hayaller
hahaha kafayı yedim iyicee

Sevgili günlüüük,
Sonunda bitti sınavlar şükür ya rabbim.
Şimdi biraz rahat kafayla kendimi toparlayıp derse verebilirim
Yarın sabah arkadaşlar toplanıp güzel bir kahvaltıyla başlayalım güne diyoruz
Sonra derse giderim işte akşam ev falan. Çok yorucu oluyo aslında ama şurda ne kaldı ki:26:
Nisan sonu gibi arkadaşlarla bi şehir dışı gezisi planıda konuşuldu bugun güzel olacak gibi
Neyse günlükçüm hadi öpüldüüün

üniversitedeyken, okulu uzat uzatabildiğin kadar, öğrencilik gibisi yok derlerdi günlük..
bende tabi hemen itiraz ederdim, bitiricem, işe giricem, sevdiğimle evlenicem flnnn
okul biteli 1 yıl oldu daha ve ben ağzımın payını çoktaaaann aldım
öğrenciliği özledim
hayat çok zor...
biliyorum herşeyin yoluna girdiği o günleride yazıcam buraya inşallah :26:
sadece biraz daha sabır ve dua gerekli

günlük o karaktersizlerden yaptıkları VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik için intikam almak istiyorum çok fena yaa
içimdeki hırsa engel olamıyorum
inşallah bin beter olur sürünürler
hakkım helal değil size

yine ben yine ben artık sürekli yazdığım tek yer burası :86: asker topigimiz varken ne eglenirdik sabahlara kadar konuşurduk :102: sınava çalışmak için çıkamazdım burdan o derece artık senle başbaşa kaldım
bugün 2 ders için okula gittim ya sonra çıkıp sınava çalışalım dedik çalışmadık tabisi bakalım yarın çalışcaz inş bi ton konu var bitiremicez napıcaz bilmem çıktık avm ye gittik arkadaşm hediye baktı bende o sırada aşka eldiven aldım :132: doğum günüm içinde bi karar verdim sanırım karaokeye gidicez bi aksilik olmazsaa
bu aradaa bizim okulun bu sistemi beni benden aldı :44: ya vize haftası denen şey olur biter dimi yok bitmiyo vizelerim bitiyo ertesi hafta finallerim başlıyo hiç nefes almıyım ama ben dimi hep çalışıyım yani
hayat devam ediyor var izlicem yarın çalışırım ya

günlükk

inşallah atanıp çalışmaya başlayınca para biriktiricem ve ailemle uzun bi tatile çıkmak istiyorum..babama destek olmak istiyorum o kadar çalışıp çabalıyor bizim için

ve de kendim için de para biriktirmek istiyorum yani "bizim" için.. kendi yuvamızı rahat kuralım diyee

az önce kalktım dersin başından baya bi test çözdümm

keyfim çok yerinde

pazar günü annanecim bizlere kumpir yapcak onların fırında güzel oluyor.

sonra da gezmek istiyorum bakalım...

anne ben rezilim...tek sebep bu...utanıyorum aşkımdan,vazgeçemeyişimden,hep onu düşünmemden...

test çözmem lazım ama tıkk yokkkkk herüfümü bekliyorum gelebilirse çıkacaz inşallah haydi şimdi gelll

hi coming up bu satırları sana siddetli bir bel agrısı esliginde yazıyorum günnüküm:126:sabah ise giderken ayagıma gecırdım pumplar yuzunden geldı bu basıma rahatsız bi topuklu giydigimde yokus assa inerken falan cok korkuyorum yaaa nasıl bi bilinçaltı olustuysa bende, hep bi yere yapısıcam ayagım burkulucak falan korkusu sarıyor beni bugunde kostur kostur benı bekleyen sofore yetısmek ıcın yokus assa giderken kendımı cok kastım bingggg o an basladı belım tutulmayaa aksama kadar cek babam cekk tum duz cızmelerımı ofiste bırakınca o pumplarla gezdım durdum
bu annem ne cenebaz bır kadın ya , ben sana bu satırları yazmaya baslamadan 10 dakıka once telefonla konusmaya basladı yarım saat oldu hala telefonda , dunyayı bıle kurtardılarr arkadasıyla telefonda ne konulara gırdıler duymalısın yaa ohanziii :101: bense yatagımda bır elımde laptop dıgerınde telefon televızyonda feriha esliğinde hayatımı idame ettiriyorum az önce emir okulda ferihanın dudaklarına yapıstı ne buyulu bi andı be :132: ben olaya emir ve feriha olarak bakmadım tabii, hayalimde baska kişilerdi onlar o sahnede hem onların beraber olduklarındakı askı cok donuktu cok soluktu cok b.ktandı bence senarist bunları ayırmakla en iyisini yaptı, hep ayrı kalsınlar inşallah boyle haşin ve psikopat aşkları seviyorum ben abi ya his veriyo,tat veriyo,baska alemlere daldırıo beniii , adamda kadında pısırık olmıcak bagrıs cagrıs yasanıcak o ask , kavganında dibine vurucaksın sevmenınde :13: psikopattt ruhluyum aşkta, napiyim ben tadını böyle alıyorum o aşk denilen meretin belki de bu yüzden aşk hayatımın hiç rayına oturmayışı millete artık ayrıldık demeye utanıyorum benimkiyle ayrıldığımda , hafta sekiz biz dokuz kavga etmezsek olmazz, kankama bile ayrı olduğumuzu soylemiyorum artık, iki hafta falan ayrı kalıyoruz milletin ruhu duymuyoo üçüncü hafta barışınca hiçbisey olmamıs gibi milletle takılıyoruz, iste o cok bomba oluo :111:
yine dibim geldi yineeeee :84: hayır dibi boyamak olsa tek dert sorun değil ama lanet olasıca kafamda renk hiç durmayıp hep aktıgı için komple boyamam gerekiyo ne renk yaparsam yapiyim akıp altın karamele donuyo, kafayı yicem şerepsizim kazıtıcam o olucak bazen kafam atıyo kopkoyu yaptırıp kaynaklarıma gerimi dönsem diye ama sonrada koyudan hemen sıkılıcağım aklıma gelio dur barbieveken boru değil bu diorum çoook gelgitlerdeyim günlük çookkk

Laboratuvarda işler yolunda ..ay maşallahh maşallah

yarın cumartesi meraktayım,haydi hayırlısı...:26: umarım bu sefer olur.

biliyorum mineyi merak ediyosun merak etme perşembe günü buluştuk mineyle biraz morali bozuktu kankamın ama düzeldi snra eski haline döndü yani yaklaşık 1 saat konuştuk sohbet ettik nasılda özlemişim ben arkadaşımı yaaaaaaaaaaaaaaaaa. neyse herşey yolunda merak etme rabbim hep sağlık sıhat versin inşallah yarın kızılaya incem tayt alcam 20 milyona hani kot taytlar varya ama benim bacaklarım biraz şişman sanki almasammıki offfffffff hep karar veremiyorum bu konuda neyse bana gelirsek ben iyiyim derslerime çalışıyorum sağlıklıyım ama kilo almışım hemide 3 kilo 66 olmuşum hemen diyet hemen yarın ne giycem diye dolabın karşısında oturuyorum karar veremiyorum ajda pekkanın eğlen güzelim şarkısına takılıp kaldım sürekli onu dinliyorum bizimkiler uyudu bense hala kk dayım neyse ne giyceğime karar veriyimde yatıyım günlük ben geç oldu bu arada yarın yeni bir gün olucak yeni umutlar yani şanslar hep öle düşünüp yatıyorum kimse için üzülmeye değmez inan en önemli şey sağlık ve aile sayfaları karıştırırken evlilikten bahsedilmiş genelde hadi bnde yazıyım bi gün bir kızım olursa adı yankı olucak bunu unutma

Günlüğüm kaç gündür yazamadım sana,o zaman hemen anlatmaya başlayayım.
Biricik arkadaşım okulda kadro için sınava girdi bu gün,tabi ona sınava gireceği yere kadar eşlik ettim sınavı güzel geçmiş, inş sonucu da güzel olur.Bu arada Kpss'den atanmadım zaten hiç umudum yoktu. .benim için önemli olan bu sene inş. istediğim puanı alıp tak diye atanacağım Günlüğüm Yarın oruç tutacağım, mübarek ay çok sevap

Bu gecelik benden bu kadar,anlatmam gereken bir kaç olay daha var ama o kişinin adını anmak istemiyorum, bu yüzden o konuları teğet geçiyorum.İyi geceler

İstediğim bir parça rüzgarın olmaktı
Saçlarının arasında dolaşmak
Yağmur bulutları taşımaktı çöllerine
Hayatında bir yağmur damlası olmaktı
Gözyaşın olmaktı sevindiğinde akıtacağın
İstediğim sadece sana akmaktı
Sana kavuşmaktı
Olmadı
Suyu dinmiş dereler bile kavuştu da göllere
Ben sana kavuşamadım

İstediğim
Bir parça ışığın olmaktı
Gecelerini gecelerime gömmekti
Geceler boyu
Renklerine renk katmaktı
Yeşili kahverengine
Kumralı az beyaza boyamaktı
Gökkuşağına yol olmaktı
İstediğim yollarına yol bulmaktı
Sana kavuşmaktı
Olmadı
Çıkmaz sokaklar bile kavuştu da yollara
Ben sana kavuşamadım

İstediğim
Suskunluğunda dilin olmaktı
Kulağında bir müzik nağmesi
Sessizliğinde ses
Dudaklarında minicik bir nefes olmaktı
Seni konuşmak
Sana konuşmaktı
Sesine ses katmaktı istediğim
Sen sustun
Ben lâl oldum
İstediğim sesine koşmaktı
Sana kavuşmaktı
Kim demiş se insan insana kavuşur yalanını
Olmadı
Dağlar bile kavuştu da dağlara
Ben sana kavuşamadım

Bir ben sana kavuşamadım!

babacım çok üzülüyoruum senin bu haline içten içe düşündükçe çok aglıyorum çook sen bilmiyosun..
seni elimden geldiğince yalnız bırakmamaya çalışıyorum..allahım sen babamı bu yalnızlıktan kurtar...
senin yanında da olmaya çalışıyorum anneminde ama herşeye nasıl yetebilirim kendi hayatıma bile yetişemezken..kimseye söyleyemiyorum derdimi anlayacak kimse yok kimse yapayalnızım işte...
sınavlar denemeler tez koşuşturmacasında kendimi unuttum resmen..
Hayatım hep bi mücadele bi sorgulama içinde mi geçiçek benimm..yüzüm ne zaman gülecek

off herşey beynimi kemiriyorr '....' senin kıymetini bilemedim mi acaba yoksa bu mutsuz anlarımda kalbime girip ortalığı bulandırman yalnız kaldığımdan dolayı benim acizliğimden mi pekii ben hep o şarkıyı dinlerken neden seni yaşıyorum herşey yetmiyor birde kalbimin oyunları kaldı... ama herşey için çook geç çok...

Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe
Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim

Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün
Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine
Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil
Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil

Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil
Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil
Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil
Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…