Popüler Konu Sevgili günlük...

Benimde dogum günüm bugün 26 yasindayim artik :26:
december90 seninde dogum günün kutlu olsun

günlükkkkkk naber :)

ben köfte yapcam şimdi

gel hadi

annemle var yok sebepsiz yere tartıştık üff

Yarın lisans döneminden bi arkadaşım askere gidicekmiş bizim tayfa onun için toplanma yapmışlar giderim diye düşünüyordum ama öğrendim ki geç saate ayarlamışlar.Onun yerine akşam üstü bostancıda kız arklarımla buluşcaz ..Biz de ne zamandır topluca görüşemediydik iyi olur hem :118:

Tezimle ilgili bilgi kısmına başlamak istiyorum artık.Örnek tezleri araştırayım da bakalım bi bismillah diyeyim yazma kısmına.:126:Hem deneylerim bittiği zaman sıkışmış olmam

Günlük martagona çok teşekkürler
içimdeki sen doğum günün kutlu olsun nice senelere

Ben çok yoruldum bugün. Nikah işlemleri için belgeleri hazırlıyorum. Ve bi kez daha İstanbul'dan nefret ettim. İşi bu kadar yokuşa süren başka bi il daha yok. Bi sağlık raporu alıcam yok ciğer filmi yok kan tahlili bi de üstüne bi sürü para Sonuç hala alamadım raporu. Kan tahlili pazartesi çıkacakmış. Nişanlım yarım saatte tek kuruş vermeden halletti Balıkesir'de. Ben daha koşturucam bi sürü.

Günlük ya yarın gelinlik bakmam lazım kına kıyafeti bakmam lazım. Kına mekanı bulmam lazım. Bu üçü kafamı çok kurcalıyo ya :44:​

Küt küt atıyor kalbim

Bitmedi gitti şu harbim

Liseli kızlar gibi pır pır

Uykusuz gecelere talim ...

içimdeki_sen doğum günün kutlu olsun :)
firarperest evlilik hazırlığındaymış. yorucu ama tatlı telaşlar bunlar ocakta evleniyormuş, adına çok sevindim.
bende herşey bildiğin gibi. gezmeye gidesim var akşam akşam. ikna edebilirsem çıkabiliriz belki

İçimdeki bu hüzne engel olamıyorum.
En mutlu olduğum anlarda bile birden yarım kalıyor gülüşlerim
Mutsuzsun diyor bir ses içimden...
Ağla diyor, dök gözyaşlarını...
İyi de niye, neden,kime?
Oysa alışmadım mı ben bu hasrete?
Adım gibi sinmedi mi varlığıma, benliğime?
Şimdi bu hüzün niye?
Kim bilir firakın ömrü ne kadar?
Artık yeteeeeeeeeeeeeeerrrr diye avazım çıktığı kadar bağırasım var.
Ve ağlayasım var geceler boyu.
Benim payım da bu işte günlük.
Neyse nasıl şükür nimeti ziyadeleştiriyorsa şekvâ da musibeti ziyadeleştirir diyelim ve yine susalım günlük öyle değil mi???

Son düzenleme:
why_be teşekkürler...

Söylemeyi unuttum günlük düğün salonumuz değişti daha güzel bi yer oldu. Düşündükçe heyecanlanıyorum var ya... Son 51 gün

Artık bir televizyonum var
Annem yollamış kargoyla
Odada tek başıma çok sıkılıyordum süper oldu bu
Artık dizileri anında izleyebileceğim
Haberleri falan hiç izleyemiyordum aşağıya da inmek istemiyorum
Kafalarına göre değiştiriyorlar kanalları sanki biz izlemiyoruz sormak falan yok
İnsanlara çatmayı uzuun süre önce bıraktım yoksaa çoktan birkaç kişiyle kavga etmiştim şimdiye kadar

Son düzenleme:
günlük,

artık kısa cümleler kuruyorum

firarperest Allah tamamına erdirsn canım

içimdeki sen mutlu yıllar canım,yüzün hep gülsün

Günlüğümmm
Bu gün her şey çok çok güzeldi

Bu gün gerçektende çok güzel bir gündü her yönüyle

Eğer vaktim olsaydı uzun uzun her şeyi yazardım ama ne yazıkki çok kısıtlı zamanım..

Onu çook çook seviyorummm

Sadece bu değil derslerimdede emeklerimin karşılığını almaya başladım bu aralar her şey yolunda yani...

Güle güle günlükcan:97:

doğum günü olan arkadaşlar varmış günlük
doğum günleri kutlu olsun
sağlıklı uzuun güzel yılları olsun..

sevgili günlük

ne zaman biticek acaba bu durum
mutlu olmak istiyorum artık

Yakarışlarımızla , dualarımızla kaderimizi değiştirebildiğimize göre, ben de artık yaptığım o saçma olaydan uzak duruyorum.
1 gün önce aldım bu kararı. Beni olumsuz anlamda etkilemekten başka işe yaramıyordu çünkü.

Şimdi her şeyi kendime bırakıyorum. Bir dolu tesadüf çıktı önüme şükürler olsun.
Gerisi getiren ben oldum, top benim ellerimde şimdi. Hayırlısıyla dahil olmak istiyorum istediğim şeye.

Bir de görmen lazım günlükcan nasıl araştırmalar yapmaya başladım şimdiden.
Ayrıca sevdiğimin ilgi alanlarını bir yere not edip hepsinin hakkında bir şeyler öğreneceğim. :))

Az sonra da eskiden her gün yaptığım gibi dergilerimi alıp makaleleri sesli olarak okuyacağım odamda.
Konuşmama, kelime bilgime o kadar etki ediyor ki.

8 günüm var. Çok rahat ilerleme kaydedebilirim. :))

Hmmm veee maskeler, bakımlar, alışveriş meseleleri filan olacak.
Heyecanlıyım. :))

Neyse hadi görüşürüz canım.

Son düzenleme:

asosyal oldu molucam yani :117: emekli hayatı yaşıcam biraz daha seviye yükseltirsem :111: sana anlatcam bile bişeyim yok :101: bugünde buluşcaktık ama hala eve bile gidemedi bugün izledigim bi dizimde yok buluşsak iyi olurdu ya bugün bi sınavım açıklandı 36 almışım nası kurtarcam acabaa yarın saçımı kestircem büyük ihtimal bi değişiklik gelsin hayatıma dmiii

günnüş öğrencilerime bayılıyorum...çok şekerler...sevgi pıtırcıklarım...iş arkadaşlarım,müdürüm,diğer personeller,veliler de harika...Rabbime ne kadar şükür etsem azdır...bu arada bana ilgisi olan biri var galiba...belirtiler aşkı işaret ediyor...o yaklaştıkça ben kaçıyorum...ben bilirim aşktan ne çektiğimi...ha bu arada yağızımı face te nette tam gaz takip ediyorum...yok işte hayatında biri...demek ki evlenmekten korkmuş...acaba geri döner mi...dönse de bana dönmez,o ayrı...yüzde iki ihtimal...olsun onu uzaktan sevmek de güzel...bir de ailemden utanmasam...rezil ettim kendimi...boşverdim her şeyi...bunu hazmedemiyorum,kendime yakıştıramıyorum...hüznüm de geçmedi...iki ay oldu neredeyse...

YA KATRAN KARASI YA BEMBEYAZ....NEDEN GRİLER YOK Kİ BENDE:26:
duygularımı anlayamıyorum...duygu fırtınalarım beni bile yoruyor...nasıl bu kadar hızlı duygudan duyguya geçiyorum
bi çok mutluyum havalarda uçuyorum...
bi bomb.k haldeyim...herşeye takıyorum herşeye üzülüyorummmmm....
herşey bu kadar zor olmak zorunda mı?
ya da bi mucize falan olamaz mı?
hep masallarda mı olur yani ya da ninelerimizin anlattığı ve her seferinde yaşanmış olduğunu iddia ettiği olaylarda mı?
bizi bulmaz mı bigün ne dersin?
gerçekten şanssız mıyım ben be günlük?ya da şanslıyım da pergel gibi aynı noktada dönüp durduğumdan mı şanssız hissediyorum?
bi gün o pergelle çizip durduğum dairelerin dışına çıkabilir miyim bunu merak ediyorum...
AMA RABBİM KALEM DE PERGEL DE SENİN ELİNDE
LÜTFEN MELEĞİMİZİ GÖNDER BİZE!!!!

günlükcüm :)

içimdeki sen ve december90'a mutlu mutlu yıllar diliyorum...
ve kaçıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…