Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş yarın benim doğumgünüm İzin aldım işyerimden öğkleden sonra uyuz sevgilimle birlikteyim.. Evet evet uyuz yanlıi duymadın kızdırdı çünkü beni dün akşam ve bu sabah.. Kavga ettik Şuan barıştık tabiki ama neticede uyuz işte günlük.. 2,5 seneden sonra ilk defa iyi geçmesini umduğum 3. doğumgünüm bu.. İlk defa kutlıcaz günlük haketmiyormuyum bu kadar zamandan sonra mutlu olmayı sen söylee

Selam Günlük ;

Dün akşam saat 11' de işten çıktım. eve gittim ve direk yattım sabah ise 7:30'da işe geldim artık gözlerim ekrana bakmaktan devamlı sulanıyor
en kötüsü de yarın da benim haftammış off ne güzel dinlenmek için kendimce plan yapıyordum neyse artık inşallah hızlı geçer yarın da eve gider yatarım

Yeni aldığım bir karar içimi o kadar ısıttı ki
Evet bunu yapıcam ama bir gün belirlemem lazım
Perşembe mi olsa yoksa Cuma mı ?

Bunu yaparak içimi huzurla doldurmaya karar verdim ...
Ve onun yokluğu şuan boşluktan başka bir şey hissetirmiyor
Gün geçtikçe daha güçlü buluyorum kendimi
Hayallerime kenetleniyorum resmen....

Şükürler olsun yaşadığım hayata
En başta şükretmesini biliyorum ve herşeyin hayırlısını diliyorum
Çok mutluyum huzurluyum

Herşeye rağmen içimde yaşattığım umudum var hiç solmasına izin vermicem

Cumartesi günleride tek dersten kurs almaya başlıyorum
Hayat bana güzel yubbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam gunluk bugun gec geldım yanına ama gunluk kendıme bıle ınanamadıgım bırsey yaptım.okey oynarken bırıyle tanıstım ne kadarda kulturlu konusuyorduki laf lafı actı msnden konusmaya basladık ne kadarda guzel konusuyor ne ıyı bır dost tabı 1 gunden kımseyı tanıyamazsında kusadasında makıne muhendısıymıs falan fılan.saat 9 da bır basladık sohbet etmeye saat 4 du msn kapattıgım.kendıme ınanamadım ben ve o kadar saat bırıyle konusmak ve tanımadıgın bırıyle ımkansızzzz gunluk ımkansızz.neyse zaten gunluk anlatacak bısey yokkı butun gunum boyle gectı

calısmadımda oturdum.

kactım ben hoscakal

Dün okulda olduğum için uğrayamadım günlük. Yarın da açık öğretim sınavlarım var, her zamanki gibi ders çalışıyorum.
Bir kaç sorun birden üst üste geldi. Hayatımı yaşamaya çalışıyorum ama bir yandan da çok yorgun hissediyorum.
Ne zaman biter acaba bu sıkıntı, bir fikrin var mı?
Evde de durumlar çok iyi değil.
Daha fazla yazmak istemiyorum. Kendim bile boğuldum yazdıklarımdan.........

yok eski halim günlük...
halsizim, yorgunum...
cevap veremediğim bir sürü soru var aklımda, bazen başedemiyorum.
bu hayatta hiç bi şey yolunda gitmez ki, ben biraz mükemmeli arıyorum. olmaz işte,
mutsuz olmaya mahkümsün o zaman...
çok şükür bu halimede.

günlüğüüüüm
bu aralar daha az yazıyorum sana.
sanırım ruh halim iyi olunca daha az uğruyorum
hayırsızım biraz sanırım
bu ara herşey yolunda maşallah
ekonomik durumlar hariç.
hala o bayıldığım uzun çizmemi alamadım.
ama canım babannem pazartesi günü 100 lira vericek alıcam inşallah.
akşamda dedeme gidicez.
yarın ananemin yemeği var hazırlık falan yapılıcak.

Son düzenleme:
günlük geçmişini okurken unuttugum şeyi görüp hemen yapıyım dedim turkcelli aradım sanırım ahize benim telefonuma uygun degilmiş pufffffffffff :96: okula gittim geldim bi sınavım daha okundu bi soruyu okumamış hoca ama son hali 60 fln olcak sanırım notumun eve geldim tv izlerken uyukladım ama üstümü örtmeye üşendim uyurken üşüdüm ahh ahh bu üşengeçlik başıma bela
dün aşkla buluşmuştuk ya gittik oturuyoruz oraya gelen bi kadın var sürekli köpeklerle takılıyo nası seviyo köpegi bi rahat bırakmadı hayvanın yerinden kalkcak hali yok hasta heralde adam diyoki bırakın yatsın kadın kucaklıyo koca köpegi hayır o şuan zevkten böyle naz yapıyo diyo
farkettimde ne kadarda ordan oraya atlayarak yazıyorum ben

Günnüş;
Yazı yazmaktan, internette araştırma yapmaktan boynum, belim,bıkınım kırıldı yahuuuuu

offf yaaaaaa

yazın inceciktim ne güzel.. 4 kilo aldım vermem lazım yaaa uuuufffffff

neyse sağlık olsun da bi an önce formuma kavuşmam lazım.kuymakları,çikolataları,tatlıları götütürken iyiydi tabi

vericem inş.ama kendimi kasmak da istemiyorum 3 ay felan sürer sanırım...

ne kadar da misafirmişim meğer yıkıldım, bittim, tükendim... en yakın zamanda bir iş bulmak istiyorum bulmam lazım!!!!

Zhebani,harmony ve april çookkk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Bugün hazırlıklarda bir adım ilerlemiş olmanın mutluluğuyla buradayım. Sanırım gelinliğime karar verdim Hep aklımın köşesinde tuttuğum gelinlikte karar kıldım. Arkadaşım da gelmişti bugün bizimle. Annem ve kardeşim de vardı. Hepsi çok beğendiler. Defalarca sordum canlarından bezdirdim Ama sanırım karar verdim. Bak hala sanırım diyorum Yok yok karar verdim. Gösteriyim mi sana gelinliğimi Kına kıyafetim için de beğendim bi tane bugün. Daha güzel bi şey görmezsem onu alabilirim. Bugün verimli bi gündü yani günlükçüm. Okulda 6 saat dersten sonra çıktım eve gelip üzerimi değiştirdim ve gittik az önce geldik. Yorgunluktan ölüyorum diyebilirim. Bugün okulda da koşturdum hep. Pazartesi yazılı yapıcam onların fotokopilerini çektim öğle arasında. Örnek soruları zümrelerime verdim. Bi tanesi vallahi örnek öğretmensin tebrik ediyorum dedi. Pek bi sevindim Bi öğrencim de hocam yine mi yoğunsunuz ya diyo. Geçen hafta onların dersine öğlen yemek yemeden girmiştim düşüp bayılacaktım az kalsın. Hocam yemek yemeden gelmeyin diyolar artık bana Bu arada ben bu ara iyice garipleştim günlük. Hiçbir şeyi unutmayan ben unutkan oldum. Dün aile hekimine gitmiştim ya. Doktor sağlık raporu için fotoğraf istedi. Aradım çantamı bi sürü,bulamadım. Sonra okula gittim derse girdim. Çıkışta annemi aradım kardeşim fotoları getirsin diye. Neyse sonra kendim eve gittim. Aradım bi sürü yok bulamadım. Sonra yine çantama baktım ve meğer yanımdaki çantamdaymış resimler Kendimi yürekten tebrik ettim Sonra bugün fotokopi çekerken öyle bi salaklık yaptım ki sorma çok utanıyorum. Haddinden fazla çekmişim ya fotokopiyi,sonradan farkettim. Bi de diyorum ki kendi kendime bunlar niye bu kadar fazla Ya yaşlanıyorum ya da kafam dolu olduğundan böyle. Bundan sonra saçmalamak istemiyorum günlük ya

Bu arada son 50 gün

selam günlükcümm..
ben geldim ama pek iyi değilim sanki yaa
bugün evdeydim hep annem geldi anneannemden işlerimi halletmeye gittik...
bir bota aşık oldum ve yıllar sonra ilk defa bu kadar beğenerek çizme aldım
ben pek bot giyemem de
neyse ayın 22sine aşkmın yanına gitmek için bilet aldım
ama üstüme bi ağırlık oturdu şu an bilmiyorum neden günlüğüm
neyse canım hiçbişe yazmak istemiyo
görüşrüz pembe

Avatarımdaki çocuğa hasta oldum iyice.
Çok tatlı yeaa...
Bir iki bölüm daha izleyeyim ben en iyisi diziden.. Bakmaya doyum olmuyor.
Ha dizi de çok güzel ayrı mesele. Eki Görüntüle 304312

Eki Görüntüle 304312 Eki Görüntüle 304312

Buluşmadan önce böyle dizileri izlersem iyi olur aslında.
Çünkü neler yaşarım tam bilemiyorum. Beklentiler azalır, iyi gelir bana.
Kafamı dağıtırım.
'"O"nun için delirmek' mevzusundan uzaklaşmış olurum.
Görünce çok da heyecan yapmam falan filan... Güzel olur yani.

Aaaiiiiiiiiyyyyyy haftaya cuma yola çıkıyorum. 17 Aralık'ta ise sevdiğime kavuşuyorum inş.
1 haftacık kaldı.

Bu kadar yeter!
Haydin baayyy...

başardımmmkulaklıgın püf noktasını buldum bu arada b feriha bi hayat devam ediyor ikisindende bişey anlamadım çok yogunum
Firarperest gelinliğini alınca bizede gösterrrrrr merak ettim

Günlüğüm 40ları da yedik bitirdik sonunda Şafağımız atarsa 39 Ayy az mı kaldı anlayamıyorum artık çünkü özlemmm ağır basıyo çok fena
Bikaç hafta önce 30lar gelse artık diyordum şimdi 10ları istiyorum Çok şey mi istiyorum ama günlük napıyım aşkımı özledim :26:
Geç günler geç geç geçççç

Evimdeyimmmmmmmmmmmm sabah geldim günlükkkuzun süredir yazamadım sana bu arada Ferihaya sinir olmuş durumdayım şu an pööffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…