Zhebani,harmony ve april çookkk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Bugün hazırlıklarda bir adım ilerlemiş olmanın mutluluğuyla buradayım. Sanırım gelinliğime karar verdim
Hep aklımın köşesinde tuttuğum gelinlikte karar kıldım. Arkadaşım da gelmişti bugün bizimle. Annem ve kardeşim de vardı. Hepsi çok beğendiler. Defalarca sordum canlarından bezdirdim
Ama sanırım karar verdim. Bak hala sanırım diyorum
Yok yok karar verdim. Gösteriyim mi sana gelinliğimi
Kına kıyafetim için de beğendim bi tane bugün. Daha güzel bi şey görmezsem onu alabilirim. Bugün verimli bi gündü yani günlükçüm. Okulda 6 saat dersten sonra çıktım eve gelip üzerimi değiştirdim ve gittik az önce geldik. Yorgunluktan ölüyorum diyebilirim. Bugün okulda da koşturdum hep. Pazartesi yazılı yapıcam onların fotokopilerini çektim öğle arasında. Örnek soruları zümrelerime verdim. Bi tanesi vallahi örnek öğretmensin tebrik ediyorum dedi. Pek bi sevindim
Bi öğrencim de hocam yine mi yoğunsunuz ya diyo. Geçen hafta onların dersine öğlen yemek yemeden girmiştim düşüp bayılacaktım az kalsın. Hocam yemek yemeden gelmeyin diyolar artık bana
Bu arada ben bu ara iyice garipleştim günlük. Hiçbir şeyi unutmayan ben unutkan oldum. Dün aile hekimine gitmiştim ya. Doktor sağlık raporu için fotoğraf istedi. Aradım çantamı bi sürü,bulamadım. Sonra okula gittim derse girdim. Çıkışta annemi aradım kardeşim fotoları getirsin diye. Neyse sonra kendim eve gittim. Aradım bi sürü yok bulamadım. Sonra yine çantama baktım ve meğer yanımdaki çantamdaymış resimler
Kendimi yürekten tebrik ettim
Sonra bugün fotokopi çekerken öyle bi salaklık yaptım ki sorma çok utanıyorum. Haddinden fazla çekmişim ya fotokopiyi,sonradan farkettim. Bi de diyorum ki kendi kendime bunlar niye bu kadar fazla
Ya yaşlanıyorum ya da kafam dolu olduğundan böyle. Bundan sonra saçmalamak istemiyorum günlük ya
Bu arada son 50 gün