Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükkkk
son birkaç gündür içimdeki sıkıntıları eritmeye başladım
her daim biliyodum ki, bu dünyada olup biten hiçbir şey benim elimde değil son tahlilde..
ama yinede kendimi yıpratıyodum..
artık idrak etmeye başladım, ben elimden geleni yapmakla mesulum, gerisi O'nun bileceği iş..
ve inanıyorum ki O herşeyin en hayırlısını bilir ve nasip eder..

bu arada bugün doğum günü olan tüüümmmmm KK kızlarına bende mutlu yıllar dileyerek, bugünkü teamülü bozmuyorumm

günlükk,
şu anda tüy gibi hafifim sınavlardan bugün itibariyle kur tul dumm =)
tam bir ay olmuş yahu.1 ay boyunca ne uyku yüzü gördüm ne dinlenme vallahi ömrümden ömür gitti ne kadar zor bi bölüm seçmişim yaa napalım gülü seven dikenine katlanır diyorum artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :)

bugün uyuyacağım uyku pek tatlı

Doğum günü olan arkadaşlarımıza tebriklerimi iletiyorum Kutlu ve Mutlu olsun ...=)

Şimdilik yazmak içimden gelmiyo hadi hayırlısı ...

Annelik Özlemi

Her an seninle doluyum,
Boş yer kalmadı kalbimde,
Sevgim engin denizler gibi,
Çırpınıp duruyor içimde.

İsimler tasarladım yıllar boyu,
yasir mirza,zeynep ya da aslıyla kerem,
Rüyalarımı süsledim tatlı sesinle,
Çok acı beklemek, acı bir duygu.

Yeter artık ne olur bekletme beni,
Ben de 'Yavrum' demek isterim her anne gibi,
Kucağım boş, kalbim taş misali,
Senin gülücüklerin yumuşatır ancak bu kalbi.

Duy ne olur Allah'ım duy beni,
Eğer günah işleyip incittiysem Sen'i,
Sen ulusun, tek dayanağımız,
Evlat sevgisinden mahrum etme bizi.

Niye her şeyi bu kadar kafama takıp kafamda bin bir şey kurup huzursuz oluyorum ben olmamış şeye sanki olmuş gibi üzülüyorum ya olursa diye
Sanki dünyayı ben kurtaracağım
Her şeyi neden omuzlarıma yüklüyorum:106:

Haykırsam ellerimi açsam yalnız sana...
Ağlasam çocuk gibi eskileri anlatsam....

Günlükk heyy selamm :))
ben çoook iyiyimm günlüğümmm
bugün iki en snavım açıklamış birisi en korktuğumdu
ve ikisinden de 88 almışımmmm
tam iki hafta sonra bugün de aşkımın yanındayım inşallah
yarın biletimi alıcam kampanya varmış
yılbaşında gitmek istiyordum ben aslında ama napalım kısmet aşkımın finalleri başlıyo ertesi günü şansa bak yaa :26:
o kadar da hayal kurmuştuk yaneee
neyse işte bir hafta önceye çekiyorum o yüzden
ya bi de bugün bizim hocanın ojelerinin rengine aşık oldummm
yarın enikonu gidip çarşıda o rengi ariciiimmm
ne kadar fesatım değil mi pembikk
işte böyle kuzu yarın dersim yok yatışşşşş
bu gece takılırım nette artıkın bol bol
yarın da akbilimi yenilemeye gidiciim çok zor geliyo yaa
ay bugün çenem açıldı benim
bu arada firarperest arkadaşım evleniyormuş allahım hayırlsıyla herşeyin en güzelini nasip etsin çoksevindim onun adınaa
içimdeki_sen ve december90 adlı arkadaşlarımızın da doğum günüsü kutlu mutlu olsunn
hadi ben kaçtım yavriim bayyy

kötu sözler karsındakını yıpratırır kötu dusunceler bedenını yıpratır bunu unutma hıc bır zaman hayatta herseyı takarsannn ohoooooooo ınan hemen yaslanır bunarsınn uzulme demıorum uzullmek ınsanalara mahsus zaten ama herzaman olumlu ol

Kötü haberlerine güzeller de karışmış Günlük,

firarperest evleniyormuşşşşşş çok sevindim!

Tryamour, sevdiğine kavuşacakmış yakında...

Ben deeeee, yoğun gündemime 5 gün ara veriyorum Günlükoviç, yarın akşam İstanbul'a uçuyorum. Ailemi çılgınca özledim...
Aşkım kocam geliyor şimdi işten, yoldaymış (bu saate kadar çalışıyor işte...)

Okul harika gidiyor, her şey yolunda şükür...

Sonra görüşürüzzz Günnük.

günlük zaman ne kadar da çabuk geçiyor.
sınava çok az bi zaman kaldı ama bana hala hiçbirşey bilmiyormuşum gibi geliyor.
hele coğrafyadan 0'ım resmen.
bugünde yatmadan önce çalışayım biraz.

yine ben
tam sana eve gitmedi daha dedigimde msj geldi eve geldim buluşalım mı sonrada almaya geldi beni azcık oturabildik bi saatcik bi haftadırda görüşmemiştik :44: araba olana kadar katlancaz artık zaten geç geliyo bide yollarda bu arada babam bana kesin çip taktırdı eve geç gelir ne zamanki ben çıksam evde bitiyo
aaaa bu arada aşk bana cep telefonu için olan ahizelerden almış :118: çok tatlı :103: ama telefona taktım çalıştırmayı beceremedim eger benim telefona olmuyosa çok üzülürüm yarın turkcelli arıyımda soruyım bari :26: böyle işte uykum geldiiii vede gittim

çok kötüyüm içim yana yana kalbim acıyarak dua ediyorum nolur olsun da biraz yüzüm gülsün nolur nolur nolur

Günnüş;
Sevgilimi özledim...
O kadar yoğun çalışıyooo kii sesini duymaya bile hasret kaldım

the walking dead
fena sardım bu diziye bugün​

Son düzenleme:
Günnük dogum günümü kutlayan herkese ayri ayri cok tesekkür ediyorum
Manevi ablamin dogum günü cumartesi oldugu icin, benim dogum günümüde o gün kutlama karari alindi
Ama biz askimla bugün kutladik
Odun felan diyordum kendisine ama hic öyle degilmis aslinda
Bana ilk gördügüm anda asik oldugum bir saat almis
Ben saat takmayi fazla sevmem ama almasini cok severim bir tuhafim bu konuda
Ama bu saati kolumdan hic cikarmicam :127: kendiside hediyeside muhtesem askimin
Ablam dogum günü pastamizi yapicak :81: annem sevdigim seyleri yapicak, ziyafet var anlayacagin cumartesi bizde :125:

antalyadan döndük dostum dün.. cennet kokulu yeğenimden ayrılmak o kadar zor geldi ki.. otoBüsle geldik annem Sabaha kadar pestilimi çıkardı gram uyuyamadım sağ olsun.. aman sağ olsun da isterse çiğnesin Beni.. ve şekeri de getirdik.. dünden Beri tam 6 defa kaka 7 defa çiş yaptı eve.. dişari çıkarıyorum yapmıyor eve girer girmez yapiyor.. Bugün de ablamla eniştem Bizdelerdi, yemek yedik Beraber.. onlar gittikten sonra sporumu yaptım 1 Buçuk saat.. sonra face e yeni çektiğim fotolarımızı attım, abim ve çekirdek ailesinin şirin fotolarını.. Allahımm ağizlarının tadını Bozmasın.. canım abim Benim, Benden sonra gazını çıkardiği 2. Bebeğe de kavuştu sonunda.. yeğenimi görmen lazım dostum, dayanamaz dudaklarını ısırırsın sıpamın..yarın da sevgilime kavuşuyorum allahımın izniyle.. onu da çok özledim , canım görümcemi hele ayrı özledim.. kayınbabamı da özledim.. eh kayınvalideciğimi de özledim, dün onlara giderim diye yemekler yapmış etsiz.. ama gidecek gibi değildim, çok yorgundum.. annemın sağ tarafı Benim sol tarafımın üzerindeydi yol Boyunca.. tam 12 saat anneme yataş pufidik yatak görevi yaptım.. haliyle uyuyamadım.. antalya yolu zaten uyutur mu.. o virajlar.. üff.. uçurumun kenarından gidip durduk.. az önce de şekeri aşaği indirdim, çişini yaptı, Bi de kemik Buldu sanırım hala kemiriyo.. dün tasmasını yedi.. 3 parçaya ayırdı.. 4. parça kayıp sanırım yuttu.. odamdan uzak tutuyorum her taraf kablo, allah korusun kemirir elektrik çarpar, daha da vahimi marpucumu kemirir o zaman da cinnet haliyle Ben onu istemeden kemirebilirim.. hehe kıyamam kıyamam çok şeker aynı adı gibi.. ilk defa köpek Beslicem allah yüzümü kara çkarmaz inşallah.. abişimin hediyesi.. Bize Bebeği verin köpek sizde kalsın dedik ama kabul etmediler.. yengem sen yap diyo.. koca lazım yenge diyorum, evlen o zaman diyo.. hazır çocuğa mı konacakmışım 9 ay taşımış.. e yenge verseydin arada Ben de taşirdim.. neyse kabul ediyorum tamam o onların çocuğu.. ama Ben yeğenimi çooook özlüyorum =( halasının prensi o, halasının cennet kokulusu.. neyse hüzün çöktü gene.. offf.. Gidiyorum dostum Ben.. ders çalişmam lazım.. tekrar kpss maratonu... kurtulamadım gitti.. moral Bozmak yoook moral Bozmak yok... sezen çaliyor.. masum değiliz hiçBirimiz.. içindeki çocuğa sarıl sana insanı anlatır.. iyi gecelerin olsun dostum..

Acilen toparlanalıp ders çalışmaya başlamam gerekiyor şurda kaldı 7 ay uzun gibi gözüksede çarçabuk geçicek biliyorum
bi yerden başlamam gerekiyor artık...
umarım ocaktada beklediğim iş olur ve rahata kavuşurum
Allah ım dualarımı kabul et...
Ona gelincede yine yoğun çalışıyor bana çok vakit ayıramıyor malesef ama cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
hemen cumartesi olsunda sarılıyım aşkıma kokusunu çekiyimm çok özlüyorum onu günlük çok..
İnşallah herşey şuan gittiği gibi güzel ve huzurlu gider bunun için hep dualar ediyorum...
Onu çok seviyorum gözünün benden başka kimseyi görmemesini istiyorum
En ufak bişey yüzünden tartışmamak istiyorum
Onunla hep gülmek istiyorum
Onunla bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum
Onunla yaşlanmak istiyorum...

Son düzenleme:
doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim..

dün şirkette pastam kesildi ama pnun yanında mercimek kçftesi,zeytinyağlı dolma,su böreği ve içecekler vardı..

çok güzel bir doğum günü geçirdim,eve gittim ..kınaya gittik,kına pek bir güzel değildi ,şarkıalrı hep yarıda kestiler.sinir oldum.ama yinede kına bitene kadar oynadım.:)

bu arada o çocuğun annesi oradaymış,hiç haberim bile yoktur,kadını pek tanımıyorum,br düğünde masamıza gelmişti ,ama hiç yüzünü hatırlıyamadım ,annem söyledi.
ayy şu düğünlerde felan böyle şeylere sinir oluyorum..

ablam ıphone alcakmış günlüğüm ,canım ablam ya,bende ona bişeyler almam gerekiyor güzel güzel ciciler,29 ocakta doğum günü ama dar şeyler sevmiyor nereen bakacam bilmiyoırumm:26:

Kötüyüm günlük kötü....
Hiçbir şey olmamışken nedir bu ruh halim kaç gündür?
Bir boşluktayım sürükleniyorum sanki.
Kızıyorum kendime,şükredeceğin bunca nimet varken ne bu nankörlük diye.
Ama yok olmuyor, elimde değil...
Boğuluyorum yokluğunda.
Ve onun bu sakinliği her zaman sakinleşmemi sağlarken bu kez üzüyor. Hem de çok, hem de derinden....
Nasıl bu kadar rahat olabiliyor???
Yok yok....Yalnızlık iyice yerleşti bize...
Söküp atması çok zor

Bu sefer yenilmeyeceğim sana...
bu kaçıncı aldanışım sana söylermisin?
tek bildiğim beni benden alışın, derinden yaralaıyışın...
geri döneceksin...
beni bulabilecekmisin?
sanmıyorum...
Dilerim Rabbimden tez zamanda göstersin bunu...

RABBİM SANA HAYKIRIYORUM GÖNÜL SESİM İLE BU CUMA GÜNÜ VE PEYGAMBER EFENDIMIZIN (s.A.v.) yüzü suyu hürmetine karnımdakı sabiyeyı miniği bana bagısla YA RABBIM KUCAGIMA ALMAYI NASİP ET YARABBIM . amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…