Popüler Konu Sevgili günlük...

bu günümün mutluluğu...

koskoca evde temizlik ve temizliğin başdöndüren kokusu...
......... bankasından gelen komik telefon

günlüüük!!!
2 gündür kppsye çalışıyorum
çok sıkı mı çalıyorsun diye sorarsan
değil ama başladım
başlamak da önemli ama dimi
ısındırma turları diyelim biz bunlara
en azından bak korkumu yendim işte
başladım o da bir şeydir.

firarperest düğün hazırlığına başlamış
gelinliğini merak etmiyor da değilim hani

Günlük ben geldim. Merak edenler için ve fikir vermek isteyenler için gelinliğimi paylaştım. Kızlara söyle e mi?

Günlüküm yav bak ne güzel firarperest gelinliğini seçmiş, ben daha çeyiz bile yapmadım. Pfffff gelsin benim de gelinlik bakacağım günler (

Bu arada göremedim ben gelinliği günlüküm, nerde ki acaba??

Günlüğüm yine seni ihmal etmeye başladım biliyorum:18:

Ya günlük şu misafir gelme-gitme işi tüm kpss dengemi bozuyor vallahi,sırf derslerim aksadığı için kimseye gitmek istemiyorum, zaten kırk yılın başı konsantre olup ders çalışasım geliyor onda da hemen misafir damlıyor Bu arada ders çalışma programı yapmam gerektiğini ciddi ciddi düşünüyorum,konular daha ilerlemedi diye askıya alıyordum ama artık sabahları erken kalkıp çalışmam gerek dostum.Okuldaki odamda mis gibi çalışırım diyordum o da yalan oldu.Arkadaş ortamı gelsin çaylar gitsin pastalar hiiç mi hiç çalışılmıyor yahu.Bir de bizim hoca sağolsun bizi yerli yersiz araziye götürmeye pek meraklı,ya kardeşim senin işin varsa bas git bizi ne diye indiriyorsun!Hoca+arkadaş faktörü işin içine girince hemen bir plan yaptım bundan sonra sabahları 9.30 da okulun kütüphanesinde 12 ye kadar çalışıyorum sonra duruma göre tekrar kütüphanede ya da odamda (hocadan kurtulabilirsem tabi) çalışmaya devam ediyorum.Şurda kpss ye ne kaldı ki, arkadaş filan bana sınav kazandırmaz valla işimi sağlama almam lazım.

İyi geceler günlüğüm bu günlerde hayatımda güzel bi gelişme olduğu yok ki yazayımÇok şükür ki kötü bir gelişmede yok:)

etütte yarın 4,5,6,7,8 sınıflarm var yarın mini minilerimin fen ve matematiğine giricem .haftaiçi biliorsun ygs öğrencilerim var.
Laboratuvarda baktım reaksiyonum hala bitmemiş dedm sağlam olsun sen haftasonu da dön ! pzt ben seni bi güzel çöktürürüm

Kadnlara Muz, Kabak, Hyar Yasak! - haber365.com
habere bak günlük :
İsmi açıklanmayan Şeyh, bu yiyeceklerin erkek cinsel organına benzediğini ve kadınların cinsellik düşünmelerine neden olabileceğini iddia etti. Şeyh, bunları yemek isteyen kadınların, eşlerinden yardım almaları gerektiğini,meyve ve sebzeleri erkeklerin kesmesi gerektiğini belirtti.

Ayrıca bu işlemi kadınlardan uzak bir yerde gerçekleştirmelerini tavsiye etti..

okuduk bunu dalgasını geçtik arkadaşlarla,neyse yemekhaneye bi gittik ki ne göreyim,muz
ayyy dediiimm ben yiyemem bunu ayıp yasak cık cıkk cık

Son düzenleme:
Günaydın günlükk

Bugün hiç çalışasım yok.. Garip garip rüyalar da gördüm günlük ..Hayır olur inşallah..

Bugün benim doğumgünüm günlükk Merak ediyorum sevgilimin sürprizini

mutlu olmak için hep önüme birşeyler koydum
doğumdan sonra aldığım kilomu vereyim mutlu olacagım,
saçımıda boyatayım,oğlum biraz kendi başına oynasın rahat yemek yapayım dedim durdum
bunların hepsi oldu ama ben hala mutlu değilim.
kocanla mutlu olmadıktan sonra hepsi boşmuş anladım.
aman buğün çok bunalımlıyım çıkış yolu bulamıyorum.

Güünaaayyyydııııııınnnn
Gerçi öğlen olmak üzere ama napayım böyle dinamik bir giriş yaparsam bu enerji bana da yansır belki dedim.
Sana kaç gündür mutsuz mutsuz yazıyorum artık yeter dedim
Aslında aklımda bir fikir var da, birilerini çok mutlu edecek bir şey. Bakalım onu gerçekleştirmek istiyorum ondan bu içimdeki kıpırtı.
Tabi bu süreçte canım kankam yanımda olmalıydı ama yok işte
Tek başıma yapabilirim inşallah:26:

Firarperest'imin gelinliğini gördüm az evvel. Maşallah diyorum
Onun hazırlıklarını görünce, konuşunca filan mutlu oluyorum sanki evlenecek olan benmişim gibi
Allah bize de göstersin o günleri hayırlısıyla

Pamuk prensesin de doğum günüymüş, mutlu yıllar diliyorum ona da.

Pozitif enerjimi sana da bulaştırıp gidiyorum, güzel yazılar gör sen de

pamukprensesin doğum gunu kutlu olsun gunluk sevdıklerıyle musmutlu bir ömür gecırmesı dılegımle

firarperesttede soyle gelınlıgıne bayıldım cok güzel bir gelın olucak içi bir ömür sevdıgıyle huzurlu ve mutlu olması dılegımle

gelelım bana.benlık birşey yok bugun.

sen onu içine bağıra bağıra sokarsın oda seni susa susa içinden atar.

hoscakal

selam günlük...

annecim hasta oldu;grip.. o yüzden elini hiçbi işe sürdürmedim hepsini ben yaptım bugün.normalde beraber yapardık ama dedim sen otur bişey de yapma.

kaç gündür çok kötü canım benim inşallah iyileşir bi an evvel..

işleri bitirdim oturdum.. evde grip kol geziyo ben de halsiz miyim biraz ne:18::18:

öyle işte günlük.. geçen hafta çok gezip dolaşmıştık haftasonu.bu hafta galiba keyifler pek yerinde değil.

yaz gelsin istiyorum ilk kez.. uff

my secret diary :126: bugun ve yarın izinliyimmm, bugunku iznim çok adii bi sekılde verıldı mudurum tarafından ama sesımı cıkarmadım , ugrasasım yok kahvalttı ettık ailecek,sımdı yatagımda pinekliyorummm 32 mmlik sac masalarına baktım netten, benım masa hem daha ınce hemde kıskaclı onu kullanmak ıstemıyorum artık , sacım uzun cook vakıt alıyo, afakanlar basıyo bana onla sac yaparken hem on kısımları yapmayıda beceremıyorum, sanırım kalın masa bu sorunumu cozer gerıcı o masadada hamen sonuyomus duz saçlar , öyle bi tehlike varmıs ama napiyim alıcam, kafaya taktım bikere geçen saçımı boyadım kopkoyu olduu be bakır kahve+bal köpüğü boyadım resmen kahve kızıla yakın bisey çıktım tabi direktman hayata küstümmmm iştekiler çok beğendi gözlerin falan ortaya cıkmıs dediler ama bn açık renge alıstım sevmedım koyuyu yıllar sonra donunce.. 1 hafta boyunca o kafayı yun gibi yıkadımda yıkadım nihayet 2 tona yakın akıttım rengi simdi gayet iyiiii birazdan yakısıklı doktoruma gidicem çıkıştda biraz citys'e falan uğrarım yada kısa bi nişantaşı turu yaparım , ya da hazır oraya kadar gitmişken amcamamı gitsem ayy karar veremedimmmm :26::26::26::26: arap yağı bol bulunca neresine sureceğine sasırırmıs misali bende 2 günlük izni bulunca ne yapcağımı şaşırdımm şimdilikk keske dun izinli olsaydım jollyde emre aydın cıkıyodu kacırdım kacırdımmmm birileride gece cıkalımm diye mesajlar yagdırıyooo , şu an umrumdışı aksama doğru modum değişirse belkiiiii bu arada yılbasında ne yapcağımı dusunuyorum sımdıden 3 gün yıllık iznım var uludağa falanmı kaçsam kar kış şömine noel falan ya da bi doğu karadeniz turu , o da iyi gider be bakcez artıkkkk :106: sımdı kalkıp hazırlanmak gerekıyo ama bı usengeclık coktukı sorma gıtsınnnnn erken kalkan yol alır bosuna dememisler . hafta içi ezanla uyanıpp hazırlanıp cıkıyosun aksama kadar calısıyosun yınede cıkısta gezmelere tozmalara gidebiliyosun ama haftasonu boyle saati öglen edince bi miskinlikkk bi miskinlik çöküyokiiiii sorma gitsin ayol may godddd saat 12:45 kaçtım bennnnnnnnn :18::18::18::18:

günaydınn :126: kendini bilmez biblo saaat kaç olmuş günaydın diyorum görende şimdi kalktım sanar kalktım bi güzel kahvaltımı yaptım sonra misafir gelcegini ögrendim annemle salonu temizledik bu temizlik işleri hiç bana göre degil ya hayat enerjim düşüyo tansiyonum falan düşüyo napcam böyle bilemedim bi gram canım var zaten hep babam yüzünden küçükken heves ederdim senin işin ders çalışmak bunlar degil derdi ,şimdide niye yardım etmiyosun diyo istegimi söndürdün diyemiyorum :89:saat 2 oldu daha duş alıcam bitkinlik çöktü üzerimegaliba yaşlanıyorum bak çalışcak bişeyim yok bu hafta ama bi arkadasımı aramadım gel çıkalım diye nerde eski hovarda günlerim ya asosyal olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorum kanımca :120:neyse persembe bi sorun olmasın çıkalımda hayata dönerim tekrar

Sabah uyanıp kahvaltıya inip tekrar uyumak çok sinir bozucu
Hafta sonları daha geç bitse ya şu kahvaltı saati
İstediğim zaman kalkıp yemek yemeyi özledim
pfff.

İşte çekim yasasının gücüüü!!!

Yeaa tam da günlerdir parfüm olarak nasıl bir koku alsam diye düşünüp duruyordum.
Aşkıma misler gibi kokmak istiyorum tahmin edersin ki.

Araştırdım, bazı isimleri not ettim falan, bakacaktım dışarı çıktığımda...
Sonraaa bugün ani bir misafirimiz geldi.

İçeri bir girdi nasıl güzel kokuyor... Mmmmm...
Sordum tabi, anlattı mevzuyu. Hatta çantasındaki şişede azıcık kalmıştı parfümden.
Dene , eğer beğenirsen beraber almaya gidelim dedi.

Onu bunu geçtim de kıza o kadar çok soruyorlarmış ki hangi marka bu parfüm diye, kimseye demiyormuş.

Neden bu parfümü seçiyorum günlükcan sence? Çünküüüü etrafımdaki kimsede yok bundan!
Hiç başka birinde almadım kokusunu.

Malum şimdilerde herkes aynı kokuyor neredeyse.

Aiiiyyy dün de bir elbise aldım, eve geldim üstünde berbat, iğğğğğreennnçç şekerli bir koku varr.
Benden önce biri denemiş sanırsam. Öyyyykkkkkk yaniii... Çok fena şu şekerli kokular yea.
Şurup gibi.

Bunun dışında telefonda mucize haberimi verip de sevinçten havalara uçurduğum arkadaşımla 1 haftadır bir araya gelemedik yea.
O sebepleee, yaniii hayatımın aşkına kavuşacak olmamı kutlamak adına nazar:) bu akşam beraberiz.
Yine bir kop kop gecesi olacak yanii.

Ama bu gece uzun bir elbise giyeceğim.
Geçen hafta mekana girişte kimliğimi görmek istedi kapıdaki görevli. :84:

Hadi 18, 19 yaşında olsam bak kimliğe, yaşını göstermiyor de.
Amaaa insan 22 yaşında olup da kimliğinizi görebilir miyim dediklerinde üzülüyor bea.

Napsam da daha kadınsı olsam diye düşünüyorum bazen.
Bazen de masumane güzelliğimden, bebek suratımdan çok hoşnut oluyorum.

Ayrıcaa hem masumane güzelim hem de ciddi boyutta seks manyaklarını çekiyorum üstüme.
O nasıl oluyor peki? :44::44:

Demek ki masum bir güzelliğin altında süper bir seksapalite de olabiliyormuş.
Örnek : Laetitia Casta

Değişik bir şey işte. Oooffff... Daha duş almam lazım.
Biraz takıliim de öyle hazırlanırım. Akşam çıkacağım ne de olsa.

Haydin bayyy... :118:

Şu hayatta nefret ettiğim bir şey varsa ... nedir o biliyomusun günlükcan ??

Regl olmak !

Diğer nefret ettiğim şey ise ben regl olurken eve misafir gelmesi

Of off bittim ben =(

Merve02 tekrar yer işgal etmim buraya yazayım kesinlikle öyle canım katılıyorum çok yararlı ama yinede bu ağrı öldüryo beni

Son düzenleme:
Merabalar sevgili günlük,yazamadım sana uzun zamandır..hep içimden geldiği zaman yazmak istiyorum ve bu genelde üzgün ve sıkıntılı olduğumda oluyor galiba özür dilerim ama inş. güzel şeyler paylaşacağım zamanlarda olur bilmiyorum. 1 hafta oldu yine sevdiceğimle görüşemedik, bu saat oldu işten gelmedi daha ve ben aramasam aramaya da tenezzül etmedi! ben tezim için uğraştığım halde, yoğun olduğum halde, ona ayıracak zamanım var, her hafta buraya sadece doktora için değil, sevdiklerimi özellikle nişanlımı görmek içinde geliyorum. Ama artık hem gelip, hemde hala göremeyince, üzerinede niye arıyorsun ben seni arıcam diyerek azarlanınca inan gelesim gelmiyor buraya...çok yakın bir arkadaşımda aynı durumu yaşıyor benimle, oda evlendi başka şehire tayini çıktı, hep arkadaşım gelip gitti eşinin yanına eşi hiç gelmedi ve hep ondan bekledi, sonunda da gelmemeye karar verdi. Onu çok iyi anlıyorum, tamam doktora için mecburen gelsemde, bazı zamanlar illa okula uğramamam gerektiği halde soluğu yine burada alıyorum. Neden onu özlediğim için ve bu 2 senede sadece 3 kere geldi yanıma günlük...arkadaşımın tavrı benimde ayılmama yardımcı oldu, birşeyleri farkettim ve içim cız etti, o 5 6 ayda isyan etti ben 2 senedir bu durumu yaşıyorum ve muhtemelen evlenincede yaşayacağım...çünkü yanıma gelmeyecek günlük,neden burada yükselebilir evet onada hak veriyorum ama ama ya ben gelemssem buraya...off off ben yine biriktim ve sabırsızlıkla konuşmayı bekliyorum günlük, kalbim dışına çıkacak gibi atıyor pır pır çünkü evlerine de gitmek istemiyorum annesi yüzünden...
Görüşürüz günlük...

Vay arkadaş ne zor işlermiş bunlar Çok yorgunum ya... Üç gündür gezip duruyorum. Bugün de kına için abiye baktım. Beğendiklerim oldu. Bi tane tek omuz kırmızı beğendim mesela. Sanırım o olacak. Üzerime göre ayarlanacak sadece. Sonra kına malzemelerine baktım fiyat aldım falan. Sonra iç giyim için bi şeyler aldık. Bi tane silikon yorgan aldım çeyizime. Öyle işte bugün de birkaç işi hallettik sayılır. Gelinliğimin resmine bakıyorum sürekli. Aldığım yorumlar doğrultusunda eteğini değiştirmeye çalışıcam. Bu arada ironihayat a teşekkür ederim beğenmesine çok sevindim. Ben bi şeyler daha anlatacaktım galiba ama unuttum gitti günlük :44:​

ben geldiiim.
günlük neler oldu bi bilsen.
babannemi hastaneye yatırdılar dün.
zaten birkaç gündür kötüydü.
dün de annemle babam acile götürmüşler doktorda yatması lazım demiş.
3 ünite kan vermişler 1 de serum.
durumu gayet iyi maşallah sabah yanına gittik.
canım benim hala bizi düşünüyo
yaşlılık çok zor günlüğüm. babaannemle birlikte yatan hastalar vardı.
hepsi de yaşlı. Allah bütün hastalara acil şifa versin inşallah :26:
hastaneden çıkıp dedemlere gittik.
ananemin yemeği vardı bugün...
nasıl kalabalıktı görmelisin.
hele yasin okuyan hocalar. allahım o ne sesti öyle.
onlar okudukça ben ağladım
bi an ananem hiç ölmemiş gibi hissettim.
girdim eve ananemin hep giydiği terlikler vardı. baktım baktım ağladım
çok özledim ananemi. uzuun zamandır rüyamdada göremiyorum
rüyamda görünce sabah huzurlu oluyorum.
öyleişte günlüğüm. yarım saat önce de eve geldik.
ben biraz daha takılıyımda sonra gidip ders çalışıyım.
görüşürüz günlüğüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…