Popüler Konu Sevgili günlük...

Geldimmi herşeymi üstüste gelir günlük ya...
bu seferde annem canım annemin dizinde bir tümör belirlendi ve bugün biyopsi yapılacak...
allahım nolursun kötü birşey çıkmasın, yanında olamamak berbat birşey, canım çok sıkkın.
Ama kalbim seninle annemmm

sevgili günlük..
yine kahve molası
yine zaman geçmiyooo
akşam olsa da kuzey güneyi izlesemmm diyorumm yaa

mutluluğa sanırım;şayet hakkıyla kulluk gereklerini yerine getirirsen,ruhun kanatlanıp uçtuğunda varabiliyorsun ancak.......

sevgili günlük.. bebiş mi geliyo diye bi hevesle dr yolundaydım ama yokmuş. biraz üzüldüm galiba.. kafa dağıtıyım ben en iyisi birazcık

Günnüşüm uzun zaman sonra sana uğrayıp kötü bir haber almak ne kadar kötüymüş

Sultan'ım canım arkadaşımın başı sağolsun, babacığının mekanı cennet olur inşallah.
O kadar iyi bilirim ki bu acıyı, tam 7 sene oldu babamı kaybedeli

Ama hayat bir şekilde devam ediyor günnüşüm,
bizlere dua etmekten başka birşey düşmüyor malesef

Merhaba Can Dostum Güzel İnsan

Şu 2 gündür 5 kişinin hamile olduğunu duydum şaka gibi türkiye de çoğalma gittikçe artıyor. yarında arkadaşım doğum yapacak Allah'ın izniyle.
artık insanlara biz henüz düşünmüyoruz derken bile bakıyorum benden önce evlenenler çoktan hamile
millet şimdiden bıdı bıdı konuşmaya başladı be günlük neden kimse anlamıyor. yada niye kendi ailemden başka kimseden henüz erken evliliğinizi yaşayın
2*3 seneye olur kelimelerini duymuyorum. merak ediyorum.

Böyle işte günlük evlenirsin kimsenin soruları bitmez devamlı insanlar yeni bir soru üretir :111:
ama alıştım artık ben geyiğe alıyorum geçiştiriyorum hatta bazı çok soranlar aaaa bizim olmuyor falan diyorum :120::124::123:

Evliliğe de beklediğimden çok çok daha hızlıca alıştım. sanki yıllardır evli gibiyim :123::123: zaman acayip hızlı gidiyor ya bazen şaşırıyorum.
6 ay değil de 6 yıl olmuş gibi geliyor bana. çok şükür her şey mükemmel gidiyor.

Bi zamanlar deli gibi şafak sayan, çeyizler alan , gelinlik modelleri bakan ben gittim yerine ev hanımı , yemek yapan , işe gidip gelen , misafir ağırlayan ilginç birisi geldi
Devamlı birileri gelsin birileri olsun yemekler yapıyım oturalım sohbet edelim istiyorum. normal değil bunu okuyanlar içinden rahatsız diyordur biliyorum. ama kendime engel olamıyorum.
napıyım yeni evliyim ya heves ediyorum deli gibi böyle geçiriyorum işte zamanımı :111::111::111:

2012'de hayallerimiz gerçek olur inşallah eşimle. 2011 evliliğimiz dışında pek bişey vermedi bize İnşallah 2012 yılını kendi yılımız gibi yaşarız. herşeyimiz düzenine girer. AMİN. :112:

Anne baba İstanbul a uğurlanır, evde yalnız kalınca depresyona girme korkusuyla en yakın fast food tan hamburger alınır ve afiyetle yenir

Tamam sıra kitap keyfinde

Mutsuz, sıkıntılı bir gün. Artık doldu içim, istemesem de yansıtıyorum ona. Geçecek mi bu günler? İnsan içine çıkmak bile istemiyorum. Eee nişanlın iş buldu mu, düğün ne zaman? Gülümseyip, kısmet diyorum ya aslında içimde ne fırtınalar kopuyor, bilmiyorlar. Kendi annem bile anlamıyor beni bazen. Cevap veremediğim sorulardan bıktım usandım. Yarın sabah gidiyorum, cumartesi akşamına kadar Eskişehir'deyim. Belki biraz kafam dağılır. Görüşürüz günlük.

slm sevgili günlük...

yine bugün coook ama coook agladim
iki yüzlü ne oldugu belirsiz insanlardan biktim.nefret ediyorum böyle insanlardan.ne yaptiklari,ne söyledikleri,ne yapmaya calistiklari belli degil.allahimm ne olur uzak tut beni böyle insalardan.

bide günlük cuma günü o nefret ettigim pislik......... adam buraya geliyor.kizimi görmeye.kizim 1.5 senedir görmüyordu onu.ama iste simdi mahkemeden karar geldi ve ilk bulusma cuma günü. kizima anlattim cuma günü gitmelisin diye canim kizim cok agladi ben gitmek istemiyorum görmek istemiyorum dedi. o agladi bende agladim offff ne bitmedik cilem varmis. kizim yipranmasin ,o aglamasin bütün yasadiklarimizi unutsun istiyorum canim kizimin

Son düzenleme:
sevgili günlük çokk mutluyummmm çoookkkk çok aşığım çok seviyorum.içim içime sığmıyor.3 yıl oldu hala ilk günkü gibi heyecanlanıyorum.nlour bu sene aynı üniversiteyi kazanalım.çok çalışıyoruz.yardım et bize

Aiiiyyy günlük yine arkadaşımla bir sürü senaryo üretip gülmekten bi hal olduk bugün.
O kadar iyi geliyor ki onunla konuşmak.
İyi ki duygusallıktan ölen, ağlayıp sızlanan bir arkadaş değil.
Matrak, kakara kikiri... Sevdiğimin hastalığı konusunda bile beni gülmekten yerlere sermiş bir insan.
İyi ki var, iyi ki şehir şehir dolaşabiliyoruz beraber.
Malum, bir insanı en iyi yolculuk yaptığında tanırsın derler.
Duygusallığı aşırı biri olsa belki de beni çok daha streslendirecekti onunla konuşmak.
Ama şimdiii... MMmmm süperimm. Maksat eğlenmek, günü iyi geçirmek sevdiceğimleyken.
Buna karar verdik. :))

Yalnız hazırlıklarımızın da görülmesi lazım. Eki Görüntüle 307149 Eki Görüntüle 307149
Gören de yurt dışına çıkıyoruz zanneder.

Bugün küpemi de aldım. Minik gümüş bir küpe. Takı takmayı pek sevmem.
Abartılı şeyleri asla kullanmam. Tam aradığım gibisini bulmuş oldum yani.
Küpeyi geç, sakız bile önemli bir mevzu. Onu da babama aldırdım.
Sonraa minik diş macunu, diş ipi, çilekli naneli rocco strip vs. vs.
Ah şimdi aklıma geldi. Bi de minik boy lens solüsyonu almam gerek. Unutmamalıyım onu.
Çok önemli.

Cuma günü yola çıkıyoruz yahu. Şaka gibi.Eki Görüntüle 307151 Eki Görüntüle 307151

Bu akşam da kişisel bakım günü. Daha doğrusu kişisel bakımımın bir kısmını halledeceğim bir gün.
Epilasyon işleri.

Hadi ben gidiiim bariii...

Yine ben bugün 3.gelişim artık gelmediğim günlerin yerine say
sabah dedim ya akşam uğrıcam bakalım dediklerimi yapıcakmıyım diye valla yaptım sayılır ama bitmedi daha tabi bi elde telefon karşıda evlenme programı olunca muhasebe yapılmıyo bugünde 2 dizim birden var bu saatte nası çalışcam bilemedim yarın çalışma imkanım 0 saat 9da sınav neyseki ilk vizem yüksekti bundada orta halli bişeyler yaptık mı tamamdır
aa bu arada bi çizmem daha oldu annem dogum günü hediyesi almış erken verdicanım annem iyi insan lafının üstüne gelir kuaföre gitmişti saçını boyamaya fönde çektirmiş kabarık bişey geldi şuan çok komik
diger iki hediyem ne olcak acaba

şuan maşallah diyesim geldi sebepsiz diyim bari

aa bu arada sınavlarımı atlatıyım bi anket açıcam buraya günlüğü en çok karıştırılan KK üyesi kim diye

Son düzenleme:
Evet günlükkk ben geldim yazmayalı oldu herhalde birkaç gün :44: Bugünler nasıl geçiyo ben bi anlasam... Hiçbir şeye yetişemiyorum günlük ya... Asabiyim zaten bugünlerde. Mazeretim var Ya günlük sınav yaptım mis gibi. Üç sınıfım vardı zaten. Bi sınıfta ölümüne kopya çekmişler ya,başlarındaki hoca napıyodu bilmiyorum ya neyse Yarın tekrar sınav yapıcam onları. Bi de fırçaladım bi güzel,küstüm o sınıfa. Onlar da bana kızmışlar tabi ama napabilirim. Arkamdan hoca müsaade etti,o kadar kopya çektik hiç tınlamadı dedirtemem sonuçta. Sınıfın hepsi çekmiş resmen Öyle işte okulda bi sürü iş var ve ben asıl ilgilenmem gerekenlerle ilgilenemiyorum. Yarın gelinlikçiye gidicem yine artık anlaşıcam ve etek kısmında değişiklik istediğimi söylicem. Sonra biraz daha abiye bakıcam güzel bi şey görmezsem bi tane beğendiğim vardı onun gidip kaporasını vericem üzerime göre yapsınlar diye. Sonraaa yarın yatak örtüsü alıcam inşallah bi tane beğenmiştim. Bugün bi de bindallı baktım yerini ayarladım,ordan kiralıcam. Kına mekanım hala yok günlük çıldırıcam ya Ama dur dur güzel bi şey söyliyim. Cumartesi Erdek'e gidiyorum Evimizin eşyalarını almaya. Eşyaların gelmesi 20 günü bulabilirmiş o yüzden erkenden, aniden ve de yalnız gidiyorum. Akşama döncem ama. Biletlerimi aldım hazırım Pazar günü de veli toplantısı olacakmış okulda. Bu haftasonu hiç dinlenemicem yani Bu ara o kadar yoruluyorum ki yemeğe verdim kendimi. Okulda cebimde mandalinalarla geziyorum Gülme ya napıyım kilo almam lazım küççücük kaldım Bi de cuma günü çok çok sevdiğim bi sınıf bana özel mamalar hazırlayıp getirceklermiş bugün soruyolardı canlarım hocam ne seversiniz ne yapalım diye Öğrencilerimi seviyorum günlük ya zor olacak ayrılmak :2: Başka ne diyecektim ki acaba ben. Düğün parçaları seçmem lazım,kına müzikleri bulmam lazım günlük. Bi tane daha firarperest olsaydı ne güzel olurdu yaaa

neler oldu bir bilsen!
dün sinir krizi geçirdim resmen. anlatıyım baştan.
ben etüdden çıkıp eve geldim. kendime yemek hazırlıyodum bu mesaj atmış onu aramam için.
tabi ben duymadım. bir daha mesaj atmış onu da duymadım.
sonra ödemeli attı onu duydum aradım.
sigarasızlık başına vurmuş başladı bana bağırmaya.
bende o sırada ağlamamak için zor tutuyordum kendimi.
konuşmuyorum diye de kızdı.
sonra bana geldiler.
elime ne geçtiyse kırdım döktüm.
etraf cam kırıklıklarıyla doldu.
elimi de parçaladım bi güzel.
sonra da başladım ağlamaya. telefonun ucunda hıçkıra hıçkıra ağladım.
kapattım telefonu. içimden ne geçiyosa yazdım yolladım.
konuştuk sonra.
bu zamana kadar ki bütün öfkemi kustum.
öyle uzun mesajlar attım ki içimde ne varsa anlattım.
her mesajımda 'mal, aptal,lan' gibi kelimeler kullandım.
hiç tarzım değil aslında. Hz. Muhammed 'kalp kırmak kabe yakmak gidibir' dediği için kimsenin kalbini kırmayan beni bile bu hale getirdi ya pes.
hala da öyle mesajlar atıyorum bana ne yazarsa yazsın.
içimde ne varsa ben saydırıyorum o dinliyo.
17 ayda ne kadar da dolmuşum farkında olmadan.
bu zaman kadar hiç böyle olmamıştı ama son damlayı yaşattı bana.
bugünde dershane çıkışında arkadaşıma gittim.
sonrada kuaföre gittik
saçımın bütün kırıklarından kurtuldum.
evet boyu kısaldı biraz ama olsun kökü bende nasılsa bakımlarla uzatrım.
kaşlarımı da aldırdım.
ama sanki ince oldu gibi geldi ya :44:
kalın kaşa zaafım var ondan öyle gelmiştir belkide.
neyse uzatıp kendim toparlıycam bundan sonra.
ince kaş sevmiyorum ben. ip gibide ince değil ama içime sinmedi.
ordan da hastaneye gittim babannemin yanına.
canıım benimm beni görünce toparlandı resmen
ama çocuk gibi altımı bezliyolar diyo
bende olsun babaanne sen bizimkini az mı bezlemiştin dedim.
ölürüm ben ona ya. bitanem hala sana para vericektim onu da veremedim diyo.
hasta yatağında beni düşünüyo.
ahh günlük beterin beteri var.
babannemle aynı odada kalan kadınlardan biri öldürün beni diye yalvarıyordu
Allah şifa versin bütün hastalara ve canım babaanneme :26:

neler oldu bir bilsen!
dün sinir krizi geçirdim resmen. anlatıyım baştan.
ben etüdden çıkıp eve geldim. kendime yemek hazırlıyodum bu mesaj atmış onu aramam için.
tabi ben duymadım. bir daha mesaj atmış onu da duymadım.
sonra ödemeli attı onu duydum aradım.
sigarasızlık başına vurmuş başladı bana bağırmaya.
bende o sırada ağlamamak için zor tutuyordum kendimi.
konuşmuyorum diye de kızdı.
sonra bana geldiler.
elime ne geçtiyse kırdım döktüm.
etraf cam kırıklıklarıyla doldu.
elimi de parçaladım bi güzel.
sonra da başladım ağlamaya. telefonun ucunda hıçkıra hıçkıra ağladım.
kapattım telefonu. içimden ne geçiyosa yazdım yolladım.
konuştuk sonra.
bu zamana kadar ki bütün öfkemi kustum.
öyle uzun mesajlar attım ki içimde ne varsa anlattım.
her mesajımda 'mal, aptal,lan' gibi kelimeler kullandım.
hiç tarzım değil aslında. Hz. Muhammed 'kalp kırmak kabe yakmak gidibir' dediği için kimsenin kalbini kırmayan beni bile bu hale getirdi ya pes.
hala da öyle mesajlar atıyorum bana ne yazarsa yazsın.
içimde ne varsa ben saydırıyorum o dinliyo.
17 ayda ne kadar da dolmuşum farkında olmadan.
bu zaman kadar hiç böyle olmamıştı ama son damlayı yaşattı bana.
bugünde dershane çıkışında arkadaşıma gittim.
sonrada kuaföre gittik
saçımın bütün kırıklarından kurtuldum.
evet boyu kısaldı biraz ama olsun kökü bende nasılsa bakımlarla uzatrım.
kaşlarımı da aldırdım.
ama sanki ince oldu gibi geldi ya :44:
kalın kaşa zaafım var ondan öyle gelmiştir belkide.
neyse uzatıp kendim toparlıycam bundan sonra.
ince kaş sevmiyorum ben. ip gibide ince değil ama içime sinmedi.
ordan da hastaneye gittim babannemin yanına.
canıım benimm beni görünce toparlandı resmen
ama çocuk gibi altımı bezliyolar diyo
bende olsun babaanne sen bizimkini az mı bezlemiştin dedim.
ölürüm ben ona ya. bitanem hala sana para vericektim onu da veremedim diyo.
hasta yatağında beni düşünüyo.
ahh günlük beterin beteri var.
babannemle aynı odada kalan kadınlardan biri öldürün beni diye yalvarıyordu
Allah şifa versin bütün hastalara ve canım babaanneme :26:

hasta oluyorum:2:.Boğazım çok acıyor yutkunamıyorum resmen ileri doğru uzuyor boynum
ıhlamur içip duruyorum biraz iyi geliyor ama çözüm değil 5 dakka sonra yine çok acıyor

Aslında ben çok sinirliyim bugün...
Sabah bindim minibüse emin olamadım fişi çektim mi çekmedim mi die tüm gün huzursuz olmaktansa indim minibüsten yarı yolda geri eve geldim allahtan çekmişim.

Diplomalarımızı 3 yıl bekledik. Bulamadılar diplomamı,yanlış dosyaya koymuşlar gittim tek tek dosyalara kendim baktım bırakın dedim ya ben arayayım bari. Salaklar bir sonraki yılın dosyasına koymuşlar.Acelem vardı etüte gidicem die,neyse akşam eve geldim ne göreyim :88: beni erkek olarak yazmışlar ............

OFF OFF Sinirimden ağlasam mı,hırçınlaşsam mı karıştım.Zaten hastayım ..

bi işim de rast gitsin.
Aaaa ne dicem bugün laba teftiş olmuş he hehe beni bulamadı malum hoca ! ... Danışman hocamı (ümit )çok seviyorummm cihan,ali sadi ve zafer hocamı da pek tabi..
Çok eğleniyoruz biz ya,nazar değmesin aramız çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…