Merhaba Can Dostum Güzel İnsan
Şu 2 gündür 5 kişinin hamile olduğunu duydum şaka gibi türkiye de çoğalma gittikçe artıyor. yarında arkadaşım doğum yapacak Allah'ın izniyle.
artık insanlara biz henüz düşünmüyoruz derken bile bakıyorum benden önce evlenenler çoktan hamile
millet şimdiden bıdı bıdı konuşmaya başladı be günlük
neden kimse anlamıyor. yada niye kendi ailemden başka kimseden henüz erken evliliğinizi yaşayın
2*3 seneye olur kelimelerini duymuyorum. merak ediyorum.
Böyle işte günlük evlenirsin kimsenin soruları bitmez devamlı insanlar yeni bir soru üretir
:111:
ama alıştım artık ben geyiğe alıyorum geçiştiriyorum hatta bazı çok soranlar aaaa bizim olmuyor falan diyorum :120::124::123:
Evliliğe de beklediğimden çok çok daha hızlıca alıştım. sanki yıllardır evli gibiyim :123::123: zaman acayip hızlı gidiyor ya bazen şaşırıyorum.
6 ay değil de 6 yıl olmuş gibi geliyor bana. çok şükür her şey mükemmel gidiyor.
Bi zamanlar deli gibi şafak sayan, çeyizler alan , gelinlik modelleri bakan ben gittim yerine ev hanımı , yemek yapan , işe gidip gelen , misafir ağırlayan ilginç birisi geldi
Devamlı birileri gelsin birileri olsun yemekler yapıyım oturalım sohbet edelim istiyorum.
normal değil bunu okuyanlar içinden rahatsız diyordur biliyorum. ama kendime engel olamıyorum.
napıyım yeni evliyim ya heves ediyorum
deli gibi böyle geçiriyorum işte zamanımı :111::111::111:
2012'de hayallerimiz gerçek olur inşallah eşimle. 2011 evliliğimiz dışında pek bişey vermedi bize İnşallah 2012 yılını kendi yılımız gibi yaşarız. herşeyimiz düzenine girer. AMİN.
:112: