Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüküm bugün cok yorgunum niye bilmiyorum aslinda.
Bu hafta calisiyorum, iki hafta ne cabuk gecti.
Önceleri olsa isi özlerdim ama bu sefer hic gitmek istemiyorum. :100:
Yine sacma sapan sorulara mahruz kalicam eminim. :111:
Artik nasilsin'dan önce sorulan bir soru haline geldi "Ne zaman evleniyorsun?" sorusu.
Daha sonra "Okul nasil gidiyor, bitirdin mi?" ya bir haftada hangi okul bitirmiyormus ki benimki bitsin.
Ve tabiki "Cok kilo vermissin, ne derdin var?" hastaligim dolayi diye hatirlatiyorum ve sonrasinda "Ama senin ameliyat izin hala yeni gibi duruyor" diyip beni sinir etmeyi basariyorlar.
Ya anlamiyorum ben senin hayatini bu kadar merak ediyor muyum, hayir.
Bakma sana böyle anlattigima aslinda umrumda degil ama iste her hafta tek derdi baskalarinin hayati olan insanlarla muhattap olmak beni yoruyor.
Bir kac sert ve ters cevaptan sonra biraz duruldular ama yine arada kendini bilmeyen devam ediyor, rutin bir sekilde bu sorulara.
Okul bitene kadar mecburum orada calismaya istedigim günlerde istedigim saatde calisabilecegim baska bir is olmadigi icin biraz daha katlanmak zorundayim. :105:
Aslinda benim su anda ders calismam gerekiyor :26: günnük en iyisi ben gideyim, görüsürüz.

Oyyy Oyy oyy
Nasıl yorgunum nassıl yorgunum bir bilsen.
Ne hamaratlık varmış kanımda benim be
Pir ü pak etmeden çıkamadım mutfaktan. Ama canım da çıktı yani Omuzlarım ağrıyor, belim ağrıyor ve o kadar deterjanın içinde nefes darlığı yaşadım bir de. Spreyim de bitti.
Bir de onunla da halıları kimin yıkıyacağının kavgasını yaptık,halı yıkamaya gönderelim dedim ben de.
Gündem hep temizlikti yani
Kararsızlığımın da tavan yaptığı günlerdeyim. Alacağım belli şeyler var ama bunun yanında bir şey daha lazım Kupa mı parfüm mü bir türlü karar veremedim. İkisine birden de bütçem yetmiyor malesef...
Bir el at be günlük yaa...Hep susuyorsun, hep susuyorsun ama olmaz ki böyle

Ben babamdan hiç korkmadım.
Çok az çocuğa nasip olur farkındayım.
Kızdığı olur , ceza da aldım zaman zaman ama ondan hiç korkmadım.
Çünkü benim için en iyisini istediğinden bi kere bile şüphe duymadım.
Bazen ona bakınca , o kadar kocaman bi kalp ,
hepimizi tek tek içine sığdıran o kalp , o vücuda nasıl sığdı anlamıyorum.
Babam galiba benim için , koşulsuz sevgi demek.Babam benim yol arkadaşım.
Annemle daha iyi geçiniyormuş gibi görünüyo olabilirim dışardan ama babam başka.
Ailede benim deli olmadığımı bi tek o düşünüyo mesela
Bi de galiba bi tek o güveniyo.
İçine kapanıktır , çok belli edemez hislerini ama gözüne bakınca ayna gibi okursun içini.
Canım babam , ben de her zaman belli edemiyorum ama sen bil , seni çok seviyorum.

İnsanın babasına gülebilmesi ne büyük nimetmiş ,
Çok sevdiğim bi sözü var : insan güldükçe çoğalır der.
O yüzden babam etrafımdayken kendimi hiç yalnız hissetmedim...
Karşılık Beklemeden Seven Ve Üzerime Titreyen Bir Erkek Var..
Benim babam Gülerken gözlerinden yaş gelen Çenesinde gamzesi olan adam… Beni canı gibi seven Üşüyünce ısıtan ...Ben ağlayınca güldüren O gülerken durup onu izlediğim Hem de dakikalarca saatlerce Ve iyiki benim babam dediğim Bir insan… O benim babam Ve o gözümde koca bir adam.... ♥ ♥

hayatımın en rezil dönemleri...kendime zerre güvenim kalmadı gidecek hiçbir kapım yok...kendimi onun elinde oyuncak hissediyorum...bir kere bile yüzüm gülmedi 3 aydır...gecem gündüzüm belli değil...utanıyorum...iş hayatım berbat...yarın napcam bilmem...hem kaygıdan ölüyor hem de hiçbir şey yapmıyorum...dibimdesin ya...o da acı veriyor dönmeyeceksin ma hayaller avutuyor sanki...

günlük çok sorumsuz bir ev arkadaşına sahibim artık ve ben daha fazla sabredemiyorum yaptığım şeylerin göz ardı edilip tepeme binilmesinden nefret ediyorum nabza göre şerbet diye boşa dememişler az kaldı 2.dönem senden ve temizlikten bihaber yaşayan hallerini görmekten kurtulcam...ünw ye gitcekelerede tavsiye imkanınız varsa tek eve çıkın off günlük çok dolmuşum sanırım patlama yaşıyorum bugün içimdekileri yazsam buraya roman olur

Gelicem buraya yazıcam günlüğümde şimdilik sabrımın taşmasını bekliyorum !!

üfffffffffff o kadar çok canım sıkkınki

sinirlendiğimde elim ayağım titriyor buna bir çözüm bulmalıyım

öyle uyuz oluyorum ki insanlar neden bu kadar anlayışsız,kaskafalı,beyinsiz oluyorlar.güzel geçinmek varken neden bozukluk oluyorrrrrrrrrrr

Bir gün dalıcam gerçekten sabır sabır diye diye bir hal oldum!!!!

Herkes kendi işine baksa olmaz mı?

Neden birbirleriyle uğraşırlar

öyle hak yeniliyor ki,rabbim hesabını sorsun gerçekten,dün öyle çok üzüldüm ki ablamın durumuna yazık ya.hepsine sinir oluyorum

ne güzel sevıyelı sevıyelı devam edıyordum askım canım cıcım dıyınce iyice yumusadım.hayır hayırrr olması gerektıgı gıbı ol sna bırsey demesıne asla ızın verme.bu kadarrr

ayın ortasıda geldı be gunluk bu senede bıttı.aynaya bakıyorumda bu benmıyım eskıden markete bıle makyaj yapmadan gıden ınsan pudrasız kendını eksık hısseden ınsan benmıyım dıyorum saclarım masasız fonsuz olan ınsan benmıyım dıyorum.gıyecegı kıyafetı aksamdan hazırlayan kupesınden tokasına uyumlu olan ınsan benmıyım pıjamayla gelsem gelırım işe nedır bu bıkkınlık bendekı gorende kocaman kadın zanneder genclıgımın baharındayım.yıne her zamankı bahanem havalardan olsa gerek.

ustumden kocaman bır yuk kalktı gunluk işlerı elemanlara yaptırıyorum tabı bende yapıyorumda zor olanları yapıyorum nasıl kafam rahat bır gorsen.strese gırmemem gerek sıvılcem cıkıyor anında.dun bıberıye cayı aldım aksam ıctık babamla artı sırkemıde ıctım ıste spor yapmıyorum ama gunde 30 dk falan yuruyorum o yeter bana sımdılık bırde yedıklerıme dıkkat edıyorum su ıcıyorum bıtkı cayı ıcıyorum.

sacımada dun hınt yagı surdum oda uzatıyormus bakalım 2 ata ıstedıgım boya ulasacakmı sadece bıraz sabır.böyle işte askımlada herseyımız ıyı sadece ozledım onu.

günlük....

ruh rahatsız olunca, neyden rahatsızlık duyacağınıda şaşırıyor galiba
arızalı üretimler... hay yarebbim ya
Allah'ım sen bu hasta ruhları ıslah et.

:119::119:

2 gündür huzurlu sabahlara uyanıyorum :124:

rüya kusuyorum resmen ama olsun :82:

dün kendimi alışverişe verdim, ne kadar lüzumsuz şey varsa aldm bi sürü para verdim ama hiiçç pişman değilim :118: hatta bugün de aynısını yapmakta kararlıyım

kozmetiğin en ucuz olduğu ülkede yaşarsam olcağı budur tabe

o zaman bana iyi alışverişleerrr

bugün çok sevdiğim birine birşey söylemek zorunda kaldım iyi mi oldu kötü mü oldu şu an bilemiyorum herşey istediğim gibi mi olacak yoksa aynı mı devam edecek inşallah istediğim gibi olur onu bir daha görmem tek istediğim onu görmemek başka birşey istemiyorumöyle çok nefret ediyorum ki ondan ölmesini istiyorumama öbür kişinin çok da umurunda değil söylediklerim beni ciddiye almadı anlamadı olsun çok da umurum değil yeter ki o kadını bir daha görmeyeyim bu söylediklerime alınıp bir daha bize gelmesinler söylemem iyi mi kötü mü bilmiyorum dedim ama aslında iyi oldu galiba şu an neyin ne olduğunun pek farkında değilim çünkü olay çok yeni ve bu söylediklerimin nasıl bir sonuç doğuracağını bilmiyorum ama yine de bunu bilmesi iyi oldu bilsin içimde kalmasın bu bile iyi birşey keşke asıl o kadın bunu bilebilse keşke ona söylese ve o da beni istemeyeni ben hiç istemem dese ve gelmese o da bilsin istiyorum

Bugün Pantalon bakmak için LC Wakiki'ye girdiğimde orda çalışan bir bayana 29 beden kotunuz varmı bana göre diye sorduğumda kızın gülerek ve dalga geçer gibi (laf soktuğunu zannederek) o çocuk reyonumuzda var cevabından sonra bende kayış koptu ve bende gülerek ve tüm samimiyetimle şu cevabımı verdim "oda bana değil fakat size boydan tam olur" gereken cevabı aldıktan sonra diğer işiyle ilgilenmeye devam etii. Dua etsin sadece bununla yetindim ,Geniş bedenli olmasından ve tamda benim gidip 29 beden kot sormamın verdiği psikolojiyle o cevabı vermesi üstelik gülerek süzerek vermesi bendeki kayışları koparttı ve atar damarıma denk geldii... Üzgünüm hergün o mağzaya gelip benimle yüzyüze gelmeni sağlicam....​

hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi
bence bu hayatta en zor şey, karşındakinin seni anlamaması günlük
ne desem boş..
uzaklık ne kadar zor..
yanımda olsa böyle mi olurdu
sabır diyorum hep sabır...
ama çok yoruldum artık

O gün geldi sonunda.
Çok güzel korece şarkılar attım telefona. Yolda dinlemek süper olacak.

Yarın sabah derslerime gireceğim. Sonra otogara gideceğiz. Akşama doğru da yola çıkacağız.
Bir arkadaşta kalacağız. Ve cumartesi "o"nunla buluşacağım.
Upuzun zamandır bunu beklemiştim. Yıllar yıllar geçti.
Bir de şimdiye bak. Nasıl da olağan bir şeymiş gibi anlatıyorum burada.

Sevinçten hoplayıp zıpladım, güldüm, coştum dileğim kabul olunca.
Şimdi hiçbir şey hissetmiyorum.
Ne iyi, ne kötü...
Hala şoktayım aslında. Hala inanamıyorum olanlara.
Yaptıklarıma... Cesaretime... Kendime olan inanılmaz güvenime...
Kendimle gurur duyuyorum. Yürekten tebrik ediyorum ayrıca.
Her kızın yapacağı iş değil bu çünkü. Aferim bana!
Durumumu, yaşadıklarımı bilen herbikescikler de "vaayyy beaaa, helal olsun!" diyor.
Ne zor, ne kötü günler geçirdim. Ne kadar bomboştum bazen.
Lakin bir yerde "o" hayatıma girecek" diyordum yine.
Hiçbir zaman "tamam bitti bu iş" demedim, lafta diyordum ama kalbimden bitti diyemedim hiç.

Ha şimdi bir şeyler mi başlayacak sanki? Yoo...
Amaç görüşmek. Tek çabam yüzünü bir daha görebilmek içindi.

Kesinlikle eskisi gibi aşk yok içimde. Görünce ne olur bilemem.
Çok zaman geçince üstünden, doğal olarak eski tutku kalmamış oluyor.
Hem hiç görüşmemişim, ayrıca görmemişim de.
Gözden ıraktık ikimiz de...

Çok merak ediyorum neler yaşayacağımı. Bunca vakitten sonra birbirimizi görünce neler hissedeceğimizi...
Acaba beni güzel bulacak mı? Ben onu yakışıklı bulacak mıyım?
Muhabbetimiz eskiden olduğu gibi çok güzel ve eğlenceli geçecek mi?
Bana yaklaşımı sıcak olur mu? Onu gördüğüm ilk an selaammm diyip sarılacak mıyım?
Gözleri parlar mı bana bakarken? Aaaahhhh... Böyle işte günlükcüm.

Sor sor bitmez.

Bana geçmişte bu konu yüzünden yaşadığım sıkıntılar nedeniyle teselli veren kk üyeleri de görseydi keşke bu yazdıklarımı.
Onlar da çok şaşırırdı eminim. O kadar güzel destek oldular ki bana.
Seni takipteyiz diye gelen bir sürü mesaj vardı... Hala da var, ne güzel. :))

Artık kkya uğramayanlar dışında bana güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlara bir daha teşekkür ederim.
Benimle birlikte heyecanlanıyorlar resmen. :)) Hiç tanımadığım insanlar şans dileyip, bana dua ettiklerini söylüyorlar. :))
İnanılmaz bir şey bu! :)

Sanal alem dışında yanımda olan diğer insanlar da ayrı bir moral kaynağı.

Umarım her şey istediğim gibi olur. Çok çok güzel bir gün geçirmek istiyorum onunla.
O kadar. Büyük bir şey değil derdim. Neyse...

Görüşmek üzere günlükcan. Mucks bi sürü.

Ne saçma sapan insanlar var ya
Dünya nüfusu bence 1 milyara falan düşmeli
Durmadan birilerini takipteler sonra da onlar hakkında teşhislerde bulunuyorlar
Rahatsız bilmemne
Tanımadıkları etmedikleri insanı takip edip
sonra da kendi çaplarında yorum yapmak çok sağlıklı kafaların işi zaten
Cahil cühela tip dolu vicdanım insanlara çalışabilse üzüleceğim hallerine ama ...
Napalım olmuyor

Ankara'da 10 kişiden 8i yerlere tükürüyor sanırım
İğrenç iğrenç!
Kafamı kaldırsam pis pis tüküren insanlara bakmak zorunda kalıyorum
Başımı yere eğsem adım başı tükürük!
Cidden ben hayatımda böyle bir şey görmedim
Basmamak için dansöz gibi yürümekten bıktım bu şehirde
Ben İzmir'i özledim ya
Seneye gidiyorum kesin kararım
Yatay geçişle Ege'ye ...

Bugün çok yorucuydu geç uyanabildiğim tek gün de erkenden kalkıp okula gitmek
ve ders çalışmak sinirimi bozdu
Sınavlarım haftaya ...

Son düzenleme:
bittiğini kabullenmek için uğraşıyorum ama onu görünce alt üst oluyorum.
görmeden bi şekilde idare ediyorum.
çok zor çook . geri dönüşte istemiyorum, barışsak bile hiç bişi değişmicek.
2 ay sona gelip gene bitti dicem.
ağlıcam , zırlıcam.
sabır ve yeni bi iş istiyorum ya da cok uzaklara gitmek. keşke onun kadar iradeli olabilsem.
Yüce rabbim ne oşur yardım et.

Kafamın içinde davullar çalıyo. Bu saat oldu hala çalışıyorum. 12 saatir burdayım. Yemeğim yok, offff. İğrenç bi gündü zaten; keşke cuma olsaydı

Pazar günü 'O'nunla buluşuyoruz her zaman olduğu gibi hayır gelme diyemedim

Bakalım nolucak ayrılmış iki insan niye buluşur onuda bilmiyorum...

Gel pazar günü gel nolucaksa olsun. :18:

Gitmek istemiyorum içimde büyük bi sıkıntı var !

Ama Rabbime ne dua etsem kabul oluyor.

Onu bir kez daha görmek istemiştim, ilerde karşılaşmak istemiştim biraz erken oldu ama napalım

Pazar akşamı sendeyim günlükümmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…