Popüler Konu Sevgili günlük...

yok yahu Faho harbi odun... dün cezaevinden çıktı. sadece beni eve bırakma süresince gördüm. 5 dakika kadar. Ya insan bugün görmek istemez mi? ne bileyim işin yoğun olsa da bi telefon edilmez mi? yok yok edemez o. anca facebook ta 4,5 ayda biriken arkadaş isteklerini onaylar. ODUN.

nasıl günler yaşıyorum günlük ben :44:
bugün sabah ilk derse gitmedim. 2. derse gittim.
sonra mesaj attı görüşelim diye.
bugün izinli ya.
görüştük başladık kavga etmeye.
hemde ne kavga.
sonra yürü bi yere oturucaz dedim.
gittik oturduk.
ben başladım saymaya.
içimden ne geliyosa söyledim.
sustu, dinledi.
sonra baktım ağlıyor
hemde ne ağlama. çocuklar elini yüzüne kapatıp ağlar ya aynı böyle
onun gözyaşları masanın üstüne akınca dayanamadım işte!
canımdan can kopardılar resmen. :26:
sarılmamak için zor tuttum kendimi.
ama ağlamaya devam edince masanın örtüsünün üstüne de damlalar akmaya devam ettikçe tutamadım kendimi.
ben sarılınca o da sarıldı. sıcacık, aşk dolu
sonra da ben başladım ağlamaya.
böyle salya sümük bi gün geçirdik.
sonra otobüse bindim hastaneye gitmek için.
bi adam birden yere yığılıverdi gözümün önünde.
kalp krizi geçiriyormuş.
ambulans çağırdılar. müdahale ettiler.
adam tam da ambulans geldiği zaman daha da fena oldu.
adrenalin yaptılar, kalp masajı yaptılar.
sonra bize başka bi otobüs çağırdılar ona bindik.
ama sanırım adam öldü
çümkü biz binerken yine kalp masajı yapıyorlardı ve ümit kesilmişti.
inşallah yaşıyordur, inşallah :26:
ölümün nerde ne zaman geleceği belli olmuyor işte günlük.
sonrada hastaneye babannemin yanına gittim.
ölürüm ben ona ya, çok seviyorum babannemi
inşallah hemencik iyileşir, yürür yine.
sonra da eve geldim işte.
böyle yoğun bir gündü.

Son düzenleme:
günnüş kısmet açma gibi bir özelliğim var...bak şimdi geçen yıl beni seven biri bugün biriyle tanışmaya gitmiş,bugünlerde bana sıcak davranan birinin de görüştüğü varmış...ve en önemlisi benim yandığım yakıldığım kuşum ise şu an beş yıldızlı bir otelin tanışma programında...e bulur birini artık...ey aşk niye kaçıyorsun benden...sen geldin ben gittim,ben geldim sen...ben o yağız çocuğu istiyorum...

Oy günnük niye bu kadar yorgunum hic bilmiyorum. :105:
Dün geceden beri sinirlerimi ziplatan seylerden dolayi sanirim.
Baktim düsüne düsüne sadece kendimi yipratiyorum bende fikrimi degistirdim, birazda o sinir olsun.
Iki gündür bulusmayi erteliyorum cünkü istemiyorum günnük.
Ona hep bir bahane uyduruyorum ama aslinda istesem hicbir seyi görmez gözüm yine görüsürüm.
Ama istemiyorum iste.
Güvenim sarsildi, kücücük bir istegime böylesine sacma bir tepki alinca sogudum resmen.
Neyse hayirlisi olsun gözümü karartip bile isteye aciya yüreyecek yaslari coktan gectim.
Kücük pürüzler sinyalidir aslinda gelecegin, düzelir diye beklemek saflik olur.
Ben ne kadar özveriliysem bu iliskide onunda öyle olmasi gerekli dimi günnüküm.
Olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok ne kadar cok sevsemde arkami dönüp gitmeyide bilirim ben.

bu günümün mutluluğu..

eski dostlarla telde sohbet etmek
geçmişi yad etmek...

kız kardeşimle yaptığım tel görüşmesi...
1 sohbet 3 kahkaha...

Son düzenleme:
rutin günlerimden biriydi demek isterdim ama aşkla olduğum her gün rutin olmaktan çok uzakta
bayılıyorum ona gülüşüne konuşmasına gözlerine boyuna posuna
yılbaşı planlarımız belirginleşmeye başladı onunla geçen yıl ayrı bir güzel olucak buna inanıyorum
geçen yılbaşında tam bi çilingir sofrası hazırlamıştık süperdi fotoğraflara baktıkça güleriz
böyle yazınca onu sevdiğimi bir daha belirtmek istedim
şimdi çok işim var günlük muçaça

günlük haber veriyim sana dün mine mesaj attı sanırım artık bir düzene girdi heralde 2 gün arayla mesajlar neyse bugünden bahsediyim sana erken uyandım annemle alışverişe gittik sonra evde kahvaltı hazırladım neyse akşamda günhan abla geldi annemin arkadaşı onla oturduk hep beraber yemek yedik çaydı tatlıydı derkeeeeeennnnnn saat bu saat oldu merak etme ben iyiyim herşey yolunda görüşürz

ayyyyyyyyyyy çok yorgunuuuuuuummm.Salak gibi dolaşıyorum,beynim duruyor akşam saatleri yığılıp kalıyorum koltukta şimdi yatağa gitmeye bile üşeniyorum

Günaydın günlükcanım ....

İçimde hala aynı sıkıntı var ya bir türlü gitmedi.
Yarın akşam binicek diğer gün burda inşallah.
Planlarımda değişiklik yaptım onun yüzünden.
Kızılıya gidip mont ve bot alcaktım kendime hem daha fazla seçenek oluyo orda hemde ucuz bulabiliyorum.
Ama oraya gidicek vaktim yok o yüzden bugün çarşıya inicem.
Burdan bakıcam.İnşallah istediğim tarz mont bulabilirim.
Farklı bişeyler istiyorum herkeste olan şeyler hoşuma gitmiyor nedense.
Botumuda farklı istiyorum ama bakalım inşallah onuda bulurum.
Bu hazırlıklar bitmez günlüküm ya.
Allah'tan ayda yılda bir görüyorumda çok masrafım olmuyo

Ona hediye tarzı bişey alsam saçma olur mu sence ?
Yada içimden geçenleri yazıp ayrılırken versem mi :44:
Bilemedim şimdi
Neyse biraz daha düşünüp karar vermem lazım.

Yarında kuzenlerimle toplanıcaz,heycanım biraz da olsa azalır
Diğer gün büyük gün !
Şimdilik hoşçakal canımm :18:

bazen herşeyin çok kötü gittiğini düşünüyorum ve sanırım tüm negatif enerjimi kullanarak bütün kötülükleri üzerime çekiyorum. sanki herkes bana kötü davranıyor ve bana takıntılıymılş gibi hissediyorum. Hayatımda hiçbirşeyyolunda gitmiyor. Her yerde mutsuzluk olmasada aksamalar var. Huzursuzluklar var. Kendimi çok yorgun hissediyorum. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. sadece mp3ümü alıp sahile inip uzun uzuunn yürümek istiyorum. Müzik dinlemek istiyorum. Ruhumun dinlenmeye ihtiyacı var bu ara...Daha güzel günlerde görüşmek üzere günlüğüm. İyi ki varsın...Sende olmasan kime anlatsan anlar ki..

sabah işe geç geldim günlük uyudum biraz patronum normalde gec gelır bugunde sabahın korunde dıkılmıs büroya neysekı farketmemıs benım olmadıgımı bende bısey olmamıs gıbı geldım oturdum yerıme.

dun gece askım aradı otel alıyormus buyuk bır otel karar verme surecındeymıs hayırlısı olsunda etlısınde sutlusunde gozum yok benım parası pulu kendısının olsun ben sadece mutluluk istiyorum ondan her sabah konustugumuz gıbı sesını duymayı ıstıyorum askım demesını herseyım demesını ıstıyorum.

işler aynı gunluk bıraz ben calısıyorum bıraz elemanlara yaptırıyorum.bu ay kredı kartlarıma yogunluk verıp azaltıcam 900 tl borcum kalmıs asgarısını oduyorum oda bitmıyor offff offf.subat ayındada ehlıyetımın harclarını yatırcam 2 ay para bırıktıremıcem ama olsun ne yapalım.boyle işte nescafemı ıcıyorum sımdıde.bu aksam sinameki gunum 6. küre geçtim günlük ama uzadıgını fark edıyorum hint yagımda ıyı gelecektır umarım.3 aya upuzun bir saç benı beklesın yupyyyy 3 aya bembeyaz bır yuzde benı beklesın yupppyyy.askımla pazar gunlerı bulusmama kararı verdık ben bırsey soylemıcem bakalım bulusalım dıyecekmı dersede naz yaparım bıraz ah anam bunada naz yapılmıyorkı hemen alınıyor altından bırsey cıkartıyor.neysem hoscakal gunluk

yağmur tamam iyi hoşta ya insanın içini sıkıyor
dışarı çıkasım gelmiyor yani bugün işlerim vardı benim yine ertelendi
eve tıkıldım kahve keyfi yapıyorum başka seçenek yok ama aşk beni almaya gelirse süper olur
hadi beni meşgul etme günlük kahvem soğuyor

Sana en son yazdığımda 21 yaşındaydım ve bugün 22 oldum
Dünden başlıyım anlatmaya:126: okula gittim sabah sonra ders arasında çıktık oturcaz bi yerlerde baktım bizim araba babamı aradım para yatırmaya gelmiş 'bak ne oldu' dedi taksi çarpmış çekici geldi arabayı çektirdik falan aksilikler sabahtan başladı anlaşıldığı gibi akşam çıktık okuldan sözde hep beraber karaokeye gidicektik ya :105:yakın arkadaşım bildiklerimin satışına uğradım :114:beni üzen gelmemeleri degil bunu kaçta ögrendim biliyomusun akşam 7de Ama bazı şeylerede sebep oldu heralde bu olay herkesi kendim gibi sanmam inş. anlarım bunu tabiki gelmemeleri için bi bahane vardı ama inandım mı hayırdoğrusunu istersen saf ben inandımda sonra çaktım aman neyse dün yeterince moralim bozuldu artık yorum yapmıcam hediyemi verdiler düzleştiriciyle maşa almışlar ihtiyacım vardı yine saolsunlar neyse sonra biz çıktık bi arkadaşımla daha dogrusu sanırım tek dostumla caddeye indik en yakın arkadaşım ,sevgilisi, ben ve aşkım karaokeye gittik çok eglenceliydi bütün gece döktürdük şarkı söylemek ne eglenceliymiş ya bizi dinleyenler o kadar eglendimi bilemiyorum ama sonra saat 12de pastam geldi aşk getirtmiş meyveli yoktu aşkım çikolatalı aldım diyo :81:yerim onu ya yerimmm gece oldu çıktık ordan taksiye binmeden bi 5 dk yürüyelim dedi arkadaşları yolladık yürüyoruz..Hediyemi verdi swatchdan yüzük almış :123: söz yüzügü degil yanlış anlaşılma olmasın ama benim inccik parmagıma büyük oldu tabisi degiştircez sonra eve bıraktı beni kıyamam sabahda 7buçukta kalkıp işe gitti bi mutsuz bi mutlu böyle bi yılıda atlattım işte.
eve geldim diger arkadaşlarımda msj atmış cevap atmak gelmedi içimden ama ayıp olur diye soguk bi msjda onlara attım..Şuan onlarla konuşmak pek gelmiyo içimden..sonra aşk ve dostum msjlarıyla mutluluktan ağlattılar beni allah ikisinide ayırmasın benden
gelelim bugüne
sabah derse gittik yine ama ders yok konferans varmış boşa kalktık yani orda avm'ye gittik dolandık biraz arkadaşımla..Swatcha girdim yüzüğün küçüğü varmı sormak için onlarda kalmamış başka bi şube söyledi oraya gidip değiştiririz artık.. ama anladım ki bu sene aşkı baya bi masrafa sokmuşum kıyamam ya sonrada eve geldim ve direk sana yazdım

Hirasımada çok çok çok teşekkür ederim gece boyu kaç kez aradı dünyanın bi ucundan beni ama açamadım o olduğu hiç gelmedi aklıma tanımıyorm diye açmadım bide şarkı söylemiş bana nille düet yapmış! bian önce bitsin erasmusuda karaoke gecelerinde birlikte düet yapalım KKda tanıyıp daha yüzyüze bile görüşmeyip dünyanın bi ucundan gece 12de aradı beni ilk kutlamak için senide seviyorum

Günnüş;
Kendini beğenmiş insanlardan nefret ediyorum....Tamam güzel olursun bi albenin olur boy pos endam yerinde olurda burnun havada olur...
Bende mi problem var diyordum çevremden duydum ama kimse sevmiyooo onu bende bi sorun yokmuş demekki.Hiç kimse sevmiyormuş

biblo_surat doğum günün kutlu olsun ,nice mutlu yıllara canım...

ayyy bugün pek içim sıkılıyor ,garibim,bir tuhafım ama çokta uykum var...öle işte pekde yazasım yok..

Unutmak çok mu kolay?
Hatırımızda, geçmişimizde unutmaya çabaladığımız bunca şey varken ve unutmaya çabalayıp da unutamazken;
en unutulmaz dediğimiz anlar, anılar neden bu kadar nankör?
Bir insan onca yıl aynı yastığa baş koyduğu ve çok sevdiği insanı unutabilir mi?
Gözünden bile sakındığı, herkesten kıskandığı, ömrünü adadığı adamı unutabilir mi?
Unutuyormuş...
Unutuluyormuş...
Anneannem dedemi unutmuş mesela
Sanki o 60 küsür yıllık evlilik olmamış...Sanki o üzerene titreyen, onu baş tacı eden eşi hiiiç yaşamamış
Bir gün bir hastalık çıkar...Gelir sizi bulur ve siz, sizin için en kıymetli insanı unutursunuz işte.
Bu kadar basit...
Bu kadar zor...
Ve bu kadar acı işte...
Dün dedemin 52. günü vesilesi ile mevlid verdik ve anneannem hiçbir şeyin farkında değildi. Öylesine bir sohbet sandı, dualar okudu.
Okuduğu fatihayı kimin için okuduğunu bilmedi...
İki aydır dedemi hiiç sormadı...Hiç anmadı...Hatıralarından söz etmedi.
Bizler de doktorlara uyup bir atak olmasın diye söylemedik...Onun yanında konuşmamaya dikkat ettik...
Acaba biliyor da bize mi yansıtmıyor diyorum ama hiç mi belli olmaz? Hç mi anlaşılmaz....
........
Düşünüyorum da annemi unutmak,babamı, ailemi ve O'nu...Hele de O'nu unutmak...Ne kadar zor..Ne kadar korkunç...
Unutmak istemiyorum ben...
İstemiyorum

"Hiçkimse,kendinden fazlasını göremez
Bununla demek istiyorum ki,herkes başkasında,kendisi olabildiği kararını görür,
Çünkü onu ancak kendi zekası ölçüsünde kavrayabilir ve anlayabilir.
Bu zeka düşük türden ise,tüm zihinsel yetenekler,en büyükleri bile,onun üzerinde etkide bulunamayacaklar
ve o da bu yeteneklerin sahibini algılayamayacak,
Sadece onun bireyselliğindeki en düşük olanları,yalnızca kendisiyle ortak olan zayıflıkları,
mizaç ve karakter eksikliklerini algılayacaktır.
Kendisi için o kişi,bunlardan ibaret olacaktır
Aynı adamın daha yüksek zihinsel yetenekleri,onun gözünde,
bir körün gözünde renklerin olabileceği kadar vardırlar.
Çünkü zihin sahibi olmayanın gözünde hiçbir zihin görünmez
ve her değerlendirme,değerlendirilenin değeriyle,
değerlendirenin bilgi ufkunun bir ürünüdür.
İnsanın konuştuğu her kişinin düzeyine inmesinin,daha önceki her üstünlüğünün ortadan kalkmasının
ve hatta bunun için gereken 'kendini yadsımanın' bile farkında olmamasının nedeni budur.
İnsanların çoğunun düpedüz düşük zekalı ve düşük yetenekli,
yani kesinlikle seviyesiz olduğunu düşündüğünde,
insan zaman içinde kendisi de seviyeyi düşürmeden onlarla konuşmasının olanaksız olduğunu görecektir
ve o zaman 'seviyesini düşürmek' deyiminin asıl anlamı ve isabetliliği iyice anlaşılacak,
ama yine de doğasının en düşük bölümüyle iletişim kurabildiği her topluluktan kaçınacaktır.
Salaklara ve delilere karşı aklını kullanmaktan başka bir yolun olmadığı,
bunun da onlarla konuşmamak olduğu da görülecektir.
İşte o zaman kimi insan toplumun içinde,
bir baloya gelip de sırf kötürümlerle karşılaşan bir dansçının durumuna düşecektir:
Kiminle dans edebilirler ki? "

Schopenhauer adamımsın bebeğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…