Sana en son yazdığımda 21 yaşındaydım
ve bugün 22 oldum
Dünden başlıyım anlatmaya:126: okula gittim sabah sonra ders arasında çıktık oturcaz bi yerlerde baktım bizim araba
babamı aradım para yatırmaya gelmiş 'bak ne oldu' dedi taksi çarpmış
çekici geldi arabayı çektirdik falan aksilikler sabahtan başladı anlaşıldığı gibi
akşam çıktık okuldan sözde hep beraber karaokeye gidicektik ya :105:yakın arkadaşım bildiklerimin satışına uğradım :114:beni üzen gelmemeleri degil bunu kaçta ögrendim biliyomusun akşam 7de
Ama bazı şeylerede sebep oldu heralde bu olay herkesi kendim gibi sanmam inş. anlarım bunu
tabiki gelmemeleri için bi bahane vardı ama inandım mı hayır
doğrusunu istersen saf ben inandımda sonra çaktım
aman neyse dün yeterince moralim bozuldu artık yorum yapmıcam
hediyemi verdiler düzleştiriciyle maşa almışlar ihtiyacım vardı yine saolsunlar
neyse sonra biz çıktık bi arkadaşımla daha dogrusu sanırım tek dostumla
caddeye indik en yakın arkadaşım ,sevgilisi, ben ve aşkım karaokeye gittik
çok eglenceliydi
bütün gece döktürdük şarkı söylemek ne eglenceliymiş ya
bizi dinleyenler o kadar eglendimi bilemiyorum ama
sonra saat 12de pastam geldi
aşk getirtmiş meyveli yoktu aşkım çikolatalı aldım diyo :81:yerim onu ya yerimmm
gece oldu çıktık ordan taksiye binmeden bi 5 dk yürüyelim dedi arkadaşları yolladık yürüyoruz..Hediyemi verdi swatchdan yüzük almış :123: söz yüzügü degil yanlış anlaşılma olmasın
ama benim inccik parmagıma büyük oldu tabisi degiştircez
sonra eve bıraktı beni kıyamam sabahda 7buçukta kalkıp işe gitti
bi mutsuz bi mutlu böyle bi yılıda atlattım işte.
eve geldim diger arkadaşlarımda msj atmış cevap atmak gelmedi içimden ama ayıp olur diye soguk bi msjda onlara attım..Şuan onlarla konuşmak pek gelmiyo içimden..sonra aşk ve dostum msjlarıyla mutluluktan ağlattılar beni
allah ikisinide ayırmasın benden
gelelim bugüne
sabah derse gittik yine
ama ders yok konferans varmış boşa kalktık yani
orda avm'ye gittik dolandık biraz arkadaşımla..Swatcha girdim yüzüğün küçüğü varmı sormak için onlarda kalmamış başka bi şube söyledi oraya gidip değiştiririz artık.. ama anladım ki bu sene aşkı baya bi masrafa sokmuşum kıyamam ya
sonrada eve geldim ve direk sana yazdım
Hirasımada çok çok çok teşekkür ederim gece boyu kaç kez aradı dünyanın bi ucundan beni ama açamadım
o olduğu hiç gelmedi aklıma tanımıyorm diye açmadım
bide şarkı söylemiş bana nille düet yapmış! bian önce bitsin erasmusuda karaoke gecelerinde birlikte düet yapalım
KKda tanıyıp daha yüzyüze bile görüşmeyip dünyanın bi ucundan gece 12de aradı beni ilk kutlamak için
senide seviyorum