Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük, sana ilk kez yazıyorum, çok mutluyum, sevdiceğimi buldum, o şimdi ders çalışıyor, benim gibi çalışmayı seven biri, allahım o kadar dua ettim ki adam gibi biri olsun ilk ve son olsun diye... Rabbim şükürler olsun, ne isterim ki allah herkesi sevdiceğine kavuştursun :KK36:

Derler ta bunu hak edecek ne yapmis olabirim diye ...tek bildigim msjlari okurken dayanamiyorum, agliyorum tutamiyorum kendimi ama her gun aglasamda okuycam hepsini taki sen benim icin olene kadar ........neyseki gececek

Artık nefes alamıyorum.
Allahım seni karşıma çıkardıysa vardır bir bildiği dedim ama ben artık gerçekten hiç bir şey bilmiyorum.
Hayatımda sanki hep kötü şeyler olacakmışçasına.. Ümitsizim.. Pes ettim ben artık gelecek hayalleri kurmaktan..

Allahım nolur artık birarada olalım...evli ama yalnızım, en çok haftasonları sen yokken evde oluşum koyuyor bana ahh, umutsuzluk o kadar kötü ki, o kadar kötü ki sonunu bilememek... Gözlerim dolu dolu...
Yoğunsun biliyorum, uğraşıyırsun kariyerin için heran olduğum gibi şimdi de kararlarına saygı duyuyorum ama daha ne kadar sabredebilicem bilmiyorum...evet hazirana süre koyduk ama ya halen bir adım bile ilerleyemezsek... Halen bu yalnızlık ikimizde de alışkanlık olmaya başlarsa... Ve tek umudum olan bebeğim hiç gelmezse... İşte ozaman ben naparım bilmiyorum...istemezdim böyle hayatı, ilerde birdaha dönemeyeceksin, ailenden uzak olacaksın deselerdi seçermiydim bu mesleği...vazgeçer miydim herşeyi? Nankörlük etmek istemem sen de ben de dilşmizke tırnağımızla kazıdık bugünlere gelebilmek için ama neden biraraya gelemiyoruz hala neden...bugünümüze şükür ama artık uğraş sende bîraraya gelebilmek için elinden geleni yap...nasıl olsa 3 yıl sonra burdanda giderim diye bni buralarda yalnız bırakma...ben diplere girersem işte ozanan birdaha çıkamam...ben artık ağlamak istemiyorum...ben artık özlemek istemiyorum...sabredîyorum ama sonrasını ben bile bilmiyorum...

Safak sayiyorum be gunlukcan... ne kaldi surda.. evimden yuvamdan anamdan babamdan kopucam.. saf saf bakiniyorum simdilik.. ama o gun ole bi koycakki dugunum aglamakla gecicek gibime geliyor.. zaten simdiden bizimkiler aglama modunda yuzlerine bakasim yok.. zormus bu isler.. keske yakin olaydik keske ailem yanimda olaydi ama su mesafeler hic cekilmiyor... napcam ben onlarin yuzunu gormedenkii... evlenince herkes artik kendi ailesini dusunur oluyomus.. esi ve cocuklari.. bende mi ole olcam.. benim anam babam bana simdi evlat gibiydi.. tum sorumluluklari bendeyken ben nasil rahat etcem bensiz onlari dusundukceki...allahim sen yardim et onlari basimdan eksik etme.. dualri benle olsun.. o lar nefesim benim anam babam hep olsun yanimda insallah... off off efkar basti yineee

bir Tarzan nidası atmak istiyorum "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa":mad:

bir Tarzan nidası atmak istiyorum "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa":mad:
aynı durumdayıımmm ama çok güldüm Allah cc sıkıntın neyse çözüme kavuştursun en kısa zamanda ....

evet günlük , ben ne bilim kardeşim anladığımı anlayacağını rezalet hemde ne ....ya bi git, hayatımda ilk defa bir insanı kendime yakın buldum kişilik olarak çok sevdim yetmedi dua ettim iyiliği için,ki hala aynı fikirdeyim de çok merak ediyorum ne zaman düzelecek Yarabbelalemin neyse uzak durmak en ideali yapacak bir şey yok sevmeyiveririz olur biter.

Sabahlari erken uyanamiyorum gunluk,
cok dertliyimmm:KK14: Birde icimde bi kipirti guzel seyler olacak gibi:KK28: ama olsun artik degil mi hakettim:oops::KK51:

Hergün duamdasiniz hala sanırım hiç vazgecmicem. Her duyduğuma kulak kapatıp seni geri istemekten vazgecmicem. Önce kizimi sonrada seni istiyorum. Üç ay bitti hala istiyorsam vazgecmediysem vardır bir hikmeti deyip R abbime siginiyorum adam.

Neden üzgün eşyalar,
Sararıp solmuş kunduralar.
Alaya gerek yoktur emektar duvarlar
Küflenmiş ruhum ve ateşten bir kor var

Bu benim odam
Yalnız bana aittir çaresizlik kokan bu dram
Cebimde kırık bir aynam
Ve her sokakta susmak bilmez sana doğru bir isyan

Hiçbir şeye dokunmadım bıraktığın gibi,
Geleceksin diye bir umut var gittiğinden beri
Anahtarları değiştirmedim, kayıplarım var.
Gittin gideli örtünmez ayıplarım var.

Suratıma gelen bir tokat darbesi,
Tatlı bir gülüşün ızdırabımın da ilerisi
Yanarmış bedenim parlayan ateşlerde
İnadına kalbim soğuktur artık gidişlerde.
Sen son cümlenin son hecesi dillerde
Akıntıya kapılan küçük bir çocuk gibidir sessiz mabette..

Yalnızlık içime gömdüğüm sırlarla başladı,
Ve arkadaş oldu tahta masam,
İlk kara kaplı defterim,ilk kumandalı oyuncak arabam
Kolaylaşır,şimdi eskiden dik görünen yamaçlar
Neden boynunuz bükük ezelden beri gülen ağaçlar?
Sevgidende öte hala bende bitiremediğin bir şeylerin var.

Sabah erken uyanıp işe gelmek tam bir işkence. En Büyük KK

Oysa ben denize kıyısı olan bir şehirde, eşyanın az olduğu, açık tonlu eşyaların hüküm sürdüğü, havanın güneşli, keyfimin yerinde olacağı bir yerde güne başlamak isterdim. Hayali bile harika hissettirdi :KK53:

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

jsk2zn.jpg

Back
X