- 19 Ağustos 2008
- 3.334
- 382
- 398
- Konu Sahibi OoOturtleOoO
-
Selam turtle, kahvalti menun super
Hihoyyyyyttt Pazartesi kesin 14 görursun kiz, yine sevindirik olursun hihihi
günaydın canım kahvaltım bu ara iyi hep düzgünce yapıyorum da okul açılınca napıcam sabah erken kalkmam gerekecek bakalım nasıl olacak akşam bir ince dilim yaş pasta yedim ve kola içtim.. (doğum günü kutlaması nedeniyle yoksa onuda yemezdim)
ayy inşallah görürüm çok çok sevindirik olurum o zaman :))
senin nasıl gidiyor cnm ?
ehehehhe çok sevdim bu yöntemide benim vermem gerekn çok fazla olunca bunu yapamam :)) ama seni motive ediyorsa çok iyiErken uyanicaksin o zaman malesef, benim icinde i$ günleri zor oluyor ama mecbur uyaniyorum.
Dünku yedigin pastayi ve kolayi bugun iyi dengelersen, yarina yine kilo verebilirsin yinede
Bende dun sohbete gittim, orda kek ve sutlu tatli yedim malesef, ama bugun ekmege dikkat ederek dengelemeyi dusunuyorm.
bu hafta ben diyetten izinliyimpazartesi tam baslicam
Ben aslinda söyle yapiyorum, gecen haftaki veridigim 2 kiloyu, bu hafta muhafaza ediyorum.
Cünku durmadan diyet yapmak beni SIKIYOR, eh bu sefer tüm birakiyorum.
ehehehhe çok sevdim bu yöntemide benim vermem gerekn çok fazla olunca bunu yapamam :)) ama seni motive ediyorsa çok iyi
yada akşamdan ekmek arası hazırlarım bakalım pazartesi başlıyor okul ilk haftayı atlatırsam gerisi gelir zaten
bende onu düşündüm akşamdan hazırlarım sabahta yolda yerim artıksende yapabilirsin ama bence ilk 2 hafta biraz disini SIK, mide kuculsun, i$tah azalsin. sonra diyetten cok sikilirsan 1 hafta veya 5 gün izin al diyet babadan :-DDD
Ah bak onuda yapabilirsin, 2 dilim ekmek hazirla, 1 yumurta hasla ve domates salatalik dogra aksamdan. Kapakli bir plastik kutunun icine koy.
bende onu düşündüm akşamdan hazırlarım sabahta yolda yerim artıkya ben zaten biraz gevşek yapıyorum normal evde pişenlerden az az yiyorum birde bırakırsam izin verirsem vb şeyler tekrar başlayamam
ben bu hafta yaptımm zaten haftada bir gün bir öğün istediğimi yiycem ama abartmadan tabiki :))EWWET yolda yersin ;-)
Hm peki arada kacamak yapiyorsan, izin alma diyet babadan
Yok ben gecen hafta hiccccc kacamak yapmadim hic. Ondan sikildim sanirim
teşekkürler inşallah canım veririz sen zaten 3 basamaktan kurtulmuşsun ne güzel inşallah devamı da gelir:))Canim diyetinde basarilar dilerim uzun bir yolumuz var. Ben de 103.6 ile basladim. Dun 96.6 idim bugun tartilmadim ama 96.1 gibi birseyimdir :)
Biraz hirsla kurtulalim butun kilolardan :)
diyet listeniz çok sağlıklı görünüyor :) başarılar dilerim eminim mutlu sonuçlar alıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?