- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
- Konu Sahibi OoOturtleOoO
-
kikikiki
sevgili günlüğümmm bu gün 3. haftayı bitirdim ve 10 kg verdim toplamda artık yavaşladı iyice ilk haftanın nerdeyse 1/4 ü kadar verdim bu hafta sen de biliyorsun cozuttup abarttım bu hafta sonu resmen ama yinede son üç günde 700gr verdim hiç yoktan iyidir tartıya çıkarken korktum aldım mı diyede sağolsun tartı bana bi şok yaşattı ve 27.01.2014-17.02.2014 de toplam 10kg verdim sevindirik oldum bi mutlu oldum
turtellll afferim kiz, masallah
supersin, ikili rakamlara az kalmis valla
umarim 2-3 hafta sonra 99 gorursun
canım başarılarının devamını diliyorum, süpersin, darısı başıma :) benim metabolizmam çok yavaş kilo verme hızım çok yavaş ilerliyor ama seni takipteyim 2 basamağa inince bağırıcam evde karar verdim sende yap derim :)))
çoook teşekkür ederim canım ayy çook sevindim çoook bazen kaçamaklarım oluyor ama napalım işte idare ediyorum:))) sende vermişsin ayy bazen bişi olsa da hemencecik hepsini birden versek diyorum:))
masallah turtel azmini kaybetme sakin
olsun arada 1 kacamak olur oyle, fazla olmadigi surece sorun yok. bende yapiyorum arada
sihirli deynegim olsaydi keske
Turtel naber?
ne zamandir yazmamissin? birakmadin demi diyeti?
Yook cnm bırakmadım 13. Gruba girdim birde pc bozuk birde sınavlarım başladı o yüzden gunluge giremiyorm pc olmadığı için cizelgeyide guncelleyemiyorum
Senin nasıl gidiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ah super canim, sakin birakma tamammi. Ne guzel verdin valla
benimki bu ara biraz yavasladi :))) eve gelen giden misafir falan cok oldu, yeni ev aldik tasindik ondan
Canım Napion nasıl gidiyor ne var ne yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?