- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
- Konu Sahibi OoOturtleOoO
-
az önce tartıldım ve 109.4kg
Ayy çok sevindirik oldum :))) arkaslarim falan diyor küçüldün diye pantolonları m da hissediyorum en çok düşüyor hep senin nasıl gidiyor canımwaw, tebrik ederim turtel!!!!!!!
8 bucuk kilo ne demekkkk, kiyafetlerinde hissediyorsundur suan bol geldiklerini
haftaya pazartesi gunune bi hedefin varmis peki?
Tebrik ederim harika gidiyorsunuz.Ben de 90.7 kiloyum şu an diyete başlayalı 2.5 hafta oldu 3 kilo verdim. İnşallah başarırız.
Ayy çok sevindirik oldum :))) arkaslarim falan diyor küçüldün diye pantolonları m da hissediyorum en çok düşüyor hep senin nasıl gidiyor canım
asıl hedefim 60 kilo olmak. Ama önce küçük hedefler belirledim ilk hedefim 80 mesela. 23 nisana kadar 80 olmak istiyorum inşallah.Ama kaçamaklar bu hafta arttı istediğim gibi yapamıyorum artık. Bi çözüm bulmam gerek acil.
inşallah verirsin canım karatayın metabolizma çayında sende deneseneiyi gidiyor, bende 800 gram verdimmm ve 70.7 yi gordum, simdiki yeni hedefim 69,00 :)))
bu hafta daha dikkatli olmam gerekkolay gelsin canim
inşallah verirsin canım karatayın metabolizma çayında sende denesene
insallah turtle cim, bu hafta sporla desteklemeyi denicem bakalim hayirlisin
ben o turlu turlu otlari bulamamki canim, yurtdisindayim ben :26:
benimde ilk hedefim 3 basamaktan kurtulmak böyle giderse 2 3 haftaya o da gider benimde asıl hedefim 75de ıbm ye göre 70 olmam gerekiyormuş bakalım hayırlısı:)))
inşallah canım inşallahhh:)) çok hevesliyim tartıda azaldıkça rakamlar çook mutlu oluyorumEvet sizin çok hızlı ve güzel gidiyor kilolar maş.Hedeflerimize ulaşırız umarım
inşallah canım inşallahhh:)) çok hevesliyim tartıda azaldıkça rakamlar çook mutlu oluyorum
aynen canım ya hele birde buraya da yazıyorum ya hep azalsada yazsam diye heycanlanıyorum heppMutlu olmamak mümkün değil. Çok güzel bir duygu.
inşallah canım:))))
yok kız ot yok içince elma limon tarçın tane karabiber birde karanfil birde su bu kadar
1tane yeşil ekşi elmahmmm iyimis o zaman, tarifi ver bi deniyim :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?