Sevgili haftasonu tatilinde hic aramaz mi?

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.826
4.285
Kızlar selam,
İki senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bowling oynuyor ve bu hafta sonrada turnuvası vardı. Cuma gunu is cikisi takim arkadaslariyla beraber buraya 3-4 saat uzakliktaki sehre gittiler. En son beni Cuma gitmeden once aradi. Gittikten sonra telefonum calmadi. Vardiklarini haber verdi mesajla. Bende o sirada arkadasimla sinemaya gidiyordum onu haber verdim "ok" yazdi sadece. O gece aradim acmadi. Mesaj attim gec cevap verdi lobide bulusmuslar birseyler iciyorlarmis. İyi geceler yatiyorum yazdim okudu cevap atmadi. (Kizlar normalde hemen arar iyi geceler diler). Sabah gunaydin seni seviyorum yazmis. Gun icinde soru cevap tarzi konustuk. Soru soran benim tabii ki. Kisa kisa en az bir saat suren araliklarla yaklasik 5 mesajlasmamiz oldu. Gece yine aradim, yine acmadi. Yatiyorum yazdim. O zaman telefon etti bana bardaymis. Neden butun gun mesajlara cvp yazmiyorsun dedim. Telefonunun titresimde oldugunu soyledi. Cok sinirliydim iyi yatiyorum bye dedim kapadim.

Bugun de gunaydin askim yazmis sabah.

Sinirlenmekte haksizmiyim? Kizlar bizim normalimiz her gun en az 3 kere kisa kisa konusuruz telefonda. İs cikisi bize gelir otururuz.

Bir gitti gozden uzak gonulden irak oldum resmen. Sevilmedigimi dusunuyorum. Yanlis miyim?

Sevilmemek değilde sıkılmış sanki ben öyle anladım.
Biraz kafa dağıtmaya gitmiş siz olmadan zaman geçiriyor.
Üstüne düşmeyin sürekli mesaj atıp sormayın.

içini karartmak istemem ama akşamları niye açmıyor nedir bu kadar meşgale olduğu o kendine orda oyalancak brini buldu sanırım çok haklısın bencede dayanılcak gibi değil bu ne ya valla benimki yapsa rezil ederdim:KK11:

içini karartmak istemem ama akşamları niye açmıyor nedir bu kadar meşgale olduğu o kendine orda oyalancak brini buldu sanırım çok haklısın bencede dayanılcak gibi değil bu ne ya valla benimki yapsa rezil ederdim:KK11:

Bilmiyorum. Senin aklina gelen ihtimaller benim de aklima geliyor. Kondurmak istemiyorum

Sen sevgilini bizden daha iyi tanırsın elbet.
Aldatıyor mu yoksa sıkıldı mı sen anlarsın
Ayrıl ya da ayrılma diyemem şuan çünkü ilişkinin seyrini bilmiyorum o_O

Kızlar selam,
İki senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşım bowling oynuyor ve bu hafta sonrada turnuvası vardı. Cuma gunu is cikisi takim arkadaslariyla beraber buraya 3-4 saat uzakliktaki sehre gittiler. En son beni Cuma gitmeden once aradi. Gittikten sonra telefonum calmadi. Vardiklarini haber verdi mesajla. Bende o sirada arkadasimla sinemaya gidiyordum onu haber verdim "ok" yazdi sadece. O gece aradim acmadi. Mesaj attim gec cevap verdi lobide bulusmuslar birseyler iciyorlarmis. İyi geceler yatiyorum yazdim okudu cevap atmadi. (Kizlar normalde hemen arar iyi geceler diler). Sabah gunaydin seni seviyorum yazmis. Gun icinde soru cevap tarzi konustuk. Soru soran benim tabii ki. Kisa kisa en az bir saat suren araliklarla yaklasik 5 mesajlasmamiz oldu. Gece yine aradim, yine acmadi. Yatiyorum yazdim. O zaman telefon etti bana bardaymis. Neden butun gun mesajlara cvp yazmiyorsun dedim. Telefonunun titresimde oldugunu soyledi. Cok sinirliydim iyi yatiyorum bye dedim kapadim.

Sinirlenmekte haksizmiyim? Kizlar bizim normalimiz her gun en az 3 kere kisa kisa konusuruz telefonda. İs cikisi bize gelir otururuz.

Bir gitti gozden uzak gonulden irak oldum resmen. Sevilmedigimi dusunuyorum. Yanlis miyim?
Erkekler arkadaşlarını bulunca böyle oluyor sanırım. Gerçi ben de öyleyim. Eşimi yüz kere ararım normalde. Arkadaşım gelince ne arar ne sorarım. O da öyle yaptı galiba ama olsun, siz sevgilisiniz sonuçta. O arayıp mesaj atana kadar sen de arama. Hatta geç cevap ver mesajlarına, merak etsin biraz seni.

Erkekler hemen yeni bi mekan bulduklarında kendilerini kaybediyorlar. Onsuz Sinamaya gitmene dışarı çıkmana tepki göstermiş olmasın ?

Biraz nefes almak istemiş belli ki. Rutinler bazı insanlar için zamanla sıkıcı hale gelir. Bir hafta sonu da rutininizin dışına çıkmak istemiştir ki ben hak verdim kendisine. Sadece bir hafta sonu bir etkinlikte arkadaşlarıyla birlikte zaman geçirmesi, bu zaman süresince sizi daha az araması, sizinle daha az ilgilenmesi hemen başka biri var ya da sizi aldatıyor anlamına gelmez. Biraz relax olun yahu.

Bilmiyorum. Senin aklina gelen ihtimaller benim de aklima geliyor. Kondurmak istemiyorum
sende de ona ben arkadaşımda kalıcam öyle de yani o aramadan mesaj atmadan arama yazma mesela benimki normalde pek dışarı cıkmam ama dışarı cıkınca meraklanır..her zaman böyle yapmıyorsa anlarım ama cumadan beri diyorsun ya hiçmi boş vakti yok anacım , yemektemi yemiyor oturup dinlenmiyormu, uyumuyormu bu adam.. valla tehlike çanları çalıyoro_O

bence ben dışarı çıkıyorum uygun olduğumda ben senı ararım tarzı bıseyler yaz. ararsa da açma o senı merak etsın bıraz enteresan bı durum

Kızlar selam,

hani şu 17 sevgiliyi idare eden çinli var ya. ancak onların ilişkisinde normal olur bu durum. ilişkinizin dinamiğini bilemem.bana hiç olagan gelmedi.

arkadaşlarıyla, ilişkinizin getirdiği sorumluluklardan uzak kafa dağıtma fırsatı istemiş. eğlenecek dans edecek içecek onlarla gülüp eğlenecek, öyleki unutacak size mesaj atmayı yada gerek görmeyecek.. bunu kabul edip etmemek size bağlı. ben etmezdim. yada şöyle söyleyim bunu kabul ettiğim ilişkilerim oldu ama çok sevmedim kısa süreliydi takmadım bende aynı kafadaydım ama uzun ve sevdiğim bir ilişkide kabul etmezdim..

normalde çok mesajlaşıp konuşan bir çift olmasanız sorun olmazdı ama günlük rutininiz de gayet gün içinde haberleşiyormuşsunuz sık sık. ben olsam bende sorun yapardım. evet arkadaşlarıyla bir etkinlikte olduğu için normalde olduğu gibi sık konuşamaz belki ama atıyorum günde 3 kere değil de 1 kere araşırsınız. ben böyle şeylerin bahanesine çok inanmıyorum neticede 24 saat sürekli bir atraksiyon içinde değil. illa boş vakitleri oluyor. hiç olmazsa uyumadan önce bir kaç dakika arayabilir. benimde aklıma şüpheli durumlar geliyor ama sevgilinizi en iyi siz tanırsınız yine de.

Hepiniz haklisiniz. Aldatma ihtimalini pek dusunmuyorum. Sorguladigim sevgisi. İnsan sevdiginin ne yaptigini merak etmez mi? Ben onu sormasam hic soracagi yok. Bugun onun ne mesajlarina ne de aramalarina geceye kadar cevap vermemeyi planliyorum. Gece de ayni bana yaptigi gibi "titresimdeydi telefonum gormemisim" diyecegim. Dinsizin hakkindan imansiz gelir demisler. Gorelim bakalim

Üstüne düşme ayrılığa hazırla kendini canım ayrıl yada ayrılırsınız demiyorum ama gittikçe soğuk davranışları buna yaklaşıldığını gösteriyor.

Başkası da olabilir... Hah bnmki ben evde o barda olacak ... Olacak iş degil

X