- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi aslankralice
Kiz ben yabanci buldum ama biscolatadan cok biscolatayi yiyip g.te göbeğe yatirim yapmis kamyon şoförüne döndü adam bxbxbxbTopik mi açsak?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ben yabanci buldum ama biscolatadan cok biscolatayi yiyip g.te göbeğe yatirim yapmis kamyon şoförüne döndü adam bxbxbxbTopik mi açsak?![]()
Yabancı adamı da Türk’e benzettikKiz ben yabanci buldum ama biscolatadan cok biscolatayi yiyip g.te göbeğe yatirim yapmis kamyon şoförüne döndü adam bxbxbxb
Kiz ben yabanci buldum ama biscolatadan cok biscolatayi yiyip g.te göbeğe yatirim yapmis kamyon şoförüne döndü adam bxbxbxb
Sorma kapali carsida bana İngilizce ona Turkce konustuklarini bilirimYabancı adamı da Türk’e benzettik![]()
Bozdum evet karniyarik pilav falan yemek istiyoAdamın ayarlarını Türk yemekleriyle birazcık bozmuş olabilir misiniz ?![]()
Çok hamur işi vermeSorma kapali carsida bana İngilizce ona Turkce konustuklarini bilirim![]()
Annem geldi ziyarete, bana pacanga yapsana diye onun pesinde dolaniyo yaÇok hamur işi verme![]()
Bence baklava değil de şekerpare olmuş sizinki.Bozdum evet karniyarik pilav falan yemek istiyo![]()
Iste buBence baklava değil de şekerpare olmuş sizinki.
Konu sahibi konunu dağıttık ama baklava iyidir.
nightwish konuya hakim.
Baklava kadar mübarek bir yiyecek var mı ya? Beni yangınlardan kurtardı vesile oldu resmen çoooook severikkkk baklavaBence baklava değil de şekerpare olmuş sizinki.
Konu sahibi konunu dağıttık ama baklava iyidir.
nightwish konuya hakim.
Vezir parmağı da olabilirdi çok şükür buna daIste bu![]()
Sizin bu vize olayını çözene kadar zaten bir kaç sene geçer.Hangi Avrupa ülkesine gideceksiniz bilmiyorum ama bari nikah yapıp gidinde Almanya filansa iş bozulduğunda haklarınız olurBir kaç kere gidince bir yıllık vize çıkıyor, sonrasında da çalışma izni ile
Ben sadece diyelimki gittim ayrıldım orada sizce yeniden bir hayat kuracak mental gücüm olur mu sizce diye merak ediyorum.
Pembe gözlüğün yaşı yok ki ☺Merhabalar,
Uzun zamandır üyeyim aslında ama bi gün burada konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.
Benim 1,5 yıldır süren bir ilişkim var avrupada yaşıyor. Ama o kadar çok seviyorum ki, 31 yaşındayım daha böyle şiddetli sevmedim birini. Ben türkiyede yaşıyorum o avrupada. Şimdi benim sorunum şu ki benim burda bir şirketim var. Fakat ülkedeki durumdan kaynaklı işler de pek iyi değil ben de bi süre ofisi kapatıp evden yürütmeye karar verdim bi süre. Aslında karmaşada burda başlıyor. O avrupaya gitmemi istiyor ama evlenemeyiz bazı özel sebeplerden dolayı. Ben de ondan ayrı kalmak istemiyorum daha fazla. Ama çok korkuyorum. Gidersem kariyerimi şirketimi bırakıp dilini bilmediğim ingilizce de çok konuşulmayan bir yerde alışabilir miyim bilmiyorum. Sonbaharda giderim diye konuştuk. Ben şimdi önümü asla göremiyorum. Eğer gitmezsem eylülde bayiilik alıp kurumsala geçeceğim sektörde. Gitmek beni korkutuyor. Ailemden uzak prda sadece ona bağımlı yaşamak fikri korkutuyor en azından dil öğrenene kadar. Bir yandan da 17 yaşımdan beri çalışıyorum artık yoruldum. Ve ömür çok kısa birbirimizi severken neden ayrı kalalım diyorum. Ama oraya gidersem bu sefer de annemden ayrı kalacağım. Ayrılamıyorum çünkü onu çok seviyorum. Çok iyi anlaşıyoruz çok gülüyoruz. Bana bakabilir de durumu da kötü değil. Ama resmi bir bağımız olmadan da erkeklere ne kadar güven olur? Nolur akıl verin ama eleştirmeden siz yerimde olsanız naparsınız merak ediyorum. Tozpembe gözlüklerle bakacak yaşı geçtim doğru bi insan olduğuna inanıyorum.
adı neymiş online bakıyor muYa ayrılalım diyebilir her ilişki bitebilir. Dil öğrenince ben zaten hayatımı kurarım aksi bi durum olursa. Sadece bu yaştan sonra yeni bi ülke yeni bi düzen ve o giderse bunu yalnız göğüslemeyi sen göze alır mıydın? Yapabilir miyim yani? Bu arada bu adamı 3 yıl önce adanada bi falcı söylemiş geçen storymde gördüm ben şok hahahahha
1 yillik vize ciksa bile oturma hakkin 90 gun degil mi?Bir kaç kere gidince bir yıllık vize çıkıyor, sonrasında da çalışma izni ile
O Türkiye'ye gelsin.Merhabalar,
Uzun zamandır üyeyim aslında ama bi gün burada konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.
Benim 1,5 yıldır süren bir ilişkim var avrupada yaşıyor. Ama o kadar çok seviyorum ki, 31 yaşındayım daha böyle şiddetli sevmedim birini. Ben türkiyede yaşıyorum o avrupada. Şimdi benim sorunum şu ki benim burda bir şirketim var. Fakat ülkedeki durumdan kaynaklı işler de pek iyi değil ben de bi süre ofisi kapatıp evden yürütmeye karar verdim bi süre. Aslında karmaşada burda başlıyor. O avrupaya gitmemi istiyor ama evlenemeyiz bazı özel sebeplerden dolayı. Ben de ondan ayrı kalmak istemiyorum daha fazla. Ama çok korkuyorum. Gidersem kariyerimi şirketimi bırakıp dilini bilmediğim ingilizce de çok konuşulmayan bir yerde alışabilir miyim bilmiyorum. Sonbaharda giderim diye konuştuk. Ben şimdi önümü asla göremiyorum. Eğer gitmezsem eylülde bayiilik alıp kurumsala geçeceğim sektörde. Gitmek beni korkutuyor. Ailemden uzak prda sadece ona bağımlı yaşamak fikri korkutuyor en azından dil öğrenene kadar. Bir yandan da 17 yaşımdan beri çalışıyorum artık yoruldum. Ve ömür çok kısa birbirimizi severken neden ayrı kalalım diyorum. Ama oraya gidersem bu sefer de annemden ayrı kalacağım. Ayrılamıyorum çünkü onu çok seviyorum. Çok iyi anlaşıyoruz çok gülüyoruz. Bana bakabilir de durumu da kötü değil. Ama resmi bir bağımız olmadan da erkeklere ne kadar güven olur? Nolur akıl verin ama eleştirmeden siz yerimde olsanız naparsınız merak ediyorum. Tozpembe gözlüklerle bakacak yaşı geçtim doğru bi insan olduğuna inanıyorum.