- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
aynen aynen ben de orda noktayı koydumbenim de şöyle bir anım var. yıllar yıllar önce bir arkadaşım (sevgilim falan değil ama beni beğendiğini hissettiğim biri) sana yemek ısmarlayayım diye mc donaldsa götürmüştü. meğer yemek kuponu varmış. onlar da bu kuponlar burda geçmiyor deyince baktım parası da çıkmıyor, hesabı ben ödedim. düşünsene hem yemek ısmarlayayım diyorsun hem paran yok , hem ilk görüşme, cebindeki kupona güvenerek yemeğe kız davet ediyorsun sonra hesabı kıza ödetiyorsun. valla bana bu durum o kadar itici geldi ki. bir daha görüşmedim zaten.
beni bu konuda haksız bulan olmaz heralde :))aynen aynen ben de orda noktayı koydumişin tuhafı beni haksız bulan arkadaşlarım oldu
çalışıyorum ben deO çalışıyor, siz ogrenci ya da issiz misiniz?
evlendikten sonra normal :))))4 senelik arkadaslik 4 sevgiliik ve uzerine gelen 2 senelik evlilikten sonra bizim iliski lackalasti heralde kimin kartin hesap kesim tarihi uygunsa o oduyor hesabi. Hayir adam bazen tuvalete kaçıyor hesap vakti sonra nasil kilitledim ama hesabi sana diyor
ben çalışıyorum zaten harcamam da yok sen evleneceğiz çeyizin için biriktir diyoryaptigi sey guzel eger sizin maddi durumunuz arada odeyecek kadar iyiyse bence sizde odeyin.erkeklerin sagi solu belli olmaz sonra hep ben odedim diyebilir.
4 senelik arkadaslik 4 sevgiliik ve uzerine gelen 2 senelik evlilikten sonra bizim iliski lackalasti heralde kimin kartin hesap kesim tarihi uygunsa o oduyor hesabi. Hayir adam bazen tuvalete kaçıyor hesap vakti sonra nasil kilitledim ama hesabi sana diyor
belini bükmeyecek şekilde öde bence canım.. ikinizde para kazanıyorsunuz çok ayıp bir şey sadece erkek arkadaşına yıkmak. ne sıklıkta görüşüyorsunuz bu da önemliben çalışıyorum zaten harcamam da yok sen evleneceğiz çeyizin için biriktir diyor
o bizdede oluyor ya :d ikimizinde ek kartı var karşı taraftanben de sana yemek ısmarlayım deyip, onun hesap kartıyla ödüyorum
sevgiliyken de duruma göre takılırdık, parası olan öderdi. örneğin o benden bir yıl önce çalışmaya başlamıştı, o yıl hiç hesap ödemedim sanırım.
Aslinda guzel bir davraniş. Eger durum tam tersi olsaydi eminim cok daha itici olirdu. Mesela hesap odenecegi zaman geriden geriden gelse veya siz hesap oderken ses cikarmasa rahatsiz olabilirdiniz. Vardi benim boyle biri. Cok cimriydi. Hic yemege cikmamistik. Bi gun bana dediki ise gitmeden once beraber pastanede kahvalti yapalim dedi. Ben de olur deyince. Çaylar benden simitler senden deyince şok olmustum. Bi kere de buna bi gun aksam yemegine gidelim deyip cok lüx bi restoran soyledim. Hesaplari sen mi odiceksin demisti. Bildigin tiksinmistim. Bence erkek hesabi odemek icin hep bir adim onde olmali. Her zaman erkek odesin demiyorum tabi.Hep şöyle düşündüm
neden benim yediğim, içtiğimi gittiğim sinema biletini başkası ödesin
yani yanımdaki erkeğe elimden geldiğince hesap ödetmedim
yemeği o ödüyorsa kahveleri ben ya da tam tersi
genelde ısrarlarımla hayatımdaki kişiler de ödettiler
ama şuan ki sevgilim ödetmiyor
ben sevgilime hesap ödetmem diyor
sürekli elimde para kalıyorum öyle
şimdi ne yapmalıyım
bir daha elimi cebime atmamalı mıyım
çantanı arabada bırak yanına alma gerek yok diyor
rahatsız hissediyorum ama böyle yapması bazen de hoşuma gidiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ?
Hep şöyle düşündüm
neden benim yediğim, içtiğimi gittiğim sinema biletini başkası ödesin
yani yanımdaki erkeğe elimden geldiğince hesap ödetmedim
yemeği o ödüyorsa kahveleri ben ya da tam tersi
genelde ısrarlarımla hayatımdaki kişiler de ödettiler
ama şuan ki sevgilim ödetmiyor
ben sevgilime hesap ödetmem diyor
sürekli elimde para kalıyorum öyle
şimdi ne yapmalıyım
bir daha elimi cebime atmamalı mıyım
çantanı arabada bırak yanına alma gerek yok diyor
rahatsız hissediyorum ama böyle yapması bazen de hoşuma gidiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ?
Hiç öyle birisi değil beni kısıtlamıyor ki karışmaz zatenErkekler bizim cüzdanımız değildir.
Doğru olan sizin de ödemeniz.
Sert bir konuşma yapabilirsiniz.
Ama sert ve 'ben erkeğim, erkek adam şöyledir, böyledir' diyen adam yarın sizin çalışmanızı da kısıtlar, kıyafetinizi de... kıskançlık da cabası.
İyi düşün.
ay çok kötü olmuş boşver ya o onun terbiyesizliğişunu da anlatmak isterim bunun lafını yapan biri vardı. çocuk benden hoşlanıyordu sevgili olmak için kırk takla atıyordu. bir akşam sen kız arkadaşını al ben de bir erkek arkadaşımı dedi. 4 kişi çıktık. içtiğimiz inanın ki o zamanın parasıyla 15 lirayı geçmez tüm gece boyunca. 2 erkek hesabı ödedi. neyse ertesi günü bana dedi ki kendi kız arkadaşının bile hesabını ödettinben şok. hatta babasına demiş babası da tutumsuz biri eş olmaz demiş benim için hahah böyle de anım var o zamandan beri para mevzusu olcak diye korkarım valla ne yalan söyleyim
Kesinlikle... Bırak o ödesin ileride görevin olur yoksa sen jest yap. Sürekli yapılan iyilik görev arada yapılan jest olur ve kıymetlidir.Ona küçük hediyeler al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?