Sevgili ile hesap ödeme mevzusu

aynen aynen ben de orda noktayı koydum işin tuhafı beni haksız bulan arkadaşlarım oldu

evlendikten sonra normal :))))

ben de sana yemek ısmarlayım deyip, onun hesap kartıyla ödüyorum

sevgiliyken de duruma göre takılırdık, parası olan öderdi. örneğin o benden bir yıl önce çalışmaya başlamıştı, o yıl hiç hesap ödemedim sanırım.

Ben hiç rahatsız olmam, normali budur zaten erkeğin ödemesi. kıza hesap ödeten erkek bana itici gelir. Arada küçük hediyeler alabilirsin, rahatsız oluyorsan , içimden geldi diye.

o bizdede oluyor ya :d ikimizinde ek kartı var karşı taraftan

Aslinda guzel bir davraniş. Eger durum tam tersi olsaydi eminim cok daha itici olirdu. Mesela hesap odenecegi zaman geriden geriden gelse veya siz hesap oderken ses cikarmasa rahatsiz olabilirdiniz. Vardi benim boyle biri. Cok cimriydi. Hic yemege cikmamistik. Bi gun bana dediki ise gitmeden once beraber pastanede kahvalti yapalim dedi. Ben de olur deyince. Çaylar benden simitler senden deyince şok olmustum. Bi kere de buna bi gun aksam yemegine gidelim deyip cok lüx bi restoran soyledim. Hesaplari sen mi odiceksin demisti. Bildigin tiksinmistim. Bence erkek hesabi odemek icin hep bir adim onde olmali. Her zaman erkek odesin demiyorum tabi.

o ödemek istiyorsa ödesin çok ısrarcı olmayın madem evlilik yolundasınız,
ama siz davet ettiğiniz zaman da sizin ödemenize izin vermeli.
ben kadına hesap ödetmem diyorsa ben hafiften irite olurum şahsen.

3 yıldır beraberim hiç ödemedim valla.artık aramızda ayrı gayrı Yok ödemek dokunmaz bana ama o ödetmez asla.zaten bencede erkek ödemeli

Hiç öyle birisi değil beni kısıtlamıyor ki karışmaz zaten
o benden izin alır çıkarken ben ona sadece haber veririm
kıskançlığı da dozunda valla bak :)

ay çok kötü olmuş boşver ya o onun terbiyesizliği
15 tl yi 2 erkek ödeyemediyse pes

Eşimden önceki sevgilim, bu seferde sen ödesin mi filan demişti. çok irrite olmuştum. güya şaka yapmış. Eşim hep ödedi. Ödemek istesem de ödedi. Ben de karşılığını vermek için misliyle hediyeler alırdım ona. Vicdanım rahat olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…