- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
haftada 3 ya da 4 kere ama bol vaktimiz olduğu zaman sadece haftada 1belini bükmeyecek şekilde öde bence canım.. ikinizde para kazanıyorsunuz çok ayıp bir şey sadece erkek arkadaşına yıkmak. ne sıklıkta görüşüyorsunuz bu da önemli
O Zaman o kadar kasmayın dediğim gibi arada siz ödersiniz arada erkek arkadaşın. o yemeği ödediyse siz de deyin tatlı ısmarlıyım vs.haftada 3 ya da 4 kere ama bol vaktimiz olduğu zaman sadece haftada 1
yani haftada 1 kere aktivite yapıp yemek yiyoruz
Erkeler bizim cüzdanımız değildir :)İdeal erkek
Bana göre olması gereken bu.
Erkeler bizim cüzdanımız değildir :)
AY ÇOK TATLISINOlur mu benim için sponsordan daha fazlası değiller
hesabı sen ödedin diye anladı da evlenme teklifi etti olmasınAhaha ben tuvalete gitme bahanesiyle hesap ödüyordumuzak bi yere yemege gitcez diye karar verdik tamam diyip yola ciktik.ben saftrik yolun masrafini karsiladi diye dur dedim bende gizlice yemegi ödeyeyin. siparisi verdik ben bi elimi yikayayim dedim gittim kasada durumu anlattim hesabi ödedim ( sevgilimin haberi olmadan ) bi geldim adam evlenme teklifi etti bu sayede evlilik teklifi aldigim günün yemegine ödemis oldum
hesabı sen ödedin diye anladı da evlenme teklifi etti a
Ahaha oyle olsa 2 yil içinde kirk defa teklif etmesi gerekirdihesabı sen ödedin diye anladı da evlenme teklifi etti olmasın
AY ÇOK TATLISIN
Hep şöyle düşündüm
neden benim yediğim, içtiğimi gittiğim sinema biletini başkası ödesin
yani yanımdaki erkeğe elimden geldiğince hesap ödetmedim
yemeği o ödüyorsa kahveleri ben ya da tam tersi
genelde ısrarlarımla hayatımdaki kişiler de ödettiler
ama şuan ki sevgilim ödetmiyor
ben sevgilime hesap ödetmem diyor
sürekli elimde para kalıyorum öyle
şimdi ne yapmalıyım
bir daha elimi cebime atmamalı mıyım
çantanı arabada bırak yanına alma gerek yok diyor
rahatsız hissediyorum ama böyle yapması bazen de hoşuma gidiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ?
Altta kalmamalısınız bence hesapları ödeyip sonra laf eden erkek çok.Hatta kendi aralarında konuşurken de duydum hiç hesap ödemeyen ya da hesap ödemeye kalkışmayan kızlarla ilgili hiç iyi şeyler düşünmüyorlar.
O da iyiymiş :)))Eşimle sevgili iken ben öğrenci idim.
Kısıtlı imkanlara sahibim malum o zamanlar bazen yedigimiz yemegin parasını ben öderdim.
Sıkılıyordum açıkçası hep onun ödemesinden.
Şimdi evlendik ve hep ben ödüyorum anasını satayım afhajfjafhjhff
Düşünüyorum zaten sadece bu konuda değil her konuda çok düşünceli bazen şaşırıyorumEvlen bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?