Sevgili ile hesap ödeme mevzusu

Erkek varken yanmda ben şahsen ödemeye utanırım ..
bir müddet ödemeyi sen yapnca alışır bnce hiç alıştrma.. bırak ödesin

hesap ödetmem ne demek
çok maço
tamam sana da sürekli kitlemesin ama arada bişeyleri senin ısmarlaman normal bana kalırsa

Bence olmasi gereken bu ama sen de arada sinema, tiyatro bileti vs alabilirsin ya da lavaboya kalkar gibi yapıp odeyebilirsin

Sevgilinizin ödemesi gayet normal bir davranış sonuç ta Türk Erkegi :)

Bence hiç hoş bir davranış değil.Benim hoşuma gitmezdi doğrusu. Demek ki bu adam toplumsal cinsiyet rollerini baya benimsemiş deyip ilerisi için uzak dururdum. Siz çalışmıyor ama o çalışıyor ise durum farklı tabii. Ama eşitlik istiyorsak hesap ödemede de eşit olacağız evde de işte de.

Hesabı ben ödüyorum, kart borcunu eşim kapatıyor Ufak tefek hediyeler al sen de altta kalmamak için.. ü

erkek de kadın da çalışıyorsa neden erkek ödesin ki sürekli? bu da bana saçma geliyor. tamam erkek daha ağırlıklı ödeyebilir belki ama sadece erkeğe yüklenmek bence ayıp
Boyle de dusunuyorum ama kadinlara hesap odetmek isteyen veya maddi beklentide olan erkek de cok itici.Hem biktim acikcasi el ustunde tutulmamaktan.Lanet edip koyveresim var.

Aslinda yorumumu duzenlemek istedim. Cunku daha once benim de basima geldi.

Ne zamandir berabersiniz? Aranizda ciddi bi maddi ucurum yoksa size kesinlikle hesap odetmemesi aslinda biraz dusundurucu. Cunku kesap odetmemesindeki tek sebep sizin kadin olmanizsa, onun kafasinda kadin erkek rolleri modern yasamin cok disinda olabilir. Yani sonradan surprize ugramayin iliskiniz ciddilestiginde sizden beklentilerinde. Taniyin birbirinizi.

Uf hem odesin hem de psikopat macolardan olmasin yaa.Zaten biz de sirtimizi dayamayiz

Dogru dedin aslinda.

O 2500 alıyor ben asgari ücret
o öyle dar görüşlü birisi değil ki evleneceğiz çeyizini yap sen para harcama diyor

O 2500 alıyor ben asgari ücret
o öyle dar görüşlü birisi değil ki evleneceğiz çeyizini yap sen para harcama diyor
Ne zamandir berabersiniz siz?
Eger kafalariniz uyusuyorsa ve bu durumu size karsi kullanmayacagindan eminseniz birakin odesin. Ama arada siz de ufak tefek biseyler yapin. Ornegin tatlilar da sizden falan olsun

Ne zamandir berabersiniz siz?
Eger kafalariniz uyusuyorsa ve bu durumu size karsi kullanmayacagindan eminseniz birakin odesin. Ama arada siz de ufak tefek biseyler yapin. Ornegin tatlilar da sizden falan olsun
daha uzun değil 2 aylık ama sürekli evlilik konuştuğundan beni de moda soktu ben de bir kere zorla yemek ısmarladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…