- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.165
- 548
- 29
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Odemesinler o zaman. Zorlayan mi var?
Sevgilinizin ödemesi gayet normal bir davranış sonuç ta Türk Erkegi :)Hep şöyle düşündüm
neden benim yediğim, içtiğimi gittiğim sinema biletini başkası ödesin
yani yanımdaki erkeğe elimden geldiğince hesap ödetmedim
yemeği o ödüyorsa kahveleri ben ya da tam tersi
genelde ısrarlarımla hayatımdaki kişiler de ödettiler
ama şuan ki sevgilim ödetmiyor
ben sevgilime hesap ödetmem diyor
sürekli elimde para kalıyorum öyle
şimdi ne yapmalıyım
bir daha elimi cebime atmamalı mıyım
çantanı arabada bırak yanına alma gerek yok diyor
rahatsız hissediyorum ama böyle yapması bazen de hoşuma gidiyor
siz nasıl yapıyorsunuz ?
Ayy burhan Altıntop geldi aklımaBen de kendi hesabımı kendim ödeme taraftarıyım. Erkek arkadaşım yanıma gelirdi. Verdiği otobüs paralarının lafını yapardı. Üstelik o çalışırdı ben öğrenciydim. Bu erkekleri anlamıyorum. Sinirlerimi bozuyorlar.
Boyle de dusunuyorum ama kadinlara hesap odetmek isteyen veya maddi beklentide olan erkek de cok itici.Hem biktim acikcasi el ustunde tutulmamaktan.Lanet edip koyveresim var.erkek de kadın da çalışıyorsa neden erkek ödesin ki sürekli? bu da bana saçma geliyor. tamam erkek daha ağırlıklı ödeyebilir belki ama sadece erkeğe yüklenmek bence ayıp
Her iki goruse de katiliyorum)Erkeler bizim cüzdanımız değildir :)
Uf hem odesin hem de psikopat macolardan olmasin yaa.Aslinda yorumumu duzenlemek istedim. Cunku daha once benim de basima geldi.
Ne zamandir berabersiniz? Aranizda ciddi bi maddi ucurum yoksa size kesinlikle hesap odetmemesi aslinda biraz dusundurucu. Cunku kesap odetmemesindeki tek sebep sizin kadin olmanizsa, onun kafasinda kadin erkek rolleri modern yasamin cok disinda olabilir. Yani sonradan surprize ugramayin iliskiniz ciddilestiginde sizden beklentilerinde. Taniyin birbirinizi.
O 2500 alıyor ben asgari ücretAslinda yorumumu duzenlemek istedim. Cunku daha once benim de basima geldi.
Ne zamandir berabersiniz? Aranizda ciddi bi maddi ucurum yoksa size kesinlikle hesap odetmemesi aslinda biraz dusundurucu. Cunku kesap odetmemesindeki tek sebep sizin kadin olmanizsa, onun kafasinda kadin erkek rolleri modern yasamin cok disinda olabilir. Yani sonradan surprize ugramayin iliskiniz ciddilestiginde sizden beklentilerinde. Taniyin birbirinizi.
Ne zamandir berabersiniz siz?O 2500 alıyor ben asgari ücret
o öyle dar görüşlü birisi değil ki evleneceğiz çeyizini yap sen para harcama diyor
daha uzun değil 2 aylık ama sürekli evlilik konuştuğundan beni de moda soktu ben de bir kere zorla yemek ısmarladım :))Ne zamandir berabersiniz siz?
Eger kafalariniz uyusuyorsa ve bu durumu size karsi kullanmayacagindan eminseniz birakin odesin. Ama arada siz de ufak tefek biseyler yapin. Ornegin tatlilar da sizden falan olsun
maço değil ya aynı iş yerinde sürekli beraberiz tanıyorum :)))Uf hem odesin hem de psikopat macolardan olmasin yaa.Zaten biz de sirtimizi dayamayiz
Dogru dedin aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?