Sevgili kayınvalidem..!

Cidden dolaba kaldırın tabloyu nedir yani çok muz zor, böyle saçma şey mi olur ev sizin eviniz değil mi?
Gerçi tabloya gelene kadar çok şey olmuş ama. Yorumsuzum. Aşırı alttan almışsınız.
Bize saygıyı öğrettiler kaynana değil anne demeyi öğretti kendi annem ama galiba enayi durumuna düştüm ki böyle yapıyor kayınvalidem

Eşinden boşuna bir şey bekleme, sen yapacaksın ne yapacaksan. Doğum gününü kutlamadın diye küsmüş ya, 2 ay konuşmamış oh ne güzel. Yine öyle bir şeyler yap, bir şekilde bu kadını kendine küstür, görüşmek istemesin seninle. Kurtulursun inşaallah.

Eşime ne diyim peki akşam, ciddi soruyorum
Ev benim duvar benım, madem sen hayatını pasif sekılde annenın yaptıklarını gormezden gelerek gecıreceksın ben gorerek geçirmeyi secıyorum.
Sakin benım sabrımı zorlayacak cumle kurma otur yemegını ye.

Buna güldüm gerçekten, tamam amin inşallah

Bize saygıyı öğrettiler kaynana değil anne demeyi öğretti kendi annem ama galiba enayi durumuna düştüm ki böyle yapıyor kayınvalidem

Kusura bakma ama problem sende. Kadının fotosunu eve asmamak saygısızlık mı yani?
Burada bi sen saygıyı bilmiyorsun. Bende gayet saygılıyımdır anne de derim. Ama bu demek değilki kadın gelsin evimin ta orta yerine kendini koysun. Bence sapla samanı öncelikle sen karıştırıyorsun.

Çizgiyi hak eden birisi yok ki karşında. Ben olsam astığı tabloyu kaldırmakla başlarım. Senin evin sonuçta. Kime ne?

Alfa kaynana
Kaynanatör
Resim bastırıp astı demek

Tablo konusu değil, genel anlamda saygıyı kastettim ben eleştirim kendime, kendim kendime kızıyorum siz neyi yanlış anladınız şu an

Tablo konusu değil, genel anlamda saygıyı kastettim ben eleştirim kendime, kendim kendime kızıyorum siz neyi yanlış anladınız şu an

Pısıp oturmayı saygılı olmak sanıyorsunuz. Onu eleştirdim ben. Evinize müdahale ettirmeyince hop deyince saygısız olmuyorsunuz. Bize saygıyı öğrettiler dediniz, bizde saygının bu yaptıklarınız olmadığını belirttik.

Aynen git al istediğin seyi as hayret bişey

Şu alttan almayı hak etmeyen insanlara alttan almayın mesela. Saygısızlık yapmamak için sesinizi çıkarmıyorsunuz ya bi çıkarın o sesi.
eşiniz bi halta karışmıyorsa siz kendi işinizi kendiniz halledin.
Bi kaynana kadar olamıyor musunuz.Öncelikle o tabloyu o duvardan çıkararak başlayın derim.

aynı şehirde isek ben gelip çıkarabilirim.

Bence de, doğru. Gerçekten doğru. Ben kendimi bu içimdeki vicdanı napıcam acaba, sorun zaten başta bende değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…