Daha önce bir konu açmıştım ve yapılan yorumlar neticesinde kendimde cesaret bulup tüp bebek yaptırmaya karar verdim, yine yapacağınız yorumlara ihtiyacım var ne olur yardım edin. Eşimle severek evlendik çok şükür kişisel hiçbir problemimiz yok, ama evlendiğimizden beri bi sorunumuz var:ANNESİ.
standart gelin-kayınvalide olayları değil bizimkisi, nasıl anlatayım kayınvalidem dikdatör biri ve eşimi de hep baskıyla büyütmüş her zaman her konuda anneleri ne derse o, biz evlendik bu yüzden çok sorun yaşadık,bir dönem beraber yaşadık nerdeyse eşimle boşanma noktasına gelmiştik en sonunda evi ayırma kararı aldık. Kayınvalidem aklınıza gelebilecek herşeye karışıyor, bi misafirliğe gideriz insanlar içinde bizi rencide eder, benim sözümden çıkamazlar çıkarlarsa ağızlarına sıçarım.. Anne bak bunu yapma diyorum,hakaret etme diyorum anlamıyor yine aynı. Evi ayırdık kafasına göre evime karışıyor, evime geldiği zaman o niye böyle bu niye böyle yine alttan alıyorum, benim iki annem iki babam var,(boşandılar,üvey olanlarla beraber)ama hiçbiri ne öz olanlar ne üvey olanlar bir gün olsun bize karışmazlar kötü birşey demezlet eşimi severler saygı duyarlar, babam kocamın önünde dört döner. Eşime desem annen böyle böyle diye biliyorum söyle ben ne yapayım diyor, hep annesi yüzünden huzursuz oluyoruz ben anlamıyorum bir hafta aramasam telefonu açtığında laf sokuyor evine gitsek yine laf sokuyor, ben daha kendi anneme doğum gününde hediye almıyorum,neymiş doğum gününü kutlamamışız bu yüzden 2 ay konuşmadı bizle.! Eşim annesine alıştığı için bizi rahatlıkla ezdirebiliyor tepki koymuyor annesine karşı. Kendi anneme anlatıyorum o kadın kim ki tüm bağlarını kopar oğlu gitsin görsün sana karışmasınlar diyor: ya ben bu kayınvalidemden bıktım bi söyleyin ne yapıcam? Gitmiş resmini tabloya bastırmış getirdi evime astı, ben orda başka tablo düşünmüştüm diyorum yok bu olacak dedi ve kaldı öyle.. Eşimi çok seviyorum ama annesinden bıktım usandım tükendim artık...
Sırf bu yüzden psikoloğa gitmeyi düşünüyorum, kırmak istemiyorum diyorum küser kızar diye içime dert oluyor ama yaptıkları yeterMaalesef saygı ile itaat etmeyi ve sınırlarını koruyamamayı birbirine karıştıran bir milletiz. Sorununuzu çözdüm size hayır demeyi öğretmemişler sınırınızı korumayı öğretmemişler. Bu yaşınızdan sonra bu ikisini öğrenmek zorundasınız bu hayatta ezilmek istemiyorsanız.
Kaldır ya ev senin duvar senin nasıl şey o ya da sende kendi fotonu yaptır garip bir şekilde olan bir tane git onun duvarına as görsün nasıl oluyormuşArkadaşlarım geldi bu neee diyorlarr, görüyorsunuz diyorum
Durum bu
Daha önce bir konu açmıştım ve yapılan yorumlar neticesinde kendimde cesaret bulup tüp bebek yaptırmaya karar verdim, yine yapacağınız yorumlara ihtiyacım var ne olur yardım edin. Eşimle severek evlendik çok şükür kişisel hiçbir problemimiz yok, ama evlendiğimizden beri bi sorunumuz var:ANNESİ.
standart gelin-kayınvalide olayları değil bizimkisi, nasıl anlatayım kayınvalidem dikdatör biri ve eşimi de hep baskıyla büyütmüş her zaman her konuda anneleri ne derse o, biz evlendik bu yüzden çok sorun yaşadık,bir dönem beraber yaşadık nerdeyse eşimle boşanma noktasına gelmiştik en sonunda evi ayırma kararı aldık. Kayınvalidem aklınıza gelebilecek herşeye karışıyor, bi misafirliğe gideriz insanlar içinde bizi rencide eder, benim sözümden çıkamazlar çıkarlarsa ağızlarına sıçarım.. Anne bak bunu yapma diyorum,hakaret etme diyorum anlamıyor yine aynı. Evi ayırdık kafasına göre evime karışıyor, evime geldiği zaman o niye böyle bu niye böyle yine alttan alıyorum, benim iki annem iki babam var,(boşandılar,üvey olanlarla beraber)ama hiçbiri ne öz olanlar ne üvey olanlar bir gün olsun bize karışmazlar kötü birşey demezlet eşimi severler saygı duyarlar, babam kocamın önünde dört döner. Eşime desem annen böyle böyle diye biliyorum söyle ben ne yapayım diyor, hep annesi yüzünden huzursuz oluyoruz ben anlamıyorum bir hafta aramasam telefonu açtığında laf sokuyor evine gitsek yine laf sokuyor, ben daha kendi anneme doğum gününde hediye almıyorum,neymiş doğum gününü kutlamamışız bu yüzden 2 ay konuşmadı bizle.! Eşim annesine alıştığı için bizi rahatlıkla ezdirebiliyor tepki koymuyor annesine karşı. Kendi anneme anlatıyorum o kadın kim ki tüm bağlarını kopar oğlu gitsin görsün sana karışmasınlar diyor: ya ben bu kayınvalidemden bıktım bi söyleyin ne yapıcam? Gitmiş resmini tabloya bastırmış getirdi evime astı, ben orda başka tablo düşünmüştüm diyorum yok bu olacak dedi ve kaldı öyle.. Eşimi çok seviyorum ama annesinden bıktım usandım tükendim artık...
Aklimin bir kosesine yazayimda ileride cocuklarimin evlerine birer tablo yaptirayimGitmiş resmini tabloya bastırmış getirdi evime astı, ben orda başka tablo düşünmüştüm diyorum yok bu olacak dedi ve kaldı öyle..
Yapta gelinler eve sokmasın bi daha seni :))Aklimin bir kosesine yazayimda ileride cocuklarimin evlerine birer tablo yaptirayim
Herkes tablo konusuna takıldı, demek ki büyütülecek bişey varmış evet bunu daha iyi anladımBen anlamadım bende mi bi sorun var?
O tablo oraya zamkla mı yapıştırıldı?
Niye indirmiyorsunuz?
Umarim sadece temizlik icin girmislerdirSen farkında değilsin ama bu tablo büyük konu
Ben ilk evlendiğimde anahtar kv de vardı. Abimin anahtarı da annemde vardır bence sınır korunuyorsa bir kötülük olnayabilir neyse ben bir gün işteyken evime gelmişler ve ayrıntıya girmeyeyim akıllarınca iyilik yapmışlar ama ne dip kalmış ne köşe. Atlayarak anlatıyorum uzatmayalım. Eşime dedim ki bu ev benim evimse anahtarı geri alacaksın yok eğer diyorsan ki sen bu evde hiç birsey sin anahtarı alma ok.
Anahtarı aldı.
Kısacası o resmi derhal indir. O ev seninse istemediğin birsey asılamaz. Kadın eve mühür basıp imza atmış haberin yok.
Bu arada bence o kadın epey hasta.
Esim 6 abisinden sonra benim de kv ile gecinemeyecegimi bilmisBen olsam eşime asla annenle aramızdaki kavgaya barışmaya karışmayacaksın sen arada kalmayacaksın bizde anne kızız derdim. Sonrada o kaynananın hakkından gelirdim. Kocamda birşey diyemez lütfen karışma,biz küser barışırız der sustururum.Öncelikle kavga çıkarın başbaşayken ,öyle bir çemkirin ki evden giderken birşey unuttun diyip resmini eline verin senin evine daha çok yakışır diyin. Gitsin o oğluna şikayet etsin.çok abartmış ,ben ona öyle şeyler demedim diye ayılma bayılma numarası yap olsun bitsin.
Hih gelinler kimmisYapta gelinler eve sokmasın bi daha seni :))
Hayatıma kabus gibi çökmüş resmen gerçekten çekicem resti ne olacaksa olsunŞuan o tablo asıldıysa hala lütfen gidip kaldırın kabus gibiGülsem gülemiyorum kızsam kızamıyorum şaka gibi . Ne desem bilemedim tövbe estağfirullah.
Gulme bence. Komik degıl cunku.Herkes tablo konusuna takıldı, demek ki büyütülecek bişey varmış evet bunu daha iyi anladım
Hayır hemen şimdi indirebilirim dee oğlunun gözü önünde astı bana sormadılar bile bunun yeri burası dedi, ben uğraşmaktan yorulduğum için kaldı öylee geldiği zaman da şimdi yerinde göremeyecek bi kıyamet de o zaman kopar artıkvalla gülüyorum ben de şimdi siz de gülün ne diyim
Herkes tablo konusuna takıldı, demek ki büyütülecek bişey varmış evet bunu daha iyi anladım
Hayır hemen şimdi indirebilirim dee oğlunun gözü önünde astı bana sormadılar bile bunun yeri burası dedi, ben uğraşmaktan yorulduğum için kaldı öylee geldiği zaman da şimdi yerinde göremeyecek bi kıyamet de o zaman kopar artıkvalla gülüyorum ben de şimdi siz de gülün ne diyim
Kesinlikle katılıyorum bu yorumaÇok mu zor bir cinnet geçirip ortalığı darma duman edip o ezik eşinize ya müdahale edersin ya da doğru mahkemeye gideriz demek. Ya 3 günlük ömrümüzde neden böyle insanlara tahammül etmek zorundayız. Bas tekmeyi gitsin
Yazık deli galiba.Gitmiş resmini tabloya bastırmış getirdi evime astı, ben orda başka tablo düşünmüştüm diyorum yok bu olacak dedi ve kaldı öyle.
Siz neden küsmediniz doğum gününü kutlamadı diyeBana değil, oğluna aldı birkaç kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?