Sevgili kayınvalidem..!

Kendi ailenizle esinizin ailesini kiyaslamayin, herkesin hali tavri huyu suyu farklidir, kiyas yapmak dogru degil, burada hatalisiniz bence.

Ama diger meselelerde esinizin tepki koymasini beklemenize gerek yok.
Bazi meselelere gulup gecin, hatta ozellikle toplum icinde yaptiklarina gulup gecin ki takilmadigini, bu sekilde davrandiginda ciddiye alinmadigini anlasin.

Evinize getirdigi hediyeyi istemiyorum demissiniz, yine de israrla birakmis. O zaman siz de kilere falan kaldirin gitsin, ben istemiyorum dedim sen israr ettin, bak yazik oldu parana dersin bir daha eger ki nerede diye sorarsa.

benim kayinvalidem de cok israrcidir, ben ona her zaman diyorum istiyorsan al getir ama ben kullanmayacagim, olan senin parana olacak, yine de cok istiyorsan buyur yap diye. Bu sekilde bana getirdigi bir cok ceyizlik urunu bir iki yil sonra geriye tasimak zorunda kaldi, yoksa benim kilerde iyice cop olacaklari kesindi.

Sırf bu yüzden psikoloğa gitmeyi düşünüyorum, kırmak istemiyorum diyorum küser kızar diye içime dert oluyor ama yaptıkları yeter
Gerçekten doldum ve taştım
Burda yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla önce kendimi sorgulamam lazım.

Hahha çok iyi ya burhan gibi resmini asmış. Al çöpe at soran olursa da çöpe attım de hak ediyor

Ya yazmayayım dedim ama yazacağım. Siz yapmayın tabii bunu ama şeytan diyor git o fotoğrafı tuvalete yapıştır, kendisi gelip oraya girince görsün.
Edit: Kv fotoğrafı salona koyulabilir, saygı da gösterilir. Saygıda kusur da yapılmaz. Ama kv de görmek istediği saygıyı bir zahmet göstersin. Böyle müdahele etmesin.

Şuan o tablo asıldıysa hala lütfen gidip kaldırın kabus gibi Gülsem gülemiyorum kızsam kızamıyorum şaka gibi . Ne desem bilemedim tövbe estağfirullah.

Ben anlamadım bende mi bi sorun var?
O tablo oraya zamkla mı yapıştırıldı?
Niye indirmiyorsunuz?
Herkes tablo konusuna takıldı, demek ki büyütülecek bişey varmış evet bunu daha iyi anladım
Hayır hemen şimdi indirebilirim dee oğlunun gözü önünde astı bana sormadılar bile bunun yeri burası dedi, ben uğraşmaktan yorulduğum için kaldı öylee geldiği zaman da şimdi yerinde göremeyecek bi kıyamet de o zaman kopar artık valla gülüyorum ben de şimdi siz de gülün ne diyim

Umarim sadece temizlik icin girmislerdir
Esim 6 abisinden sonra benim de kv ile gecinemeyecegimi bilmis
Aramiza asla girmez sonrasinda keske sunlari demeseydiniz der
Yapta gelinler eve sokmasın bi daha seni :))
Hih gelinler kimmis

Gulme bence. Komik degıl cunku.
Yeri orası degıl dersin olay kapanır. Ev ve duvar senın, oglu da etkisiz eleman zaten. Gozu onunde olan hıcbısey mudahale etmemıs, resmi indirince de susup hayatına baksın. Annesı ciddiye almıyor onu, sende alma bence. Hakettıgı bu cunku.

Bacım şaka mı yapıyosun ne işi var kv resminin duvarında indir kopsun kıyamet sabahlar olmasın hatta!

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma

K.v nin annesi vefat edince biz o eve geçmiştik taşındık, yerleştik toz alındı falan k.v annesinin fotoğrafını konsolun üzerine koydu bisey demedim annesi hayatta değil duygusallık dedim ama istemedim de her ne kadar o eve taşınmış olarakta böyle bisey bana gereksiz geldi çünkü ben bırakın kendi aile üyelerimin fotosunu koymayı kendi fotolarımızı bile koymam o gidince kaldırdım bi daha geldiğinde baktı ama bisey diyemedi soramadı da kimse kimsenin evinde kafasına göre at koşturamaz. Kadın kendi yokken bile ruhunu evde yaşatıyor Allahaşkına kaldır ister kavga etsinler ister laf söylesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…