Sevgili kayınvalidem..!

Ya koparırsa koparsın cikar yerinden sen annenin fotosunu asiyor musun duvara?yada kendi fotoğrafını saçmalamasınlar.... onca derdim var tablo meselesini okuyunca istemsiz gülmeye başladım yorumlarda ayrı sempatik stres falan kalmadı bende utanmasam tablonun fotoğrafını isteyeceğim senden

Esiniz bu kadar pasif davranmamali. Sizden bosanmasini istese gider onu da yapar. Annenizin dediği dogru o kimki size bu kadar karisiyor. Gercekten gitmeyin, muhattap olmayin aonunda ne olacaksa da olsun. Esinizde sizi seviyorsa fedakarlik yapacak tabloyuda istemiyordaniz kaldirin. Orasi sizin eviniz. Kayinvalidenizinde cenesini kapatin akilli bir sekilde. Az bir icinizi dışınıza vurun anne demeden sert bir sekilde istemediginiz seyleri soyleyin. Tup bebek denemediyseniz lutfen biraz zaman taniyin kendinize esinizi seviyor olabilirsiniz ama annesine hayir demeyi bilmedikce cocugunuz oldugunda kaynananiz cocuga sizin bakamadiginizi soyleyip surekli dibinizde bitecek. Bakalim siz biraz annesine karsi dik durunca esinizin tepkisi ne olacak. Iyi olcun iyi tartin.

Bunun tek bir çözümü var. Kk klişesidir ama risklidir.
Bir cinnet her şeyi çözer.
Kumardan farksız.
Eşiniz ya annesine mesafe koyacak ya siz boşanacaksınız. Sonuç genelde bu ikisinden biri oluyor.
Yapamam derseniz size verebileceğim tek tavsiye: artık susmayın.
Eşinizde susuyor sizde susuyorsunuz.
Eşiniz kadar sizde kayınvalidenin size bunları yapmasına izin veriyorsunuz.
Mesela resim muhabbeti. Aynısını kayınvalidem yaptı. Defalarca Asmak istedi, astırmadım. Bana sesini yükseltti bende yükseltti. Bir yerde beklentim bir kaç sene sonra iade ettim. Hala evime gelince tablolarını eleştiriyor niye benim resmimi asmıyorsunuz falan diyor. Ben böyle seviyorum diyorum bitiyor.
Kısacası insanların bize emrivaki yapmasına biz izin veriyoruz. Biz ne kadar izin verirsek o kadar karışabilirler.
Her şeye kafanızı eğip kabul edecekseniz evleri ayırmasaydınız bari ekonomik açıdan daha iyi olurdu.

Bence suratını" " bu emojı ile kapatsın, instada bebeklerine nazar degmesin diye suratlarına bu emojısyı koyup gene de her hallerini paylasmaktan geri durmayan ınstamomlar gibi :))
Bızde gorelim, ıyı fıkır

O tabloyu alır atarım eşinde kusura bakmasın ağzını acsın yani bu ne yani ayıp denen bişiy var. Yada sizde resminizi onun evine asın gidin bakalım hoşuna gitcekmi. Hadsizlik bu ya

Bence suratını" " bu emojı ile kapatsın, instada bebeklerine nazar degmesin diye suratlarına bu emojısyı koyup gene de her hallerini paylasmaktan geri durmayan ınstamomlar gibi :))
Bızde gorelim, ıyı fıkır
Valla merak ettim kadındaki narsistlige bak gelinin evine tablosuna asıyor daha neler duyacağız bakalim

İnsanlar şaşırıyor tavrınıza, zamkla mı yapıştırıldı sanki indirin resmi diyorlar. Siz kızarlar diye indiremiyorsunuz. Eşinizden bir farkınız yok pasiflik konusunda. Siz daha çoooook gülersiniz.

Bunu isteyenler ne tür insanlar çok merak ettim doğrusu .kimse benim tablomu evine aşmak zorunda degil bu nasıl bir manyaklik ya kendileri bizim gelin damat resimlerimizi koyuyorlar ama kendi istekleri ile sonuçta

O tabloyu alir cope basarim. Alttan almayin. Siz alttan aldiginiz surece degismeyecek. Eger sozunuzun bir degeri olsun istiyorsaniz savasacaksiniz. Bakin kayinvalideniz sizi yildirmak icin elinden geleni yapacaktir. Eger enerjim yok, ugrasamam felan diyorsaniz hic baslamayin boyle devam edin. Nedemek agizlarina ..... Kayinvalide diye birinin kimseye bu sekilde konusmaya hakki yoktur. Annem bana bu lafi etse annemlede kavga ederim. Yutulacak birsey degil. Esinizi karistirmayin o ne yaparsa yapsin. Ama size mudahale etmesine, yonlendirmesine kesinlikle ama kesinlikle izin vermeyin. Yarin birgun cocugunuz olunca olabilecekleri tahmin ediyorsunuzdur umarim. Cocugunuz olmadan ipleri ele alin. Sakin ama sakin birseye karismasina izin vermeyin. Nedemek anneme hediye alamiyorum. Aaa oturdugum yerde sinirlerim bozuldu.

Kadın narsist degıl, gelın ve oglu asırı sessiz.
Gelip senin duvarına assa ya kayınvaliden ve yeri burası dese ya?
Ben astirmam kibarca itelerim kendi evine assın. Benim k.v zamanında annesinin fotosunu konsola koydu o gidince kaldırdım bi daha mevzusu bile olmadı bi de ben yeğenimin fotosunu buzdolabına koyuyordum daha bebekti bi gün baktım elinde bizimde olduğumuz bir fotografi buzdolabına astı yine o gidince çıkardım sonuçta orası benim evim herkes evine yapsın ne istiyorsa bana kendi olduğu fotoğrafları falan dayatmasin sanki zorla onu oraya asinca iyi bisey oluyor

Sen onun sözlerini kaldırabiliyorsan o da kaldırabilir.
Istedigini söyleyen istemediğini işitir derler.
O kadar da değil yani hangi mantıkla tabloyu senin evine asiyor kendi evi yokmu?

Ya gözdağı veriyor ya dalga geçiyor nasıl olsa bana bisey diyemezler diyerek.

O ne özgüven yani?

O ttabloyu asarım ama gözlerini oyar asarım kv mede misafir çocuğu yapmış derim.ha birde bıyık çizer kaşlarını birleştiririm

Ben misafir cocugu yapmista demem. Boyle daha cok hosuma gitti karsisina gecip kahvemi yudumluyorum. Bir degisiklik daha yapmayi dusunuyorum bakalim derim herhalde. Cok sinirlendim ya bu konuya. I iklim ela Konusahibi siz hatta yasamayin olun yani. Boyle hayat surdurulurmu canim ya. Ozgur olmak varken neden baskalarina gore hayatini yasiyorsun? Nolur kayinvalideni kudurt hayatini yasa. Bak cocugun olduktan sonra bunlarin 10 katini yasayacaksin.

Hahaha yok artık kendi resmini tablo yaptırıp evinize mi astı inanamıyorum. Hani küçük çerçeveli fotoğraf olur oğluyla beraber eski resimdir onu verse anlarım evin bir köşesine de koyarım ama kendi tablosunu yaptırıp bir odaya asıyorsa o kadında cidden problem vardır. Sende çöpe at kocan da bu kadar hakaretleri ve hareketleri görmezden geliyorsa eşini ezdiriyorsa o da anasının evine dönsün

Tamm işte kopsun kıyamet. Fırsat bu fırsat, küser de konusmaz. Size de bahane olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…