Sevgili kilolar, siz benden daha iyisine layıksınız!

evet kesinlikle boy çok önemli. ama bir başka önemli nokta ile kilonun dağılımı. Mesela benim bel çevremde toplanıyo genelde kilolar. Bacaklarım hep üstüme göre ince kalıyo. kürdana zeytin geçirilmiş gibi gözüküyorum uzaktan

Ben çok severim minyon bayanları. Kiloları verdikten sonra tam çıtır olacaksınız demekki :)

inşallah canım minyon olmanın faydaları var tabi mesela ben 24 yaşındayım ama hangi liseye gidiyorsun diye soruyorlar, öğretmenim deyince şaşırıyorlar

evet benimkide orantılı dağılıyor ama iki çocuktan sonra göbek biraz sarktı tabi;(onuda bol bol mekik çekerek düzeltmeye çalışıyorum

sabah erken kalktım yarım litre su ve sarımsak çayı içtim, 1.30 saat de yürüyüş yaptım. Birazdan da kahvaltı yaparım

Az önce muhteşem bir kahvaltı yaptım , bir domates, 1 salatalık, bir kaç yaprak marul, 4 tane zeytin, omlet ve kiraz saplı bitki çayı omletimde de bir adet yumurta, yarım çay bardağından az su, biraz peynir, biraz maydanoz biraz da taze nane doğradım. Bir tatlı kaşığı buğday kepeği ekledim (o yüzden kahvaltıda kepek ekmeği yemedim) yağ olarak da tavanın dibine tutmasını engelleyecek kadar çok çok az tereyağı kullandım

selam kizlar...
Ben de bu sabah kahvaltida 3 cilek, 2 kayisi ve ceyrek muzlu, yulafli ve light sutten yapilmis ev yogurtlu bir desert cups yaptim. Sabahlari bu kahvaltiyi yaptigim gunlerde cok enerjik oluyorum. Hem cok lezzetli, hem saglikli hem de doyurucu. Tavsiye ederim :) yaninda da sade filtre kahvemi ictim. Cunku ben yesil cay vs. sevmiyorum, tam bir kahve delisiyim. Sade kahve de metabolizma hizlandirici etkiye sahip oldugu icin, tercihim oldu. Annem gordu kahvaltimi, tam amerikali olmussun diyo kahvaltida meyveli yogurt ve kahve icimden dedim ah su kilolar bir gitsinde sen o zaman gor kahvaltilari lililililililili

öğle yemeğimde sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış nohut ve ardından şekersiz çay içtim

ogle yemegi olarak firinda pismis patates oturtma ve ince bi dilim tam bugday ekmegi yedim. az sonra da ara ogun olarak 2 adet limon lifli biskuvi ve 1 cay bardagi suttt :)

selam kızlar bende yeni fırsat buldum girdim nete sabah kahvaltısı olarak iki dilim tam buğday ekmiğimi tost yaptım domates salatalık azcık peynir azcıkta zeytin:)

öğle yemeğimde pek bişey yiyemedim yani fırsat bulamadım kraker falan yedim az sonra akşam yemeğimi yicem inş ha bide yüz mekik tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…