- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Ya bıktım ama bu lafları hak edecek ne yaptım. Ben okul okuyorum keyfim işim gücüm yerinde de onu oyalıyor muyum. Ailem de izin vermiyor. Diyor ki gerekirse günlerce ailenle konuşmayacaksın yemek yemeyeceksin tavır yapacaksın ki ikna olsunlar. Ya ikimiz de okul okuyoruz böyle saçma şey mi olurSiz rolleri degismissiniz yahu!
Evet zaten zor bi bölüm evlilik ve okul bi arada yürütememSadece okulunuza odaklanın.
Bizim ailelerimiz tanışıyor. İşin ters yanı şu, ben bu sene üniversiteyi kazandım. Tıp kazandım ailem bunu riske atmak istemiyor okulumu bitirmemi istiyorlar. Bence de 3 sene bir şey değil de beyimiz anlamıyor 3 sene çokmuş beni o kadar sene bekleyemezmişAşama aşama gidin, siz de hazırsanız şayet aileler tanışsın yavaştan önce. Belli bir süre sonra söz olsun, sonra nişan falan derken bayağı oyalanır bence üç sene nedir ki.
Ne iciyorsa bize de versin o sevgili kisisi. Kolaymiymis öyle hem okuyup hem calisip ev gecindirmek. Ayrica bu ne acele bi yere mi yetisecekmis. Sana verdigi akillarda pek ilginc yemek yeme falan. Sen bosver onu beklerse bekler yoksa herkes kendi yoluna. Önünde pırıl pırıl bi gelecek var okuluna bak sen. Evlenenler bin pisman yasasin bekarlikYa bıktım ama bu lafları hak edecek ne yaptım. Ben okul okuyorum keyfim işim gücüm yerinde de onu oyalıyor muyum. Ailem de izin vermiyor. Diyor ki gerekirse günlerce ailenle konuşmayacaksın yemek yemeyeceksin tavır yapacaksın ki ikna olsunlar. Ya ikimiz de okul okuyoruz böyle saçma şey mi olur
Bizim ailelerimiz tanışıyor. İşin ters yanı şu, ben bu sene üniversiteyi kazandım. Tıp kazandım ailem bunu riske atmak istemiyor okulumu bitirmemi istiyorlar. Bence de 3 sene bir şey değil de beyimiz anlamıyor 3 sene çokmuş beni o kadar sene bekleyemezmiş
Yaşı 27. 30 unda mı evleneceğim ben 40ında da çocuğum mu olsun diyip duruyorSevgilinizin yaşı büyük biraz galiba. Yani ayrıl felan demiycem diyemem kelin ilacı olsa kendi başına sürer de . Şimdi diye tutturduğuna göre ya azmış yada yaşından ötürü beklemek istemiyor . Bence ne derse desin ailenizle bir alakası olmadığını kendinizin istemediğini söyleyin . Beklerse sizindir gider başkasiyla evlenirse hiç sizin olmamıştır..
Ben 21 yaşındayım. 17 yaşımdan beri biz beraberiz 4 sene oluyor. 4 sene beklemiş de 3 sene daha oyalıyormuşumUniversiteye yeni basladiginiza gore en iyi ihtimal
20 yasindasinizdir zaten. Senelerce neyinizi beklemis acaba?
Her seyi gectim sana duzenbaz diyen biriyle evlenme zaten.
Ya valla söylüyorum sen şu derslerini yıllardır veremiyorsun okulu uzattın uzattın en zor derslerin kaldı bi de yüksek ortalama yapman lazım ki mezun olabilesin hem okul okuyup hem derslere gideceksin ve çok çalışıp yüksek ortalama yapıp yıllarca çalışıp veremediğin dersleri verip mezun olabileceksin bu hayalperestlik diyorum, senin bu işe niyetin yok bahane buluyor oyalıyorsun diyorYolu açık olsun o zaman. Bekleyecek kuzucuk gibi bekleyecek yoksa da gitsin yani, diploma alana kadar altı yıl bekletme şansınız da var sizin. Ayrıca hem okuyup hem ev mi geçindirecekmiş? Bence biraz çocuk hala.. Biz iki kişi çalışıyoruz ama bir adım atmaya korkuyoruz ya yapamazsak diye.
Sevgilim itinayla başımın etini yiyor evlenelim diye . . ! Ben bu sene üniversiteye yeni başlıyorum ve zor bi bölüm okuyacağım. İkisini nasıl bi arada götüreyim?! Ailem kesinlikle okulum bitmeden evliliğe karşı zaten. Ben de en azından 3 sene okuyayım okulu yarılayayım, temel bilimler bitsin kliniğe geçeyim hem de o sırada bay sevgili kişisi de okulunu bitirsin de hayatımızı daha rahat kuralım istiyorum. O ise ısrarla benim bu ilişki için hiçbir şey yapmadığımı, onu oyaladığımı, eğer evlenmeyeceksek yollarımızı ayırmamız gerektiğini, 3 sene beni beklemek istemediğini söyleyip duruyor. Bi türlü anlatamıyorum. Neymiş o okurken de çalışır para kazanırmış evi geçindirirmiş önemli olan benim samimiyetimmiş o samimiyet bende yokmuş düzenbazmışım. Yıllardır beni beklemiş zaten. Bi 3 sene daha bahaneler uydurup onu bekletiyormuşum. 3 sene beklese ben yine bahane bulup askerlik staj diye diye onu oyalarmışım. En ufak meselede onunla 1 hafta tartışmayı biliyormuşum da ailemin karşısında duramıyormuşum evlenmek için. Benim onu sevdiğime inanmıyormuş artık............ NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM BU LAFLARA.
Komplo teorisyenliği yapmak istemem ama, siz tıp kazanınca mı başladı bu istekler? Bu acele? Ne bileyim doktor hatun bulmuş elinden kaçırmak istemiyor olabilir mi? E belli bir yaş farkı da var, sizin ondan daha iyisini bulma ihtimalinizden çekiniyor olabilir.Ya valla söylüyorum sen şu derslerini yıllardır veremiyorsun okulu uzattın uzattın en zor derslerin kaldı bi de yüksek ortalama yapman lazım ki mezun olabilesin hem okul okuyup hem derslere gideceksin ve çok çalışıp yüksek ortalama yapıp yıllarca çalışıp veremediğin dersleri verip mezun olabileceksin bu hayalperestlik diyorum, senin bu işe niyetin yok bahane buluyor oyalıyorsun diyor
Bu istekleri önceden de vardı da kazandıktan sonra çok baskı yapmaya başladı artık okulunu kazandın önümüzde bi engel kalmadı beklemek için falan diyor ahahaKomplo teorisyenliği yapmak istemem ama, siz tıp kazanınca mı başladı bu istekler? Bu acele? Ne bileyim doktor hatun bulmuş elinden kaçırmak istemiyor olabilir mi? E belli bir yaş farkı da var, sizin ondan daha iyisini bulma ihtimalinizden çekiniyor olabilir.
Bu istekleri önceden de vardı da kazandıktan sonra çok baskı yapmaya başladı artık okulunu kazandın önümüzde bi engel kalmadı beklemek için falan diyor ahahaişi gücü elimize aldık ya mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?