Sevgili Kişisi Ömrümü Yedin.

Ayrıl. Kendine acıyorsan ayrıl küçüğüm.. böyle insanlar hayatına, okuluna, arkadaşlıklarına vs...hep ayak bağı. Yazık etme kendine. Bu yaştan ne evliliği? Neyin kafası bu?

evlılıkle okul olmaz olmuyor.çok gordum hepsı okulu bıraktı .

Kesinlikle önce okulunu bitir
Evlilik nezaman olsa olur ,gerçekten seviyorsa bekler zaten
N e acelesi var anlamadım .yaşlar kaç?

Hem öğrencilik hem evlilik çok zor.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile tıp okuyorsunuz, hele tıp okurken evlilik daha da zor.
Mesleğinizi elinize almadan asla evlenmeyin.

Tıp okuyacaksınız.
6 sene zaten fakülte. Sonra 2 sene mecburi hizmet.
Uzmanlık falan yaparsanız tustur, uzmanlıktır en az 4 sene daha ekler bunun üzerine.

Sevgiliniz şimdiden bu kadar anlayışsızsa tıp gibi zor ve uzun bir yolda sizin hiç yanınızda olmayacak demektir.

Üstelik kendisi 27 yaşında üniversiteyi bitirememiş bir sorumluluk abidesi.

Yurtta tıp okuyanları görüyordum da hazır yemeği yemekhanede gidip yemeye fırsat bulamadığı zamanlar oluyordu. Siz bide evlilik sorumluluğu almaktan bahsediyorsunuz.
Valla sizin yerinizde olsam ne derse desin ben okul bitmeden evlenemem, beklemek istemezsen kapı orda derdim. Ancak öyle görürsünüz zaten sizi gerçekten sevip sevmediğini.

Sevgiliniz muhtemelen siz okua gidince değişirsiniz beni bırakır diye zorluyor ama evlilik bu oyuncak değil zor işin canım benim ama konuş sen ne istiyorsan o olucak sonucta

27 yaşında hala okuyor bir de ev mi geçindiririm diyor. Önce o okulunu bir bitirsin. Düzenbaz diyor ama kendisi pek farklı değil hani

Adamın ya sevişesi gelmiş, ya sizi bir doktor adayına kaptırırım diye ödü kopuyor.

Yoksa verdiği akla bak. Evlenecek olgunlukta birinin tavsiyeleri mi bunlar... Kendisi kaç yaşında ve ne okuyor?

Onun ailesi ile konuşmayı deneyin birde.

YAHU BİRAK SEN ONU
ya okul ya evlilik
sen evlilği seçerken okulun aklina kalacak.
o adam evlenmeye takmiş napcakmiş evlenipte
kızım sen okulunu oku hayatini kurtar.
daha nelerle karşına çikacaksin..

Kim okuyan adamla evlenir? Cok dusunuyorduysa isini eline alsaydi.

İşte o öyle demiyor bi de ben onu yıllarca bekletmişim oyalamışım güya, 3 sene sonra da askerliği stajı bir şeyleri bahane edip atlatırmışım.

Benim yaşadıklarım sizinkinin tam tersi olur eğer evlenirsem sanırım.

Sizi seviyor mu bu?
Evet güya çok seviyor, bu ilişkiye çok emek verdiğini düşünüyor o benim her istediğimi yapıyormuş bense yıllardır bi ailemi ikna bile edememişim çünkü umrumda değilmiş. Mutlu olmak istiyormuş ben erteliyormuşum mutluluğunu.

Bunu diyene yol verin gitsin. Düzenbaz diyen adamı sakince dinleyebiliyor musunuz?
Ya çok ağırıma gitti gerçekten düzenbazsın oyalıyorsun demesi. O kadar suçladı ki beni bu işi ben sanki keyiften erteliyormuşum gibi .

Sevgili kişisi ne demek ya
Sinir olduğum için öyle bir şey uydurdum. Çok mu rahatsız edici?

Kesinlikle önce okulunu bitir
Evlilik nezaman olsa olur ,gerçekten seviyorsa bekler zaten
N e acelesi var anlamadım .yaşlar kaç?
Ben 21 o 27

ne kadardır birliktesiniz?
tıp okuyan iki arkadaşım 3. müydü 4.müydü hatırlamıyorum ama evlendiler. ama zorluklarını söylüyordu.
çok güzel bölüm kazanmışsınız, okuyorsunuz. olması gereken size desteği diye düşünüyorum. aşkı geri plana atın demiyorum ama evlilikle okul çok zor siz de farkındasınız. ev geçinimi,para temizlik..
olmuyorsa da zorlamayın.

YAHU BİRAK SEN ONU
ya okul ya evlilik
sen evlilği seçerken okulun aklina kalacak.
o adam evlenmeye takmiş napcakmiş evlenipte
kızım sen okulunu oku hayatini kurtar.
daha nelerle karşına çikacaksin..
Ben bu okulu kazanmak için çok emek verdim. Hayalime bu kadar yaklaşmışken bunu bilmesine rağmen bana kalkıp da okulu bırak evlenelim gibi bir şey demeye cüret edemez sanırım. Ama ona da her şey toz pembe. Evlenirsek bütün sıkıntılar bitecek diye bakıyor. Her şey hazır da ben sıkıntı çıkarıyormuşum ailemi ikna etmeye bile çalışmıyormuşum yıllarca o emek vermiş falan filan işte. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…