- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Ya benim ailem bana 6 sene bitmeden evlenemezsin dediği halde ben ona bak 3 sene bekleyelim diyorum onu bile çok buluyor 6 ay en geç 1 sene beklermiş. Ki, bu sürede onun okulunun biteceği ne malum? Zaten uzatmalı okul okuyor bu gidişle daha da uzatacak gibiSizin eğitiminizi riske atıyor, bu çok bencilce. Utanmasa zorla nikahlayacakKimse sizin kendi hayatınızdan daha önemli değil.
Ya benim ailem bana 6 sene bitmeden evlenemezsin dediği halde ben ona bak 3 sene bekleyelim diyorum onu bile çok buluyor 6 ay en geç 1 sene beklermiş. Ki, bu sürede onun okulunun biteceği ne malum? Zaten uzatmalı okul okuyor bu gidişle daha da uzatacak gibi
Evet umarım anlar ya bi de beni suçluyor onu oyalıyormuşum diye en çok bu zoruma gidiyorYa çok hayalperestHani kendi okulunu bitirmiş, işini eline almış olsa bir nebze anlayacağım da yok elle tutulur tarafı yok. Siz tavrınızı koruyun anlayacaktır bir süre sonra.
Bence siz mesajı almışsınız.Sakın ola kendinizi çocukça masallara inanan bencil biri uğruna riske atmayın.Akıl var mantık var.
Yok, evliliğe sevdiğim insanla beraber yaşayacağım her gün ona sarılıp uyuyacağım hayat musmutlu süpper olacak diye bakıyorBen bu tarz konulara karşı ılımlı yaklaşamıyorum malesef. Okulunuz bitmeden evlenmeyin derim. Çok zor bir bölümde okuyacaksınız zaten, hele ki son senelerinizde stajlar, nöbetler. Ayrıca kolay mı öyle hem okuyup hem ev geçindirecek kadar çalışabilmek? Sevgiliniz gerçek dünyayla daha tanışmamış sanırım.
Bizim ailelerimiz tanışıyor. İşin ters yanı şu, ben bu sene üniversiteyi kazandım. Tıp kazandım ailem bunu riske atmak istemiyor okulumu bitirmemi istiyorlar. Bence de 3 sene bir şey değil de beyimiz anlamıyor 3 sene çokmuş beni o kadar sene bekleyemezmiş
Evet çok zor okulla birlikte. İçim karardı bi an kendimi bu hengamede hayal edince.Ben olsam okul bitene kadar evlenmezdim. Kariyerinize odaklanmanız, ders çalışmanız, staezun olunca uzmanlık sınavına girmeniz lazım. Yaşıtlarınz hem staj yapıp hem uzmanlık sınavı için çalışırken, arada kafa dağıtmak için dışarı çıkıp eğlenirken, siz staj yapıp, evi çekip çevirmekle uğraşacaksınız. Uzmanlığa çalışmaya vaktimiz olmayacak. Evin erkeği hem okuyup hem çalıştığı için bütün ev işi, etrafı toplama, bulaşık, çamaşır, temizlik, yemek, misafir ağırlama sizde olacak. Tabii ki tercih sizin ama hazırlıklı olun. Bir haftalığına ailenizin evindeki tüm işi siz yapın, bir fikriniz olsun.
Teoride çok kolay görünüyor sanırım yani hayal edince ne var ki işe gidip geleceğim eve gidince ders çalışırım okulu bitiririm kazandığım parayla kira fatura vs öderim işte bi şekilde altından kalkarım diye. Ben hiç ev geçindirmedim bilmiyorum da okulu bunca zaman boş vaktinde bile zaten uzatmalı okuyan birinin, yıllarca veremediği dersleri işe gidip geldiği sürede verip okulu bitireceğine falan inanamıyorum ne yazık ki. İkisinden biri aksayacak kesin. Okulu bırakırsa saçma sapan bir şey olurSeven bekler.
Keyfi değil ya.
Hem ev geçindirmek kolay mı sanıyor erkek arkadaşınız..
Teoride çok kolay görünüyor sanırım yani hayal edince ne var ki işe gidip geleceğim eve gidince ders çalışırım okulu bitiririm kazandığım parayla kira fatura vs öderim işte bi şekilde altından kalkarım diye. Ben hiç ev geçindirmedim bilmiyorum da okulu bunca zaman boş vaktinde bile zaten uzatmalı okuyan birinin, yıllarca veremediği dersleri işe gidip geldiği sürede verip okulu bitireceğine falan inanamıyorum ne yazık ki. İkisinden biri aksayacak kesin. Okulu bırakırsa saçma sapan bir şey olur
Evlilik meraklısı kızlar gibi.Bahanelerle beni oyalıyorsun düzenbazsın ne demek ya. Ağladım gece gece. Şu ithamlara maruz kalmak sinirimi çok bozdu
Aynen bi de diyor ki sen beni 3 sene bekleteceksin ben beklememek için senden ayrılsam o 3 sene içinde bi başkasını bulup evlenebilir miyim o da var diyo allahım yaEvlilik meraklısı kızlar gibi.
Ayrıca söyledikleri çok çirkin. Sanki önemli olan seninle evlenmek değil de sadece evlenmek gibi.
Kim okuyan adamla evlenir? Cok dusunuyorduysa isini eline alsaydi.Aynen bi de diyor ki sen beni 3 sene bekleteceksin ben beklememek için senden ayrılsam o 3 sene içinde bi başkasını bulup evlenebilir miyim o da var diyo allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?