- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Zaten bizimkilere mezun oldum deyip istemeye gelmeyi düşünüyorÇıkmasın öyle yeni modalar. Asıl öyle yeni moda çıkarmak düzenbazlık. Size düzenbaz dediğinde de üste çıkın, zaten haklı olan sizsiniz. Kendi tembelliğinin, sorumsuzluğunun sonuçlarına katlansın bir zahmet. Hayalleri yıkan kendisi. O diplomayı da gözünüzle görmeden emin olmayın derim. Bir de dediğim gibi sadece mezuniyet değil, çalışıp para kazanması, kendini ispat etmesi de önemli. İnsan bu halde kız istemeye gelmeye utanır.
Farkında mısınız sorunlarınız:Okulumu bırakmamı istiyor sevgilim, sevgilim kapanmamı istiyor, sevgilimden özgüvenimi kaybediyorum...Sorunlarınızın hepsini tek bir kelimeyle çözebilirsiniz
Mesela AYRILALIM?
Bunu kim fark edecek diye bekliyordumevet gerçekten öyle birçok konuda sıkıntı yaşadık ayrılma noktasına geldi ama devam ediyor hala şimdi de bu çıktı bu sonuncusu olacak sanırım
Zaten bizimkilere mezun oldum deyip istemeye gelmeyi düşünüyorkatiyen vermezler yoksa o da farkında. Ya çok fazla bencillik bu. Ne şekilde olursa olsun evleneyim çünkü ben istiyorum mantığı
Evlenmek farz olmus sizeSevgilim itinayla başımın etini yiyor evlenelim diye . . ! Ben bu sene üniversiteye yeni başlıyorum ve zor bi bölüm okuyacağım. İkisini nasıl bi arada götüreyim?! Ailem kesinlikle okulum bitmeden evliliğe karşı zaten. Ben de en azından 3 sene okuyayım okulu yarılayayım, temel bilimler bitsin kliniğe geçeyim hem de o sırada bay sevgili kişisi de okulunu bitirsin de hayatımızı daha rahat kuralım istiyorum. O ise ısrarla benim bu ilişki için hiçbir şey yapmadığımı, onu oyaladığımı, eğer evlenmeyeceksek yollarımızı ayırmamız gerektiğini, 3 sene beni beklemek istemediğini söyleyip duruyor. Bi türlü anlatamıyorum. Neymiş o okurken de çalışır para kazanırmış evi geçindirirmiş önemli olan benim samimiyetimmiş o samimiyet bende yokmuş düzenbazmışım. Yıllardır beni beklemiş zaten. Bi 3 sene daha bahaneler uydurup onu bekletiyormuşum. 3 sene beklese ben yine bahane bulup askerlik staj diye diye onu oyalarmışım. En ufak meselede onunla 1 hafta tartışmayı biliyormuşum da ailemin karşısında duramıyormuşum evlenmek için. Benim onu sevdiğime inanmıyormuş artık............ NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM BU LAFLARA.
Hukuko ne okuyor?
Bu hafta içinde buluşup konuşacağız ben önümüzdeki "en az 3yıl" evlilik istemediğimi anlatacağım eğer kabul etmezse bitecek malesef çünkü eğer onu seviyorum diye evlenirsem bu yükü kaldırabileceğimi sanmıyorum iki öğrenci evcilik oynuyor gibi
Yok ya o dünden razı 3 yıl beklemem gerekiyorsa ayrılalım ben kimseyi beklemem 3 sene falan diyo. Egosu yüksek kendine çok değer veriyor o kesin eğer beni evliliğe zorlarsa kesinlikle kabul etmeyeceğim.Ben onun sizden ayrılacağını hiç sanmıyorum. Keşke ayrılsa. Şimdi ayrılsa bile birkaç aya barışmaya çalışabilir. O en çok kendine değer veriyor ve hep kendini düşünüyor. Kapanmanızı istemesi, çocuk yaşta evlenmeniz için baskı yapması vs. Lütfen siz de en çok kendinize değer verin ve kendinizi düşünün.
Yok ya o dünden razı 3 yıl beklemem gerekiyorsa ayrılalım ben kimseyi beklemem 3 sene falan diyo. Egosu yüksek kendine çok değer veriyor o kesin eğer beni evliliğe zorlarsa kesinlikle kabul etmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?