Sevgili Kişisi Ömrümü Yedin.

Ya çok ağırıma gitti gerçekten düzenbazsın oyalıyorsun demesi. O kadar suçladı ki beni bu işi ben sanki keyiften erteliyormuşum gibi .

Bakın çok çok sert bir tepki vermelisiniz ki bir daha kolay kolay size hakaret edemesin. Haddini bilsin. Eğer kırıldım, incindim falan derseniz sadece bir daha kırar bir daha incitir.
Ayrıca çok çok güzel bir bölüm okuyacaksınız. Daha bir sürü yeni insan tanıyacaksınız. Emin olun bu hödüklerden çok daha iyileri var ve layıksınız.

ahaha korkuyor okulda başkasına aşık olursun diye ..bir an önce ihtimalleri yok etmek istiyor..
Ben kazandığım gün bana çok soğuk davranıyordu ben de dedim ki okulla ilgili bir problem mi var hani çok istiyorduk kazanınca bozuldun sanki acaba endişelerin mi var bu kız gider kimlerle konuşur kimlerle arkadaş olur beni unutur gibi şeyler mi takılıyor aklına dedim. O da bana bi çıkıştı merak etme ben karizmam var zekamdan yakışıklılığımdan endişe etmiyorum kendime çok güveniyorum uğrunda beni terk edeceğin biri varsa şimdi durma git çok da tın benim gibi birini bulamazsın sen öyle bi şey yaparsan sen namussuz olursun ben elimi sallasam ellisi merak etme öyle dertlerim yok kendime çok güveniyorum kaybetmek gibi bir korkum yok olmasına da gerek yok diye saçmaladı

Çok saygısız ve egosu yüksek biri ya anlamaz o. Nasıl bir tepki vermem gerekiyor bilmiyorum anlayacağını sanmıyorum. Ağzına geleni söyleyecek kadar rahat.

oy oyy ağır özgüvensiz bir adam bu ..
iş yok güç yok ne onun ailesi ne sizin aileniz istemiyor okul bitmeden .. ne yani tek sebep çok sevmesi mi ? hiç inandırıcı değil..
o kadar korkuyor ki kaybetmekten cidden saçmalıyor ki aşk bu kadar bencillik içermez..
kaç senedir birliktesiniz sizin hayallerinizi hedeflerinizi şimdi öğrenmiş gibi 40 yaşında mı baba olucam bıdı bıdı larını geçsin..

Kesinlikle heves, evliliği toz pembe görüyor anlaşılan. evet evlilik çok güzel bir şey. DOĞRU İNSANLA YAPILDIĞINDA.

Her şeyin bir de doğru zamanı vardır ya, sizin ki tam burada çıkmaza girmiş. Şu an üniversite hayatının tadını çıkarmalı, zor olan bu bölümü hakkıyla okumalısın.

Ben eşimle üniversite birinci sınıfta tanıştım ve ilişkimiz başladı. Henüz 17 yaşındaydım. Biz birlikte hayatın tüm evrelerinin keyfini çıkartarak yaşadık. Bunun için illa evli olmaya gerek yok. (haa sevgilin başka bir şey için evlilik düünüyorsa orası ayrı ama eseni gerçekten seviyorsa bekleyecektir zaten.) gezdik tozduk, birlikte ders çalıştık, dersten kalınca omzunda ağladığım da oldu, tezimi yazarken kan çanağı gözlerle fotoğrafımı da yolladım. Bir sene erasmusla yurtdışında okudu, özlem girdi araya ama hiç kopmadık. Sonra ben gittim yanına, azıcık paramızla Avrupa' yı gezdik. Birlikte kep attık. Bu arada mezun olur olmaz da evlenmedik. Daha yolun başındaydık, işimizi bulduk biraz çalıştık para kazandık, asker yolu gözledim. Tam 11 yıl sonunda evlendik. İyiki de öyle yaptık diyorum ben. Evlilik kaçmıyor bir yere, en başta da söyledim ya doğru zamanda olmayan hiç bir şey keyif vermez tersine eziyete dönüşebilir. Sen yeni evli olarak cici bici evinle mi ilgileneceksin, okulunla sınavlarınla mı boğuşacaksın, eşinle evliliğin tadını mı çıkartacaksın.

kusura bakma çok uzun yazdım ama böyle düşüncesizce bir şeyleri direten insanlara pek tahammilim yok sanırım.

Ahaha bingo, evet dediğim gibi aşağılık kompleksine kapılmış, verdiği yüksek tepki de bunu kanıtlıyor. Kazandığını duyunca sevinmemiş bile, herşeyi ele veriyor kendini. Erkenden evlenip seni yıldırıp okuldan ayrılmanı istiyor bence. Seni kırmaktan çekinmemesi evlenirseniz ilişkinizin nasıl olacağına dair kuvvetli ipucu veriyor. Böyle biriyle mutlu olman çok mümkün değil gibi. Ben olsam ne olursa olsun kariyerime odaklanırdım. Üniversiteye başlayınca daha kimler kimler çıkar karşına. Hiç takma kafana. Restleşerek ilişki yürümez. Hakkında hayırlısı olsun

Evet kimse izin vermiyor ama bizim onlara karşı durmamız ikna etmemiz lazımmış

O zaman ona şart sun. Ev tutsun, kirasını ödesin, faturalarla uğraşsın 1 yıl. Bu 1 yılda hem okulu bitirip hem çalışıp ev geçindirirsen seneye evlenelim de. Madem çok hevesli.

Evet kimse izin vermiyor ama bizim onlara karşı durmamız ikna etmemiz lazımmış

hangi sebeple ?
aşk yüzünden mi aşk bu değil ki..
bu kadar hesap kitabı kaldırmaz aşk..

hem o ne kadar çırpınırsa çırpınsın herşey olacağına varır..
umarım başkasına aşık olursunuz hakedecek birine..

Evet haklısınız çok. İnşallah hep mutlu olun ne güzel size destek olan saygı duyan bir eşiniz var

O zaman ona şart sun. Ev tutsun, kirasını ödesin, faturalarla uğraşsın 1 yıl. Bu 1 yılda hem okulu bitirip hem çalışıp ev geçindirirsen seneye evlenelim de. Madem çok hevesli.
Çok güzel bi fikir bunu diyeceğim sanırım. Zaten yapamayacağı için vazgeçer herhalde. Ya da yapamayacağını bildiği için bana kızar senin derdin benimle evlenmek mi beni denemek mi falan der

O bencilliğinden öyle yapıyor ya aşkından falan değil. Bulmuş benim gibi enayi evleneyim de rahat edeyim diyo

Okurken evlenilir. Buna asla itirazim yok.
Ancak sizin sevgilinizin tavri itiyor insani. Evet herkes sevdigiyle birlikte olmak, bir yuva kurmak ister. Ancak gecerli sebepleriniz varmis. Yani söyle okula baslarsiniz söz yaparsıniz kis doneminde. Kalan bir iki yıl nisanlilik o sirada beyefendi de bitirir okulunu evlenirsiniz.
Bence onun korkulari var. Okulda birisini bulursunuz ondan vazgecersiniz onu begenmezsiniz diye garantiye almak istiyor.

Bence de 3 sene uzun bir zaman değil ki niye o kadar çok abartıyor tamam bir an önce bir araya gelmek istiyor ben de istiyorum ama şartlar uygun değilse zorlamak da çok doğru değil 3 sene beklenebilir, ki ben "4e geçince evlenirim en azından sen okulunu bitir, o zaman ailemin karşısına çıkınca ben okulumu bitirmedim ama sevgilim bitirdi işini kurdu mesleği elinde parasını kazanıyor sıkıntımız yok ben yine okulumu okuyacağım" diyebilirim o bunu anlamıyor. Ben şimdi aileme ne diyeyim o da ben de okuyoruz ama evlenmek istiyoruz mu? Ailem takmaz bile beni. Çocuk işte konuşuyor der güler geçerler.

Su an okurken ne gibi bir is yapacak mesela..
Benim sinif arkadaslarimdan o sekilde ikisi de okurken evlenen oldu ancak aileleri destekledi. Su an 18-19 yasinizda ancasinizdir diye tahmin ediyorum. Ideal evlilik yasi bence 21-26 arasi. hem siz he beyefendi biraz daha olgunlassin bakalim.
ben sekiz yil beklemis biri olarak diyorum beklemek cok zor ama sonunda kavusmak olunca bekleniyor )

21 yaşındayım. O da 27. Benzinci pompacı filan da olsa çalışırım ne olursa iş yaparım diyor. Bizim ikimizin de ailesi desteklemiyor buna rağmen sırf beni suçlaması akıl karı değil.

tıp okuyacaksın sanırım
bence sakın evlenme daha çok küçüksün önünde çok güzel yıllar var
zaten bölümün çok zor bir de bu adamın triplerini çekme derim
hatta bence ayrılın

ay bi de daha okulunu bitirmemiş
okulunu bitirmeyen, senelerce uzatan, henüz mesleğini eline almamış adamla evlenme lütfen
dediğim gibi önünde çok güzel yıllar var, daha yeni başlıyor senin hayatın

Çok güzel bi fikir bunu diyeceğim sanırım. Zaten yapamayacağı için vazgeçer herhalde. Ya da yapamayacağını bildiği için bana kızar senin derdin benimle evlenmek mi beni denemek mi falan der
E tabi deniyorum bakalım ev geçindirmek çocuk oyuncağı değil dersin. Söyle bakalım ona. Ne dediğini sonra gel bize de anlat. Biz de gülelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…