• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili konusu?

Nolcak sevgilin olunca?
Hayatın neden bu kadar hedefsiz ve sadece erkek odaklı.
Yandın mi derler adama
Yapma kendine bunu

Ben de merak etmeye başlamıştım sizi, nerde kaldı diye? Hoşgeldiniz. Sevgiliniz olur mu olmaz mı bilemiyorum ama bir insanın sadece bu konuya takılıp kalmasını normal bulmuyorum.

Ben de aynı durumdayım,sevgilim yok.Ne zaman ruh eşim karşıma çıkar bilmiyorum ama en doğru zamanda beni bulacağından eminim.İçimde hiçbir acabaya yer bırakmayacak şekilde gelecek bana.🥳🥳💃💃Yürekten inanıyorum buna.

Ah gönlüne göre birini istiyorsun anlıyorum ancak bu kafana takmadığın anda gerçekleşen birşey. Sosyal medyadan uzak dur ve sosyal aktivitelerini arttır.
Ben başımdakileri atmaya çalışıyorum sen istiyorsun ya exler bile geri dönüp duruyor istemeyene veriyor işte evren ondan didim🤣😀

Ah gönlüne göre birini istiyorsun anlıyorum ancak bu kafana takmadığın anda gerçekleşen birşey. Sosyal medyadan uzak dur ve sosyal aktivitelerini arttır.
Ben başımdakileri atmaya çalışıyorum sen istiyorsun ya exler bile geri dönüp duruyor istemeyene veriyor işte evren ondan didim🤣😀
Hm ne guzell :D

Aynı yastayız benim de sevgilim ilişkim olmuyor. Sanaldan olanlar hep cinsellik üzerine yaklaştılar ben istemedim. Çevremdeki herkes beni güzel bulur fiziğime, bakımıma dikkat ederim hep. Ama işte nasipte olmayınca olmuyor ben zamanı olduğunu düşünüyorum. Kendime farklı ugraslar buluyorum. Olacağı varsa çıkar karşıma diyorum

Back
X