Yok istanbuldayimBak işte kan çekmiş bir yerden. Tokat'ta yaşamıyorsun ama değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok istanbuldayimBak işte kan çekmiş bir yerden. Tokat'ta yaşamıyorsun ama değil mi?
Yok aramiyorum kiBurada mi aramaya karar verdin?
Eh be Rainyy. Bir de İstanbul kadar büyük bir metropolde sevgili bulamıyorsun öyle miYok istanbuldayim
Haha abla ya. Bir abin bir ben bekar kaldikEh be Rainyy. Bir de İstanbul kadar büyük bir metropolde sevgili bulamıyorsun öyle mi
Bu kadar organize bir başarısızlık görmedim demek isterdim ama abim geldi aklıma.![]()
27 yasimOoo efsane geri dönmüş, rainny yaşın kaç senin?
Yok aramiyorum ki
Bilmiyorum bende gunces. Beklicem sadeceRainycim bu kadar zamandir ariyorsun elde var sifir. Simdi aramiyorum diyorsun ama konu benim sevgilim olacak minasil olacak bu is?
Tarot mu açtınız yoksa salladınız mı![]()
Hm ne guzel inancin var :)Ben de aynı durumdayım,sevgilim yok.Ne zaman ruh eşim karşıma çıkar bilmiyorum ama en doğru zamanda beni bulacağından eminim.İçimde hiçbir acabaya yer bırakmayacak şekilde gelecek bana.Yürekten inanıyorum buna.
Hm ne guzellAh gönlüne göre birini istiyorsun anlıyorum ancak bu kafana takmadığın anda gerçekleşen birşey. Sosyal medyadan uzak dur ve sosyal aktivitelerini arttır.
Ben başımdakileri atmaya çalışıyorum sen istiyorsun ya exler bile geri dönüp duruyor istemeyene veriyor işte evren ondan didim![]()
Hm ne guzell![]()