- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Ne bir kaçı bir çok kadın var canım evet diyorum ve lafımın arkasındayım günü birlik yaşayan erkekler bile var ok ee erkek erkeğe mi yaşıyor sanıyorsun ?
konu sahibinin ilişkisi süreklilik sağlamış ..
adam sevgi sözcükleri kullanıyor.. birşey alacağı zaman , saçını sakalını kestireceği zaman danışıyor bunlarda konu sahibinin kafasını karıştırıyor.. adam hiç bunları yapmamış olsa konu sahibi sevişiyoruz orda kalıyor diye düşünüp ister devam eder ister etmez ama bu şekilde kafası karışıyor ve biz neyiz diye soruyor ..
sanki bu konuda asıl adam sevmeden sevişemeyen taraf :))
Benim de hissiyatim bu. Onun, kendisi için seks arkadasindan fazlası olduğunu düşünmesi için yapılan şeyler gibi. Sonu hayrolsun :/Ben açıkçası bunların kendini unutturmamak için yaptığını düşünüyorum, nitekim özledim mesajları haftada bir, seks de öyle
Başka şartlarda olsaydı henüz tanıştığı biriyle bu şekilde bi ilişkiyi oncelikli tercih eder miydi ? Söylemek istediğim bu.
Belki erkek erkeğedir skala pek geniş günümüzde
Ben açıkçası bunların kendini unutturmamak için yaptığını düşünüyorum, nitekim özledim mesajları haftada bir, seks de öyle
Elinde tutmak bu sadece benden başkasıyla da yapacaktır zaten ama beni de bırakmasın benlede yapsın devam etsinBen açıkçası bunların kendini unutturmamak için yaptığını düşünüyorum, nitekim özledim mesajları haftada bir, seks de öyle
Daha önce sevmeyi, sevilmeyi, evliliği tercih etmiş bi kadından bahsediyoruz. Açtığı konu daha fazlasını istediğini hissettiriyor.. Hayattan erkeklerden isteği, sorumluluk olmadan kafası rahat şekilde yaşamak değil gibi.Edebilirdi niye etmesin?
Zor bir iliskiden cikmis. Herhangi bir iliski sorumlulugunun altina girmek istemeden, hayatinda birine bagli olmadan, kafasi rahat bir sekilde yasamak isteyebilir? Niye duygusal iliski istemek zorunda olsun ki?
Ya ben de kendimin ne hissettiğimi derdimide anlamadım. DAha önce yaşamadığım değişik birşey yaşıyorum. devam etmek istiyorum durumdan memnunum aşırı bağlanmak istemiyorum zaten o kadar sık konuşup sıksık görüşüpte. Sorumluluksuz bir ilişki yaşamak cok güzelmiş aslında. Ama garipsiyorum bende kendimi. :/ birkaç gündür kokusu burnumda hep anlayamadım. Özledim biraz böyle yanımdayken yanaklarını ısırasım sımsıkı sarılasımda geliyoda yapmıyorum. Sanırım ben istediğim için böyle bi ilişki yaşıyoruz ve sevgili değiliz sevgililik ben istemiyorum zaten soğuğum ben algısı yaratıp kendimi korumaya almaya çalışıyorum.
ahahhah dogru dıyorsunbelki kız adamı kullanıyor ! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?