sevgili olmadan birliktelik

Ben açıkçası bunların kendini unutturmamak için yaptığını düşünüyorum, nitekim özledim mesajları haftada bir, seks de öyle

Ben açıkçası bunların kendini unutturmamak için yaptığını düşünüyorum, nitekim özledim mesajları haftada bir, seks de öyle
Benim de hissiyatim bu. Onun, kendisi için seks arkadasindan fazlası olduğunu düşünmesi için yapılan şeyler gibi. Sonu hayrolsun :/

Başka şartlarda olsaydı henüz tanıştığı biriyle bu şekilde bi ilişkiyi oncelikli tercih eder miydi ? Söylemek istediğim bu.

Edebilirdi niye etmesin?
Zor bir iliskiden cikmis. Herhangi bir iliski sorumlulugunun altina girmek istemeden, hayatinda birine bagli olmadan, kafasi rahat bir sekilde yasamak isteyebilir? Niye duygusal iliski istemek zorunda olsun ki?

Madem memnusun nden bu dusuncelere kapildin. Memnunum diyosn ama bence baska seylerde beklysn.

Elinde tutmak bu sadece benden başkasıyla da yapacaktır zaten ama beni de bırakmasın benlede yapsın devam etsin

Edebilirdi niye etmesin?
Zor bir iliskiden cikmis. Herhangi bir iliski sorumlulugunun altina girmek istemeden, hayatinda birine bagli olmadan, kafasi rahat bir sekilde yasamak isteyebilir? Niye duygusal iliski istemek zorunda olsun ki?
Daha önce sevmeyi, sevilmeyi, evliliği tercih etmiş bi kadından bahsediyoruz. Açtığı konu daha fazlasını istediğini hissettiriyor.. Hayattan erkeklerden isteği, sorumluluk olmadan kafası rahat şekilde yaşamak değil gibi.

Hakikaten konu sahibi kucukpiraye sen söylesene. Bu işin nasıl sonuçlanmasını bekliyorsun? Bu adamdan ve ilişkiden bekletin nedir ?

simdi kendinizi koruyayim derken ilerde daha cok uzulursunuz cunku siz asik olmussunuz ama bunu kendinize itiraf etmek istemiyorsunuz
ve bu yasadiginiz cinsellik bazli iliski fuckbuddy iliskisi,aynı şekilde arkadasımda yasadı ve sonunda kız psikoya bağladı cok zor atlattı bu sureci cunku hayatındaki cocuk bnm arkadasla yatarken baskasına abayı yakmış zaten..

Karşılıklı birbirinizi kullanıyorsunuz ve anlattıklarına göre bundanda gayet memnunsunuz. Eğer geleceğinizi merak ediyorsan nasıl başlamışsa öyle de gider. Bu ilişkinin geleceği olabileceğini hiç sanmıyorum. Ama umarım mutlu olursun.

Ornegini gordugum icin soyluyorum Bu adam eninde sonunda başka bi kıza aşık olacak. Gidecek.
Konu Sahibi De bu şekilde devam ederse bugün ahmet ertesi hafta mehmet Tuncay artık bilmiyorum. .
Konu Sahibi yapma bunu kendine. Kullandiriyosun kendini

Birden baska biriyle evlenirse cok kötü hissedersiniz. Bu fikri akliniza getirin. Ona göre karar alin. Ama bence cok yipratici olur bu iliski

Bence kaçıp kurtulun veya net bir şekilde konuşup bunun adını koyun.
Malesef ben mutluysan sorun yok diyemeyeceğim. Çünkü sonunun mutsuzluk olduğu o kadar aşikar ki...
Siz adeta kendinizi kaptırmışsınız, sadece geçmişteki zor ilişkiniz gibi sizi bunaltma payı olmadığı için, şuan size adı konmamış bir ilişki cazip geliyor.
Onun ne düşündüğü konusunda meraktan çatlıyorum demeniz, büyüsü bozulmasın demeniz bile ne büyük beklentiler içinde olduğunuzun kanıtları. Sadece keyifli bir kaç saat geçiriyor olsanız ortada bahsedecek bir "büyü" olmazdı, "keyif ve zevk" olurdu, o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…