sevgili olmadan birliktelik

Eğer bu şekilde mutluysan olayın büyüsünü bozma, belkide beklenti içine girsen kaçacak ve daha da mutsuz olacaksın boşver böyle devam et sana bir zararı olmaz bu durumun...

Bazı hemcinslerimin fanusda yaşadığını düşünüyorum ...
Öyle düşünme... Çünkü ben de şöyle düşünüyorum...

Kocaman bir o kadar da küçücük bir dünyada yaşıyoruz...
Herkes bir aile içinde doğup çevresel faktörlerle birseylerden etkilenip ahlaki özünü oluşturur...

Herkes aynı fikirde olmak zorunda olmadığı gibi katılıp katılmamak fikir beyan etmek selbest...

Kimi rahat yaşar kimi "fanus" ta...
Herkes kendi doğruları ve yanlışları ile yaşar...

Biz ne dersek boş nihayetinde...

Konu Sahibine diyeceğim şu...
Ben duygusal bir bağ kurdugunu hissediyorum..
Ayrılığın bu ilişkide konu sahibini yaralayabilme ihtimali olsa da..
Devamı onu mutlu edecekse...
Karar yine kendisinin diye düşünüyorum..

Ooh ne guzel.adamin keyfi tikir istedigi vakit gonlunu eglendiriyorsunuz. bi zahmet sacinizida oksayiversin,fikrinizide soruversin fenami onda bile adamin cikari var kadin gozuyle senden fikir aliyor.hakkinda duşunduklerinide ne sen sor ne ben soylim

Ben hemcinsin olarak kusura bakma "konuşma gittiği yere kadar git diyemiycem "kendi evladıma, kardeşime hatta kendime bile boyle birşeyi yakıştırmam arkasinda durmam,yapma bu iliskinin sonu yok ,seni ne olarak görüyor bilmiyorum ama pek hayırlı olmasa gerek sana ciddi şeyler hissetseydi şu anda bu girdabın içinde olmazdın .10 sene sonra nerde olmak istersin bu ilişki türüyle yaşayan birimi yoksa ,kendine saygısı olan bir kadın olarak seni seven ve eşin olan saygı duyan biriyle olmak mi tercih senin yolun açık olsun üzülmeni istemem ....

Ben hemcinsin olarak kusura bakma "konuşma gittiği yere kadar git diyemiycem "kendi evladıma, kardeşime hatta kendime bile boyle birşeyi yakıştırmam arkasinda durmam,yapma bu iliskinin sonu yok ,seni ne olarak görüyor bilmiyorum ama pek hayırlı olmasa gerek sana ciddi şeyler hissetseydi şu anda bu girdabın içinde olmazdın .10 sene sonra nerde olmak istersin bu ilişki türüyle yaşayan birimi yoksa ,kendine saygısı olan bir kadın olarak seni seven ve eşin olan saygı duyan biriyle olmak mi tercih senin yolun açık olsun üzülmeni istemem ....

Yani fuckbuddy degiliz demissin ama bildgin fuckbudysniz.yani anladgim kadaryla sende duygusal biseyler var..muhabbet ediyoruz film izliyoruz fuckbuddy deglz demen yanlis yorum olmus bana gore fuckbudy olanlar direk mevzuya girip olay bitince ayrilmiyolar nihayetinde..bi arkadsn dedgi gbi bence de ona karsi ne hissttgnizi soyleyin ya da bnm hakkmda ne dusunuyosun die sorun..ve tavsiyem duygusal bi bag kurmaktan kacinin bence.dedgim gbi adam bunu fuckbudy iliskisi olark goruyor gbi geldi bana.

Kim nasıl isterse öyle yaşar o ayrı canım benim demek isediğim yaşam biçimi ile alakalı değil.

Şu;

Hepimiz lise üniversite ( nadiren artık gitmeyen ) görüyoruz belli bir iş hayatımız var ve toplum içinde yaşıyoruz hiç mi insan dışarda neler olur bilmez duymaz görmez ? Hala kalıba sokanlar var kadın cinselliği aşk olmadan yaşayanaz vs anladınız mı ?

Acık olacagım ilişkiye dönme olasılıgı yok
7 ay gbi bi süre cinsellık dısında benzer seyleri yasdım
Evinde kalıyordum bana cok sefkat gösteriyordu
Film izliyorduk pizza yıyorduk
Gecenin bi vaktı dısarı cıkıp arabada sarkılar soyluyorduk
Hiç bçyle güzel vakit gecirdiğimi bilmiyordım ben
Bana hep yavrum derdi
Ben yeni bosanmıstım benden 3 yas kucuk idi
Aşık oldum ona resmen
Ama baktım bi araya gelme durumumuz disinda hiçbişi paylasmıyoruz
Hep güzel seyler yasıyoruz ama eksik birseyler var
Cook cok nadir arardı beni
Cok nadir de watsap konusurduk
Dısarıda bulusmayı cok istemezdi
Genelde evde grsurduk
Bi gün ben rest cektim buna
Biz neyiz dedim
Sevgili gbiyiz ama değilz de dedim
Snr baya bi aramadı beni
Snr özledim falan die mesajlar attı
Sevgilimsin sen benim diodu ama ikimiz dısında hiç 3. Bi kişi
Olmuyordu yanımızda ve ben birdaha grsmeme kararı aldım
Snr cok ağladım
Hatta bi gün ona cok ihtiyacin vardı
Bulusmak istedim , bana sehir dısında olucam dedi
Genelde boyle derdi ailesi swhir dısında idi:)
Snr arabamla yasadıgı siteye gttim baktım arabası orda
Isıgı da yanıyor bana yalan soylediğini anladım
Sürekli bana cok güzelsin derdi
Benim güzelimsin derdi
Ağzı cok ii laf yapardı
Ben de yeni bosanmısım hosuma giderdi

Neyse ben grsmeyı kestikten 5-6 ay snr benden 7 yas kucuk bi kızla nişanlanmış
Facede gördüm
Kızın profile girdim ailesinin yasadıgı sehirden bi kızdı
Ve o zaman daha ii anladım
Bu adam beni yedeğe almıs
Sizde de durum bu sekilde
Adam sizle olmaktan hoslanıyo ama ciddiödüşünmuuo
Belki sevgilisi var belki nişanlı
Verin yolu gtsın

Türiye'nin son 10 yılda yaşadığı değişimi hiçbir ülke yaşamadı. Bir haber hatırlıyorum; Avrupa'da gayrimeşru ilişkilerden doğan çocuklar sokağa atılmasın diye kutular koymuşlar bir yerlere, bebekleri buralara koyuyorlarmış. Neyse, bu değişimin önünde kimse duramaz. Ancak hayatın merkezine seksi koyan erkekler hadi diyelim 60-70'li yaşlarına kadar devam ettiler de bu tip kadınlar belli bir yaştan sonra ne yapacak bilmiyorum. Sudan çıkmış balığa dönerler herhalde. O yaşata tercih de edilmezler. Seks evlilikleri kadın bedensel değişime uğradığında nasıl devam edecek bilmiyorum. Gençken her şey tozpembe tabii... Yine de devam. Böyle devam. Mutluluğu kendi ellerimizle öldürüyoruz haberimiz yok; ANI YAŞAYARAK!

Seni her an düşünüp aramıyo yazmıyorsa sadece cinsellik için birlikte geliyo aklıma ben de boşandım ve yeni bir birlikteliğim var sırf ben hassasım yanlış anlarım hani boşandım sonuçta bekaret yok vs afedersin diye bu konuyu açmıyor bile sürekli evlilikle ilgili konuşuyoruz İnşaAllah yakında Allahın izniyle evlenicez. Bence birlikte olmayın bi deneyin o zaman gerçek yüzünü görürsünüz

Bir erkegin fb si hakkinda soyledigi: Yuzu cirkindi ama vucudu iyiydi. Her sey hizli gelisti ama ciddi dusunmuyorum.

Kizin yaninda eminim waooovvv cok guzelsin demistir.

Cogu erkek, isin icine cinsellik giriyorsa her turlu yalani soyler. Bu tur bir iliski ariyorsan tamam ama daha fazlasini bekleme.

Kendini kullandırtıyormuş muş, son üzülürmüş müş..

Bazı kadınlar kocalarıyla, senin arkadaşınla yaşadığını yaşayamadığı için kıskançlıktan patlıcana dönmüş.

Hergün koçişinden dertlenip konu açan kadınlar seni kullanıyor, ilerde üZer yazmış ya :)) ağzımla gülmedim.

Her türlü iyi vakit geçiriyorsunuz birlikte kucukpiraye ,üstelik ilişkinizin sorumluluk gibi boğucu yanı yok. Yaşadım kendimden biliyorum.
Zaten sana adını koyalım diye gelse, Emin'im topukların Toto'na vura vura kaçarsın.

Hiç merak etme o ne düşünüyor diye. Zamana bırak, aksın gitsin.

:)

adam beklenti içinde olmadığını anlamış doğal olarak kasmıyor ama ileride duygularınız artarsa ee ben sana birşey vat etmedim ki ye dönebilir olay

Senın hakkında ne düşündüğü açık ortada
İhtiuacını gideren kadın olarak bakıyor

Hem onu önemsiyorsun oda beni diyorsun hem beni hiç aramaz birbirimizin ne yaptığından haberimiz yok diyorsun nasıl iş insan önemsediğiyle sürekli konuşmak ister erkekler bizim gibi değil işimi görürüm diyede düşünebilir azıcık sıkıştırsan sık ara bakalım ne yapacak

Benim şimdiki eşim de böyleydi
Ben boşanınca o kadar cok aç kurt sardı ki etrafımı tüm erkeklerden iğrendim
Şimdiki eşim bana bu konuları hiç açmadı bile
Zamanı gelince birliktelik yasadık

Benim şimdiki eşim de böyleydi
Ben boşanınca o kadar cok aç kurt sardı ki etrafımı tüm erkeklerden iğrendim
Şimdiki eşim bana bu konuları hiç açmadı bile
Zamanı gelince birliktelik yasadık
İnşAllah sizin gibi oluruz biz de Allah çook mutlu etsin sizi

Ben nedense adam sizi kullanıyor gibi düşünmedim hiç.Öyle olsa hiç arayıp sormaz sadece görüşeceğiniz zaman gelir ve işi bitince giderdi yani ne bileyim.
Bence adam siz soğuk olduğunuzdan dolayı bu tarz konulara girmiyor olabilir.
Bir de doktormuş yoğun bi hayatı varsa belki de çok mıç mıç bi ilişki istemiyordur ne bileyim haftada bir görüşmeniz anormal gelmedi bana o nedenle.
Hani demisşiniz ya bazen içimden sarılmak geliyor falan diye bence içinizden geldiği gibi davranın madem böyle bir şey yaşıyorsunuz bırakın her şey akışında gitsin duygusallık olacağı varsa olur zaten ya da olmazsa olmaz.
Bu şekilde kendinizi kasmanız size bir şey kazandırmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…