Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Yok tabi ki , hayat kısa. Ölüm her köşeden gelebilir, ölüm geldiğinde; arkadaş ben neden sevdiğime dokunmadım toplum mu ailem mi hani nerdeler ben ölürken, dersin. Hayat kısa iyi yaşamak gerek.

ölüm geldiğinde haram bir ilişki yaşamışsam eğer PİŞMANLIKtan başka bir duygu yaşamayacağıma eminim.
öbür tarafta melekler niye sevdiğine dokunmadın bakiim hımm demicekler canım panpacım

Yine din girdi işin içine ya...Hoş ara sayfalara hiç bakmadım var mı diye.
Ya arkadaşım günahsa günah niye her yere yazıyorsunuz bunları,her konuda biri dine çekiyor olayı.Forumda yasak.746514 kişi fetva veriyor sonra konu kilit.Konu sahiplerinin bir suçu yok ben konuda ''günah mı'' diye tek bir kelime okumadım üstelik.

Toplumsal baski ile alakasi yok ben özgür bir kadınım, ayaklari uzerine basan.

Korkum : ya uzulursem korkusu... duygusaligima guvenemiyorum.

o zaman bu adamı ele, kimyanın tutacağı, duygusal olarak birşeyler hissetmediğin, sadece yatak arkadaşlığı yapıp mutlu olabileceğin onlarca erkek vardır dışarda. ama bu adam riskli, baştan hoşlanmışsın, 3 hafta plan yapıp kafanı yormuşsun, beklentiye girmişsin, adamla cumartesi sevişip, pazartesi kız arkadaşıyla görürsen, ya da adam ben keyif almadım bidaha görüşmeyelim derse, hatta dirty talk ın dozunu kaçırırsa yıkılırsın gibi görünüyor burdan.

din konusu her yerde var isteseniz de istemeseniz dee

fetva değil bu da benim görüşüm. zıt görüşlere açık olmak gerek buraya konu açıldıysa
Sizinki zit gorus degil. Elli kisi var bana uymaz,ben yapmam diyen. Niye illa gunahi sevabi sokuyorsunuz?

Kaldi ki konu sahibi dini boyutunu da sormuyor ki bununla ilgili yorum yapasiniz.

Sizin o dediginizin seyin tanimini fuckbuddy olarak yapmislar.
Arada sevismek isterseniz bulusursunuz iki hosbes yapar sen sag ben selamet dersiniz. Herkes yapamaz kendine saygin kalmayabilir vs. Bunun kararini sadece sen verebilirsin. Ama cogunlugu klasik Turk kadini olan bir foruma boyle bir soru sacma

Toplumsal baski ile alakasi yok ben özgür bir kadınım, ayaklari uzerine basan.

Korkum : ya uzulursem korkusu... duygusaligima guvenemiyorum.

duygusalsaniz girmeyin boyle bi iliskiye cunku kisa surede histeriye baglarsiniz,dunyaniz basiniza yikilir.
30 senelik hayatimda karsi cinsle iliskimde hic kimseyi iplemedim,toplum aile vs ama en buyuk engelim kendim oldum,kendi kendimi dizginledim cunku duygusalligimi bastirmam mumkun degil,tensel mensel olmuyor bana gore degil duygularim 10 sn sonra isin icine giriyor.

bence acele etmeyin,kirilan kalbinizi guveninizi iyice yerle bir edersiniz boyle gunluk sevismeli iliskiyle.

Erkek için mütiş bir olay para vermeden iş yapacak asla hayır demez

din konusu her yerde var isteseniz de istemeseniz dee
Önceki sayfalarda "hayatını istedigin gibi yaşa. Ben olsam yapamazdım inancıma aykırı. İnancıma göre bakmazsam da pek saglıklı bi iliski gibi görünmüyor" ekseninde yorum yapan bi yorum sahibesi var.

Görüs ifade etmek onun yaptığı şeye deniyor işte. Sizinki iste düpedüz fetva dayatmak (evet vermek degil dayatmak, melekler senden hesap sorcak cnmsss bi görüş değil cezayla korkutmanın komik bi yoludur.) . Hem de ne inancı, ne inancını yaşama şekli ne de dini kaygıları hakkında hicbi sey bilmediginiz ve bu konuda size fikrinizi sormamıs bi insana karşı bunu yapmak.

Bana göre önce aşk sonra meşk

Konu sahibi sende pişman olmayacağın bir karar ver

Birde bu sevişmenin ne kadar çok adı varmış arkadaş kimle ne yaparak nasıl devamlı tek sefer üşenmeyip isim takmışlar
S shot yazmıştı sanırım sayende öğrendim

Şimdiden unuttum isimlerini sonuç sevişiyoruz işte nedir yani

Çoğu kadının işin içine duygusallığı katmadan bu şekilde bir şey yürütebileceğine inanmıyorum. Kadınlar olarak elimizde değil genelde bu. Yani bana kalırsa en iyisini yapmış olursunuz ama duyguların işin içine girmeyeceğinin bir garantisi yok. Kadın ve erkek bu konuda birbirinden oldukça farklı. Biz onlar gibi düşünemiyoruz istesek de. Bizde bedensel tatminin yanı sıra duygusal tatmin de çok gerekli, en azından çoğu kadın için bu böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…