- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Yok artık konuyu nereye çektiniz.kusura bakmayın ama bu işin sonu o... kadar gider.
nasılsa zevk için yapıyorum bari aynı zamanda para da kazanayım deme ihtimali doğar ileride.
Ama dildo sanırım bu kadar çekici gelmez ve adam olacak kız ne bileyim yine ayyy aman kafam durdu hahaha
Ne zamandır yoktum.
Beni böyle enteresan bir konuyla kucakladığın için teşekkürler kk
Kamu spotu 3 temkinli olalim.Malum 4 yillik sevgilinin elinde fotograflarin vardi ve endiselenmistin ki bu elemani daha tanimiyorsun bile.
Kadınlar daha fazla aşık oluyor bence. Adamlar parayla ilişkiye girdiklerine de aşık olur o zaman öyle düşünürsek.Bu ilişkide amaç ne bilirsin ne erkek para verir sevgili dırdırı çeker sadece amacı bedensel hazdır.Kadınlar da istedikleri adam kendilerine aşık olsun diye bu ilişkiyi teklif eder falan filan....Bence bu tip ilişkilerde erkekler daha çok aşık oluyor
Sen o kısmından endişe et derim
bence olumlu:)
yani neden olmasın, illa sevgili olmak zorunda değilsin cinsel birliktelik için... sonra duygusallaşıp da karşılık görememe korkun da varsa, bunu da denemeden bilemezsin... böyle bir şey de olursa o da bir deneyim olur bence bir şey kaybetmezsin...
belli ki cinselliği kişilerin(kadınların) bir lütfu değil de bir ihtiyaç/bir paylaşım olarak görebiliyorsun... kendini inanmadığın toplumsal normlara bağlama...
kusura bakmayın ama bu işin sonu o... kadar gider.
nasılsa zevk için yapıyorum bari aynı zamanda para da kazanayım deme ihtimali doğar ileride.
İlk başlarda o kişiye yani partnerim olmak isteyen kişiye aşık olduğumu düşünmüştüm ama nasıl yani dedim kendi kendime daha yeni ilişki bitmiş üstelik hayatımın aşkıydı.
Bu duygular nedir dedim kendi kendime...
Sonra o kişi ile konuştukça bu şekilde bir ilişki yaşayacağımızı benim aklıma yattı ve sadece o anlamda onu gördüğümü anladım yani aşk meşk yok.
Ama ben aşırı derecede duygusal bir insanım.
Sadece beni aldatan şahıs ile birlikte oldum ve sevgili oldum şu yaşıma kadar. Sonsuz aşka inanırdım ama başıma gelenler beni bambaşka biri yaptı...
Yok artık. Ne alakası var ya? Çok terbiyesizce bir yorum.kusura bakmayın ama bu işin sonu o... kadar gider.
Hadii ya yapmaaa konteS inanmamBen artık sevişmesemde olur galiba diyenlerdenim ya
Oluyor oluyorYa aylin_a merak ediyorum masturbasyon en azından daha risksiz degil mi ?
İlle sevişme ihtiyacı hasıl oluyor mu ?
En azından kendini riske atmana değmez diye düşünüyorum.
Valla kızHadii ya yapmaaa konteS inanmam
Kamu spotu: Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı önlemimizi alalım.
Diğer kamu spotu: Hamile kalmamaya dikkat edelim.
Ya aylin_a merak ediyorum masturbasyon en azından daha risksiz degil mi ?
İlle sevişme ihtiyacı hasıl oluyor mu ?
En azından kendini riske atmana değmez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?