Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

kusura bakmayın ama bu işin sonu o... kadar gider.

nasılsa zevk için yapıyorum bari aynı zamanda para da kazanayım deme ihtimali doğar ileride.
Yok artık konuyu nereye çektiniz.
Dolaylı yoldan hakaret ediyorsunuz resmen.

Bence bu tip ilişkilerde erkekler daha çok aşık oluyor

Sen o kısmından endişe et derim
Kadınlar daha fazla aşık oluyor bence. Adamlar parayla ilişkiye girdiklerine de aşık olur o zaman öyle düşünürsek.Bu ilişkide amaç ne bilirsin ne erkek para verir sevgili dırdırı çeker sadece amacı bedensel hazdır.Kadınlar da istedikleri adam kendilerine aşık olsun diye bu ilişkiyi teklif eder falan filan....

+1
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Bu şekilde düşünüyorum...

Ya aylin_a merak ediyorum masturbasyon en azından daha risksiz degil mi ?
İlle sevişme ihtiyacı hasıl oluyor mu ?
En azından kendini riske atmana değmez diye düşünüyorum.

Ben şu anda bu adama karşı nötr olduğunuzu düşünmüyorum.

Eğer bu şekilde bir ilişkiye bu adamla girerseniz kırılacağınızı düşündüm şu mesajınızda. Aşık olduğunuzu düşünmeniz bile salt cinsel bir arzudan fazla bir şey hissettiğinizi belli ediyor.

Bu tip bir ilişkiye başlarsanız siz veya o, hanginiz ne zaman isterse diğerini arayacak, bir yerde buluşup sevişeceksiniz ve sonra evlere dağılacaksınız. Fazlasını, ertesi gün mesaj atmasını, başka kadınlarla flört etmemesini bekleyemezsiniz.
Bir gün çat diye hayatına birisini alıp size "hadi görüşürüz" diyebilir.

Bu şekilde etkilendiğiniz bir adamda bu fazlasıyla kırıcı olur sizin için.

Onun dışında tarafların karşılıklı anlaşmasıyla cinsel partnerlik tabii ki olabilir.

@aylin_a yazdığın tarzda ilişki bana ters .

Ama sen ben değilsin :)

Şimdi merak ettiğim bu F.B nanesi hep aynı adamla mı olacak yoksa bir mesajda S shot yazmış , slm ... seviştik...bye !

Senin yazdıklarından ben aynı adam ve kadının canları isteyince sevişmek için buluşmalarını anlıyorum da ...

Neyse o kadar sevişmişken , filmde izleyin , kahve içip yemekte yiyin , olmaz mı ?

Ya aylin_a merak ediyorum masturbasyon en azından daha risksiz degil mi ?
İlle sevişme ihtiyacı hasıl oluyor mu ?
En azından kendini riske atmana değmez diye düşünüyorum.

yapma canım ya... hiç aynı olur mu yahu:)

hem nasıl olmaz diyorum, kız daha 26 yaşında... nasıl olmaz-nasıl olmaz????

atladım ama kusura bakmasın kimse:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…