Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Ah bu sartlamalar :)
Tek gecelik iliskiyi erkekler tek baslarina yasamiyor degil mi? E karsilarindaki kadin da asik olmadan sevisiyor? Onlari kadindan saymiyor muyuz?
Tek gecelik iliski olarakmi yansitiliyor onlara bakalim. İstasnalarda vardir elbet

Anladim.

Cunartesi icin siz ne dusunuyorsunuz? Yine ekme, kacma egilimindeyseniz hic dusunmeyin bile, bu kadar tereddut ettiginiz bir seyi yapmayin.

Bir de ayni ortamda olacak misiniz bu kisiyle normal hayatta? Karsi karsiya gelecek misiniz yani?

Ayni ortamdan insanlariz...

Ben yaşamıştım. Ama sonunda sevgili olalıma geldi laf. Karşı tarafın hisleri değişti. Benim de sonradan hislerim değişti ve sevgili katagorisine geçtik. Sağlıklı bir ilişki değildi,bitirdik. Suan aşk acısı çektiğini söyleyen bir adam olarak yoluna devam ediyor. Ve aşık olduğunu soylerken,eski sevgilisini arayıp, görüşüp bana anlatacak cesarette bir insan. İşte böyle karmaşık durumlara girmemek için cinsel çekime karşı koy derim.

Bence de sevişmek illa aşka gerek yok. Ya da ben bu konuda erkekler gibi düşünen nadir kadınlardanım galiba
Seks bir gududur. Bunun icin gereken sey de cinsel cekim. Insanlar nefret ettikleri kisilerden bile cinsel heyecan duyabiliyorlar.

Bunu sadece asik oldugu kisiyle yapmak kisinin kendi tercihidir. Ama "kadin asksiz sevismez" diye bir sey yok, olsa olsa "kadin asksiz sevismeyi tercih etmez" olur.

Oyle olsa asik oldugu halde cinsel olarak istemeyen insanlar olmazdi.

.... bir yanim evet digeri ise...

hazır olmayan yanını dinle bence .. 3 hafta üzerine düşünülecek bir şey değil bu durum .. konu açılacak bir durum da değil.. ama sizin acabalarınız bunları yapmanıza neden oluyor zira böyle bir ilişkiye hazır değilsiniz..

ahahah ay boyle ismarlamali mi olacak? enteresan hahah..cok acik sozlusun, en azindan ne istedigini biliyosun.

alti ustu bi gece gecireceksiniz, biraz fazla buyutmussun sanki kafanda. burada konu acmaya kadar getirdigine gore, bahsettigin kadar basit gormuyosun olayi demek ki. neyse, artik friends for benefits mi kalirsiniz, olayiniz bi one night standdemi kalir, bunlarida onumuzdeki haftalarda gorursunuz.

+1
İnsan çok düşünüyorsa iş ne olursa olsun girmemeli bence.

Duygusal bir buhran içinde olabilir misin acaba?
Şayet öyle olmadığına eminsen ''damar benim kan benim kimene'' şıkkını seçiyorum.
Tabi aşık olma yad olduğunu sanma olasılığın hayli yüksek

Siz de bir şey beğenmiyosunuz ablacım

Adam hemen buluşalım dese abaza mı hemen geldi
Beklese sabırlı olsa iktidarsız mı gay mi yumuşak mı

Adam ne dese beğenmiceksiniz

Missim 3 haftada duvara turmanır insan nediyim :)

Bir kere deneyip, sonrasında yeniden deneme konusunda kendime engel olurum diyorsanız deneyin. Ama, bir ikiye çıkarsa işin de suyu çıkar emin olun.
Bu tür ilişkilerde tek seferlik, en tehlikesiz olanı. Duygularınız açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…