- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Tek gecelik iliski olarakmi yansitiliyor onlara bakalim. İstasnalarda vardir elbetAh bu sartlamalar :)
Tek gecelik iliskiyi erkekler tek baslarina yasamiyor degil mi? E karsilarindaki kadin da asik olmadan sevisiyor? Onlari kadindan saymiyor muyuz?
Anladim.
Cunartesi icin siz ne dusunuyorsunuz? Yine ekme, kacma egilimindeyseniz hic dusunmeyin bile, bu kadar tereddut ettiginiz bir seyi yapmayin.
Bir de ayni ortamda olacak misiniz bu kisiyle normal hayatta? Karsi karsiya gelecek misiniz yani?
3 hafta mı ?
Sevişmek için iktidarsız birini mi buldun
Cumartesiye bişey kalmadı
Yalnız yeri sen ayarla otel mi ev mi neresiyse . Önlem amaçlı
Seks bir gududur. Bunun icin gereken sey de cinsel cekim. Insanlar nefret ettikleri kisilerden bile cinsel heyecan duyabiliyorlar.Bence de sevişmek illa aşka gerek yok. Ya da ben bu konuda erkekler gibi düşünen nadir kadınlardanım galiba
Siz de bir şey beğenmiyosunuz ablacım
Adam hemen buluşalım dese abaza mı hemen geldi
Beklese sabırlı olsa iktidarsız mı gay mi yumuşak mı
Adam ne dese beğenmiceksiniz
Ayni ortamdan insanlariz...
.... bir yanim evet digeri ise...
hazır olmayan yanını dinle bence .. 3 hafta üzerine düşünülecek bir şey değil bu durum .. konu açılacak bir durum da değil.. ama sizin acabalarınız bunları yapmanıza neden oluyor zira böyle bir ilişkiye hazır değilsiniz..
Barda tanistigi adamla bir saat sonra evine gidip sevisen kadina ne olarak yansitiliyordur sizce, kir dugunu mu?Tek gecelik iliski olarakmi yansitiliyor onlara bakalim. İstasnalarda vardir elbet
Bara tanistigi adamla bir saat sonra evine gidip sevisen kadina ne olarak yansitiliyordur sizce, kir dugunu mu?
Siz de bir şey beğenmiyosunuz ablacım
Adam hemen buluşalım dese abaza mı hemen geldi
Beklese sabırlı olsa iktidarsız mı gay mi yumuşak mı
Adam ne dese beğenmiceksiniz
Valla bilmiyorum canim barda tanisip hic bi adamla birlikte olmak icin eve gitmedim. Nikahima mi alacam diyordur yatagimami bilememBara tanistigi adamla bir saat sonra evine gidip sevisen kadina ne olarak yansitiliyordur sizce, kir dugunu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?