Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

E tabii ki öbür ihtimalde var
O yüzden zaten konu sahibine önceki mesajını alıntılayıp çok hazır olmadığını söyledim
Ancak kadından daha yüksek diye düşünüyorum, ihtimal bazında :)

Ola ki aşık olursam, o da bana aşık olabilir, neden olmasın gibi bir mantık yürütmeyin sakın. Türk erkekleri sevişerek aşık olmaz. İlişkiyi birden fazla tekrarlayacaksanız da, aşık olma ihtimaliniz yüzde bir milyon.

Bu konu bu ülkeye olmaz Avrupalı Amerikalı kardeşlerimize sormak gerek. Alman kadınlar gördüğüm kadarıyla evlenmeden önce 357742 tane sevgili, f.buddy ediniyor. Fiziksel bir ihtiyaç, ihtiyacım vardı seviştim işte diyen çok sayıda kadın var. Çok tatlı çocuktu, ama uygun değiliz uzun süreli ilişki de düşünmem ama alırım bir dal diyen kadın da çok.

Yani cinsellik yaşadığın birine aşık olmak kadınların fıtratında yok, alakası yok, tamamen "edepli edepli" otursunlar diye toplumun itelemesi.

bi sevgılın oldugunda yaşa bence,hem anlamlı olur hemde ileride kendını kötü hissetmezsın..
ıssız kadın olup sonrasında pişman olma:)skor yapmak kadınlara özgü bişey değil bence,kadının cinselliği duygudan beslenir.

İşte bu duyguları zamanında hissetiğim için konu açmak istedim buraya... sevgili Shot.
Benim fikrimi sorarsanız bu adamla girişmeyin bu işe.

Fb olabilirsiniz birisiyle. İnsanlar istediği kadar romantize etsin, cinsellik en temel insani güdülerden biri ve bunu tatmin etmek istemeniz de doğal. 26 yaşında sağlıklı, genç bir kadınsınız.

Bu tip bir ilişki olabilir benim gözümde. Sadece bunu, bu adamla yapmanızın sizi üzeceğini düşünüyorum.

Bende anlamadım açıkcası 3 haftadır mesajlaşıyoruz ve plan yapıyoruz.

Anlam veremiyorum aramızda olanlar nedir..

Uzun ilişki yaşayıp ve hüsrana uğradığım için de sevgili olayları yaşamak istemiyorum açıkcası.
Ama işte kendimide biliyorum duygusal bir insanım...

O zaman şöyle dicem erkekler mi kadınlar mı aşık olur diye fikir alışverişinde bulunduk.Toplum dayatmalarına göre aslında aşık olunmasa bile bu ilişkiyi yaşayanlardan birinin illa ki duygularını karıştırdığını yani sevişmekle sevginin doğru orantıda olduğunu kendine empoze ettiğini düşünebiliriz.Kötü ama...

Ne planı yapıyorsunuz mesela?

Dışarıda buluşup görüşme mi, yoksa sevişmeye dair mi?

Kız Allah sizi ne yapmasın ya güldürdün beni 3 haftadır konuşup plan mı yapıyorsunuz

aynen bir ortamda karşılaşırsın etkilenirsin sevişirsin hatta asla sevgili olmayacağın bir adam bile olabilir bu..
illa aşık olarak sevişeceksin diye bir duygu yok kadınlarda da..
ancak konu sahibesi bunu planlıyor karşı tarafla üzerine konuşuyor vs vs.. bu bile aslında bu durumu kaldıramayacağını gösteriyor.

Bu tarz bir ilişki için Al Pacino gibi birini bulun.
Hem aşık olmazsınız, hem de bu ilişkiden tam da aradığınız şeyi bulursunuz.

Tek eşli olmayınca cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda ne yapacaksınız? Kondom bazı hastalıklardan korumuyormuş. Örneğin baldırdan baldıra vs geçebilen, hatta bir bölgenizden diğer bölgenize bulaştırabileceğiniz HPV rahim, makat ve gırtlak kanserine sebep olabiliyormuş. Hatta rahim kanserinin bir numaralı sebebiymiş. Tek eşli olmayınca daha çok ve göz göre göre risk alıyorsunuz.

En ideali, çiftlerin tek eşli olması, cinsel ilişkiye girmeden minimum 3 ay beklemeleri, sonra tüm cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırıp sonra test sonuçlarını bilerek birlikte olmaları veya olmamaları. En az 3 ay bekleme sebebi de bazen 3 aydan önce hastalık olsa da teste yansımayabiliyor olmasıymış. Şimdi test yaptırıp gelse bir şey ifade etmiyor yani. Siz yine daha ayrıntılı araştırırsınız. HPV'nin aşısı çıkmış bu arada ama riskleri var mı araştırmak lazım. Tek cinsel yolla bulaşan hastalık da o değil.

Hayat sizin ama riskleri bilip öyle davranın.

3 haftadir sevismeyi planlayip sevismiyoruz deme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…