- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Hem sevgilisi hem bu f.b.si(diğer konudaki kelimeyi kısalttım artık benim yüzümden gene cinselliğe taşınır filan) olan çok erkek de var ama mesela.F.b.sine aşık olsa sevgilisi olmaz mesela aman derin konu. Erkekler genelde sahiplenir ama sahiplenip kıskanan erkek de her zaman aşık olan seven birini göstermez :)
Uf önce ben !:)))Benimde sorunum war kanka öyle deme
Erkek sanıp kiblemesinler beniAdamsın.
AhahahahaaUf önce ben !:)))
Benim fikrimi sorarsanız bu adamla girişmeyin bu işe.İşte bu duyguları zamanında hissetiğim için konu açmak istedim buraya... sevgili Shot.
O zaman şöyle dicem erkekler mi kadınlar mı aşık olur diye fikir alışverişinde bulunduk.Toplum dayatmalarına göre aslında aşık olunmasa bile bu ilişkiyi yaşayanlardan birinin illa ki duygularını karıştırdığını yani sevişmekle sevginin doğru orantıda olduğunu kendine empoze ettiğini düşünebiliriz.Kötü ama...Bu konu bu ülkeye olmaz Avrupalı Amerikalı kardeşlerimize sormak gerek. Alman kadınlar gördüğüm kadarıyla evlenmeden önce 357742 tane sevgili, f.buddy ediniyor. Fiziksel bir ihtiyaç, ihtiyacım vardı seviştim işte diyen çok sayıda kadın var. Çok tatlı çocuktu, ama uygun değiliz uzun süreli ilişki de düşünmem ama alırım bir dal diyen kadın da çok.
Yani cinsellik yaşadığın birine aşık olmak kadınların fıtratında yok, alakası yok, tamamen "edepli edepli" otursunlar diye toplumun itelemesi.
bi sevgılın oldugunda yaşa bence,hem anlamlı olur hemde ileride kendını kötü hissetmezsın..
ıssız kadın olup sonrasında pişman olma:)skor yapmak kadınlara özgü bişey değil bence,kadının cinselliği duygudan beslenir.
Ne planı yapıyorsunuz mesela?Bende anlamadım açıkcası 3 haftadır mesajlaşıyoruz ve plan yapıyoruz.
Anlam veremiyorum aramızda olanlar nedir..
Uzun ilişki yaşayıp ve hüsrana uğradığım için de sevgili olayları yaşamak istemiyorum açıkcası.
Ama işte kendimide biliyorum duygusal bir insanım...
Bende anlamadım açıkcası 3 haftadır mesajlaşıyoruz ve plan yapıyoruz.
Uzun ilişki yaşayıp ve hüsrana uğradığım için de sevgili olayları yaşamak istemiyorum açıkcası.
Bu konu bu ülkeye olmaz Avrupalı Amerikalı kardeşlerimize sormak gerek. Alman kadınlar gördüğüm kadarıyla evlenmeden önce 357742 tane sevgili, f.buddy ediniyor. Fiziksel bir ihtiyaç, ihtiyacım vardı seviştim işte diyen çok sayıda kadın var. Çok tatlı çocuktu, ama uygun değiliz uzun süreli ilişki de düşünmem ama alırım bir dal diyen kadın da çok.
Yani cinsellik yaşadığın birine aşık olmak kadınların fıtratında yok, alakası yok, tamamen "edepli edepli" otursunlar diye toplumun itelemesi.
Merhaba güzel Kadınlar
Nasılsınız ????
Ben süperim hatta bomba gibiyim
Bir konu hakkında sizler çok saygı değer KK hatunlarına soru sormak istiyorum. Sizlerin neler düşündüğünü bilmek ve bir nevze olsun şu küçük sıkıntıyı içimden atmak için...
Beni bilen bilir daha önceki konularımdan. 26 yaşındayım, 4 yıllık ilişkim oldu ve geçtiğimz ay bitti.
İlk ilişkim, ilk aşk, ilk birlikteriğim ve ilk sevgilimdi.
Hep sonsuz aşka inanmıştım... ve bu yüzden aşık olmadan hiç kimseyle ne sevgili oldum ne de ilişki yaşadım.
Bu aşk hüsranla noktalandı ve noktalandığından bu yana tüm ilişkiler bana samimiyetsiz geliyor.
Sanki her ilişkinin içinde aldatan, kandıran varmış gibi.
Tabi ki de genelleme yapmamak lazım.
Aldatıldım ve çevremde bir çok insanın da ilişkisinin doğru düzgün olmadığını gözlemliyorum yıllardır.
Zaman geçtikçe artık aman ne evleneceksin Aylin diyorum kendime ki bugüne kadar hiç bir zaman evlenmeyi düşünmedim, o şahısla da çok aşık olmama rağmen hiç evlilik planları oluşmamıştı kafamda.
Benim için ilişkimde güzel vakit geçirmek anı yaşamak, sevmek sevilmek, dürüst olmak, arkadan plan yürütmemek önemliydi her zaman.
Artık sevgili olaylarına da o her zaman düşündüğüm güzel ilişkilerinde yalan olduğunun kanatindeyim.
Cinsel çekim hissetiğim biri var ve onunla sevgili olmadan ilişki yaşamak istiyorum ama bir yandanda ne bileyim ürküyorum.
Ya aşık olursam korkusu daha çok...
Piskolojime gelecek olursam kendimi iyi hissediyorum. Her zaman ki hayatıma devam ediyorum işte.
İlişkim bitikten uzun süre boyunca ağır tramva yaşamadım çok sevmeme rağmen ve öğrendiklerimin korkunçluğuna rağmen.
İşime gidiyorum, odaklanıyorum, spor yapıyorum, arkadaşlar ile seyahatler, geziler vs...
Ama işte 26 yaşındayım genç bir kadınım ve hayatın zevklerini de yaşamak istiyorum (anladınız).
Sorum daha önce bu tarz ilişki yaşayanlara.
Duygularınız sonra dan değişti mi ? Aşık olmak gibi ?
Çünkü hayatımda uzun bir süre ilişki yaşamak istemiyorum.
Cevaplar için teşekkür ederim hatunlarım
Dip Not : Karşılıklı kendiside böyle bir ilişki istiyormuş benimle.
Bende anlamadım açıkcası 3 haftadır mesajlaşıyoruz ve plan yapıyoruz.
Ne planı yapıyorsunuz mesela?
Dışarıda buluşup görüşme mi, yoksa sevişmeye dair mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?