Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

Höh ne 3 hafta neyin planı kız buluşursun takılırsın bu kadar plan neyin planı çözemedim

Konusmaniz dogal. Sonucta balıklama atlamiyorsunuz, cekincelerinizi gidermek hatta kendinizi heyecanlandirmak icin konusuyor olabilirsiniz. Ama fazla uzatmayin, ne kadar uzarsa beklenti o kadar buyur, sonuc husran olabilir.

Kendisinin baska partnerleri var mi peki?

Bilmiyorum. Tek bildigim oda sevgilisinden yeni ayrildi. 3 ay olmus.
Baska birsey sormadim soramam. Onun hayati sonucta.

Onun hayatı diye düşünme. Cinsel hastalıklar konusunda gerçekten dikkatli olmalısın ne kadar korunsanız da. Eğer bu işi yapmayı düşünüyorsanız buna karar verirseniz bunları bilmek senin en doğal hakkın

Karşılıklı kendiside böyle bir ilişki istiyormuş benimle.

Bu teklifi red edecek bir erkek tanimiyorum ama ben senin sifir beklentide olduguna inanmiyorum. Sadece asik olma yoluna ters yoldan gitmeye calisiyorsun.

Ozellikle Turk kadinlari bu sekil de dusun(e)mez.

Belki bir gun toplumdaki bekaret takintilari ve elimi kestim carsafi gostereyim zihniyeti de ortadan kalkarsa o zaman degisebilir. Gorunen o ki uzun yol cok.

Ne F*** buddy olmayi desteklerim ne de bekaret takintisini. Bi ortasi olamadik gitti yahu.

Anladim.

Cunartesi icin siz ne dusunuyorsunuz? Yine ekme, kacma egilimindeyseniz hic dusunmeyin bile, bu kadar tereddut ettiginiz bir seyi yapmayin.

Bir de ayni ortamda olacak misiniz bu kisiyle normal hayatta? Karsi karsiya gelecek misiniz yani?

Hayat sizin dilediğiniz gibi yaşayın tabi ama aşk olmadan cinsellik yaşamanın kendi adıma oluru yok. Bilemiyorum sırf ihtiyaçtan olabilecek birşey değil benim için,bu anlamda sizi anlamam mümkün değil ama siz yaşayabilirim,bence mümkün diyorsanız ve size yeterli gelecekse olabilir,neden olmasın. Aşık olursanızda bonusu olur ki aşık olacakmışsınız izlenimi aldım yazdıklarınızdan.

Sevmeden sevismek kadiNin dogasinda yok bence ha sevisirsin sevmeden ama zamanla erkilenirsin hoslanmaya asik olmaya baslarsin bence. Duygusuz olmak bizim dogamizda yok

Sevmeden sevismek kadiNin dogasinda yok bence ha sevisirsin sevmeden ama zamanla erkilenirsin hoslanmaya asik olmaya baslarsin bence. Duygusuz olmak bizim dogamizda yok
Ah bu sartlamalar :)
Tek gecelik iliskiyi erkekler tek baslarina yasamiyor degil mi? E karsilarindaki kadin da asik olmadan sevisiyor? Onlari kadindan saymiyor muyuz?

Ah bu sartlamalar :)
Tek gecelik iliskiyi erkekler tek baslarina yasamiyor degil mi? E karsilarindaki kadin da asik olmadan sevisiyor? Onlari kadindan saymiyor muyuz?
Bence de sevişmek illa aşka gerek yok. Ya da ben bu konuda erkekler gibi düşünen nadir kadınlardanım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…