- 23 Ağustos 2012
- 51.848
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.481
- 898
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
aynen bir ortamda karşılaşırsın etkilenirsin sevişirsin hatta asla sevgili olmayacağın bir adam bile olabilir bu..
illa aşık olarak sevişeceksin diye bir duygu yok kadınlarda da..
ancak konu sahibesi bunu planlıyor karşı tarafla üzerine konuşuyor vs vs.. bu bile aslında bu durumu kaldıramayacağını gösteriyor.
3 haftadir sevismeyi planlayip sevismiyoruz deme sakın
Sevismek ile ilgili.
Höh ne 3 hafta neyin planı kızbuluşursun takılırsın bu kadar plan neyin planı çözemedim
3 hafta mı ?
Sevişmek için iktidarsız birini mi buldun
Konusmaniz dogal. Sonucta balıklama atlamiyorsunuz, cekincelerinizi gidermek hatta kendinizi heyecanlandirmak icin konusuyor olabilirsiniz. Ama fazla uzatmayin, ne kadar uzarsa beklenti o kadar buyur, sonuc husran olabilir.
Kendisinin baska partnerleri var mi peki?
Bilmiyorum. Tek bildigim oda sevgilisinden yeni ayrildi. 3 ay olmus.
Baska birsey sormadim soramam. Onun hayati sonucta.
Karşılıklı kendiside böyle bir ilişki istiyormuş benimle.
Hyr firsat olmadi.
10 gun tatildeydim. 1 hafta sonu da ektim kendisini... bu cumartesi gorusmek istiyor ...icin.
Anladim.Bilmiyorum. Tek bildigim oda sevgilisinden yeni ayrildi. 3 ay olmus.
Baska birsey sormadim soramam. Onun hayati sonucta.
Ah bu sartlamalar :)Sevmeden sevismek kadiNin dogasinda yok bence ha sevisirsin sevmeden ama zamanla erkilenirsin hoslanmaya asik olmaya baslarsin bence. Duygusuz olmak bizim dogamizda yok
Bence de sevişmek illa aşka gerek yok. Ya da ben bu konuda erkekler gibi düşünen nadir kadınlardanım galibaAh bu sartlamalar :)
Tek gecelik iliskiyi erkekler tek baslarina yasamiyor degil mi? E karsilarindaki kadin da asik olmadan sevisiyor? Onlari kadindan saymiyor muyuz?
sen hazır mısın pekı cumartesıye bır gun kaldı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?