- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
10 gun tatildeydim.
Bir hafta sonu da ektim kendisini korkudan. Onumuzdeki gunler ne olur bilmiyorum...
ahahah ay boyle ismarlamali mi olacak? enteresan hahah..cok acik sozlusun, en azindan ne istedigini biliyosun.
alti ustu bi gece gecireceksiniz, biraz fazla buyutmussun sanki kafanda. burada konu acmaya kadar getirdigine gore, bahsettigin kadar basit gormuyosun olayi demek ki. neyse, artik friends for benefits mi kalirsiniz, olayiniz bi one night standdemi kalir, bunlarida onumuzdeki haftalarda gorursunuz.
Nikahima alacagim diyordur evet.Valla bilmiyorum canim barda tanisip hic bi adamla birlikte olmak icin eve gitmedim. Nikahima mi alacam diyordur yatagimami bilemem
Ayni ortamdan insanlariz...
Adamın biri cumartesi günü gel seni bi seveyim diye çagırsa beni zoruma gider ya ne bileyim :)
ahaha :) seveyim olan kısmını çok yumuşattım yazarkenYerim yaaa
ahaha :) seveyim olan kısmını çok yumuşattım yazarken
3 hafta once seviselim muhabbeti yapmaya basladigim adama karsi cinsel beklentim tavan yapar libidom ucar kesin bir gece eve atardim adami, senin tereddutlerin var, o yuzden tekrar tekrar dusun.
ahahaha off gülmekten yazamıyorum kiFarketmedim zannediyorsan ayıp ediyorsun
Çok cahilliğime geldi ben de facebook anladımÇok degil şundan 1 sene önce bana sorsan fb nedir diye fenerbahçe derdim yeminle
Uzattıkça işin içine duygular girer.Erken değil mi..
istıyosan yap dıcem ama aynı ortam sorun bence sonrasında yuzyuze bakabılecek mısınız??Aslinda çok istiyorum ama.... hemde çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?