Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

10 gun tatildeydim.
Bir hafta sonu da ektim kendisini korkudan. Onumuzdeki gunler ne olur bilmiyorum...

3 hafta once seviselim muhabbeti yapmaya basladigim adama karsi cinsel beklentim tavan yapar libidom ucar kesin bir gece eve atardim adami, senin tereddutlerin var, o yuzden tekrar tekrar dusun.

Ya da bi Bridget Jones cikabilir .

Bunu yapacak insan zaten konu acmaz ama tereddut etmek sonradan pisman olmaktan iyidir.

Valla bilmiyorum canim barda tanisip hic bi adamla birlikte olmak icin eve gitmedim. Nikahima mi alacam diyordur yatagimami bilemem
Nikahima alacagim diyordur evet.
Geceyarisi da eve anasinin elini opturmeyr goturuyordur zaten.
Zavalli kadincagiz da inaniyordur bunlara hihi evet.

Su sorun beni geçmişe götürdü. Acı çektiğim bir ayrılıktan sonra 5 senelik ilişkisi biten bir arkadaşım yaşadı bu soylediklerini. Önce hoslandim dedi sonra sadece cinsel amaçlı olacak dedi, sonunda neden dışarı çıkarken ona söylemiyor, neden o kız arkadaşıyla dışarı çıkıyor derken buldu kendini. Aşık olmadı yanlış anlama. Sevmedi de. Sadece büyük bir duygusal bosluktaydi ve tutunacak dal bulmuştu farkında olmadan. O dalı sadece kendi kıyısında istedi. Tekrar birinin hayatında tek kadın olmak istedi. Unutmak istedi üzüntüsünü acısını. Yani tam bir duygu karmaşası yaşadı. Her gün saatlerce bana anlatırdı ben de hiçbir şey anlamamıştım açıkçası o zaman. Şimdi dusununce sadece boşluk hissinden yaşadığını anlıyorum. Sonu ne mi oldu? Küstüler çocukla sonunda. Bildiğin çocuk gibi kavga ederek küstüler. Çocukta bosluktaydi, eski sevgilisi ölmüştü. Birbirlerine yarabandi olmaya çalıştılar anlayacağın.
Ya ben böyle takilirim bir şey olmaz deme. Sonra daha büyük boşluğa düşebilirsin.

Bütün yorumları okuyamadım 'ay ivreenç' tarzında şeyler görünce okumamayı tercih ettim yani. Gözden kaçırmış olabilirim, daha önce arkadaş mıydınız?
Eğer iyi arkadaş değilseniz tam bir kankalık modu yoksa sadece cinsel çekim varsa ileride ikinizden biri duygusal anlamda bir şeyler hissetmeye başlayabilir. Yine de size iyi geldiğini düşünüyorsanız devam edersiniz tabi.
Bir ilk buluşmayı gerçekleştirin de bakalım, belki ten uyuşmazlığı olacak falan şimdiden evet fb'yiz veya fwb'iz gibi bir tanım koymanıza gerek yok bence...

Uzun bir iliskiden sonra yanlis karar verebilirsinin suan. Duzeldim sansaniz da bence kendinize ve bedeninize biraz zaman taniyin. Hayatin zevklerine biraz ara verin ya da kendi kendinize hayatın tadını cikarin hele yeterince tanımadığınız biriyle özel seyler paylasmadan once bir daha düşünün derim, insanlar psikopat çıkabiliyor bu devirde. Fotoğraf ceken mi dersin, tehdit eden mi, sarhosken baskalarina anlatip dile dusuren mi dersin ne ararsan var... once taniyin yas tahtaya basmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…