sevgili sorunsalı

turtlegreen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
52
30
98
Ankara
selam kızlar, ben de sizlerle durumumu paylaşmak istedim. Benim sevgilimle 2 yıllık bi ilişkim var. Onu çok seviyorum ve bu nedenle olan biteni net göremediğimi düşünüyorum bazen. Yaklaşık 8 aydır uzak şehirlerdeyiz, sadece 2 kere görüşebildik, işleri yoğun çünkü ama günde 6-7 kez arar beni, birbirimizin ruhunu biliyoruz artık, gizlimiz saklımız yok. Hiç sıkılmadık birbirimizden, bir gün bile küs kalmadık, ayrılık lafı hiç geçmedi. Yalnız şu var, evlilik konusunu 1-2 kere konuştuk işleri yoluna koymak için 2 sene beklememiz lazım dedi (8 ay önce konuştuk bunu) ama bana ne istediğimi sormadı bile, yani evet birikim yapmamız gerek ama insanlar ne koşullarda evleniyo sırf bir arada olabilmek için. Bu durum bana dokunuyo açıkçası, aklımın bir köşesinde hep yeterince sevmiyo mu acaba sorusu var. Ama sonra diyorum ki, insan sevmediği biriyle,hiç bi çıkarı olmadan,uzaktan uzağa ilişkiyi sürdürmez heralde. Başından beri nasılsa hala öyle, soğuma belirtisi de yok. Niyetim ciddi dedi çok kez ama evlilik konusu geçmiyo artık, bu konuyu bn açmayı sevmiyorum gururuma dokunuyo çünkü. En başından beri sürekli dua ediyorum, hakkımda hayırlı değilse biran önce bir şey olsun ayrılalım diye ama en ufak falsosunu da görmedim, çok ii bi insan. Ailesinin maddi durumu biraz kötü, zorlukla okutmuşlar onu bu nedenle mezun olunca ilk olarak onlarla kalıp bi süre onlara yardım etmek istedi bnde tamam dedim tabii ama artık dayanamıyorum, çok özlüyorum napmam gerek hiçbir fikrim yok. Size içimi dökmek istedim. Ben mi abartıyorum acaba evlilik delisi bi insan değilim ama sonu hüsran olursa geçen yıllara da çok üzülürüm. Belirsizlik çok canımı sıkıyor.

Bence erkek arkadaşının niyeti maddi olarak durumunu düzeltip, belki kenara biraz para atıp rahat bir şekilde evlenmek. Aslında bu konuda da haklı. Seni de düşünüyor belki sıkıntıya girmeni istemiyor. Hergün 6-7 kere arıyor diyorsun, belli ki seni seviyor ve o da seni çok özlüyor. Ama demekki olgun düşünmeye çalışıyor. Bence haklı. Evlenmeye niyeti olmasa sen zaten anlar, hissederdin. Hiç canını sıkma, geç olsun güç olmasın.

teşekkür ederim cevabın için, doğru söylüyosun ben kuruntu yapıyorum sanırım ama insan ayrı olunca aklına bin türlü şey geliyor işte, aynı şehirde olsak sorun etmezdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…