Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sevgilin ergen ama sen daha ergensin. Adam madem bitti deyip engelliyo niye hala değmeyen bi insan için msj yaziyon. Benim esim de bana hakaret ediyo ve evli degil de sevgili olsaydık bi dakika bile düşünmez ayrilirdim çünkü hiç böyle şeyleri yutucak bi insan değilim. Ama şimdi evliyim ve bir bebegim var 4 aylık. O yüzden bazen duymamaya çalışıyorum bazen de unutmaya. Ama senin böyle bi mecburiyetin yok ve tek sevebilecegin insan da o değil yol ver gitsinMerhaba , erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz ve ben ona yazdıkça yazma bana bitti artık deyip engelliyor beni. Aradan birkaç saat geçtikten sonra tekrardan engelleri kaldırıyor ve ben yazmaya başlıyorum o da bana hakaret edip bitti deyip tekrardan engelliyor bir kaç saat sonra o engeller tekrardan kaldırılıyor. artık psikolojim bozuluyor neden bitti demesine rağmen engelleri daha sonra kaldırıyor beni yalvartmaya mı çalışıyor.erkek arkadaşım 32 yaşında